HUUTOKAUPAT.COM HUUDOT

com poikottiin

On se ihmeelinen huutopaikka kun huudot nousevat 2000- 4000 ja 6000-10000,kerralla säännöllisin väli ajoin,eli kauppiaat kepittävät kavereitten tunnuksilla omia romujaan.TÄMÄ paikka on nyt täynnä näitä makeoita,p.....kan kauppioita.JÄTTÄKÄÄ TÄMÄ KAUPPA PAIKKA KÄYTTÄMÄTTÄ ALKÄÄ OSTAKO MITÄÄN HUUTOKAUPAT.COMISTA.jos saatais joku toinen oikea huutokauppa paikka aikaiseksi.

46

4085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enitentarjoavallekko

      niin kui tuo macean vene 13,6 etusivulla 3000 pomppaa 13000 .Luuleeko ne tosiaan että toi menee läpi.ÄLKÄÄ HUUTAKO NÄITÄ itse vedätettyjä huutoja ,ja laitetaan myyntiin muka myydään eniten tarjoavalle.kyllä on sittaa touhua.

      • dfghjkliuyt

        ALKUSYKSYSTÄ HUUTOKAUPPA MUUTTUU NIIN ETTEI ENÄÄ TIEDÄ KENELTÄ HUUTAA.. KAIKISSA KOHTEISSA MYYJÄNÄ TULEVAISUUDESSA HUUTOKAUPAT:COM


      • Virheistäoppii
        dfghjkliuyt kirjoitti:

        ALKUSYKSYSTÄ HUUTOKAUPPA MUUTTUU NIIN ETTEI ENÄÄ TIEDÄ KENELTÄ HUUTAA.. KAIKISSA KOHTEISSA MYYJÄNÄ TULEVAISUUDESSA HUUTOKAUPAT:COM

        Tämä tarkoittanee sitten että, Maceat, Keltot, AA ja Famoranit eivät ole saaneet riittävän korkeaa hintaa rikkinäislle paskoilleen, eli nimet piiloon ja myyjäksi siis huutokaupat? Onpas vekkuleita velikultia nämä herrat. Hyvävelijärjestö siis tosiaan suojelee näitä pultuille kusijoita, kokokansan kusettajia. Nyt menee usko koko systeemiin. Tuohan ei ole muuta kuin pääilmoittajien selkänahan pelastusta, jotka ovat "ravanneet" koko systeemin niillä enkku/kiina romuineen. Makeeeean koneistakin puuttuu Ce hyväksynnät, ei paljon auta vaikka pöytälaatikko olisi täynnä tarroja kun vahinko tulee. Ja nämä muut eivät pysty toimittamaan ce todistusta uusinkaan vehkeisiin vaikka rahaa tarjoaisi. Liibalaaba Huutoauppacomin taru rupeaa lähenemään loppuaan jos tuollaiseen temppuun ryhtyvät, en silti vieläkään usko että tämä on totta, Onko kenelläkään faktojaasiasta heittää pöytään?


    • Välihuuto

      Kerankin on ollut joku hieman järjissään oleva huutaja joka on mennyt tarjoamaan 13000e Veneestä ! Yleensä tarjotaan 10000e tuotteesta 20e ja vielä kuvitellaan että tuote sillä myydään. Edellinen kirjoittaja on varmasti luullut että saa ostaa veneen 3050e ja joutunut pettymään pahoin, no ei aina voi voittaa !
      Itse korotan heti reilusti tuotteen hintaa jos olen sitä tosissani ostamassa, sillä kaikilla tuotteilla on aina jokin pohjahinta jopa ulosoton myymissä tuotteissa.

      • Romut nähnyt

        Makeat ja paskajärvet huudattavat vain romua, jota normaalissa kaupankäynnissä ei voi myydä muutoin kuin petossyytteiden höystämänä.


      • Urakkamies

        Ostin Macealta uuden kelpo työkoneen 1240€/Alv24%. Samaa konetta myydään jopa 2850€ hintaan muualla netissä. halvimmillaan tuo kone on 1390€. Itse tein reippaita korotuksia ja tiesin mitä olen valmis koneesta maksamaan. Aiemmin oli 790€/Alv0% hylätty. tarjosin loppumetreillä tuon 1000€/Alv0% ja sain koneen. Kait joku pitää minua tyhmänä tai firman bulvaanina, mutta sorry. Koneen hinta on kahden puolen päivän työmaan jälkeen puoliksi maksettu. Älkää ääliöt kitiskö. huutakaa se mitä olette valmiit maksamaan ja jättäkää tavara muille, jos yli menevät. Ei huutokaupat mitään lahjoituslaitoksia ole.


    • Huutokamari

      Kusetusta koko huutokauppa. Myyjät korottavat hintoja ja tarvittaessa hylkäävät jos ei hinta nouse tarpeksi. Jos huuto jää ns käteen, laittavat roinan uudestaan myyntiin.
      Monessa huudossa olen havainnut että käypä hinta on 500-, ja huuto on pysähtynyt 450-, Tässä tapauksessa viimenen tarjous on kauppiaan oma ja kas kummaa kun sama tuote on taas uudestaan myynnissä!

      • Varokaahuijaria

        Totta! Kristiaani Mustaparta ei päästä edes katsoon Ramirentin rikkinäisiä romuja. Järkikin sanoi että ehjät on vuokraamossa käytössä.
        Sitten vejätetään tonne 600-700 sataan ja jäädään ootteleen, kun jää tavara omalle huutajalle, niin sieltä ko. erästä pannaan yksittäin kolmen viikon päästä seuraaviin eriin.
        Siksi sinne ei pääse näkemään koneita.
        Itse olen nähnyt saman tavaran kahden kuukauden aikana kolmessa seuraavissa erissä.
        Älkää tyhmät huutako risoja vehkeitä vedättäjiltä.


    • Hinnan ohjaaminen,

      Huutokaupat.com .

      En nyt tiedä että onko se niin huono huutokauppa tuo Huutokaupat.com ? Siinä on myyjällä oikeus hyväksyä tai hylätä korkein huuto .
      Koska myyjällä on oikeus joko hyväksyä tai hylätä korkein huuto on myyjällä kyllä oikeus johdatella hintaa sinne suuntaan mihin myyjä haluaa jos hintojen nousu tuntuu kovalta niin kannattaa miettiä voiko saada kyseistä tuotetta niin halvalla .
      Parhaita ovat ne jotka myyvät tuotteen Myydään eniten tarjoavalle tai on asetettu lähtöhinta mutta jos on vedätystä niin sitä ei se poista .
      Ajan loputtua niin se korkein huuto sitoo myös myyjää .

    • com com

      Kyllä tuolla comissa hinnat on ihan tapissa ! Ei paljoa tarvitse Googlea käyttää kun löytää myynnissä oleville uusille tuotteille normaalihinnan kaupassa esim: vesi/märkä imuri muudään yleensä 150 Alv ja ihan saman imurin voi ostaa Clas Ohlsonilta 79€ sis.alv jne.. Kannattaa hieman tutkia ennen kuin menee huutamaan mikä on tuotteen normaalihinta kaupassa.

    • Rahako ratkaisee

      Huomasin sivuja selatessa,kun eräs merkkinen liukujiiri saha hinnaltaan, jopa 112 euroa kalliimpi,kun alvia 24% lisätään hintaan. Ja ilman alviakin 52 ekua kalliimpi.
      Nyt samanlainen kone huudettavana ja hinta nyt sama mitä saa muualta ja huuto
      kestää vielä muutaman päivän. Kyllä myyjä hypistelee kämmeniä.
      Alvikin 24% voisi ottaa huomioon huutaessa,kun se lisätään.
      Lähetys kulutkin vielä päälle.
      No eihän ne mun rahoja ole,mutta huutaa pitää KUKA VOITTAA.

    • ASDAD

      Just toi sama Metabon sirkkeli pistää silmään, joka kerta melkein sata euroa kalliimmalla kuin kaupassa...kuka hullu noita huutaa vai kiertääkö siellä se sama saha?

    • Risan sain

      Perseestä koko Huutokaupat.com ! Minnuu ainakin huijattii nii että tuntuu, ostin yhen konneen ja piti olla toimiva ja kuinkas ollakkaan kaikk maholliset viat ja myyjä ilmoitti et ois pitänny itte käyvä tutkimassa tuote ennen ku alkaa huutelee ! uuven ois saanna paljo halevemmalla ku ny tuo risa konnee.

      • jeessssss

        Mitäpä huusit liikaa? Oma vika.


    • huomattu myös

      Comilta siiryin huutelemaan huutokaupat.fi puolelle juurikin tämän takia kun tuli tunne että myyjät vedättävät hintoja.Fi puolelta on tullut jokusia hyviä hankintoja kohtuu hintaan. Osalla meklareista myös sellaisia toimeksiantoja joiden hinta ilmeisesti koostuu tunnearvosta. Pitäisi siinä kohtaa meklarinkin osata sanoa mikä on järkevä markkina-arvo.
      Muutoin hyvä mesta. Monessa kohteessa alin pohjahinta tai myydään eniten tarjoavalle. Ei pääse myyjät vedättämään hintoja.

    • Sivut selannut

      Satuin tälle keskustelu palstalle ja mielenkiinnosta menin ok sivuille missä kauppaa tehdään.
      Selailin päätyneitä sivuja ja muutakin ihmeellistä sieltä osui kohdalle.
      Päättynyt kohde 11.9 Maalauskannusarja huutohinta 140 € ja alvi 24% niin eikös hinnaksi tule 173 €. Tämä samatuote suoraan nettikaupasta 98.50 € ja takuu.
      Yli hintaa 74.50 €
      Toinenkin kohta Norrköping moottorisaha huuto 125 € ja kaupassa 79€ ylihintaa 46€
      Monia muitakin olisi,mutta voi sieltä itse verrata.
      Ei paljoa rahasta välitetä, kunhan sitä johonkin panee.

    • Krilli kuumana käy

      Huuto sivulla MUU tavarat 14.9 päättynyt Krillauskeskus huudettiin hintaan 260 euroa
      ja siihen alvia 24% on 322 euroa.
      Ei voi kuin ihmetellä tuota meininkiä ja tietämättömyyttä,kun voisi GOOGLATA krillauskeskus ja sen nimi . No sieltä aukee netti kauppa, jossa sama tuote 199 euroa. Olisihan tuolla ylihinnalla 123 eroa voinut tilata melkein toisen varalle.
      Melkein säälittää noita ylihintaisia huutajia.

      • Jännittää

        No katoppas huutokaupat.fi niin myydään grilli eniten tarjoavalle nyt oli 10€ tarjottu katsotaan mihin päättyy. Jännityksellä seuraan ihan huvikseni.Kohde 30036


    • GRYNDER COM

      Hummeria huudetaan loppusuoralla 16000- 18000 kauppias vastamäen grynderit tää on kyllä niin perseestä HUH HUH ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄÄN HUUTOKAUPAT:COMISTA

    • reimakka

      Kait se nyt on sama huutaako satkun-parin tavarasta vähän ylihintaa ... se on niinko bingos ennen , et ko saa vaan huutaa ja kiksei siit ni on jo voitol ) Eipä tuol useitten tuhansien tavarast yleens yli makseta. Ja toi kehu FI-puolel tulee varmastenki pitäjält ittelt ))) Siel puolel myyrää just jotai takei ja lumpui kympeil. Mää e ainakaa jaksa lähtee eres tavaraa hakkee jos ei maksa yli 500,- . Mut se kismittää enite ko jotkut raasut myy samaa kamaa kuukaurest toisee , eik millää raaskite luapuu siit . Aina vaa o "tarjous hylätty". Eiks tommose kauppiaat joutais torille myymää kurkkuu ko eivä osaa ostaa siähe hintaa jot myymää pystyy ? Em mää ny täs kehtaa nimmii laittaa mut kattokaasten päättynei ... onkos tavara myyty ?

    • asdf234asdf

      Näköjään kaikki netti huutokaupat on vedätyksiä, se vaan on niin helppoa netissä. Joten kun suhtautuu silleen että.. ai tää on netti huutokauppa, eli vedätys, niin ei ylläty vaan ottaa realistisesti että massit yritetään kyniä.

    • asdf211222222222d

      https://www.huutokaupat.com/fi/v/85703

      Muistaakseni lähtöhinta oli 0,- kun tässä jokin aika sitten katselin. Sitten ensimmäinen ja ainoa tarjous heti 300500 euroa. ;)

      Eli tämäkin tietenkin vedätys niinkuin kaikki myynti. veikkaisin että on niin että tässä huutokaupan pitäjä saa jonkun provikan jne, ei taida palveluaan ilmaiseksi antaa muille. Eli ylläpitää hyvänä samarialaisena ilmaiseksi muiden hyväksi, kyllä ne massit jostain tulee. Omasta mielestä sellaista ei osto/myynti busineksessä olekaan kuin 'rehellinen' kauppa, se on aina vähän niin ja näin.

    • reilureiska

      Mikähän myyjä tuosta taas jotain saa? Myyjä on metsähallitus . Com nappaa jonkun prosentin kaupasta. Miksi sitten ei ole ollut pohjahintaa ... kannattaa kysyä metsähallitukselta . Joku kuitenkin tietää pohjahinnan , se on selvä . Tarjoaa sitten ensimmäisen hyväksytyn hinnan ja nappaa omakseen . Täällä sitten tyhmät ruikuttaa. Katsokaas kun tuollaisella lyönnillä lyödään juntti tainnoksiin ja tehdään hyvät kaupat ))) Kaikki paras konsti saada jotain halvalla on lyöttäytyä jonkun meklarin kaveripiiriin ja luvata vedättää hintoja . Meklari sitten antaa hinnan mihin pitää vedättää . Kun tavara ei sitten nousekaan kuin murto-osaan oikeasta hinnasta ja luultu kaveri jää voittajaksi , niin sanoo sitten , että tehrääs kaupat . Kannattaa vaan katsoa että on korkeimmalle tarjoajalle tai odottaa että ensin hyväksytään .

    • Huijarit huutokaupas

      Sivu on vaan niin ovela, kun on saanut OIKEUS sivustolta oikeaakin ulosotto tavaraa myyntiin, näin saadaan juntit uskomaan, että sivustolla on oikeita huutokauppoja. EHDOTTOMASTI PITÄISI VALTIOIN OIKEUSLAITOKSEN poistua noilta sivuilta.

      JA mikä on LAINVOIMA = Täydellinen kusetus ja vedätys sivusto !!! Varokaa

      • tyhymät ostajat

        Ei kai se sivuston vika ole jos huutaja ei osaa katsoa kuka myy?


      • juuuuuuu

        Sano nyt juntti sitten että mikä sivusto ei ole kusetusta? Sivusto on siis täyttä kusetusta jossa mm poliisit, ulosotto ja puolustusvoimat ilmoittaa.. :) kaikki kusetusta vaan. Jep jep.


    • arvaaskuka

      Tuosta valtion instanssien kytkennästä kaupallisen/epämääräisen yrityksen toimintaan on tehty mm. kanteluita oikeuskanslerille. Kyllä sieltä varmaan vielä oikeuttakin kuullaan.

      Ne säännöt jotka esim. ulosotolla on , pätevät myös vaikka palveluja tai toimintoja ulkoistettaisiin.

    • ihmetyttää

      Joo ! Hieman ihmetyttää että esim Op-Realisointipalvelu myy ulosmitattuja kohteita.
      Voisikohan esim: Yritykseni XXXX Oy Alkaa jonkin ulosottoviraston alihankkijaksi ?
      Olisi ainakin varma tulonlähde vaikka ei veloittaisi kuin 10% kauppahinnasta, ei nimittäin ole kuluttajansuojaa ulosoton tuotteilla !!

    • köyhä

      Paskaa säkissä.

    • hellevi-69

      joo,ihan PERSEESTÄ koko huutokauppatouhu,sieltä vasta ne oikeat kusettajat löytyy ilmoitusten takana.

    • ghhyhyy

      Ylihintaista kiinanpaskaa myyvät, sillä toivolla että joku vahingossa tarttuu syöttiin. Ja huutohan on sitten lunastettava sakon uhalla vaikka jälkikäteen huomaisi tulleensa kusetetuksi. Varmasti homma pyörii hyvin noinkin, vanhusten ja heikkolahjaisten kustannuksella.

    • ihmettelijä2015
      • erehdys

        valitettavasti ei ole ilmoituksessasi mainitulla ebayn lampulla mitään yhteistä tuon huutokaupassa myytävän lampun kanssa.Eri ledit,Eri akut,Ei toimi bower bankkina,ei ole usb:tä,liekkö kopio muutenkin,hinnat ei sisällä veroja,tulleja,alveja ei mitään...


      • Paskanpuhujat
        erehdys kirjoitti:

        valitettavasti ei ole ilmoituksessasi mainitulla ebayn lampulla mitään yhteistä tuon huutokaupassa myytävän lampun kanssa.Eri ledit,Eri akut,Ei toimi bower bankkina,ei ole usb:tä,liekkö kopio muutenkin,hinnat ei sisällä veroja,tulleja,alveja ei mitään...

        Älä valehtele aa-realisointi, konekeltto,famiran ja makea.
        Paskaa puhutte. Sama laitr. Te ette ikinä maksa mitään alveja vaan maksatatte asiakkailla!


    • katteitapitääolla

      No on kyllä ihmiset hulluja. Sehän ei tietenkään myyjän vika ole. Loppuhinta näytti olevan 150 alv eli 186€. Eli 93€ per lamppu. postit 15

      Alhaalla linkki ebayhyn, jossa ainakin tismalleen sama lamppu vajaa 17€ ja postit sisältyy hintaan. 2kpl posteineen n.34€. Asiahan ei tietysti minulle kuulu mitä kukakin haluaa maksaa.

      PS. lammpu on kyllä ihan hyvä, minnulla kylläkin vähän vanhempi malli, maksoi aikanaan noin 15€.

      http://www.ebay.com/itm/Boruit-RJ-5000-8000lm-XM-L-T6-2R2-3xLED-Headlamp-Head-Light-2x18650-Rechargeable-/321820762815?hash=item4aee0322bf:g:1gwAAOSw3ydVvC1b

    • KusetustaAina

      Vähän samaa meininkiä kuin kaisan asunnonmyynnissä: Kaisa lisä kuplalisä sijaintilisä jne.500th kämppä jonka oikea hinta kuuluisi olla 85th......ilmaa välissä? Vähän joo...jos joku selittää mulle miten gyprokista ja maalista saa noin kallista niin uskon, muuten en....Ulosottomiehen hinta on se oikea eli:20th kun myydään.Eli olikin ilmaa välissä "vain" 480th!!! HUH! Halpa maa tämä suomi!

    • Aa-realisointikusetus

      Kone keltto ei vastaa edes puhelimeen kun kysyy tuotetta. Ja Salosta oleva AA-realisointi ei vastaa viesteihin, eikä tuotetta ( kiinan paskaa) ei voi edes noutaa, vaikka vieressä asuu. Pitää maksaa toimitusmaksu.
      Kusettaja firma koko AA-realisointi.
      Miksi ei voi noutaa, no ilmeisesti tämä herra jojensuisait tilaa tuotteet euroopan tai suomen nettikaupasta ja pyytää lähettämään sen huutajalle.
      Melko pimeää puuhaa.

    • huutelija

      aivan täys paska koko saitti

    • Ei-huutokauppoja

      huutokaupat.com on myyjän asialla, ostajalle ei sieltä tukea lödy. Välttäkää koko sivustoa.

      • sivustaseurannut

        Eipä taida säännöt koskea huutokaupat comia. Esimerkki tänään myynnissä
        ollut solifer ollut aiemmin myynnissä, tarjouksen tehneestä ei ollutkaan
        maksumieheksi. Uudestaan myyntiin, myyjä sitoutuu myymään korkeimman
        tarjouksen tehneelle, no tarjouksia taisi tulla vain noin puolet eka ilmoitukseen verrattuna. TÄSSÄ SITTEN TEMPPU TEHTIIN VEDETTIIN POIS
        MYYNNISTÄ. Myyjä SITOUTUNUT myymään korkeimman tarjouksen
        tehneelle. Tässäkö tasa puoliset säännöt, kyllä oli ostajan pilkkaamista.


      • ostomies
        sivustaseurannut kirjoitti:

        Eipä taida säännöt koskea huutokaupat comia. Esimerkki tänään myynnissä
        ollut solifer ollut aiemmin myynnissä, tarjouksen tehneestä ei ollutkaan
        maksumieheksi. Uudestaan myyntiin, myyjä sitoutuu myymään korkeimman
        tarjouksen tehneelle, no tarjouksia taisi tulla vain noin puolet eka ilmoitukseen verrattuna. TÄSSÄ SITTEN TEMPPU TEHTIIN VEDETTIIN POIS
        MYYNNISTÄ. Myyjä SITOUTUNUT myymään korkeimman tarjouksen
        tehneelle. Tässäkö tasa puoliset säännöt, kyllä oli ostajan pilkkaamista.

        OLIKO SE TÄMÄ SALAOJAT KYMPIT SOLIFER 6702 i
        pidetään mielessä keltä ostetaan.


    • sheriffi450

      Huutokaupat Com VEDÄTYSTÄ Peräkärryjen hinnat nousevat AINA yli tehtaan myyntihinnan VAROKAA PELKKÄÄ HUIJAUSTA.

    • Einari100

      Kolme tuotetta olen ostanut Huutokaupat.comista ja kaksi niistä ollut puutteellisia tai virheellisiä. Viimeksi ostin lasten ajettavan akulla toivan sähköauton ja sen kaukosäädin ei toimi.

      • Kusikivikurikka

        Mistä sen ostit>? Isostakyröstä huudetusta vehkeestä hajos kaikki mahdollinen samana päivänä kun otettiin käyttöön (pojan syntymäpäivänä) Ei jääny hyvä fiilis kenellekkään. myyjä ei vastaa viesteihin, seuraavaksi kuluttaja-asiamies ottaa yhteyttä, kävin tekemässä valituksen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ahneus on vallannut Mezzoforte Oy:n

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe