KAUHISTUTTAVAA HALLINTOTIKTATUURIA OVAT TERV:HOID: KRITEERIT

Aune Mänttäri

Pian Suomen hallitus on laillistanut hoitamatta jättämisen KRITEERIT. Se merkitsee, että kunnallisetkin palvelut ohjautuvat sairaalanlääkärien (carea) yksityispotilaille ja muiden yksityislääkärien potilaille.
Kansalaiset jotka eivät ole työssä, ovat vanhuksia, vammaisia tai ja pienituloisia jätetään laillisesti terveyspalvelujen ulkopuolelle.
Hoitoa saavat työssä olevat ja RITEREIHIN kulloinkin katsottavat kansalaiset tai maassa oleskelevat ihmiset.
Vallanpitäjien röyhkeydellä ei näytä olevan rajoja. Suomi on lamaantunut palkka-aparaatin vuoksi ja palkkaperusteisten sosiaalietuuksien vuoksi. Kokoomus ja SDP ovat laman suurimpia aiheuttajia niin nyt uudet puheenjohtajat Antti Rinne ja Kokoomuksen uusi pj. asiantuntijoina tietävät mikä peruutusvaihde on pantava päälle palkka tasoksi ja tasarahaksi jokaiselle joka tarvitsee sosiaaliturvaa niin vasta sitten kun tehdään työtä ja saadaan työstä itsekukin elantonsa ja liikarahaa ei kukaan vaatisi muuhun hurvitteluun ja verokikkailuihin SUOMI VOISI PALATA UUDESTAAN SAAVURTETUN SIVISTYSVALTION TASOLLE.
TYÖSTÄ TULEE MAKSAA, TYÖTÄ PITÄÄ JAKAA. EI SAA KATAA SUOMEA OMATEKOISELLÄ PUOLUEELIITIN HÖLMÖILYYN!!!!

ESIMERKKI HALLINTOTIKTATUURISTA:
5 v. viivytykset lonkkaleikkaukseni, samoin olkapäiden korjaus, edeleen kunnallisen silmälääkäkärin tarkastus evättiin kaihileikkaus toisessa Eu-maassa hylättiin ja mikä kauhistuttavin kokemus Pekka Mänttärin kohtelu nähtävästi ammatissaan saamansa bakteeri tulehduksen väheksyminen miehen jättäminen kuoleman partaalle Haminan terveysaseman toimesta v. 2013

Silmäklinikka RE- Focus, Tohtori- Professori Pait Teesalu tutki silmäni v. 2014 Maaliskuussa ja saman tien sain korjaavan leikkauksen ( toimenpiteen)

Ennen hoitoa olin jo suurissa vaikeuksissa näköni kanssa.
Niin hakeuduin oman paikkakuntani keskussairaalan silmäosastolle, kysyin neuvoa po. sairaalan osaston sihteeriltä kuinka voisin päästä lääkärintarkastukseen ja kertoen näköni nopeasta heikentymisestä ja siitä, että silmänpohjarappeuma ja kaihi on todettu jo n. 6 v. ennen soittoani
Kotka Carea Silmäosaston sihteerille. Sihteeri neuvoi "terveyskeskuksen oma lääkäri voi tutkia silmät ja antaa suosituksen tänne lääkärin tarkastukseen".
Sain oman lääkärin lausunnonhyvin nopeasti ja hän lähetti lausuntonsa kiireellisenä Kotkaan Carean silmäosastolle.
Nopeasti tuli vastaus jonka oli kirjoittanut Kotka Carean Silmäosaston ylilääkäri " mm. Ette täytä kriteereitä joten lähetettä ei käsitellä, ottakaa yhteys omaan yleislääkäriinne"
Kertaakaan en ollut käynyt Kotka Carean silmäosastolla. En tunne kyseisen
silmäosaston ylilääkäriä ( selvännäkijää) joka ilman silmieni tarkastusta voi lausua " ette täytä kriteerejä"
Hakeuduin Tarttoon Silmälääkärin vastaanotolle. Ajattelin, että en ole ehkä poliittisesti sopiva hoidettavaksi synnyinmaassani jossa olen tehnyt työtä 9 v. alkaen käytännöllisesti katsottuna joka päivä ja kunkun omassa maassani sitä ei järjestynyt täytän Heinäkuussa 78 v.
Kun hain lupaa saada hoitoa toisessa EU-valtiossa, kyseinen ylilääkäri Kotka Carea silmäosaston ylilääkäri ei puoltanut hoitoa toisessa Eu-maassa vaan lausui " kaihileikkaus on perusterveydenhoitoon kuuluva" mutta itse hän teki kielteisen päätöksen silmieni tarkastamisen estämiseksi ja hoitamiseksi oman asuinkuntani silmäosastolla Kotka Carea ja toisen kielteisen päätöksen hän teki puoltamatta silmieni tarkastusta ja hoitoa hoidon toisessa EU .
Kunnallinen terveydenhoito ei takaa terveyspalveluja pienituloisilla kansalaisille suomessa vaan on varattu keskussairaalan lääkäreiden yksityispotilaille ja muiden yksityislääkäreiden lähetteen saaneiden hoitoa varten.
Minua hävetti mennä Viroon hoitoon.
Mutta matka oli kuin aukko toisenlaiseen maailmaan niin hyvän kohtelun sain kaikkialla missä tapasin ihmisiä.
Sydämellisesti Kiitän RE-Focuksen Henkilökuntaa ja Kirurgi Professori Pait
Teesalua. SUOSITTELEN!

10

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tenavatähti

      Hyvinvointi Katainen avutajapuolueineen on hoitanut hommat solmuun ja valtio siinä ohessa konkurssiin.

    • Aune mänttäri

      Olen nähnyt ja ääneen puhunut ja kirjoittanut" Kokoomuksen kukkopojista / kokoomuksen /hallituksen kukkamekko tytöistä"

      Näin siinä voi käydä kun lainsäädäntö avataan puolueellisin ja pääomanomistajien
      "hurskasta" elämää silmälläpitäen.

      Suurimpia yhteiskunnallisia loisijoita ovat suurituloiset ja suuryritykset joiden eduista tulisi käyttää oikeata termiä "oikeat kansakunnan elätit-sosiaalipummit"

      Perusturva kansalaisille on tosi niukka ja se hädin tuskin antaa ravitsevaa jokapäiväistä leipää., kun saman aikaisesti elätetään suurituloisia joiden tulot päätyvät veroparatiiseihin ja he eivät maksa suhteellisesti, prosentuaalisesti samassa suhteessa veroja kuin taloudellisesti heikoimmassa asemassa olevat joutuvat maksamaan.
      Ns. köyhät maksavat verot ja niillä pitäisi maksaa " toisissa taivaissa" elintasossa olevien herkut, huvit ja sijoitettavat keinottelurahat ylisuurina palkkoina.
      Eikö se ala mennä tavan pienituloisen kaaliin ettei tällaisista menoa tarvitsisi hyväksyä.
      Koko kansa ihailee kokoomuksen kannatuslukuja vaikka saa kokoomukselta vain leikkauslistoja jotka tuntuvat kun olemattomasta leikataan.
      SDP ei hyödy mitään kokoomuksen peesaamisesta, niin Antti Rinteen tulisi tehdä pesäero harjoitetusta politiikasta ja tosiaan antaa suomalaisille ahkerille käsille töitä.
      Kilpailijat ovat orjatyötä teettävissä yrityksissä ja valtioissa, miksi niistä ostetaan tänne Suomeen lähes kaikki arkielämän tarvikkeet ja tuotteet ?
      Suuryritykset tulevat toimeen omillaan, mutta jokapäiväisten palvelujen ja tarvikkeiden valmistuksen tulisi alkaa heti.
      Milkaan ei ole niin kallista kuin ulkomailta tuotu halpatuote ja räässä joka loppujenlopuksi on kaatanut jo kansantalouden ja kansakunnan moralin. EU:n sisämarkkinoita kehutaan, mutta myöskin se on maalla talouden kannalta yksi valtiontalouden halvaantumisen syy.
      Niin nyt ei auta muu kun kaikkien kääriä hihat ja ryhtyä tekemään jotakin hyödyllistä työtä.
      Työtä voi tehdä jopa t e r v e y d e k s e e n.

    • Ökyporvari

      Eikös maanviljelijät elä tukiaisilla eli heillä yli puolet tuloista tulee valtion varoista? Sanoohan sen järkikin, ettei täällä kannata mitään viljellä, jos maa on 8 kk vuodessa jäässä. Paskat he tyntävät järviin ja Itämereen. Eläkkeelle jäävät 50 v. iässä ja saavat suuria rahoja metsiä myydessään kovalla hinnalla. Puuteollisuuus on kuollut MTK:n hinnoittelun takia.

      Jos ei ole itselleen tässä ilmaisen koulutuksen maassa hankkinut ammattia, ei pidä vaatia suurta palkkaa. Onneksi kukaan ei ole syntynyt sillä velvoitteella, että pitäisi muita työllistää ja voi viedä yrityksensä toiminnan Kiinaan. Maksan heille mielummin kuin suomalaisille punikkien äpärille.

      • Ökyviljelijä

        Hei ökyporvari.
        Oletko kateellinen maanviljelijöille. Tässä sinulle ehdotus , laita yhteystietosi tänne niin luovutan tilani sinulle. Voit alkaa nauttia valtionvaroista . Sinusta tulosi aito ökyrikas.
        20v olen sukutilaani viljellyt ja terveys on siinä kunnossa etten pysty jatkamaan..

        Tietysti sat myös metsäni , kaikki hakkuu kypsiä. Tiesithän varmaan verotuksesta sen verran ,että metsänmyynnistä veroa maksetaan ainoastaan 53% , tarkemmn 29% pääomaveroa ja 24% arvonlisäveroa.
        Sen jälkeen sinulla on myyntisummasta jäljellä47% ,josta sitten maksat maan muokkaamisen ja uudet taimet sekä istuttajan palkan.
        Siis kun myyt 100 000e destä metsää , tilillesi jää ainakin30 000e ja tietysti hakkuujätteiden selvimistä riittää ainakin kolmelle vuodelle.
        Viiden vuoden valein saat myös raivata metsääsi .

        AUNELLE. Ei se hoiomme ole rahasta kiinni ,vaan taidosta. Hoitoon liittyvistä asioista kannattaa kannella eduskunnanoikeusaiamiehelle tai aluehallintovirastoon.
        Itselläni huonoja kokemuksia molemmista taloista. Kanetelun olen tehnyt ja myöhemmin kerron lisää . Tietysti haluaisin kehua omaa terveydenhoitoamme ,mutta valitettavasti siihen ei ole aihetta.


      • hyvä niin

        Niinhän se tahtoo olla,kun tukea tulee on hyvä, muuten eivät koneet ja miehet tee mitään.


    • kovaksi on mennyt

      Kouvolan sossu / hyvinvointipalvelut jätti sydänpotilaan ilman sähköä 4 viikoksi.

      • lahtarisuvut lypsää

        Niillä on siellä tärkeenpää tekemistä.. Hirvittävä organisaatio rakennelma.
        Pomoa pomon jatkeeksi, sihteerit ja avustajat.

        Koko käyttäraha hukkuu hallintoon, aitoa kokoomusta.


    • Löysäksi on mennyt

      Minä kävin eilen paskalla kotona.

      • haha-haaa

        Oikein hyvä. että ehdit pöntölle eikä mennyt löysät housuun.


    • vittu et panettaa

      mie taas kervisen artulla puhumassa askaa ja vetääs naapurin koira oikeuteen haukkumiselta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe