MAGO HIUSTENPIDENNYKSET ! APUA

apuatarvitsevatyhmyri

Eli oon ajatellu laittaa tällaiset mago hiusten pidennykset ja haluaisin tietää paljon ne maksaa parturissa laitettuna suurin piirtein? Ja jos jollain on kokemusta nii toivon että kertoisitte!

45

30910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mago3

      Riippuu paljon niitä laittaa. Yhdes paketissa on noin 25 tupsua. Itelleni laitettiin 3 pakettia 30cm. Sellanen about 400€, riippuu missä laitat. Ja niin on ihanat. Hei hei sineteille vaan! Nää on mahtavat ja ei tipu eikä rasita tukkaa niiku sinetit. Rakastuin. Suosittelen!

    • Meillä Magot ovat saaneet suuren suosion ja valtaosa asiakkaista pikkuhiljaa siirtyneet muista pidennysmenetelmistä Magoihin.

      Mago on tällä hetkellä markkinoiden hellävaraisin pidennysmenetelmä ja sopii myös allergisille ja raskaanaoleville, kiinnitys tapahtuu puuvillalangalla. Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että pidennys on luonnollinen ja huomaamaton eikä paina tai tunnu kuten muut menetelmät.

      Kokopään pidennykseen menee Mago-hiusta 3-4 punttia asiakkaan oman hiusten määrän mukaan.

      Sivuilta löytyy lisätietoa Magoista, mutta yleisesti kyllä varmaan paikkakuntien kampaamoiden nettisivuilta löytyvät hinnatkin. http://blackouthair.fi/mago/

      Terkuin
      Mirka
      http://blackouthair.fi/

    • Lyhyttukka

      Miten pitkä oman hiuksen pitää olla, että tämä onnistuu?

      • Kampaaja

        Sanoisin että minimissään 15cm.. Muuten näyttää hassulle :D


    • Sparkway81

      Moi!

      Mulle laitettiin runsas kuukausi sitten eikä ole näitä ennen ollut muita pidennyksiä. Tai oikeastaan tuuhennus tämä setti on eikä pidennys.
      Kaikin puolin ollut tosi helppo kokemus tähän mennessä, ei takkuunnu ja on tosi keveät. Ei paina mistään jne jne. vertauskohtia kuten sanottu, ei ole, mutta toimii.

      Ainoan paniikin aiheutti seuraava: kun harjasin hiuksia tuossa kuukausi takaperin hiustenpidennys lähti (yksi tupsu), hiustupsun pidike ei irronnut vaan omat hiukset antoivat periksi. Ja tänään lähti toinen kuukaudne tauon jälkeen. Soitin kampaajalle huolestuneena ja hän sanoi että parin- kolmen tupsun lähtemisessä ei ole mitään vakavaa. Mutta varasin kuitenkin väliaika tsekkauksen kaiken varalta.

      Kuitenkin mulle tärkeintä on, että kun tuuhennukset otetaan pois, niin omat hiukset ovat samanpaksuiset kuin ennen tuuhennuksia. Se oli mun alleviivattu ainut asia, mitä kampaajalle painotin ennen Magoa.

      Tällä hetkellä en ole vielä menettänyt toivoa omien hiusten säilymisessä, sillä multa lähtee normaalistikin päivittäin aika helposti tukkaa koska omaan hennon hiuslaadun.
      Tuuhennusten aikana hiuksia ei ole lähtenyt nimeksikään, mikä on ollut aivan mahtavaa!!! Joten näiden kahden tupsun lähdöstä ajattelen niin, että se on normaalia enkä joudun leikkaamaan hiuksia lyhyeksiä tai näyttämään kaljulta kun Magot otetaan pois.

      Sormet ristiin. Mutta kaikinpuolin ollut todella positiivinen kokemus. Realistisen lopputuloksen näen vasta parin kuukauden kuluttua kun tuuhennukset otetaan pois/ vaihdetaan uusiin. s

      • Anonyymi

        Paljon sulla maksoi laitto ja minkä verran hiusta laitettiin?


      • Anonyymi

        Ei s, on tarpeeksi pitkät omat hiukset tällä assällä.


    • Itselläni on ohuet hiukset, joten todellakin tarvitsen lisähiuksia. Sinettien jälkeen innostuin näistä Magoista, mutta en ole tyytyväinen lopputulokseen. Mago-hiustupsuja ei voi puolittaa, joten ohuissa hiuksissani roikkuu nyt halonpaksuisia suikaleita, jotka todellakin erottuvat omistani. Minusta on outoa, että koska juuri ohuthiuksisille olisi tarvetta lisähiuksille, niin miksi lisäkkeistä ei saada tehtyä ohuita, jotta ne näyttäsivät luonnollisilta. Hienoa että Mago-tekniikka ei rasita omia hiuksia, mutta sinettikiinnitys mahdollistaa paremman lopputuloksen.

    • Nana3

      Minulle laitettiin reilu kuukausi sitten Mago pidennykset kolmella paketilla. Alunperin oli tarkoitus laittaa kaksi pakettia mutta koska hiukseni ovat ohuet määrä ei riittänyt vaan lopputulos näytti hassulta joten lisättiin vielä kolmas paketti hiuksia. Pakko todeta että olen todella pettynyt pidennysmenetelmään. Solmut erottuvat selvästi hiuksista ja joka aamu on todella työlästä saada ne peittoon tupeerauksella ja kauhealla lakkamäärällä. Huonoimmat pidennykset mitä ikinä minulla on ollut ja maksoin lähes 400 euroa, en suosittele!

      • Samoin kuin Nana3:lla - solmut erottuvat hiusten lomasta paljon ikävämmin kuin sinetit.


    • OH YES

      Minulla on ollut Magot 2 kertaa, 30cm ja 50cm. Viimeisimmät on nämä 50cm, ei mitään vikaa ole ollut, aivan mahtavat! : ) Päässä ovat olleet nyt 4kk ja vieläkin voin pitää. 4 tai 5 pakettia laitettiin, en muista enää kunnolla kumpi, mutta maksoi 700e hoitopaketin kera. Olen myös värjännyt pidennykset vaaleasta tummaksi ja en nähnyt mitään haittavaikutuksia : ) Ainoana miinuspuolena on kun oma hius kasvaa, niin solmun yläpuolella olevat hiukset takkuuntuvat herkästi : S Enää ei tulisi mieleenkään kayttää muita pidennyksiä, siis suosittelen!

    • Goldie

      Minulle laitettiin vajaa pari kuukautta sitten Magot. Olen kokeillut elämäni aikana läpi lähes kaikki hiustenpidennysmenetelmät. Kauhukokemuksia riittää vaikka muille jakaa, mutta kyllä sinettipidennykset ovat, huonoista puolistaankin huolimatta, parhaat.

      Vielä Magoihin. Itselläni on hyväkuntoiset, mutta taipuisat, hennot, hiukset. Minulle laitettiin Magoja kaksi pakettia tuuhennukseksi. Ne ovat ihanan kevyet, eivät tunnu juuri missään. MUTTA, ja siis iso MUTTA: solmut näkyvät hiusten seasta. Kaksi ensimmäistä viikkoa, kun solmut olivat lähes kiinni päänahassa, ongelmia ei ollut. Nyt ne kuitenkin erottuvat hohtavan valkoisina päänahasta, mikä on...no, noloa. Minulle on varattu aika seuraavien pidennysten laittamiseen, mutta pohdin, otanko Magoja sittenkään. Ne oikeasti loistavat päänahasta. En voi pitää hiuksia millään kampuaksilla, leteillä, nutturalla tms. Aina jostain näkyy lankaa. Sineteissä tuo ongelma ei ole läheskään niin paha.

      All in all: puolensa ja puolensa. Plussaa on tukan keveys ja se, että sen ei pitäisi vahingoittaa omaa hiusta. Miinusta se, että pää on täynnä solmuja, jotka t-o-d-e-l-l-a-k-i-n hohtavat läpi.

    • Sindy1

      Saman huomasin myös, solmut paistavat hiusten seasta! Joten ei paras vaihtoehto ainakaan ohuthiuksiselle. Lisäksi oma hius on muutamassa kuukaudessa pahasti takkuuntunut tyvestä kasvaessaan.

    • solmuton

      Ei solmut näy, jos magot on laitettu oikein. Mulla on tosi hentoset hiukset, mutta ei ne solmut mihinkään näy, jos ei niitä laita liian ylös.

      • Goldie

        Solmuton-nimimerkille: kyllä solmut näkyvät ihan mistä tahansa. Ovat sen verran isoja. Oma laittajani oli ammattitaitoinen, mutta koska solmut ovat lankaa, niin ei niitä näkymättömäksi saa. Oma tukkani on tällä hetkellä solmujen vuoksi lähinnä todella NOLO.


    • Magot/sinetit

      Mulle laitettiin vuosi sitten syksyllä kaksi punttia magoja tuuhennokseksi. Hiukseni on syvän ruskeat ja ohuet, eikä niistä näy solmut. Lanka on juuri oman hiukseni värinen. Jatkokset kestivät hyvin ½ vuotta, vain kaksi tupsua irtosi. Kun vaihdon aika tuli, kampaaja irrotti magoista langat ja kiinnitti magot sineteillä takaisin hiuksiini. Nyt menossa jo toinen kiinnitys… Ja tukka pysyy hyvin päässä, ei irtoa. Itse vain en oikein pitänyt magosta ja seuraavaksi, kun jatkokset pitää vaihtaa valitsen taas sinetit. Jatkoksia ole käyttänyt 6 vuotta...

    • pettynyt,

      Ei ole hyvät.

    • mamaliciousmother

      Ei kyllä solmut näy

    • Limetti123

      Olen todella pitänyt Magoista, vaikka varsin kriittinen olenkin. En oikein keksi mitään huonoa Magosta - ehkä hinta.

    • Nomagos

      Kivathan ne magot oli, mutta kova oli hinta... Ainakin päänahalle. Pakko sanoa että kyllä lähti tukkaa päästä kun magot otettiin pois. Vaikka niin luvattiin ettei näin käy.

      Kampaaja sanoi poistossa, että olen hoitanut todella hyvin ja ei ole kun pieniä takkuja muttei halunnut myöntää että lähti tukkaa päästä. Kyllähän sen tuntee ja ottikin aika lujaa niitä irti. Vähän ihmettelin. Toinen kampaaja jolla olen käynyt kysyi heti miten sulta on voinu lähtee näin paljon tukkaa irti. Kerroin sitten pidennyksistä. En tiedä uskallanko ottaa magoja enää. Tyydyn varmaan omaan kuontalon.

    • lkhjkj

      Aivan hanurista koko Mago, en ikinä enää laitatuta vaikka ilmaiseksi saisin.

      • Anonyymi

        Joo mulle laitettiin eilen magot ja nyt jo tippunut 6 hiustupsua.. ihan kamalaa :( ja maksoi maltaita.


    • Pidentäjä

      Sama juttu, Magot tuhosivat omaa hiusta aivan toden teolla.

      Minulla on ollut Magot kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla vain alle kaksi kuukautta, mutta osioita lähti juurineen hiuspohjasta kerran viikkon yksi, joten poistatutin ne.

      Otin Magot kuitenkin uudelleen. Tällä kertaa ne olivat minulla yli neljä kuukautta. Taas lähti kokonaisia pidennyspuntteja juurineen hiuspohjasta, vaikka olin todella hellävarainen hiuksiani kohtaan. Poistatutin yhdestä pudonneesta hiusosioista pidennyksen, ja kun harjasin omaa hiuspohjasta irronnutta hiusniuppuani solmun jäljiltä suoraksi, mureni oma hius solmun kohdalta poikki. Nelisen kuukautta tiukalla langalla solmittuna hapersi oman hiukseni täysin.

      Kävin poistatuttamassa pidennykset, ja minulla oli jäljellä todella vähän omaa hiusta, oiksestaan kaikki solmulla olleet hiukset irtosivat solmun kohdalta, eli tukkaa oli kyllä tietysti päässäni, mutta latvaa oli jäljellä enää muutama hius.

      Tässä nyt toivon, että hiukseni toipuisivat. Olihan raastava kokemus. Muista pidennyksistä ei ole kokemusta, enkä tiedä uskallanko tämän kokemuksen jälkeen enää kokeillakaan muuta.
      Ikävä on kyllä itse pidennyksiä. Oli ihanaa, kun oli pitkä paksu tuuhea ja kiiltävä tukka, kerrankin! Ja Magot olivat helppohoitoiset ja mukavat. Se ainoa miinus on se, että oma tukka on karmeassa kunnossa poiston jälkeen.

    • Pidennykset4eva

      Yhdyn ylläoleviin kommentteihin, että solmukohdat todella näkyvät. Eli näkyy solmukohta ja sitten pahimmassa tapauksessa vielä se hieman alempana roikkuva sinetti. Hiuksia ei voinut pitää auki.
      Kampaaja painotti luonnllisuutta ja kuinka ei vaurioita hiusta kuten sinetit. Poistoon yhteydessä oma tukka kyllä oli todella kärsinyt tiukasta solmukohdasta ja takkuuntunut sekä katkeili. Että ei yhtään sen hellempi kuin sinetti. Ja kestää hyvänä lyhyemmän aikaa.

    • PituuttaKaipaava

      Saako noita tilattua jostain itse? tietääkö kukaan?

      • Anonyymi

        Kinnunen myy kampissa


    • Anonyymi

      Moi...... olen samaa mieltä edellisten kanssa. Ei ole oikotietä onneen valitettavasti. Jos on suomalainen lutkutukka niin on :( Solmukohdat näkyvät tukassa ikävästi kuin riisinjyvät...aina saa olla varuillaan. Pelkään poistoa että tukka katkeilee solmukohdista ja sen kuin ohenee. Mutta kokeiltavahan se oli kun kaikki hehkuttaa. Mulla maksoi vaan 160,- koska otin aika lyhyet ja puolipäähän. Magnoissa tyhmää on myös että tupsua ei voi puolittaa..se on aika jötikkä hailumassa takatukassa.

    • Anonyymi

      Kalliit on. 3 pakettia 50cm magoa väri=700€. Laitoin kaksi kertaa ja kun otettiin pois, niin hiukset todellakin kärsineet. En voi suositella hento/ohut hiuksiselle.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Magot ovat kalliit ja en myöskään voi suositella hento/ohuthiuksille.


    • Anonyymi

      Hei!

      Itselläni huonoja kokemuksia magosta. Se on totta, että olivat ihanan kevyet (tuuhennos), eikä tuntuneet miltään oman hiuksen seassa.
      Pidän paljon hiuksia kiinni ja solmukohdat näkyi kyllä ikävästi. Pahiten näkyviä siirrettin taaemmas, mutta silti ne meinasi näkyä.

      Eniten järkytti magojen irrottaminen, niitä revittiin ihan voimalla irti, vaikka piti olla todella hellävarainen tekniikka.. Mietin, että oliko kyse tekijän ammattitaidosta (sen puutteesta) vai voiko näin käydä aina. Otatin vajaan 4kk jälkeen pois, enkä ole ottanut toiste koska irrottaminen vei kyllä omaa hiusta..

      Olisi kiva kuulla, että onko joku kokenut irrottamisenkin oikeasti hellävaraisena?

      • Anonyymi

        Mago pidennyksiä ei kuulu repiä voimalla irti, jos näin on tapahtunut on ammattitaito hukattu. Mago pidennykset leikataan solmukohdasta auki jolloin oma hius ei vahingoitu.
        Tosin kokemuksella sanon että kun se oma hius sielä kireässä solmussa puoli vuotta muhii niin kyllä se hius rasittuu ja katkeaa varsinkin jos on ohuet hiukset.


      • Anonyymi

        Olin siihen asti tyytyväinen magoihin, kunnes ne poistettiin. Tunsin, että minulla olisi ikäänkuin kruunu päässä, koska oli enemmän hiusta. Hoidin magoja ohjeiden mukaisesti mutta niiden poisto oli kyllä epämiellyttävää. Kampaaja valitti, että hiukseni olivat takussa juuresta ja niitä oli vaikea poistaa, koska magot olivat niin oman hiukseni väriset. Omaa hiusta lähti poiston mukana aika paljon, koska solmujen leikkaus ei ollut ”hallinnassa”. Joten vinkkinä kouluttajille, että käyttäkää muitakin värejä kuin sitä vaaleaa lankaa ja koulutusta voisi olla enemmän tai ainakin magojen laittaminen voisi olla jotenkin kontroloitua, että täällä Suomessa ei saisi kuka tahansa repiä ja koristaa ”naisen kruunua”.


    • Anonyymi

      Mago tupsu joka tukkaan laitetaan on iso matomainen pötkö...näkyy vaikka olisi paksu tukka. Sinettihiukset voi laittaa vaikka ohkaisempiin osioihin sivulle tai taakse. Mago näkyy ikävästi oli kiinni tukka tai auki. Varsinkin valkoinen lanka jossa tupsu kiinni. Kehittelemisen varaa olisi......

    • Anonyymi

      Minulle laitettiin 31 kappaletta 30 senttisiä magoja. Hiukseni ovat ohuet ja kampaajani väittää, että juuri sen takia nyt on tippunut jo seitsemän tupsua.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Magot tippuvat hento- ja ohuthiuksisiltä sekä hiuksia lähtee huomatta vasti enemmän sekä harjaan että muuten. Ts. Hento- ja ohuthiuksiset eivät saa apua tästä tekniikasta vaikka sitä mainostetaan markkinoiden hellävaraisimmaksi.


    • Anonyymi

      Hinta riippuu siitä, että kuinka pitkät magot haluat. Netistä itsekin katselin niitä. Minulle laitettiin 30 cm laineella ja puntin hinta oli 196 euroa sisältäen laiton. En tiedä vaikuttaako paikkakunta hintaan.

      • Anonyymi

        Yhden mago-paketin (25 osiota) poisto maksoi 70 euroa ja hiukset olivat huonossa kunnossa. En suosittele magoja.


    • Anonyymi

      Monta vuotta käytin magoja ja olin tyytyväinen. Itsellä on ohut tummanruskea tukka eikä magot näkyneet paitsi jos hiukset oli hyvin likaiset. Käytin niitä lähinnä taakse vajaa kaksi pakkaa kerralla. Ne pitää kiinnittää riittävän alas, etteivät näy. Poistaminen ei sattunut eikä hiukseni kärsineet. Nykyisin olen polkkatukka mutta ikävä pidennyksiä välillä on :)

    • Anonyymi

      Minulla oli kahdet magot peräkkäin ja joka kerralla poiston yhteydessä lähti hiusta juurineen pois melkein kaikista kohdista, joihin magot oli kiinnitetty. En suosittele magoja hentohiuksisille.

    • Anonyymi

      En suosittele ohut hiuksiselle. Näkyy ohuina soiroina oman hiuksen läpi. Takkuuntuu, vaikea poistaa ettei oma hius kärsi.

    • Anonyymi

      Minulla maksoi Maco-pidennykset noin 800 eur, uusin kerran ja maksoi 700, väli oli 6 kk. Pituus oli muistaakseni 30-40 cm . Juurikasvu värjättin vaihdon yhteydessä.
      Minulla oli käsitellyt ja luonnostaan hennot hiukset. Kun vuoden päästä päätin luopua pidennyksistä, hiukseni olivat lyhyemmät ja katkeilevammat kun ennen pidennyksiä. Vaikka kampaaja aivopesi minut ajattelemaan, että Macojen jälkeen sinulla on hyvinvoivat pidemmät omat hiukset.
      Tein kaiken kampaajan suosituksien mukaan, ostin sieltä kaikki shampoot ja hoitoaineet.
      Hiusten pesu pidennyksillä oli aikaa vievää ja kaikista ohjeista ja neuvoista huolimatta päästä normaalisti irtoavat hiukset takkuuntuivat pidennyksien solmukohtaan.
      Niitä sitten yritin hellävaraisesti sormin selvittää. No mitä, vielä päässä kiinni olevat hiukset sykkyränä takussa irtohiusten kanssa katkesi siinä samalla. Mago-pidennyksissähän se pieni hiustuppo mihin pidennys solmitaan kerää solmukohtaan luonnostaan irtoavat hiukset ja ne mitkä vielä olisi päässä kasvamassa menee siinä samalla.
      Nyt kun pidennykset on pois, olen aloittanut omien husten terveyden tukemisen.
      Syön terveelliseti, käytän apteekin eläinten biotiinia (koska se on sama, kun ihmisille mutta halvempaa), värjään juurikasvun vaan luonnonväreillä, valitsen tukkajutut ilman sulfaatteja, parabeenejä ja silkonia.
      Ja olinhan minä kuullut kookosöljystä, mutten käyttänyt. Hiukset tekee rasvaiseksi, jos laittaa liikaa, mutta hyvinvoiviksi. Nyt vasta alussa olen, muttei hiukset enää katkeile. Vähän rasvaisuuseen, pintakuivuuteen taipuva ihoni on tehnyt samettiseksi. Käytän suihkun jälkeen päästä varpaisiin, mutta vähän vaan kerrallaan. Posken pari kuukautta möllöttänyt finni parani jo seuraavaksi päiväksi.
      Itse ostin ihan marketista neitsytkookosöljy purkin ja luonnonmukaisen.
      500 ml maksoi noin 8 eur.
      Vielä kamalampia kokemuksia minulla on sinetti- ja teippipidennyksistä, mutta ei tässä niistä enempää.
      Hoitakaa omaa tukkaa, kuin hienointa pitsiä. Silloin se kiittää kasvamalla terveenä.

    • Anonyymi

      Mulla on ollut 14 vuotta teippipidennykset ja kerran magot. Magoja pystyin käyttämään noin 2kk, sitten solmut alkoivat näkyä. Niitä pystyi laittamaan vielä kahdesti uudestaan sineteillä.

      Koska ne ovat hiustupsuja, niin eivät ole yhtä luonnollisen näköiset kuin teipit, ts. pidennykset vetäytyvät omiin tupsuihinsa. Mut ovat myös halvemmat kuin teipit, niin hyväksyn et vähän huonommat.

    • Anonyymi

      Mua huvittaa kun nää alan ’taikurit’ yrittää vakuuttaa miten pidennykset ei vahingoita omaa hiusta jos vaan hoitaa oikein. Paskanmarjat, on ollut monenlaista eri tekniiikkaa ja kaikissa oma hius oli huonossa kunnossa kun otettiin pois lisäkkeet. Puhumattakaan siitä että alkavat vilkkua alta muutaman viikon kuluessa, Magot ja muut. Itsellä ja muilla, mitä tuolla kaduilla näkee. Olisi erittäin raikasta jos joskus joku kampaaja puhuisi asiasta rehellisesti.

    • Anonyymi

      Hei, omat hiukset laineikkaat, kaipaisin lisäpituutta. Miten lyhyisiin hiuksiin voi magot kiinnittää, nyt omat hiukset kerroksittain leikatut ja haluaisin pidennykset olkapäämittaan, kiitos, jos joku vastaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe