Hakkarainen ja Niikko ovat idiootteja

täysiä puupäitä

Eikä niistä kahdesta sen enempää vaivaudu kirjoittamaankaan, eivät ole sen arvoisia.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ööööhgghööömööö

      Eipä sinunkaan viestistäsi hengi että sitä kirjoittaa erityisen fiksu henkilö.

    • persuja?

      Älkääs nyt Hommaforum- hyypiöt möliskö... Minä ainakin olen tavallinen talliainen akateeminen Hakkaraista kakskytvuotta nuorempi nainen ja minä ainakin kadehdin Hakkaraista positiivisella tavalla: mies on tyhmä ainakin mediakuvaltaan ( ja luultavasti muutenkin, anteeksi), mutta päässyt eduskuntaan ja media-arvo hänellä on Suomessa kovempi kuin esimerkiksi maan parhaiden syöpätutkijoiden tutkimus- innovaatioiden medioissa saaman julkaisuuden määrä yhteensä! Perijä- sahurin ( Hakkkarainen) ja tympeän nobodysta eduskuntaan- nuorisorikollisen ( Niikko) tausta ei siis ole huono asia, jos on varakkaasta taustasta Suomessa: mikä nam nam hyvinvointivaltio tämä Suomi, ihunaa!

      Niikko, ehkä vielä enemmän kuin Hakkarainen, vaikuttaa tosin v*ttumaiselta: ne joilla on nuoruudessa rötostelyä, eivät ole eettisiä myöhemminkään. Hakkarainen ehkä tyhmä, Niikko kiero, mut hei meilä on demokratia, eiks se ole hyvä asia persu?


      Mun on pakko sanoa, että ihan samaa mieltä siitä, että en haluaisi nähdä postimerkissä miehen paljasta takapuolta. Ainakin HS julkaisi taannoin lehdessään kuvan näistä Tom of Finland - merkeistä, ja kuvassa oli miehen paljas takapuoli ( sitä en tiedä, että noudatettiinko siinä toimittajan etiikkaa ja fuulaattiinko siinä sikamaisesti, vaiko onko ihan todella lähdössä liikenteeseen postimerkkejä Suomi Finland- painoleimasimella myyntiin, missä olisi miehen paljas perse)... En pysty kuvittelemaan, että missään tai ketään tai mitään ihmistä ikinä haluaisin loukata siten, että lähettäisin millekään tai kenellekään ihmiselle missään tai koskaan tervehdyksen, missä valitsemassani postimerkissä olisi miehen paljaan perseen kuva. Siinä mielessä Hakkarainen voi olla oikeassa, mikäli on siltä kantilta asiaa ajatellut, mutta minä en ole mistään samaa mieltä persujen kanssa, en mistään.


      Kyllä te ne hakkaraiset ja niikkokin ehkä siivellä taas äänestätte eduskuntaan seuraavallekin kaudelle. Älkää kysykö, kuinka ahdistunut tunne herää ihmisille, jotka ovat aidosti suvaitsevaisia.

      • dhfdshdsh

        Hakkarainen ei ole erityisen tyhmä. Karkea hän on käytöstavoiltaan ja epäilemättä eri mieltä monista asioista kanssasi, koska hän on perussuomalainen. Sanoit itsekin ettet ole mistään samaa mieltä persujen kanssa. Se kielii jo asenteellisuudesta, ei asiaperusteista.

        Olen sitten samanikäinen kuin sinä ja olen persujen kanssa monesta asiasta samaa mieltä. Jopa niin paljon, että todennäköisesti tulen äänestämään heitä. Olen korkeasti koulutettu ja ns. hyvissä töissä.

        "ne joilla on nuoruudessa rötöstelyjä, eivät ole eettisiä myöhemminkään"

        Tähän kategoriaan yltää melko moni kansanedustajista, puolueesta riippumatta.

        Suvaitsevaisuus korreloi lähinnä typerän sinisilmäisyyden kanssa, eli yksnkertaisuuden. Ei nähdä tai ei haluta nähdä maahanmuuton haittapuolua, joita kieltämättä on paljon: Mellakoita, raiskauksia, työttömyyttä, rauhattomuutta, ryöstelyä ja yleistä ilkivaltaa suhteettoman paljon osuuteensa verrattuna. Sitten homoilu. Mikä hitto siinä on niin kiintoisaa että sitä pitää työntää esille joka paikassa? Liika on liikaa.

        Kyllä te Vapaavuoret (rikollinen), Toivolat (neitihomo), Kataiset (opportunisti) sun muut kähmijät äänestätte eduskuntaan uudestaan.

        "Hui kauhea! Demokratiassa ihmiset ovat eri mieltä. Mutta minä olen oikeassa ja fiksu ja akateeminen, siis eri mieltä olevat ja muita äänestävät ovat väärässä!"

        Siinäpä kertakaikkisesti historiallisen uusi ajatus ja varmasti ajattelet että jos kaikki ajattelisivat samoin, maailma muuttuu paratiisiksi. Todellisuudessa vain yksinkertainen idiootti ajattelee moisella tavalla. Voidaan toimia hyvässä hengessä demokraattisesti, tai sotia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe