Pro Rajala - tarjoukset ja huutokaupat

Harrastekuvajainen

Miten kukaan menee niin halpaan, että ostaa Rajalasta käytettyjä, kun Saksasta saa uusiakin halvemmalla. Esim nyt super tarjouksena Canon 60D runko käytettyna Rajalassa 540, saksasta tilasin saman kittinä 2 kk sitten pojalleni IS 15-135 objektiivin kanssa hintaan 345 ja toimitus 20 EUR. Siis uusi ja normaalit takuut jne.
Sen ainoan kerran, kun ostin Rajalasta käytetyn kameran, maksoin itseni siitä kipeäksi (tarvitsin vararunkoa), ja kamera osoittautui romuksi, eikä 1 kk takuun piikkiin mitään korjattukaan, vaan kauppa purettiin myyjän puolelta. Ja olin kuitenkin tilannut jo uudet akut ja muuta sälää Kiinasta, joten takkiin tuli siinä ja reilusti.

11

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuvajainen

      Sorry, siis 600D.

    • Fotaaja

      Rahala kannattaa muutenkin unohtaa kokonaan jos haluaa palvelua. Olen yhden ainoan kerran saanut hyvää asiantuntevaa palvelua asioidessani kyseisessä myymälässä, siitäkin on tosin jo muutama vuosi aikaa.

      Turha raahautua Rajalan kivijalkamyymälään. Kysymyksiin ei osata kuitenkaan vastata, vaan myyjät katsovat netistä tietoa (olisin itse voinut tehdä tämän saman kotona). Ihmettelen mistä ne myyjät tuohon liikkeeseen rekrytoidaan, kun tietämys myytävistä tavaroista on erittäin heikkoa.

      Nämä siis sanoma- ja postitalon myymälöissä koettua.

    • Kallista aikaa

      NYT jos aletaan oikii Rajalaa haukkua nii siellä on kyllä helvetinmoinen jono ja aikaa alkaa
      turhautuu sillon kun ALE myynti siellä on vaikka jonotusnumero ois mikä?
      Myyjillä kun menee kauemmin kun rautakaupassa myyjien jutella pöljiä tietämättömien asijakkaitten kanssa. He kai myy neuvoo ja konsultoi, kus.. sekä opettaa ynnä opastaa yhtäaikaa aivan ummikko ostajia mitkä usein on jotain tietävinään cameroista kun eivät oiken aina ittekkään ymmärrä?

    • ostin tampereen rajalasta joskus pari kolme vuotta sitten 60D:n kittiputkilla. sai vielä siihen pakettiin vanhenevan mallin selphy valokuvatulostimesta (selphy cp800). paketin hinta 1300 €. vastaava olisi ollu verkkokauppa comissa 1400€ ilman tuota tulostinta. ulkomaan hintoja en seurannut.
      asiaan: kun kävelin sisään siihen liikkeeseen niin ajattelin et voihan vee mitä porukkaa. kuitenkin sain asiallisen palvelun ja vietin varmaan siellä parisen tuntia ja annoin myyjän tehdä kauppaa välillä muiden kanssa. sain siinä sivussa ihan hyvää infoo sun muuta. tein kaupat ja palvelusta jäi kyllä hyvä maku.
      ja sikäli viisas myyjä että näki minusta päältä että olen etukäteen ottanut selvää hinnoista eikä alkanut myydä siihen mitään sälää päälle.
      nimittäin kaikki sälä (reppu, vara-akut jne jne) olisi maksanut rajalassa jotain 800 euroa. verkkokaupasta sain samat 320 eurolla.
      kallis kauppa rajala kyllä on muihin verrattuna.

      sain tampereen rajalla kieltämättä ystävällisen palvelun joten sitä ainakaan ei voi moittia. muista rajalan liikkeistä en tiedä.

      • Käytän Turun ja Raision Rajalan myymälöitä enkä pääse moittimaan palvelusta. Ostan myös mieluummin tiskiltä kuin netin kautta koska tiskillä pääsee neuvottelemaan jota netti ei mahdollista.

        Jo Rahalan aikana huomasin jottei se lapun hinta ole aina se viimeinen vaan useimmiten neuvotteluvaraa oli jos kyseessä ei ollut "nahkatukka" tarjous.

        Nythän Rajalankin hinnat ovat tulleet alas mutta vaihtelevat lähes päivittäin joten hintalaput ovat jääneet historiaan. Tytöt ja pojat kyllä kertovat kunhan katsovat putkelta johon asiakaskin voi mennä näpyttelemään ainakin Turun päämyymälässä.


    • Ex asiakas

      Ja rajalan omat duunarit pumppaa hintoja ylös siinä toivossa että saa omistajan ilmoittaman minimisumman huudon kohteelle. On meinaan ollut muutama tuote joka on rajalan ilmoituksen mukaan viimeinen kappale ko. tuotetta, huudettavana jo kolmatta kertaa. Jännä määritelmä viimeiselle kappaleelle.... Ja aina edelliset huudot on voittanu sama nimimerkki joka on heti aloittanut saman "viimeisen kappaleen" uudelleen huudot.... Heh, heh mitä vedätystä!!!! Taisit joku vaan osaa...

    • vittuun topsot

      hommasin topshotista pentax 645d ja takkiin tuli 10tonni. Liikkeen omistaja uhkaili jos vien asiaa eteenkäsin mutta nyt tieto topshotin toiminnasta hintojen yhtenä hintojen polkijana on ympäri maailmaa ja kaikilla varmasti tiedossa millaisia kusipäitä nämä voittoa tavoittelevat pienet kameraliikkeen omistajat ovat !

      • Häh

        Toi oli kyllä aika sekava kirjoitus. Siis mitä tapahtui?


    • Canonisti minäkin

      Huutokauppa on hyvä idea myydä näytekappaleita ja palautuksia pois. Asiakas on tyhmä, jos tarjoaa liikaa. Katselin jo yhtä jalustaa, joka on lähdössä kohtuu halvalla. Siinä olet oikeassa, että jos Rojula kärähtäisi vedätyksestä, olisi peli pelattu.

      Rajala on yleensä kohtuu hintava liike, mutta sillä on myös maan parhaat tarjoukset. Olen ainakin itse tehnyt monta hyvää kauppaa! Nyt mietin juuri pokkaria. Tarvitsisin pienen 1080i videotasoisen kameran, johon saa ulkoisen mikin. Hinta on nyt poistomyynnissä kohdallaan, mutta mikkeineen ja steadycameineen kuitenkin kohtuu paljon. Taidan tehdä projektin nykyisellä kalsutolla.

      Usein vasta-alkajat miettivät vain rungon hintaa ja korkeintaan lisäävät siihen objektiivin. Tarvikkeisiin menee kuitenkin iso summa kokonaisuudessa, varsinkin jos halutaan kuvata myös videoita.

    • 800

      Kävin Rajalassa hakemassa 32 muistikortin. Kerroin että kuvissa on täpliä ja pilkkuja. Olisin ostanut jotain kennon putsausvehkeitä, mutta myyjä pyysi tuomaan kameran hänelle putsattavaksi. Hain parin tunnin päästä takaisin, eikä maksanut latiakaan. En voi valittaa palvelusta.

    • kuvakirjako rajalast

      kaksi kuvakirjaa rajalasta ja kummastakin sivut irti. Asiasta vastuullista ei vain meinannut löytyä kuin vasta 4 kk jälkeen !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe