Miehet hoi! Onko kamalaa, jos nainen tekee aloitteen?

tyttönen

Olen nuori, ihan nätti, hauska ja mukava nainen. Kuitenkin baareissa olen huomannut, että suomalaiset miehet harvemmin tulevat juttelemaan, ja jos joku tulee niin monesti tyyppi paljastuu aika itseriittoiseksi. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, osaan keskustella ja olen rohkea. Minua ei haittaa yhtään mennä juttelemaan, jos bongaan kiinnostavan miehen. Miehet jotenkin tuntuvat olevan hämmentyneitä, kun nainen tekee aloitteen. Joskus joku on ihmetellyt, että olenko helppo, jolle "kelpaa kuka vaan", mikä ei tosiaankaan pidä paikkaansa. Minulla on ollut tässä sutinaa erään miehen kanssa, johon olen vähän ihastunut. Olen nyt rikkomassa kaikkia deittisääntöjä ja ajattelin soittaa miehelle ensin. Vähän kyllä karmii. Pelottaako/haittaako miehiä, jos nainen on aloitteellinen? Pitäisikö vain istua toimettomana odottamassa, että mies ottaa yhteyttä ensin? Tämä mies on hieman ujo ja olen siksikin miettinyt, että ehkä toivoo, että otan yhteyttä ensin...

56

5105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moni yllättyy

      Moni yllättyy iloisesti jos nainen tekee aloitteen.

    • 10+6

      Ei kamalaa ollenkaan, soita ihmeessä kerran kiinnostaa, siinä mitään sääntöjä riko kun ei sellaisia ole olemassakaan.

    • 20+14

      Näin jatkokysymyksenä ja asiasta kiinnostuneena..millainen yhteydenotto on miehelle aloite?
      Herättääkö tikusta asiaa rupattelu miehen kellot soimaan vai pitääkö miehelle joko todella sanoa olen ihastunut tai edes pyytää kaffelle?

      • 10+6

        Minulle aloite on kun nainen ottaa itse yhteyttä minuun ja kysyy juurikin vaikka kahville tai sitten jutusta paistaa sellainen väkinäinen juttelu eli odottaa että minä kysyn häntä sitten vaikka sinne kahvitteluhetkelle. Ei se minua haittaa jos nainen sanoo suoraan olevan ihastunut ja halusi siksi soittaa tai laittaa viestiä, päinvastoin kiinnostaa vielä enemmän sitten.


      • Hit it

        Mitä sitä turhia kiertelemään. Sanot että kiinnostusta löytyy, voihan siinä jotain alkuun sanoa muutakin, mutta hyvä olisi nopeasti päästä asiaan, ettei toisessa päässä luulla kyseessä olevan muu aihe.
        On ehkä harvinaisempaa, että nainen aloitteen tekee, mutta ei todellakaan huono asia.


      • Jagdpanther

        Miehet on miehiä ja naiset on naisia... Naiset ettii aina kaikki piilomerkitykset kaikkien sanomisten takaa ja miehet ei asioita aattele juurikaan sen enempää. Siitä mm. syy miksi romanttisuus on joillekki miehille kirosana kun naiset osaa sen puolen aika paljon paremmin. Miehille pitää sanoa asiat suoraan jos tahtoo suoran vastauksen.


      • ......
        Hit it kirjoitti:

        Mitä sitä turhia kiertelemään. Sanot että kiinnostusta löytyy, voihan siinä jotain alkuun sanoa muutakin, mutta hyvä olisi nopeasti päästä asiaan, ettei toisessa päässä luulla kyseessä olevan muu aihe.
        On ehkä harvinaisempaa, että nainen aloitteen tekee, mutta ei todellakaan huono asia.

        Suoria ihastuksen tunnustuksia kannattaa välttää jollei olla jo tutustuttu paremmin. Se on vain vaivaannuttavaa. Kyllä normaaliälyinen ymmärtää kiinnostuksen muutenkin. Flirttailu on sallittua.


      • Paras näin.
        ...... kirjoitti:

        Suoria ihastuksen tunnustuksia kannattaa välttää jollei olla jo tutustuttu paremmin. Se on vain vaivaannuttavaa. Kyllä normaaliälyinen ymmärtää kiinnostuksen muutenkin. Flirttailu on sallittua.

        Flirttailu. Nimenomaan. :)


    • tiedoks vaan

      Jutteleminen ei ole aloite. Jos pyydät numeroo ja pyydät kahville tai vonkaat kotiisi niin se on aloite.

      • tyttönen

        Tiedoksi vaan, että tiedän kyllä mikä on aloite. :)


    • näinon

      Mikä on kun ei ole vientiä, olen 60 v mutta selvästi nuoremman näköinen, ei kaljamahaa, ei tupakkia , eikä juuri ryypätä .
      Pankkitililläkin on rekyyliä, toinen autoni on MB, tarttisko mennä kapakkaan notkuun ?

      • pusipusi

        Josko -"näin on" - on syynä juuri se, että mainitset pankkitilisi ja autosi merkit?
        Jos nainen on fiksu, jo tuo tökkää. Se toimii vain, jos yrität iskeä nuoria tyttöjä. Ja ne suhteet ei sitten taida kestää kovin kauaa..
        Kapakoissa luuraa aika yksitotista porukkaa, harvemmin sieltä saa suhteen, joka kantaisi pitemmälle ja antaisikin jotain enemmän. Itse olen muutaman vuoden sinua nuorempi nainen -minäkin nuorekas, aina luultu nuoremmaksi - ja lopetin kapakat ajat sitten, kun huomasin, ettei sieltä synny kestäviä suhteita ja sitten törmäsin tuohon; nuoret miehet iskevät seksimielessä meitä vanhempia hyvinhoidettuja naisia -sekin vielä!
        Niin mistäpäs sitä sitten löytää? Ei kotiinkaan tule.
        Oletkos mukava mies, muuten?


    • tyttönen

      Tulipa soitettua miehelle, eikä vastannut puheluuni. Ilmeisesti asia on tosiaan niin, että miehet soittavat heti, jos kiinnostaa, eivätkä odottele naisen soittoa. :D Harmi. En ole ollut vuosiin ihastunut.

    • hkhkhl

      Harmi. Tuttu tunne.. Viime aikoina ollut tasan kaksi miestä, joista olin myös pitkästä aikaa kiinnostunut.. No, ilmeisesti olin liian innokas, kun toisesta ei kuulunut enää mitään ja toinen teki oharit... Eli mun mielipide on, että on pelkkää paskapuhetta, että nainen voi tehdä aloitteen ja osoittaa kiinnostuksensa.... Mun kohdallani ei ainakaan toimi.. No, nyt ei ole mitään meneillään, kun kyllästyin miesten toimintaan.. Eli kertokaas miehet miksi alotteelliset naiset on niin kamalan pelottavia....

      • Jagdpanther

        Ne ei vaan tykänny susta?


      • Eiliianinnokas

        Ei varmasti ollut siitä kyse, että olit liian innokas. Itseäni lähinnä v*tuttaa, kun naiset eivät ikinä ota yhteyttä ja aina pitää itse väkisin keksiä jotain juteltavaa.
        Jatka vaan samaan malliin rohkeasti, kyllä nainen voi olla aloitteellinen. Minun mielestäni jopa PITÄÄ olla.


      • foolproof logic..

        Nainen yrittää tasoonsa nähden liian hyvätasoisia miehiä ja päätelmä tästä on luonnollisesti naisen logiikalla se, että ei kannata olla aloitteellinen :D

        Olen itsekin saanut aloitteen naiselta joka oli ruma ja lihava, naisen aloite (tekstarilla kahvipyyntö) oli hyvä mutta nainen itse ei todellakaan.


      • Uusimaa90
        Eiliianinnokas kirjoitti:

        Ei varmasti ollut siitä kyse, että olit liian innokas. Itseäni lähinnä v*tuttaa, kun naiset eivät ikinä ota yhteyttä ja aina pitää itse väkisin keksiä jotain juteltavaa.
        Jatka vaan samaan malliin rohkeasti, kyllä nainen voi olla aloitteellinen. Minun mielestäni jopa PITÄÄ olla.

        Voiko nainen olla rasittava yhteydenotoillaan?
        Olen itse ollut ihastunut mieheen jo pitkään..liian pitkään ja tunteet vain kasvaneet. Ennen kuin myönsin itselleni olevani ihastunut häneen alkoi hän ottaa minuun "kontaktia" katseillaan ja moikkaamisella. Viime kuukausien aikana nuo "ihastumisen merkit" miehen puolelta ovat tihentyneet ja voimistuneet ja vaikka itse kuinka yritin selittää niitä oman mielikuvitukseni tuotteeksi, koska itse olen ihastunut (olen realistispessimistinen sen suhteen, että minuun ihastuttaisiin), en ihan täysin pystynyt, koska tämän miehen käytös minua kohtaan tuntui hyvin erilaiselta kuin kenen tahansa muun miehen käytös minua kohtaan.
        Otin mieheen viestein yhteyttä, mutta keskustelu loppui lyhyeen, koska hänen piti mennä. Seuraavana päivänä hän kuitenkin aloitti viestittelyn ja pahoitteli kun oli jäänyt edellisenä päivänä kesken. Viestittelimme hetken ja hänen piti taas mennä. Hieman myöhemmin pistin kysymyksen miehelle, johon tämä ei vastannut ja nyt olen pari päivää odotellut miehen yhteydenottoa..loppuiko miehen kiinnostus vai mitä? Otanko vielä yhteyttä vai oliko tämä tässä?


    • 23+

      On se kamalaa

    • mies.

      En pidä juttelua aloitteena suhteen hakemiselle. Kyllä siinä saa paljon tapahtua että se varsinainen aloite tapahtuu.

    • Pukumiesssssss

      Eilen baarissa menin morjestamaan yhtä tuttua, jonka vieressä oli sitten 2 tuntematonta blondia. Menin siis tutun ja tyttöjen väliin. Juttelin siitä tuttuni kanssa, kunnes hän lähti. Jäin siihen sitten istumaan, että tytöt olisivat reagoineet minuun. Ne räpläsivät vain kännykkäänsä. :p Olen oikeasti komea nuori mies, mutta ujo. Jos tytöt edes olisivat katsoneet minuun päin olisin pystynyt rupatella.

      Voi olla että tytötkin olivat ujoja, koska istuivat siinä 10minuuttia ja lähtivät sitten toiseen suuntaan.

      Te 2 blondia, muistatte varmasti minut.

    • hörapparat

      Hei! Aloitteen tekevä nainen on ehdottomasti IN ja ON! Kaavojen rikkominen suotavaa ja erotut(uskoakseni) eduksesi.

    • aloite

      Kyllä mielestäni tuntemattomalle juttelemaan meneminen on jo aloite, erityisesti jos avaaja on yhtään flirtti, jolloin lähestymisen syy ei jää epäselväksi: olen kiinnostunut.

      Puhelinnumeron pyytäminen ei ole enää aloite, se on jatkotoimenpide viedä juttua eteenpäin jos kiinnostaa vielä alustavan tutustumisen jälkeen.

      Ja siis naisethan tekevät aloitteita. Lähestulkoon aina kun olen baarissa joku tulee mulle juttelemaan.

    • sinkkumies.

      Ei kannata tehdä alotteita.

    • Vaikea uskoa

      Tekeeks naiset alotteita? Jo on maailmankirjat sekasin..

    • tyttönen

      Tilanne jatkuu! Mies soitti minulle takaisin ja sovittiin, että tavataan ihan pelkän seksin merkeissä. Olin että jes, kyllä taas kannatti tehdä aloite. Ensin mies oli mielellään tulossa luokseni, mutta yhtäkkiä ei kuulunukaan koko iltana enää mitään. Kyselin seuraavana päivänä mites tässä näin kävi ja kertoi, että oli alkanut vain koko homma epäilyttää. Kyllä aiemminkin ihmetteli, että onko tässä jotain mätää, kun ei naiset tule koskaan häntä iskemään baarissa tai sen jälkeen vielä kutsu luokseen. No joo, en tiedä mitä kävi. Ehkä exä alkoi haikailla miestä takaisin tai sitten säikähti tosiaan meikäläisen avoinmuutta. Eipä kyllä ole ennen mies seksistä kieltäytynyt. :D Itseäni en osaa muuttaa, joten "hyökkäävällä" linjalla taidan edelleen silti jatkaa...

      • 5+1

        Hieno homma vaan että löytyy avoimia naisia kuten sinä. Itse miehenä olen todella ujo tekemään aloitteita.


      • ei näin tyttö hyvä

        Mitä sinäkin nainen ajattelet, vai ajatteletko mitään !? Sovit ensimmäisellä soittokerralla tapaamisesta seksin merkeissä....kyllä - olet todellakin helppo... ja tyhmä! No, enpä ihmettele, kun mies peruutti aikeensa huomatessaan millainen jakelija olet.


      • tyttönen
        ei näin tyttö hyvä kirjoitti:

        Mitä sinäkin nainen ajattelet, vai ajatteletko mitään !? Sovit ensimmäisellä soittokerralla tapaamisesta seksin merkeissä....kyllä - olet todellakin helppo... ja tyhmä! No, enpä ihmettele, kun mies peruutti aikeensa huomatessaan millainen jakelija olet.

        Olemme jo aiemmin harrastaneet seksiä. Ollaan kummatkin erottu pari kuukautta aiemmin, joten ihan yhdessä sovittiin, että alotetaan fyysiseltä pohjalta ja katsotaan sitten, jos oltaisiin myöhemmin valmiita vakavampaan. Valitsen tarkkaan kenelle jakelen ja jos olen halukas hänen kanssaan pelkkään seksisuhteeseenkin niin, miksi minun jotain muuta pitäisi teeskennellä?


      • ei näin tyttö hyvä
        tyttönen kirjoitti:

        Olemme jo aiemmin harrastaneet seksiä. Ollaan kummatkin erottu pari kuukautta aiemmin, joten ihan yhdessä sovittiin, että alotetaan fyysiseltä pohjalta ja katsotaan sitten, jos oltaisiin myöhemmin valmiita vakavampaan. Valitsen tarkkaan kenelle jakelen ja jos olen halukas hänen kanssaan pelkkään seksisuhteeseenkin niin, miksi minun jotain muuta pitäisi teeskennellä?

        Mikäpä siinä, saathan sinä linjasi pitää, mutta älä ihmettele miksi miehet eivät soittele enää kun saivat mitä halusivat. Näin ei vaan yksinkertaisesti vakavaa suhdetta saa aikaiseksi....


      • ei näin tyttö hyvä kirjoitti:

        Mikäpä siinä, saathan sinä linjasi pitää, mutta älä ihmettele miksi miehet eivät soittele enää kun saivat mitä halusivat. Näin ei vaan yksinkertaisesti vakavaa suhdetta saa aikaiseksi....

        Miehet haaveilevat jakorasiasta, mutta eivät todellakaan huoli vakavaksi suhteeksi!


      • 20+8
        boxi kirjoitti:

        Miehet haaveilevat jakorasiasta, mutta eivät todellakaan huoli vakavaksi suhteeksi!

        Hölynpölyä. Itse en huolisi miestä jonka sanavarastoon edes kuuluu "jakorasia", tuossa merkityksessä. Itse harrastin seksiä opiskelijasinkkuna herraties miten monen miehen kanssa, sekosin laskuista jossain vaiheessa. Aviomieheni tietää sen, ja asiasta jutellessamme kertoi että piti sitä pitkälti hyvänä -häntä ei suinkaan kauhistuttanut se että seksiä on ollut, vaan ajatus siitä että se ehkä liitossa loppuisi. Hän arveli voivansa olla turvallisin mielin jos ottaa vaimon joka selkeästi pitää seksistä. (On se avioliiton vesipatja loiskunnutkin, ja kivaa on ollut. Uskollisuuskin on helppoa kun tarkistin sen aidan toisen puolen ruohon jo, ei se enää kiinnosta).
        Itseasiassa nyt kun ajattelen asiaa, niin tämä ex-jakorasiuus (siinäpä uusi sana suomenkieleen) -on aika hyvä testi. Mies joka ajattelee ketään naista "helppona" tai "halpana", saati "lutkana" tai "jakorasiana" suhtautuu naisiin senverran vihamielisesti etten missään nimessä huolisi edes hoidoksi, saati loppuiän kestävään avioliittoon ja lasteni isäksi.
        Jatka vain linjallasi ap, kun kysyy niin sitten tietää =)


    • 3 + 17

      Se on hyvin yksinkertaista. Jos mieskin on kiinnostunut sinusta, sinun aloitteellisuutesi on erittäin tervetullutta ja juuri sitä mitä mies haluaa ja tarvitse, jotta uskaltaa mennä eteenpäin. Jos taas et ole kiinnostava, mies ei halua aloitetta. Samahan se on toisinpäinkin, miksi tätä pitäisi erikseen miettiä?

    • Untamo

      Miksi se olisi kamalaa, jos nainen tekee aloitteen, ihmeellisiä kysymyksiä.

    • edelleen ihastunut

      Kerron oman tarinani; ollaan tunnettu miehen kanssa syksystä saakka ja jutelleet monet kerrat ohimennen. No niin siinä sitten kävi että ihastuin häneen, flirttailin hänelle ja odotin aina hänen näkemistään. Kuukausi sitten kerroin suoraan että olen häneen ihastunut, olihan hän sen jo arvannutkin. No tuliko jutusta mitään... ei. Edelleen nähdään ja jutellaan. Flirttailun olen nyt jättänyt vähän vähemmälle. En oikein tiedä miten tästä eteenpäin, ehkä jossain vaiheessa järki voittaa sydämen ja ihastus menee ohitse, sitä päivää odotellessa. Voiko sellaista päivää edes tulla? Mitä opin tästä; ihan heti en mene aloitetta kenellekään miehelle tekemään.

      • Yritystä_peliin_m85

        Ei vaan opit tästä sen että: jos et olisi ollut rohkea ja ottanut asiaa puheeksi, et tietäisi tänä päivänäkään tilannetta. Propsit sulle siitä, jatka samaan malliin ja ole rohkea!


    • Todellinen mies

      Tämän pohjalta vaikutat lähes täydelliseltä naiselta. Zemppiä! :)

    • Kasinolla

      Tervehdys tyttönen.
      Parasta mitä minulle on iskurintamalla tapahtunut, tapahtui kerran seuraavasti.
      Olin myyntimatkalla ja yövyin eräässä hotellissa. Luin lehteä hotellin baarin aulassa.
      Viereeni pelmahti kaunis tyttönen, kertoi olevansa paikallisen alakoulun opettajatar.
      Otti ennen kuin kerkesin edes tajuta lompakon pikkutakkini taskusta, kurkkasi henkilötietoni ja rahani sanoen sinä olet siis ...... ja sinullahan on näköjään rahaakin yhteiseen taksimatkaamme meille. Siitä se alkoi ja oli myös todella ihanaa. valitettavasti, jos kyseinen tyttö lukee tämän, tunnistaa varmasti vuosienkin jälkeen.

    • Aviomies

      Moi

      olen perheellinen mies ja autan sinua . Joka kerta on ainut laatuinen tilaisuus ole rohkea
      tee itse aloite ja ota selvää miehen arvoista ennen kun lupaat mitään ei ole yksin kiva elää mutta ole myös varovainen koska väärän miehen kanssa voi mennä pipariksi. kaikkea hyvää oikean etsinässä toivottaa toistaiseksi pari suteessa elävä

    • Kiltti mies.

      On tosi kamalaa jos nainen tekee aloitteen. Juoksen kotiin jos nainen lähestyis.

      • melko kiltti nainen

        Ai kun ihana vastaus


      • kädestä kiinni
        melko kiltti nainen kirjoitti:

        Ai kun ihana vastaus

        ...juostaan yhdessä kotiin...olemaan vähän tuhmia...


      • älkää vedättäkö
        kädestä kiinni kirjoitti:

        ...juostaan yhdessä kotiin...olemaan vähän tuhmia...

        itse tein niin että viikkojen pitkien katseiden jälkeen vein miehelle nroni. Arvata saattaa, ettei viestiä tullut. Olen tullut siihen tulokseen, että mies tekee aloitteen jos on kiinnostusta. Tosin en ymmärrä niitä pitkiä katseita ja seuraan hakeutumista... Kyllä ahdistaa ajatus, että tein itsestäni idiootin, näemme pakosta huomenna.


      • 2010-luvulla
        älkää vedättäkö kirjoitti:

        itse tein niin että viikkojen pitkien katseiden jälkeen vein miehelle nroni. Arvata saattaa, ettei viestiä tullut. Olen tullut siihen tulokseen, että mies tekee aloitteen jos on kiinnostusta. Tosin en ymmärrä niitä pitkiä katseita ja seuraan hakeutumista... Kyllä ahdistaa ajatus, että tein itsestäni idiootin, näemme pakosta huomenna.

        Ja mitä sitten, kun tämä sama tilanne menee toisinpäin? Siinähän ei ole mitään valittamistako? Sehän on normaalia jos nainen katsoo pitkään ja kun mies antaa numeron, ei naisesta kuulu mitään. Mutta jos se menee toisinpäin niin se on täysin pöyristyttävää. Voi hyvää kesää...

        Itse oikein odotan innolla, että tämä kulttuuri kääntyisi niin, että naiset joutuisivat iskemään miehiä, jotta he oppivat miltä miehistä tuntuu jatkuva pakkien saanti ja itsensä nolaaminen.


    • Hyvä juttu

      Ei todellakaan, päin vastoin.
      Mielestäni kertoo naisesta HYVÄLLÄ tavalla paljonkin, jos nainen tohtii sanoa asioista ensin sen sijaan, että heittäytyy avuottmana odottamaan miehen yhteydenottoa ym vonkaamista.
      Muutenkin, kyllä se suu täytyy saada molemmin puolin auki yhtälailla.

    • neitsytvaimokunniaan

      Teillä menee kyllä seksi ja oikean kumppanin etsintä sekaisin. Seksillä ei toista puoliskoa löydy. Viimeistään lapsienteon jälkeen erotaan ja etsitään uutta "parisuhdetta" siis iskemistä seksiä eroja. Kaikki tämä ns naisten vapautumisen ansiosta. Pelkkää roskaa on nykykulttuuri sekseineen.

      • yhdenkerranneitsyt

        Kuule, kun ei ne lapsetkaan enää nykyisin synny ilman seksiä:) Vanhan tarinan mukaan niin on käynyt vain kerran...


    • nainen5

      Muutaman kerran olen naisena tehnyt aloitteen helsingin baareissa ja miehet olleet aivan totaalisen järkyttyneen oloisia..:D Helsingin baareissa tuntuu olevan muutenkin vaikeempaa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen naisena. Oon viel ulkoisesti tosi kaunis. Toista se on kun lähtee turkuun, tampereelle tms..

    • miehet ei sitoudu

      Jos haluat vakavaa suhdetta, älä ainakaan heittäydy helpoksi. Mies vain nauttii ilmaisesta seksistä ja jättää pian, kun on saanut, mitä sillä hetkellä halusi. Jotta suhteella olisi mitään pohjaa, aloitteen pitää kyllä tulla mieheltä, koska ei niitä muuten kiinnosta sitoutua. Etkä sä millään seksilläkään sitä kiinnostusta herätä, usko pois.

      • helposti saava

        Voi V sun vanhanaikaisuuttasi! Siis naisethan haluaa saada ja siinä sitä samalla antaakin! Ja minä ainakaan en halua olla pitkää aikaa saamatta.


    • Sinkkumies.

      Juon 3 päivän kännit ja juhlin sikana jos nainen tekee minulle aloitteen. Ei ole kukaan nainen vielä tullut koskaan juttelee.

    • Dis gonna b guud

      >nainen
      >aloitteen

    • surkupusero

      Olen yli 40v mies ja sain 20 v iässä ikäiseni naisen ehdotuksen. Olin vähän hämillään ja omassa elämässä oli vaikeita asioita. En torjunut tilannetta torjumaan vaan vaikeNevala. Toivon että Aloittaja saa enemmän kuin se jonka hylkäsin ilman että en sanonut syytä.

    • Nainen voi alkaa hieman kevyesti jutella. Se on se aloitteen taso. Se on taas ihan suotavaakin. Jos miestä kiinnostaa, hän sitten jatkaa. Jos miestä ei kiinnosta, nainen vain moikkaa iloissti ja jatkaa muuta tapahtumaa, eikä kukaan ole hämillään.
      Tyrkky nainen ei saa parhaita miehiä. Miehen on oltava kiinnostunut, tai koko homma ei pelaa.

    • Elämä on

      On kyl vaikeaa olla nainen..Sun pitää olla kiinnostunut, väläyttää "vihreä valoa" muuten mies ei tiedä että olet kiinnostunut. Odottaa yhteenottoa..Et saa olla liian hyökkäävää..Jos kuitenkin teet aloitteen..pitää tunnustella tuntosarvilla.... miten mies reagoi.. Riski on tetenkin että mies pakene paikalta..Paikan pitää valita huolella, ettei mies kokee olevansa "ansassa " ja voi tarvittaessa karata paikalta. Miehet ottavat yhteyttä, jos ovat kiinnostuneita, eivät pelkää liikaa, tai jos nyt muuten vaan sattuu tänään huvittamaan..Ei ihme että tämä maa on sinkkuja pullollaan , kun kukan ei toimii, vaan miettii että miten ehkä voisi toimia...

      • ...mukavaa

        Höpöhöpö:) Ole vaan oma iloinen itsesi ja mene juttelemaan miehelle:),Miehet on kivoja, tykkäävät jutella:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe