Nightwish-fanit pettyivät laulajan käytökseen

hollanikkkaat

http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/nightwish-fanit-pettyivat-laulajan-kaytokseen-jansenilta-avoin-kirje/3404870

"– Kirjoitukset satuttavat minua paljon. Ne eivät joko ole ollenkaan totta tai perustuvat ainoastaan sellaisten henkilöiden tulkintoihin, joilla oli erilaisia odotuksia. Toivottavasti kirjoitukseni lopettaa negatiiviset reaktiot, Floor kirjoittaa.

Ilmeisesti fanit ovat närkästyneet siitä, että Jansen ei ole antanut heille tarpeeksi aikaansa. "

Voi vain kuvitella miltä Anetesta tuntui kun sai lukea jatkuvaa juutuubista paskaa! Flooria on kohdeltu varsin hyvin, niin netissä kun keikoilla. Aina löytyy niitä joille ei bändin valinnat kelpaa, he haluavat määrätä mitä bändi soittaa ja kuka siinä laulaa.
Tietysti tuo Etelä-Amerikka on oma lukunsa niin hyvässä kun pahassa, siellä tullaan iholle.

9

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkevä haastis

      Otsikon mukaan Nightwish-fanit pettyivät, eikös paremminkin Floor Jansen-fanit tai ReVamp-fanit? Revamp kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa. Moni varmaan myös Nightwish-fani, mutta tässä tapauksessa Floor ei kierrä Nightwishin edustajana.

      Luin sen haastattelun, josta tämä kohu sai alkunsa ja täytyy kyllä todeta, lukijan asenteesta kiinni miten sen ottaa. Minusta se oli hyvä haastattelu, jossa oli järkeviä asioita (miten esiintyminen on tärkeintä ja vaikka faneja on kiva tavata, ei aina yksinkertaisesti jaksa kaikille antaa aikaa), mutta tiettyjen sanavalintojen takia siitä voi repiä negatiivia asioita diivamaisuudesta, jos lukee sitä kuin piru raamattua.

    • Minä veikkaan

      että kysymyksessä ovat Tarja-fanit (käsittääkseni Brasilian tapahtumista on kyse) jotka hyökkäävät kulloistakin Nightwish-solistia vastaan. Empä usko että Floor masentuu ja eristäytyy faneista, vaan tekee selväksi missä kulkee rajat fanitapaamisten suhteen ja pitää jatkossakin poikkeuksellisen läheiset suhteet faneihin.

    • Sairasta touhua

      Järkeviä asioitahan nuo ovat, mutta Nightwishin ex-laulajat ovat myös saaneet ryöpytystä aika lailla, kun eivät ole olleet saatavilla yötä päivää nimikirjoituksia ja/tai haastatteluja antamassa. Diivoja diivoja, kukahan senkin käsitteen alunperin lanseerasi jossakin avoimessa kirjeessä vuosia sitten...? Erityisen hyvin ymmärrän tuon "ei saa koskea" -osan, koska laulajan on nimenomaan pidettävä itsensä terveenä, jota jatkuva kaulailu ja pusuttelu vieraiden ihmisten kanssa ei ainakaan edesauta.
      Niin, ymmärsin kyllä, että Floor on tässä oman bändinsä johtohahmona puhumassa, mutta ei hänellä olisi noin kiihkeää fanilaumaa kintereillä, ellei hän olisi myös Nightwish-laulaja. Hyvä kun vaatii käytöstapoja faneilta, monet sen kuitenkin tulkitsevat ylimielisyydeksi. Anette sai paniikkikohtauksia, Floor rasittuu. Tarjalla oli lopulta oma "henkivartija" mukana. Kaikki ovat saaneet osansa ja reagoineet omalla tavallaan. Vaikuttaako Floorin sanoma eteläamerikkalaiseen fanikulttuuriin millään tavalla, en tiedä. Yksi vaihtoehto olisi jättää tuon maanosan kiertueet tekemättä, jos ne käyvät liian raskaiksi. Toisaalta, fanithan artistia elättävät.

    • köyhäjaeikuuluisa

      Huoh,raskasta on olla kuuluisa.No alkaako alamäki taas....

    • eiainakivaajahauskaa

      Missä kulkee jatkuvan miellyttämisen rajat???
      Ei kaikkia voi miellyttää ja kun ei voi, niin nämä v.ittuilijat ovat sitten tietysti Tarjan faneja. Höpinää taas. Näitä samoja kettuilijoita riittää ihan Tarjalle asti.
      Nyt Floorin on vedettävä rajoja kummankin bändinsä kanssa. Vaikkakin on fiksu, niin särkyvä olento on hänkin.

    • ei saa koskea

      Nämä avoimet kirjeet ovat kyllä aina niin epäonnistuneita yrityksiä... melkoinen myrsky tästäkin taas nousi, kun on noita kommentteja eri puolilta nettiä lueskellut.

      Tietenkään lipusta maksettu hinta ei oikeuta ketään konserttiin osallistuvaa puristelemaan, lääppimään, halailemaan tai edes kättelemään esiintyvää artistia. Monet eivät siitä ole moksiskaan, mutta täysin oikeutettua ja ymmärrettävääkin tietenkin on jos joku on asian suhteen herkempi ja haluaa pitää oman henkilökohtaisen tilansa yksityisenä vältellen vieraiden ihmisten koskettelua.

      Tuota valokuvaamiskommenttia kuitenkin vähän ihmettelin. Jep, minunkin mielestä koko keikan läpi kuvaaminen on todella vammaista touhua enkä ymmärrä miten joku haluaa katsella koko setin joltain kännykän tai minikameran näytöltä, kun lopputulemana on kuitenkin poikkeuksetta ihan umpipaska video (joita on youtube väärällään, mutta kai sinne aina muutama lisää näiden lataajien mielestä mahtuu...). Vielä kun siinä suoraan edessä on kymmeniä ihmisiä jotka keskittyvät pääasiassa kuvaamiseen, niin kyllähän se omaakin tunnelmaa latistaa keikoilla. Mutta sitä ihmiset nyt kuitenkin vaan nykyään tekee, eikä sille oikein mitään voi, ellei keikkajärjestäjä halua ryhtyä natsiksi asiassa. Faneille asiasta (kohteliaastikin) itkeminen on vaan jokseenkin turhaa. Jonkinlaista itsetehtyä muistoa (kai?) siinä suurin osa tilaisuudesta vaan haluaa. Floor näyttää itsekin tykkäävän kuvauttaa itseään jatkuvasti muiden artistien seurassa, minkä jokainen voi käydä toteamassa hänen omalta instagram-tililtään.

      Floorin kannattaisi tässä asiassa tehdä niin kuin monet muutkin artistit, eli joko lopettaa ylimääräinen fanien kanssa seurustelu kokonaan, jos ja kun se kerran on noin rankkaa, tai sitten pyytää joku pitämään hänen puolestaan huolta siitä ettei kukaan tule ns. iholle. Se olisi kaikkien mielestä taatusti ihan ok! Sen sijaan jos koko ajan joutuu itse toistelemaan "älä koske", "älä tule noin lähelle", niin käy juuri niin kuin ilmeisesti on jo käynyt, että moni pahoittaa mielensä ja pitää häntä kylmänä ja etäisenä.

      Niin kuin joku blabbermouthin kommenteissa kirjoitti: "Floor, saanko ottaa kuvan?" "Saat, kunhan et koske, etkä tule lähelle, äläkä käytä salamaa! Ja muista, että tämä on luxusta, jonka sinulle ystävällisyyttäni suon!" Ei ihme jos joku alkaa pitää vähän ylimielisenä. :)

    • rotser

      Kun lavalla ilta toisen jälkeen roiskeläpässä kiemurtelee ja heiluttelee tukkaa tissivako vilkkuen, huudellen välillä I love you all, niin onhan sitä hurmautuneen fanin vaikea ymmärtää artistin kohdatessaan, että toiseen suuntaan ei sitten tunteita saa osoittaa. Ei ihailua, ei rakkaudentunnustuksia, ei edes koskettaa kättä.

      Vähän hölmöä tuo Floorin vuodatus kun lavaesiintyminen on niin antavaa. Pitäisi tajuta että sama imago jatkuu lavan ulkopuolelle kaikkiin fanikohtaamisiin.

      • kirjoittajan

        olisi syytä tutustua viihdebisnekseen myös metalligenren ulkopuolella jos tuntuu siltä että Floorin lavaesiintyminen on liian antavaa. Jotain hyvin hyvin olennaista on tainut jäädä huomaamatta.


      • Olipa hölmö

        tuo rotserin roiskaisu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe