Ihana Samuli Aaltonen taas Novalla!

MafiaRadio

Hienoa Radio Nova, kun olette palauttaneet Samuli Aaltosen kanavallenne! Samuli vetää jotain viikonloppushowtaan tuttuun jäljittelemättömään tyyliinsä. Olen aina tykännyt Aaltosesta, hänellä on jotenkin persoonallinen ote ja käsittelee ohjelmissaan muutakin kuin viikonlopun menovinkkejä ja vaipanvaihtoasioita. Piristävä poikkeus näiden Novan Elina Viitasten ja Vappu Pimiöiden joukossa, joiden kännimuisteloita ja lapseni oksensi eilen -juttuja ei jaksa kuunnella yhtään.

22

1322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • somban

      Muistan kun Novalla oli ennen sellainen ohjelma kuin Moniväriset kalat, joka tuli noin klo 22.00. ja jota juonsi Samuli Aaltonen. Hänellä on hyvin selkeä ääni ja hyvät puheet, jota kuuntelee ilomielin. :)

    • kaffetunti

      Kansakunnan kahvitunti tuli aikoinaan Mafiasta, oli huippuohjelma! Aaltosen juontama siis sekin. Samaa ohjelmaa lämmiteltiin uudelleen Novalla jokunen vuosi sitten, mutta jostain syystä se lopetettiin aika pian, vaikka oli parasta mitä koko kanavalla on aikoihin tullut.

      • tuli mieleen

        Ei varmaan kannata kaupallisella puolella tuollaiset ohjelmat (vaikka olisivatkin ihan piristäviä), joissa on mukana mielipiteitä tai haastatteluja, ellei sitten ole joku muka-hauska aamushow julkkiksineen kyseessä. Ja näitä pätkiä sitten uusitaan pitkin päivää ja viikonloppuisin.

        Novalla muistaakseni oli vähän aikaa semmoinenkin ohjelma kuin "Äänessä vieras ja Maria Guzenina" ja Aallolla Viikon vieras, jotka periaatteessa olivat oikeita haastatteluohjelmia soittolistamusiikilla höystettynä, mutta todella lyhytikäisiä nekin.


      • fm kaakatus
        tuli mieleen kirjoitti:

        Ei varmaan kannata kaupallisella puolella tuollaiset ohjelmat (vaikka olisivatkin ihan piristäviä), joissa on mukana mielipiteitä tai haastatteluja, ellei sitten ole joku muka-hauska aamushow julkkiksineen kyseessä. Ja näitä pätkiä sitten uusitaan pitkin päivää ja viikonloppuisin.

        Novalla muistaakseni oli vähän aikaa semmoinenkin ohjelma kuin "Äänessä vieras ja Maria Guzenina" ja Aallolla Viikon vieras, jotka periaatteessa olivat oikeita haastatteluohjelmia soittolistamusiikilla höystettynä, mutta todella lyhytikäisiä nekin.

        Sehän noissa kaupallisissa kanavissa puuduttaakin. Samat listahitit ja shitit. Tyhjänpäiväinen länkytys ja typerä tekonauru. Työssä on aikaa kuunnella radiota ja peltorin säätönupit kovilla,kun joutuu sahaamaan asemien väliä koko ajan.


    • Samuli Ylelle takas

      Samuli on huippu! Olen kuunnellut vuodesta 1995. Harmi, kun sillä meni sukset ristiin Ylen kanssa 90-luvulla, joten ei ehkä sinne palaa koskaan, vaikka toivoisin kuulevani Samulin pitämässä puhelinkeskusteluohjelmaa radiossa, jossa ei mainoksia ja novahittejä (Ylessä siis).

    • kuulija

      Ihan sama vaikka olisi sata Samulia. Shitnovaa ei ole koskaan kuunneltu, eikä tulla IKINÄ kuuntelemaankaan. meikäläisen radiosta.

      • 106,2

        aaaapeee se varma pooni.


    • Samuli täyttä p...aa

      Siis Samuli on täyttä p...aa! Miten miehellä voikin olla niin ällön imelä ääni! Eikä sen jutuissakaan olla mitään hohtoa, joten taitaa nämä Samulin ylistäjät olla ihan tekaistuja juttuja joko hänen omasta toimestaan tai sitten jonkun sen sukulaisen!
      Ja sitä paitsi Samulihan sai potkut Yleltä, kun juonsi kännissä ohjelmaa.

    • Sipunab

      Ensin en tykännyt, mutta kun alkoi kuunteleen sen tarinoita, on huippu tyyppi. Parasta Novassa ja ehkä kaikista paras radiojuontaja. Minä tykkään.

      • muza

        Moi Samu!


    • Pekka69696

      Joskus 90 luvulla joku ohjelmatoimittaja sai tuomion sellaisesta jutusta että houkutteli lähetyksen lomassa alaikäsiä tyttöjä toimituksen oven taakse panomielessä ja lopulta panikin. Hyllytyskin tuli. Kuka muistaa ajan ja kuka se oli silloin, alkaa muisti no pätkiin ettei tuu nimet muistiin

    • jorppe344

      Muistan vielä kun katoin kellosta, että nyt uskaltaa vaihtaa novankin päälle, tulee kansakunnan kahvitunti. Pirun hyvä ohjelma.

    • Kaljajaakobtäällä

      Perinteinen venäläinen näytelmä. Kaljajaakobin kerronnan mukaan. Avaruudessa 30- vuotinen sota keski- Euroopassa aikanaan saatto saada oman kerronnan yhdenkeskiikäisen suomalaisen hiihdettyään hevon kuuseen.

    • Jännäavaruusseikkailu1

      Heitimme henkeselit nurkkaan. Vanha sanonta vanjoen suunnalta, ehkä, niin tämä on huumoria. Huumori tarkoitti ennen avaruutta maailmaa. Niin, siitä myöhemmin. Reino se sinnekin hiihti aikoinaan. Sukat jäi savoon... Tuulinen päivä 30- vuotisessa raadinihkussa. Takumasatotyylinenrevityspäivän kunniaksi. Jossain paistaa, jossain ei... Laulava kukko huomasi.stratovaarin muuttuvan kertalaakista nauriskeitolla taivaan kannella. Huomio alaikäiset. Tämä on aikuisten huumoria. Älkää pelätkö saapui kannelle. Harjavallan teräs tehtaat rakennetaan suuntaan älkää kysykö. Mitä sitten? Olemme, kai, haamuja? En tiedä missä olemme? Mutta Kalja- Jakoppi saattoi mainita, että jos aamu aukeaa, niin silloin saattaa keskustelu siirtyä itämaille. Ymmärrän.

    • Kivaahuumoria2

      Toinen osa. Nauravat nakit saapuivat kaukaa. Ketäs te olette. Muukalaiset. Me ollaan vain, niin, mitä me nyt ollaan? Sano nyt sinäkin jotain. Suu auki. Me ollaan muukalaiset. Kiitos. Pyrroksenplateetan kaikujaiset. Yksi teidän alfonsista mainitsee minun nimeni vuonna 2015. Jaa. Ja nimi. Yrbendaali. Selvä.

    • Tosikivajuttu3plus1

      Yrbendaali oli rakastunut ja halusi tulevaisuudessa kertoa ihmisille maan päällä, kuinka kaunista voi avaruudessa olla. Jätän sotilaiden nimet mainitsematta. Yrbendaali oli taistellut uskomattomasti. Ja voittanut. Hän sai toivoa. Hän toivoi. Että huomenna aurinko nousee ja ihmisillä olisi kivoja avaruus haavuloita. Siis, että aurinko ei tiedä. Mutta marsujen kevät karvoista voi rakentaa tulevaisuuden todella helposti.

    • Jännäjuttuaikuisethuom

      Ottakaa halkopinon takaa ja tuokaa tänne. Niin. Kerrot tulevaisuudessa maan päällä. Olet mitä olet... Mutta jatkakaamme. Kaikki nauroivat. Benny Hill oli kuunnellut liikaa. Kuunteli mitä kuunteli. Keskustelkaa, mitä keskustelette. Mutta keväisin marsujen karvat muistuttavat terästä. Upottakaa itsenne jokeen. Mutta ongelma on, että kukaan ei usko. Jokisen eväät ovat nimittäin. Käpyjä Suomessa. Savossa kukaan ei välitä alkaa laskee käpyjä. Mutta joku muu voi. Käsin ne pitää laskea. Talvella. Kun on pakkanen. Maapallo lämpenee. Kun suomesta loppuu pakkaset. Arbatum saa kohta työpaikan. Niin, kauanko haluatte odottaa junaa asemalla? Montako talvea on vielä. Japanin kukat ja kukkulat ei kelpaa. Ei, ehkä kiinnosta, mutta kertaus. Keväällä marsun karvoja kulhoon. Lasikulho. Joku menee talvella kyynärän korkeuteen rantaveteen ja sanoo, että laskin alleni. Löysin tietyn määrän käpyjä. Olen lapissa on talvi. Näitä ei tarte sanoa. Sanoo, vain käpyjen määrän. Lasikulho kädessa. Siellä vain marsun karvoja. Kulhossa ei ole teekukan varsia. HD- jengien stendareita. Lappalaisten mersuja. Kalletappisen kitaraa. Ruotsin armeija yhtä hevosen dinaaria. Siis kaloja. Tätä voi jatkaa, mutta ainakin hyvä juttu. Jos yksi savolainen muistaa kirjoittaa mietteitä venäläisistä perinteisistä näytelmistä. Venäjän maat ei kelpaa...

    • Hyviiheittojasavossakai

      Klassic old school jatkaa. Kevyt petos. Huonoa huumoria. Heitän hyvän heiton tähän väliin. Olen suomalainen. Siis. Palataan linnan eteen. On 30- vuotinen sota ydinjärvellä helovirran takana. Pataljoonat nauravat hyville kaskuille. Kaikki pelaa pelejä. Rahat virtaa. Elämä on unohdusta. Upeita bensiini autoja. Diisselin kurvit halkoo mettiä. Lasasen basso alkaa laulaa. Ollaan maassa ollaan maailma. Kyllä on upeitä autoja. Upeita moottori pyöriä. Kuka luupää haluu avaruuteen?

    • bäkslaidikolpcsonr4

      Tässä tätä huumoria oli savolaisittain. Kiitos kaikille. Koetan pärjätä. Arki se on kaikilla. Loppu kevennys. Neiti käveli kauppaan. Sanoi. Olen maailman omistaja. Myyjä innostui. Sanoi, niin nimäkin. Retro- ohjelmassa laskettiin kävyt valmiiksi jo. Hyvä. Mä haluun ainakin avaruuteen. Myyjä sanoi. Huomenna on kaikki paremmin. Neiti ei kysynyt enään mitään. Oli tyytyväinen. Venäläinen perus puulaaki hekohekojengiltä. Käpyjen määrä on 12. Joki on tzombe. Olohuone tampereella ei räjähdä, jos toivoo, että jokinen ja jaatinen palaisivat keski- Euroopan sotivilta tantereilta. Heillä saattaa olla tosi kiva lahja maailman lapsille. Kiitos. En valehtele, jos savon yläpuolella muutamassa kaappikellossa on kiva yllätys avaruuteen...

    • vajakithereillä

      avohoito on hieno asia.

    • enkaipaa

      Shit Nova joutaisi lopettaa. Mitä pikemmin, sitä parempi.

      • peeeeeeeeaaaaaaaaa

        Shitnova-sanaa käyttää Suomessa vain yksi nettikeskustelija.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe