Ilmainen Spotify ei synkkaa Nokia Lumia 360 kanssa

Kummitus

Ostin itselleni Nokian Lumia 630. Läheiseni tahdosta. Olin tosin epäileväinen, että en saisi Spotifyta siihen, johon olen tallettanut ilmaiselle tililleni paljon musiikkia. Kysyin paikan myyjältä, että saako Spotifyn siihen puhelimeen ja tuleeko se toimimaan, silloinkin kun se Spotify tili on ilmainen eikä se Premium versio.
Myyjä vastasi, että kyllä sen saa ja hänellä itselläänkin on sellainen. No se sai sopimuksen siitä sitten.
Kotona lataan sen Spotifyn ja odotan innolla, että toimiikos tämä sitten. No ei. Ei tietenkään. Kun alan kirjautumaan sisään, puhelin ilmoittaa että en pääse sisälle tällä versiolla Spotifyta, vaan tarvitsen Premium version.

No mitä siis? Myyjä sanoi että tämä toimisi.
Menin sitten kauppaan takaisin ja tiedustelin mikä ongelmana on. Paikalla ei tällä kertaa ollut sama myyjä, mutta pyysin nyt sitten toiselta. Tämä myyjä ei vaikuttanut olevan edes kiinnostunut ongelmastani, vaan täysin sivuutti minut sanoen että "tämä Spotify ei ole meidän tuotteemme ja emme sitten voi auttaa sen kanssa".
Kyllä minä sen ymmärrän että se ei ole teidän ohjelmanne, mutta teidän yksi myyjänne kertoi että sen tulisi toimia tässä puhelimessa jonka ostin teiltä!
En silti alkanut riehumaan siitä että minua oli periaatteessa petkutettu pahemman kerran ja riistetty 140 euroa. En edes tahtonut sitä puhelinta, vaan Samsungin Trendin, joka on vain 99 euroa. Läheiseni kumminkin vastusti sitä. Hyväksyin Lumian vain sillä ehdolla että saanhan sitten sen Spotifyn siihen.
Ja enpähän saanut.

Kysyn nyt teiltä apua tähän, että onko teillä mitään neuvoja siihen mitä tulisi tehdä? Miten saan Spotifyn ilmaisen tilin ja Lumia 630 synkronoimaan toistensa kanssa?
Tuosta myymälä käynnistä on jo noin kuukausi, enkä siis viitsi enää lähteä valittamaan että tahdon vaihtaa puhelimen tai saada rahat takaisin. Ei varmaan kävisi päinsä sielläpäin.
Joten mitä minun pitäisi sitten siis tehdä? Pyydän, olkaa kilttejä ja auttakaa minua jotenkin.

10

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • l520

      On ehkä viisainta vain odotella sitä jo kauan sitten luvattua ilmaisversiota wp8 & 8.1 ..kaupan peruminen tuskin onnistuisi missään muodossa kun kyse on pelkästä sovelluksesta mikä toimii niin kuin luvataan tällä hetkellä.

    • Kummitus

      Olihan se myyjän toteamukset silti outoja. Miten sillä voisi olla Lumialla ilmainen Spotify versio sitten jos se ei ole vielä tullut mahdolliseksi Nokia Lumioille?

    • l520
    • mikä teitä vaivaa

      Vityu mitä vatipäitä te ootte . En saa spotifyä toimimaan . Mee ny hoitoon jos et tommosta osaa pistää toimiin uuteen puhelimeen . Ooksää 79v, vaiko nuori uusavuton kunnei tollainen taivu ilman isompaa porua .

    • Kummitus

      Totta kai, minussa se vika tietysti on eikä laitteessa. Niin kuin se, mitä muut ovat aiemmin kertoneet, ettei sitä saa vielä Lumialla toimimaan, se on minun vikani. En osaa koodata ja hakkeroida sitä itselleni tuosta vain. Mmmhmm

    • l520

      Niimpä ei se tosiaan toimi yhtään jos et kirjaudu premium tilillä.

      • 16+7

        Paljonko premium tili maksaa kuukaudessa?


    • tyytyväinen samsung user

      Windows phone saa kaiken aina pitkån ajan kuluttua tai ei koskaan. Itse siirryin androidiin ja kaikki sovellukset pelittää ja spotifykin on ilmainen.

    • Kummitus

      Androidin minäkin olisin siis halunnut.

    • JustMyFivePenny

      Tässä on hyvä esimerkki siitä, että jos jotain on hommaamassa niin ei kannata kuunnella
      -Tuttavia
      -Myyjää

      Olisit kysynyt asiaa jostain palstalta ensin. Olisit varmasti saanut vastauksen. Tuttavat ovat yleensä asenteellisia, tämän ole usein huomannut etenkin puhelinten kohdalla. Myyjä myy ihan mitä vaan ja asenteellisesti pyrkii myymään sitä, mikä käy heikoiten kaupaksi. Myyjien tarkoitus ei ole myydä asiakkaalle sopivaan puhelinta, vaan ensisijaisesti tuottaa kaupalle rahaa. Hiemankin epävarma asiakas ja ne myy vaikka hiekkaa beduiinille.

      Se on selvää, että sinua on törkeästi huijattu tuossa. Saisit tuolla perusteella kaupan purettua. Ongelma vain on siinä, että et pysty todistamaan huijausta tapahtuneen, koska tuota tuskin on kirjattu mihinkään. Vaikka miten inttelisit, niin myyjä luonnollisesti ei muista mitään tuollaista sanoneensa.

      Hyvää asiassa kuitenkin on se, että sulla on itse asiassa trendiin verrattuna loistava puhelin, joka tulee saamaan päivityksiä pitkälle tulevaisuuteen. Ainakin ne kaksi trendiä, joita mä olen kokeillut tökkii niin pahasti että niiden käyttö on todella epämukavaa ja molemmat omistajat ovat vaihtamassa alle vuoden vanhoja puhelimia pois. Harmillista tuo on, että noin törkeästi vedätetty. Mutta toivottavasti ymmärät puhelimesi todellisen käyttöarvon jos pääset jotain trendiä kokeilemaan, johon on asennettu muutamia ohjelmia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe