Ja taas jonotetaan

Ei pipo kiristä

Se aika vuodesta, että ollaan jonoissa... kaupassa, liikenteessä, alkossa. Juurikin tulin liikenne-, ruokakauppa- ja alkojonosta. Pahimmat tai ärtyisimmät jonottajat on kyllä ruokakaupassa. Sitä tässä ihmettelen, että miksi eläkeläiset ja vapaapäivillä olevat ryntäävät kauppaan juuri tähän aikaan, kun duunarit pääsee töistä. Työn raskaan raataja ei millään jaksaisi raskaan työrupeaman jälkeen alkaa pyytelemään anteeksi, että pääseekö tästä ja tästä välistä, kun eläkekerholaiset levittäytyvät pitkin käytäviä kärryssän olevan maito- ja piimäpurkin kanssa. Onko se liikaa vaadittu, että kävisivät kauppareisuillaan aamupäivällä? Ja sitten kun pääsee siihen kassajonoon, niin eiköhän sieltä kiilaa mummo kärryineen ja alkaa sillä kärryllään tökkiä siinä jonossa. Toki kunnioitan vanhoja ihmisiä ja eläkeläisiä, mutta joskus vaan alkaa pinna kiristyä. Mutta nyt vapaalle ja juhannuksen viettoon.

11

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19+8

      Miksi ihmeessä pitää mennä kolmelta kauppaan. Mene seuraavalla kertaa iltakahdeksalta, ei ole jonoja.

      • roope-ankka

        Ja ostaa sen verran enemmän ettei sie tarvi käydä ihmettelemässä joka päivä....


    • tylsä elämä?

      Hyvä kysymys aloittajalla välillä tuntuu että samat kärttyiset mummot tahallaan hidastelevat jonoissa, etuilevat ja tuuppivat toisia, niistävät nenänsä hevi osastolla jonka jälkeen alkavat puristella tomaatteja tms? Sama juttu pelikoneilla yksi mummo laittaa euron koneeseen ja 20c viereisiin koneisiin varaten näin 3 itselleen: Jos euro menee eikä voittoa näy kahlaa hän loputkin koneet läpi samalla taktiikalla. Ei tekisi pahaa käytäää ne rahansa esim matkailuun,palveluihin yms mistä saisi nautintoa eikä tuijottaa ja haitata toistenkin elämää. Polkupyörät jätetään pankkiautomaatin eteen ja välissä myös kokoonnutaan siihen juoruamaan.
      ja huomio: Tämä on päivittäistä esm Citymarketissa ja asialla ELÄKELÄISET ei se nuoriso mitä he kovaan ääneen mollaavat!!

      • Käy hermoon!

        Kyllä kun pakko on mennä lasten kanssa kauppaan niin että kaksi on kärryissä ja yksi laahaa perässä niin pikkasen käy hermoon kun muorit on hyllyjen edessä ja juorukerhot kokoontuu ahtaissa käytävissä. Itse yritän hoitaa reissun nopeasti ennenkuin lapsista joku alkaa kiukutella. Kun pääsee kassalle asti niin mummuilla on pari ostosta, kiilaavat eteen ja sitten alkavat laskea kolikoita kassahihnalla. Samalla tietysti täytyy kysyä joka tuotteesta jotain ja pahimmassa tapauksessa kassa vielä soittaa osastolle ja kyselee mummun kysymyksiä.. Lapsiperheissä on tietysti yhtälailla pakko käydä kaupassa ku mummujenkin MUTTA..!!!


    • letku jenkkaa

      Suomalaiset ovat letkajenkka kansaa, siitätähän se...

    • Markanmummo

      Sittarin parkkiksella aina vaalean beige mersu päivystää. Mies ja nainen sisällä. Seuraavat jokaista kaupassa kävijää. Suu käy kun joku kävelee auton ohi. Antavatko tyylipisteitä tai mitä lie. Tämän olen huomannut useampana kertana kun olen paikassa käynyt.. No, kai sitä jokainen saa päivänsä viettää kuinka haluaa.

      • alieneita

        alieneita.


    • tynkä

      tässäpä voisi kylän butiikit profiloitua kukin mieltymyksensä mukaisesti, kuka varttuneemmalle väestölle, kuka lapsiperheille ja kolmas vaikka kiireisille duunareille... tarjoukset sen mukaiseksi ja oheistyrkytykset myös. ostat lenkkimakkaran ja sixpäkin, saat akkukäyttöisen naulaimen -30%, ym.... eipä ykskantaan itseäni kuunneltuna ollenkaan paskempi ajatus. saa käyttää, jos oikein osuu kuivaan suoneen, otan provikat.

    • TFH

      "Onko se liikaa vaadittu, että kävisivät kauppareisuillaan aamupäivällä?"
      ___


      Ei se välttämättä liikaa ole vaadittu. Voithan sinä mennä mummoille ja vaareille tuota sanomaasi levittelemään, eikä sitä kukaan estä. Mutta niin valitettavan usein nämä samat mummot ja vaarit valitsevat ruuhka-ajan juuri siksi, että siellä on ihmisiä. Yksinäisyys on vanhuusiässä usein ainoa seuralainen.

    • harmaita hiuksia

      Ottaako pattiin kos keskellä yötä asiaa harmittelet? Paas ny rauhoittuen...

    • Hermomenee

      Yhdyn! Juoruavat, hidastelevat, pähkivät jne. Siis hohhoh. Ja 3 kertaa päivässä!! Ja auto parkkiin lähimmälle parkkiruudulle niin voidaan jäätelön kera kyttäillä muita kaupassa kävijöitä!!! Argh!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe