Hotel löwe, Side turkki

Ibra

Millainen hotelli kyseessä, onko joku käynyt, muutama hyvä tarjous löytynyt kyseessä olevasta hotellista.

Elokuussa olisi tarkoitus lähteä ja kaikki kokemukset olisi tarpeen. Millainen paikka kyseessä, tuoreita kokemuksia sideen matkanneilla? Lämpöä ilmeisesti pitäisi riittää!

2

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sidessa käynyt

      Olimme toukokuun lopussa, olin kaikin puolin tyytyväinen hotelliin. Hotelli on aika rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja rannasta. Myös ihan nurkan takana on esim. hyviä ravintoiloita ja kauppoja. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotelli oli erittäin siisti, huoneet ja yleiset tilat sekä allasalue. Hotelli on aika hiljattain rakennettu, joten kaikki on hienoa ja hyvässä kunnossa. Meidän huoneessa parveke oli allasalueelle päin. Allasalue oli mielestäni hyvä, siisti ja mukava. Uima-allaskin oli melko iso hotellin kokoon nähden. Hotellihan on aika pieni, joten siellä on mukavan rauhallista. Aamiainen oli mielestäni hyvä. Hotellin alimmassa kerroksessa oli myös pieni kauppa. Yhtenä iltana järjesttiin hotellin terassilla "Turkkilainen ilta".

      Minulla ei ole oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa hotellista. Ainut, missä oli ongelmia, oli huoneen tallelokero. Se ei toiminut kunnolla, emmekä saaneet sitä aluksi lukkoon. Muuten tosi hyvä hotelli.

    • Löweotel

      10-25.09.2014 hotellissa. Hotelli rauhallinen, ei silloin ainakaan lapsiperheitä. Henkilökunta oikein ystävällistä(varauksella). Huoneet pieniä, jopa liian. Lisävuode vei turhaa tilaa, tosin siihen vaimo sai levitellä omia asioitaan, koska yöpöytää ei sillä puolen ollut. Ilmastointi vähän tehoton, kuten yleensä Turkissa, mutta riitti sitten yöllä viilentämään ihan kivasti.
      Ravintolassa kävimme useasti syömässä ja ruoka siellä aivan hyvää ja edullista jos vertaa Siden rantakadun ravintoloihin, josta yhdestä saimme todella huonon ja kalliin aterian. Ravintolassa myös erittäin rauhallista ja palvelu ystävällistä. Tuntui paranevan mitä useammin siellä kävimme.
      Siivous hotellissa ei ollut kovin hyvää, mutta eivätpä häirinneetkään juurikaan.
      Allasalue väljä, vähän aiakkkaita ainakin tähän aikaan. Viimeisenä päivänä saimme olla kahdestaan lähes koko iltapäivän. Ainoa asia joka alkoi ärsyttää oli se Turkkilainen musiikki joka siellä soi liian paljon ja kovaa.
      Netti toimi juuri ja juuri meidän huoneessa, joka oli altalle päin Parvekkeella ihan hyvin. Aamupala suht kelvollista. Ei tietenkään mitään Thaimaan veroista, mutta ok.
      Miinuksena pitää mainita yksi asia, joka ei välttämättä ole hotellin vika. Yksi aamu päätimme käyttää "ilmaista" kuljetusta hotellissa mainostamalle Viking beachille.
      Kun pääsimme perille rannalle ja samaiselle beach club ravintolalle rannalle, mukana bussissa ollut ravintolan/rannan "sisäänheittäjä" huusi ensin perään hellouta, kun emme menneet hänen perässä ravintolan sisään. Meillä oli tarkoitus mennä rantaa pitkin kävelemään. Sitten hän tuli ravintolan rannan puolelta perään ja kertoi että hänellä on tarjota parhaat rantatuolit. vastasin että ei "no thanks" ja lisäsin että haluamme kävellä rantaa pitkin, kuten usein teemme ja jatkoin matkaa.
      Siitä hän ei sitten pitänyt ollenkaan ja sanoi kimpaantuneena että takaisin emme sitten bussilla pääse! Että tällaista ilmaista palvelua.
      Myöhemmin kerroimme hotelin vastaanotossa tapauksen ja siellä nainen "yritti" soittaa bossille(kyseinen "sisäänheittäjä" bossin ystävä"). Tietenkään boss ei vastannut. Pari päivää myöhemmin kyseinen kaveri tuli samaan aikaan vastaanottoon ja sama nainen kertoi ilmeisesti mitä rannalla oli tapahtunut. Menimme myös sinne ja siellä kaveri kertoi että ei ollut puhunut mitään sellaista. Väitti että ei ollut puhunut mitään sellaista! Siinä sitten alkoi tilanne kuumeta.
      Päätimme sitten että ei ole järkeä jatkaa väittely, vaan näytin ja kerroin hänelle että hänen päässä ei ole kaikki kunnossa ja lähdimme pois.
      Oli kuulema Kurdi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe