Kansalaisaloite menee kohta umpeen, nimiä puuttuu

Nyt on jo kiire

Kansalaisaloite järkevämmän päihde- ja lääkelain, eli kannabiksen dekriminalisoinnin puolesta, on kerännyt n. 19 300 nimeä, kun heinäkuuhun mennessä pitää olla yht. 50 000 nimeä, tai aloite kuivuu kokoon.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

On tosi surullista, jos Suomi pysyy takapajulana tuossa suhteessa ja esim. reumapotilaille syötetään tappavaa kortisonia ja solusalpaajia, vaikka olisi luonnollisesti immuunivastetta alentava luomukannabiksen kukinto olemassa.

Kaikki nimet tarvitaan nyt, vain allekirjoitettu vetoomus lasketaan.

24

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koupa

      Niin menee ja tulee puuttumaankin. Se ei koskaan onnistu.

    • Fnmöp

      No mutta jos olet sairas niin et halua kyllä siihen enää yhtään mitään mikä menee päähän, ainakaan pääasialliseksi lääkitykseksi, koska ihminen haluaa käydä töissä ja opiskella. Mutta viihteeksi.. Allekirjoitan.

    • irto pää

      Vituiks menee tuokin aloite. Se on kumma että savut kyllä kelpaa mutta mitään ei näköjään viitsitä tehdä sen eteen. Mun tekisi mieli potkia perseille jokaista pössyttelijää joka ei saa nimeään aloitteeseen.

      Hinnat on noussu kympistä kahteen per kiekka 10 vuoden aikana. Samalla kasvatus on yleistynyt ihan reilusti. Siitä tulee sellainen yhtälö että kysyntä ylittää tarjonnan reilusti. Mikä tarkoittaa että käyttäjiä on mutta mikä maksaa ettei saa nimeä aloitteeseen?!

      Se on tästälähtien niin että jos kuvittelee saavansa meikältä savut niin se nimmari ensin aloittteeseen. Samaa käytäntöä ehdotan kaikille.

      • Juomikolli

        Hinnat ovat nousseet kolmessa vuodessa sen verran. Törkeätä!


    • naurattaa kovin

      Tämäkin kannabisnarkkareiden aloite floppaa täysin. Hyvä niin.

      • Quantum mechanix

        Eli kuluttajat joutuvat vastaisuudessakin ostamaan pimeää verotonta kannabista, joka on silti pienellä vaivalla saatavissa ihan mistä päin Suomea hyvänsä. Verotuloja tuossa hävitään, ei muuta.


      • naurattaa kovin
        Quantum mechanix kirjoitti:

        Eli kuluttajat joutuvat vastaisuudessakin ostamaan pimeää verotonta kannabista, joka on silti pienellä vaivalla saatavissa ihan mistä päin Suomea hyvänsä. Verotuloja tuossa hävitään, ei muuta.

        On huvittava kielikuva kutsua narkkia kuluttajaksi kannabisnarkkaroinnin yhteydessä.


      • Hhhhhhiiiihhihiihtys
        naurattaa kovin kirjoitti:

        On huvittava kielikuva kutsua narkkia kuluttajaksi kannabisnarkkaroinnin yhteydessä.

        Yhtä hauskaa kuin kutsua alkoholia ostavia kuluttajiksi.Vaikka nyt olisivatkin alkoholisteja jotka tämän investoinnin suoritettuaan ajavat perheen nahkavyöllä säestäen kylmään yöhön.


      • 332ewqweq
        Hhhhhhiiiihhihiihtys kirjoitti:

        Yhtä hauskaa kuin kutsua alkoholia ostavia kuluttajiksi.Vaikka nyt olisivatkin alkoholisteja jotka tämän investoinnin suoritettuaan ajavat perheen nahkavyöllä säestäen kylmään yöhön.

        Alkoholinkäyttäjän tarina:


        Humalainen suntio tappoi:

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288685924143.html

        Vuokraisäntänsä ampunut 53-vuotias mies sai kymmenen vuotta vankeutta käräjillä Helsingissä.

        Työtön suntio ampui sängyllä maannutta kaveriaan revolverilla päähän viime joulukuussa. Uhri oli katsomassa kannettavalta tietokoneelta elokuvaa.

        Tuomitun mukaan ystävysten välit olivat hiljalleen kiristyneet. Tilanteeseen oli vaikuttanut muun muassa erilainen päivärytmi, alkoholinkäyttö ja tilanpuute.

        Henkirikoksen tapahtumapäivänä kaksikon välille syntyi taas riitaa, ja tuomitun mukaan uhri oli käskenyt häntä muuttamaan heti pois.

        Suntion mukaan riita alkoi heti, kun hän tuli kotiin.

        - Muistikuvani tästä riidasta ovat kuin vanhasta kotimaisesta elokuvasta, josta on ääni otettu pois ja suut vain käyvät, suntio kertoi esitutkinnassa.

        Vuokraisäntä uhkasi heittää suntion ulos asunnosta. Tämä oli suntion mukaan hänelle "viimeinen pisara".

        - En keksi mitään muuta syytä, joka olisi saanut minut suuttumaan niin paljon. Mihin minä olisin voinut mennä, kun ei ollut paikkaa mihin mennä?

        - Ampuminen on tapahtunut raivon vallassa ja en itsekään ymmärrä, miten kaikki on tapahtunut. En ole mikään tappelija ja aggressiivinen ihminen. Ihmettelen tekoani suuresti, enkä voi ymmärtää sitä, suntio kertoi poliiseille.

        Mies raivostui, haki toisesta huoneesta aseen ja patruunat ja ampui kerran.

        Tämän jälkeen tekijä poistui asunnosta, matkasi Rajamäelle ja vietti yön metsässä. Aamulla hän ilmoittautui poliisille.

        Syyttäjä vaati Markku Hannu Juhani Purolle rangaistusta murhasta, mutta oikeus katsoi henkirikoksen tapoksi.


      • markkinatalous
        Quantum mechanix kirjoitti:

        Eli kuluttajat joutuvat vastaisuudessakin ostamaan pimeää verotonta kannabista, joka on silti pienellä vaivalla saatavissa ihan mistä päin Suomea hyvänsä. Verotuloja tuossa hävitään, ei muuta.

        Ei valtiolle näytä raha kelpaavan. No löytyy niitä joille kelpaa.


    • Pibburi

      Voihan aktivistit jalkautua kansan pariin. Ja kuulla ihmisten todellisen mielipiteen päihteistä. Vasta sitäkautta saadaan selville se, mitä omissa piireissä ei välttämättä tule tiedostaneeksi. Ei tollasia aloitteita voi saada läpi ilman inhimillistä vuorovaikutusta. Kansa alkaa onneksi olla aika päihde kielteistä. Siis siten, että selvinpäin alkaa olla se juttu. Ja hyvä niin. Koska parempi haaste se kohdata asiat rentoutumisineen ja muineen ilman itse hankittua päihtymis tai huumautumistilaa.

      • deqwedf
        32rddds kirjoitti:

        Tässä lääketieteellistä faktaa alkoholin ja agressiivisuuden yhteydestä:

        http://duodecimlehti.fi/web/guest/arkisto?p_p_id=Article_WAR_DL6_Articleportlet&viewType=viewArticle&tunnus=duo93991&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_auth=

        "Alkoholinkäyttö vaikuttaisi olevan yksi aggressiivisen ja väkivaltaisen käyttäytymisen tärkeimmistä riskitekijöistä. Alkoholin juominen vaikuttaa mm. alentamalla riskinottokynnystä ja heikentämällä ongelmanratkaisutaitoja, mikä edistää aggression purkautumista riippumatta siitä, mikä henkilön rooli on tapahtumahetkellä."


      • Neliöllä sini

        Se riippuu minne jalkautuu. Kesäfestarit olis hyviä nimenkeruupaikkoja. Jengi ois vaan että jeee.


    • happyi

      Kannoin juuri korteni kekoon! Ymmärrän kannabiksen jakavan mielipiteitä, itse pidän sitä positiivisena asiana. Tulipa hyvä mieli kun kävi kannattamassa kansalaisaloitetta omasta mielestäni hyvän asian puolesta! :)

    • peace!

      Ei mitään kiirettä vielä. Saadaan nimet parissa päivässä festareilla. Nyt voidaan sitä ennen kaikessa rauhassa fiilistellä ja chillailla.

      Nimet saadaan aivan varmasti kasaan helposti, kunhan ilmat lämpenevät. Nytkin nimiä kertyy ihan mukavaa tasaista tahtia.

    • ei huumeille!!!!!!!!!!!!

      Haahaa senkin hörhöt!!! Ette päässeet lähellekkään edes 30 000 ;))) !

      • ihan oikein

        Hah ihan oikein teille narkkarit. Mä vihaan narkomaaneja. Kaverinikin piikittää kannabista suoraan suoneen.


    • toptoptop

      Joutaa jäädä moinen asia käsittelemättä. On tärkeämpiäkin asioita maan päättäjillä hoidettavana ku pääs sekoittamisen helpottaminen ! Onko muita elämän sisältöjä enää kun koko elämä pyörii kannabiksen ta muun päihteen ympärillä niin että halutaan aloittaa jotain minkä seurauksia et kuitenkaanole hoitamassa tai kustantamassa. psykiatrian osastolla on jo riittävästi "vaarattoman kannabiksen" käyttäjiä jotka eivät edes tajua enä et jotain tekemist tällä ihmekasvilla oli pään pehmenemisen kanssa- varsinainen hoidettavien vyöry on tulossa kun keskenkasvuiset työhönkykenemättömät "väsyneet" kannabiksenkäyttäjät valistaa toisiaan vaarattomasta aineesta. Voi pyhä yksinkertaisuus ! Vanhukset, sairaat,nuoret , lapset ja työpaikkojen lisäys olkoon päättäjien ajankytön ykkösasia.

      • Hox, hox

        Kannabiksen suurin haitta on laittomuus, se myös takaa diilerien tulot.
        Nyt kaikki pysyi ennallaan niin ketkähän hävisi ja ketkä voitti?
        Käyttäjät ei tasan lopu vaan lisää tulee koko ajan.


    • epäilijä
    • ompsue32

      Joko tää aloite kuivu? Hihihihiiiii :)

    • ylöspäin

      Kannatta kysyä itseltään ,mitä mun elämästäni puuttuu mitä yritän korvata ja hankkia päihteellä, kannabiksella ja muulla . Etsi elämän tarkoitus ja elät täyttä elämää ilman tarvetta paeta päihteisiin ja luoda tiloja. Kiitos Jeesus että pelastit ja rauha ja ilo tuli sisimpään, ei ole mitään tarvetta bilettää enää koska se oli niin tyhjää ! Ennen ei vaan paremmasta tiennyt. Kova paikka myöntää itselleen että hei mä olin väärässä ja Jeesus juttu on todellinen vastaus elämän tarkoitukseen. Mutta parasta ikinä !! jumala on ylpeitä vastaan mutta nöyrille hän antaa armon. Jeesus rakastaa sua ja tahtoo ottaa pois syntisi ja VAPAUTTAA huumehelvetistä. Älä turhan anna itses kuvitella että juuri sä et voi tulla riippuvaiseksi. Tiätkö se on sekunti kun huumekahle katkee kun Jeesusta pyytää elämänsä Herraksi ja on tosissaan. Tulee mielenkiintoinen elämä Jumalan johdatukses, ihmeet ja merkit seuraa niitä jotka uskovat ja koet siunatun elämän vaikeuksienkin keskellä. Tämä on hyvä uutinen jokaiselle.

    • 345633223

      No mutta ei siihen tarvita mitään Jeesustakaan, nimittäin se voima on kaikissa ihmisissä ihan itsessä. Senkun lopettaa vaan. Astuu ulos siitä ajatusmallista toiseen. Sama se sitten on mitä jumalaa palvoo vai palvooko yhtään mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe