Myytävänä olevat matkailuautot yksityisillä.

Liian suuria pyyntöj

Haluaisin herättää useimpia todellisuuteen.


Nyt on tarjolla aikapaljon noita autoja ja kun ne samat on useita päiviä jopa viikkoja ja kuukausiakin,eräskin kun soitin eilen niin vuoden oli myynyt talven piti poissa netissä mutta taas yrittää.

Pitäisi se tyhmänkin jullin jo käsittää ettei saa myytyä kun pyytää ihan liikoja,ei ihmiset maksa näistä halvemmista enään 6000e tai 7000e jotka on alle 1993 mallisia.

Onhan tää nyt nähty,epäsiistejä on jopa kosteusvaurioita on suurimmissa osassa autoista myyjän edes käsittämättä,silloin se alkaa olla arvoton auto.

Itse möin tuossa alta kuukausi sitten,torille ilmoitus ja tunnissa meni siis tunti meni kun ilmoitus julkaistiin niin rahat sai samantien.

Mutta ei voi hullutella hinnoilla,jos olisi pyytänyt sitä mitä nettiautossa lukee vastaavilla niin kyseessä olisi ikimyynti ja auto vanhenisi jälleen.

Haluankin herättää teitä jotka myytte nyt,niin aikaa ei ole oiekasti kovinkaan montaa viikoa,kesäkuu on jo niin ettei kauppaa tehdä enään juuri.Ja taas jää myymättä.


Vanhat ukon turat on pahimpia pällejä karavaareissa,ei mitään suhteellisuuden tajua ei minkäänlaista.

Jos vanha auto on 1993 alle ja pyytää 7000e niin saa odottaa hamaan tappiin puhumattakaan 1990 tai alle ja pyyntö on yli 5000e niin jää käteen märkimään seuraavaksi talvea,ja taas vanhenee ja halpenee.

Koittakaa käsittää se vanha auto,niitä ei osta kovinkaan moni enään sen olisi oltava lähes 2000 lukua jopa uudempi.

Miettikää nyt ne hinnat uudestaa ettei ne roiku tuolla netissä päiviä jopa kuukausia kun kukaan ei maksa niistä mitä on ilmoitettu hintana.

ELI KARAVAANARIT JÄRKI PÄÄHÄN MIKÄLI OIKEASTI MEINAA SAADA MYYTYÄ.

33

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittaja.
    • entäpä

      jos ei taho? Mitäpä tuota alemyyntiä pitäämään jos ei ole pakko myydä.

    • Aloittaja.

      Sitähän minä juuri tarkoitinkin,mentaali teetti on näillä vanhoilla ukon nahjuksilla ihan väärä,roikotetaan myynissä ja kerrotaan mitäpä sitä myymään kun ei ole pakko.

      Järjetontä riiputtamista,sinäkään et olenkaan näköjään edes käsitä,tajuatko sinä mitä on kun mersussa palaa nuo valot?et varmasti tajua,se tulee kuulee kalliiksi ja katoppa se hinta jo valmiiksi,sitten hän vielä mainitsee näin

      (vähän kosteutta on päässyt alkovin etuosasta käytön aikana.)

      Katoppa ne kuvat nyt,tuon auton keula on täysmätä mikäli on sateessa ajettu ,ei siinä turaukoilla päätä pakota paljon,teitä on ihan liikaa karavaanareissa toivottavasti sukupolvi uudistuu ja pian että joku järki tulee pas-kojenkin myynnissä.

      Sehän on oikeasti ihan risa se auto.

    • kauppataidot

      Joskus vaan tuntuu siltä, että jotkut ärsyyntyvät kun myyjä ei haluakaan myydä autoaan ostajakandidaatin haluamalla hinnalla.

      Ei minua haittaa nuo epärealistiset hintapyynnöt.
      Enemmän haittaa, jos joku tulee sanomaan millä hinnalla minun autoni kuuluisi ostajalle myydä.

    • taitaa

      olla niinkin että ärsyttää kun rahat ei riitä vaikka mieli tekis ostaa.

    • Aloittaja.

      No sittenhän sinä tiedät jos ostaja on käynyt eikä kauppoja synny niin missä on vika,kai sitä varmasti ärsyyntyy kun ostaja määrittelee hinnan ja se ei olekkaan myyjälle mieleinen joskus edes sinne päinkään.

      Minua haittaa kun luen nettistä ja samat ilmoitukset lilluu jopa päivä saatikka kuukausia,hinta jos on kohdallaan niin tuote myydään samantien niin kuin ruokakaupassa menee vain ykköspäivä tuotteilla.


      Kun kyse on tapauskohtiasesta laitteesta näitä ei ole montaa aina muutamia samanlaisia malleja korkeintaan,no jos pyyntö on pihalla niin ei tarvii ihmettellä kun jonoa ei näy pihalla.

      Pahinta on jos puhelin ei pirise tauotta ,silloin tietää hinnan olevan ihan metsässä siis täysin pihalla.

      Pitäs jotain käsittää myynti maailmasta,pahimpia on todella vanhat ukot,ei niiltä kannata edes mennä katsomaan kun ei siitä tule mitään,se hinta on se mikä on mutta onneksi sen kuulee puhelimessa jo etukäteen joten varokaa vamhempaa porukkaa,hinta pyynnöt näkyy netissä ja se on mikä on turha on lähteä kaukaa katsomaan se ei tipu ennen kuin sukupolvi vaihtuu karavaanareissa samalla autot on jo muuta toista.

    • mitäs

      turhia itket,osta sieltä missä rahasi riittää,ei ol probleemaa vi mitä?

    • Aloittaja.

      Niin en minä ole ostamassa enään mutta halusin herättää eräitä kovapäisiä todellisuuteen,katson kyllä ilmoituksia mutta turhapa noita on katsoa kun samat seisoo myymättä järkyttäviä aikoja.

      No tyhmyyshän oikeasti on kyseessä jos meinasi kerran myydä,sehän on taas vanhempi seuraavana kesänä ja varmasti ei hinta nouse.

      • Aloittaja.

        En siis halua yllyttää ketään ostamaan koska riesahan se on todellisuudessa.

        Anteeksi kumminkin nille jotka olivat kiinostuneita, mutta tosiasiassa ne on riesoja ja usein miten turhake.

        Tosin asunto ei ole turhake,mutta niin kuin moni sen näkee jos näkee niin asuntokauppa on jumissa.


      • Late Lapista
        Aloittaja. kirjoitti:

        En siis halua yllyttää ketään ostamaan koska riesahan se on todellisuudessa.

        Anteeksi kumminkin nille jotka olivat kiinostuneita, mutta tosiasiassa ne on riesoja ja usein miten turhake.

        Tosin asunto ei ole turhake,mutta niin kuin moni sen näkee jos näkee niin asuntokauppa on jumissa.

        Latehan vei -87 Dugato matkaajan kaatopaikalle.hyvä kuiva huone nykyään Oulun "piirillä"


    • Elnakilla

      Meillä on yläkopilla Elnakki , rumatikki puhaltelee suvella mukavasti . Kone on 1.9 diesel. Komiasti kulkee

    • Matkaaja

      Ei se hullu ole, joka pyytää, vaan se, joka maksaa!

      Mitä ihmettä se sinulle kuuluu, jos joku ei saa autoaan myydyksi pyytämällään hinnalla? Ei se sinulle maksa mitään.

      Moni vanha patu osaa huolehtia autostaan kuin silmäterästään ja siksi auto voi monessa mielessä olla todella hyvä, vaikka ikää olisikin.

      Jos sinua potuttaa toisten myyntitaktiikka, mene ostamaan liikkeistä. Siellä sinua varmasti arvostetaan.

    • keinoja on

      Siksipä haetaan u u s i a u t o saksasta.
      on nimittäin niin, että suomen karavaanikauppias hyvittää omaata vanhastani jos ostan häneltä UUDEN AUTON.
      Ja se uusi auto ensinnäkin on ylihinnoiteltu.
      Sitten sen rahan, jonka perustella "väliraha", niin kun oma autini on myynnissä niin onhan lisää hintaa tullut ihmeesti..Rj liike on tunnettu tästä tavasta, siksipä luotto meni suomen caravan kauppaan.
      Ostan uuden muualta, ja sen jälkeen myyn (tai sitä ennen) omani sopuhintaan. Se menisi ilmaiseksi näille liikkeille.
      Siinä sipaisee jopa 20 tonnia edullisemmin tällaisen tilanteen verrattuna suomesta ostettuun. Ja jos joku tässä veistelee "takuista", niin takuu seuraa myös saksasta ostettua autoa. Asiasta on turha kinata. Näin saa parhaiten omasta.
      Jos luopuu kokonaan harrastuksesta, niin Suomi on pitkä maa. Ei tarvitse pyöriä hki aluella vaan voi muuallakin asian hoitaa. Aika tavaran kauppaa, mutta caravan kauppaa kannattanee varoa, ellei sitten ehdoin tahdoin halua "sosiaalisesti" ilman myydä autoansa ja maksaa uudesta ylihintaa. Ja katsokaapa käytettyjä; on niilläkin ihan ihmepyyntöjä liikkeissä. Eikä sinua ihmeemmin huomioida, jos heti huomaavat että "on liian tarkka rahoistansa tuo tyyppi". Mieluummin ohjaavat ulos.

    • Koppihörhöt

      Kyse on köyhyydestä. Niillä on enemmän autosta velkaa, kuin auton arvo on.

    • Tunnearvoa vai mitä

      Kiinnostava juttuketju pitkästäaikaa. Poikkesin eilen katsomassa mitä sillä jopparilla on tänäkeväänä tarjolla ja olihan siellä 1 helmi -89 mallinen alkovikoppinen Ducato,mikäs muu turboton jopa ohjaustehostajalla,mutta hinta yllätti se oli vain 7850€ ja kyseessä vanhojen kaikenlaisten autojen joppari. Olisi kiva olla kärpäsenä katossa kun tätäkin joku alkaa tinkaamaan ja kuulla jopparin perustelut miksi ylihinnoiteltu ikäloppu Ducato on viellä hänen mielestään noin 8 tonnin arvoinen. Mutta kyllähän yksityisetkin myyjät osaa pyytää vanhoista tähtitieteellisiä hintoja,sitten eriasia meneekö vai lahooko pihaan jos ei halua eroon päästä. Ollut 7 omistajalla ja myyjä sanoo että ollut rikkaalla leskinaisella uudesta asti ja käyty vain pari kertaa lapissa vuodessa ja säilytetty talvet lämpimässä teollisuushallissa,siksi niin siisti ja vähän ajettu yksilö.

      • Ettei vaan?

        se joppari olisi hinnoitellut Ducaton 8 tonniin ihan sen takia että pystyy hyvittämään sinun vanhasta 2 tonnin arvoisesta taksiväyrysestäsi vaihdossa 4 tuhatta ekua.


      • Ostakoon tyhmät ne
        Ettei vaan? kirjoitti:

        se joppari olisi hinnoitellut Ducaton 8 tonniin ihan sen takia että pystyy hyvittämään sinun vanhasta 2 tonnin arvoisesta taksiväyrysestäsi vaihdossa 4 tuhatta ekua.

        Mulla on jo matkailuauto,enkä haaveile mistään laiskasta ducatosta.Satuin vaan näkeen sen lintan siellä ja kävin katsomassa missä hinnoissa sellaiset pyörii. Tn ole ostamassa 8000,€ pommia.


      • Kiinnosti?
        Ostakoon tyhmät ne kirjoitti:

        Mulla on jo matkailuauto,enkä haaveile mistään laiskasta ducatosta.Satuin vaan näkeen sen lintan siellä ja kävin katsomassa missä hinnoissa sellaiset pyörii. Tn ole ostamassa 8000,€ pommia.

        Ilmoitteliko se joppari autoaan siten että vaihto käy myös kalliimpaan, sekä loppuvelan lunastus, vai miksi se niin kovasti kiinnosti?


    • Joksu neuvoo

      Kun ostatte vanhan Fiatin ,niin tarkastakaa auto minun listani verraten.

      No tässä listani on. Kun tuntuu kaikki haluavan listaani näkyville
      Puuttuu vielä listastani, mutta koitan täydentää sitä myöhemmin

      Minun VIATISTA särkeentyi nämä eikä ollut paljonajettu ,oli italialainen helle kesän kuljin ,Tässä listani:

      Ei koskaan Fiatia

      VIATTI Ransitinreuhu oli meillä kanssa,vikoja oli yötäpäivää

      804 km paripyörän takarenkas hajosi Klo.19.07.
      1150km Rumatikin 3002sytytytin ei sytytänyt.1000 e maksoi korjaus Delttalla
      1743 km hävisi Potapotin tankin korkkki ja roiskutti
      1780km etuvalosta palo lyhytlamppu ja parkkimis valaisin
      2106 km Portapotin pumppu lakkasi toimimasta Klo.13.09. Jäätyi Portapotti
      2810 km ratiosda kääntyi kanava yötäpäivää Niuvassa eri asemalle
      3275 km tv-antenninputken kiinnitys petti katosta
      3600 km likavemärin hana jäätyi umpeen Petosen ABCllä Öllölässä
      4790 km peruutuskamera pimeni, on tärkeävärkki
      5317 km tuulilasiin tuli kivi ja halkesi
      5709 km akku sökähti,uusi akku kun laitoin niin ei startannut ei mitään, eivät tienneet sitä REIJON DIESELISSÄ! Tilasin toisesta liikkeestä 2 sulaketta
      6900 km ulkooven toppari irtosi
      7121km huohotinputki jäätyi,vaikka ajo tietokone näytti lämmintä Klo.18.06.
      7222km monet laakerit meni, oli syttyä palamaan paripyörät
      7500 km pakoputken kannatinkumilenkki katkesi.makasin melkein päivän alla
      7775km ilmamäärämittari paloi 6kertaa, ei ole kuin ropottivahteisessa ja maksoi 1000e/kpl
      8000 km ei saanut ropottivaihtetta päälle Klo.09.12. sateella.eivät osanneet, Lapinautossa laittaa uutta ilmamäärämittaria päälle. rovaniemellä
      8700 km niveleitä rupesi menemään kartaanista,ostin ne Tamgearilta enkä Motonetistä kun eivät vastanneet puhelimeeni
      9100 kmRumatikin puhallin ei puhaltanut lämmintä pahviputkista. uusi pahviputki oli Kuopissa Klo.16.57. Starkilla kallista
      9438km takaiskunvaimentimesta vuosi yötäpäivää öljyä Tuurin pihassa

      Oli vasta ajettu 200000tuhatta km kun oli tuotu tuo italialainen hellekesänkuljin saksasta vm 2.8 turpodiesel. Aina ajoin 25 000 vuodessa kun oli yhtenä autona yötä päivää. Autonkäyttö päästövero oli 485 e/kg minulla Joksulla
      Eivät ottaneet rintaJoupille kun oli vielä velkaa 9 vuotta Santanderille,eikä REIJON AUTOSSA tienneet.

      Joksun pannu sökähti

      • Joksu fani

    • Tämä on tosi.

      Näissä vanhemmissa esim:8000e alle olevissa autoissa on merkilliset myyjät,oikeastaan sellaisia ettei edes jaksa enään katsoa.

      Harvalla on hyvä siis oikeasti hyvä että voi ajaa 2000 lukulaisen viereen häpeämättä.

      Useimat myyjät on vänkylöitä valitettavasti,sen takia ne on myynissä päiviä jopa kuukausia ja pitempääkin.

      • Late Lapista.

        Minä kävin männä kesänä katsomassa useampia yksityisten kauppaamia asuntoautoja, mutta kyllä se auto piti lopuksi liikkeestä ostaa, sieltä löytyi vanhempi mutta siisti ja varmakuntoinen auto, ja ihan sopu hintaan!
        Yksityisillä on hienot kamerat millä autojaan kuvaavat, paikanpäällä tulee totuus sitten esiin !
        Ostin vanhemmalla pariskunnalla pitkään olleen auton, he olivat vaihtaneet sen uuteen, ja katuvat kauppojaan!


        Late Lapista. SSSS Ry!


    • miksi sinä

      itket toisten myymättömistä autoista,onko ne sinun huolena?

      • Palstavahti Joksu

        Ei ole minulla Tahvon kanssa noita huolia,vahdin öisin palstaa täällä Niuvassa,ettette moiti Rumatikkiä


      • Hienoa pöpi!
        Palstavahti Joksu kirjoitti:

        Ei ole minulla Tahvon kanssa noita huolia,vahdin öisin palstaa täällä Niuvassa,ettette moiti Rumatikkiä

        Jos hörhöviesti on lähetetty jollakin näistä reino "joksu" jokisen
        ( http://urly.fi/aaz ) yleisimmin käyttämistä nimimerkeistä:

        - Hoppivaari
        - Kankimiäs
        - Tyäeläkeläinen
        - Joksu
        - Joksu fani
        - Joks-berg
        - On se Joksu
        - Palstavahti Joksu
        - Tahvo
        - Tauno
        - Topi

        tai jos muullakin nimellä lähetetyssä "sekoviestissä" esiintyy edellisten lisäksi nämä sanat:

        - rumatikki, rumstikki, pahviputket, puhaltaa, yms....
        - aromipesä, porta potti, pottu, potulle
        - viiatti, fiatinreuhu, delttaauto, yläkoppi, niveleitä, ropottivaihteet
        - tuuri, niuva, öllölä, kuopio, abc
        - yötäpäivää, v.ituttaa
        - lapin late
        - klo 03.33, tai joku muu kelloaika

        niin todennäköisesti asialla on aina sama hörhö, reino "joksu" jokinen ( http://urly.fi/aaz ).


      • Joksu opastaa
        Hienoa pöpi! kirjoitti:

        Jos hörhöviesti on lähetetty jollakin näistä reino "joksu" jokisen
        ( http://urly.fi/aaz ) yleisimmin käyttämistä nimimerkeistä:

        - Hoppivaari
        - Kankimiäs
        - Tyäeläkeläinen
        - Joksu
        - Joksu fani
        - Joks-berg
        - On se Joksu
        - Palstavahti Joksu
        - Tahvo
        - Tauno
        - Topi

        tai jos muullakin nimellä lähetetyssä "sekoviestissä" esiintyy edellisten lisäksi nämä sanat:

        - rumatikki, rumstikki, pahviputket, puhaltaa, yms....
        - aromipesä, porta potti, pottu, potulle
        - viiatti, fiatinreuhu, delttaauto, yläkoppi, niveleitä, ropottivaihteet
        - tuuri, niuva, öllölä, kuopio, abc
        - yötäpäivää, v.ituttaa
        - lapin late
        - klo 03.33, tai joku muu kelloaika

        niin todennäköisesti asialla on aina sama hörhö, reino "joksu" jokinen ( http://urly.fi/aaz ).

        Se on sitten Vappu tulossa.
        Kiva kun lämpiää ilmat.
        Ajattelin jo laittaa kevyempää päälleni.

        http://naurunappula.com/1190495/tuksun-kevatlook.jpg


      • Joksu Rumatikillä
        Joksu opastaa kirjoitti:

        Se on sitten Vappu tulossa.
        Kiva kun lämpiää ilmat.
        Ajattelin jo laittaa kevyempää päälleni.

        http://naurunappula.com/1190495/tuksun-kevatlook.jpg

        Palstavahti Joksu uuvahtaa,näkee unia Rumatikistä yöllä Reinohöpinää liitteellä.


      • Rakentaja
        Joksu Rumatikillä kirjoitti:

        Palstavahti Joksu uuvahtaa,näkee unia Rumatikistä yöllä Reinohöpinää liitteellä.

        Olisi aika helppoa ja halpaa rakentaa asunto-auto tai talo mutta loiset eli kunnan ja valtion
        loisijat kampittaa niin paljon Suomessa! Muualla maailmassa nauravat tälle eu ja Suomi byrokratialle... MUTTA KATSO PEILIIN !!! ÄÄNESTÄ OIKEIN!!!


      • LAXELATIIWI
        Rakentaja kirjoitti:

        Olisi aika helppoa ja halpaa rakentaa asunto-auto tai talo mutta loiset eli kunnan ja valtion
        loisijat kampittaa niin paljon Suomessa! Muualla maailmassa nauravat tälle eu ja Suomi byrokratialle... MUTTA KATSO PEILIIN !!! ÄÄNESTÄ OIKEIN!!!

        Komppaan rakentajaa, tää on kaikki niin vaikeaa ja kallista.
        Olen seurannut itse ala-asteelta lähtien ihmisiä ja kyllä
        valitettavasti ne koulu kiusaajat ja sadistit kaikki pyrkii
        kunnan ja valtion töihin. Esim; poliisit, työkkäri, verottaja
        lääkärit ja kaikki kuntien ja valtion virkamiesnilkit!


      • jykän kaveri
        LAXELATIIWI kirjoitti:

        Komppaan rakentajaa, tää on kaikki niin vaikeaa ja kallista.
        Olen seurannut itse ala-asteelta lähtien ihmisiä ja kyllä
        valitettavasti ne koulu kiusaajat ja sadistit kaikki pyrkii
        kunnan ja valtion töihin. Esim; poliisit, työkkäri, verottaja
        lääkärit ja kaikki kuntien ja valtion virkamiesnilkit!

        Samaa sakkia karvaanareiden kanssa, nämä koulukiusaajat. Onkohan jäänteitä ajoista jolloin koulu oli 4 vuotinen?

        Onneksi täällä ei tarvitse montaakaan kuukautta vuodesta vietellä. Pysyttelee poissa jää rahaa ostaa käteisellä uusi kusikoppi, vuoden välein.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe