LOLA eduskuntaan.

Lolan ihailija!

äänestetään LOLA eduskuntaan sen typerän iken tilalle.täältä 1 kpl ääniä lolalle.tsemppiä.

11

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ikinä

      Eikä taatusti äänestetä kumpaakaan!

    • PK ja PA 20 vuotta

      Merkillisempi on mennyt yhteiskunnan asioiden hoito, kun ehdokkaina pällistelevät missit, näyttelijät ja muut huumorimiehet.
      Vaalien jälkeen tulevat eteen todella vakavat asiat, Suomi on vaipunut jo lähes Kreikan tasolle. Joudutaan julkisen sektorin saneeraukseen, mikä ei ole miellyttävä homma hoitaa kenellekkään. Ellei sitä itse hoideta, hoitaa sen EU ja tuskat ovat vieläkin kovempia.
      Lola sinänsä on fiksu työttö ja varmasti rehellinen, verrattuna Kanervan tasoiseen kiven kovaan pelimieheen.
      Poliitikolta vaan tarvitsisi löytyä myös tietoa virkamiehiä vastaan, jotka tylysti petaavat itselleen etuja ja varallisuutta. Julkisen sektorin palkkajohtajuus nykyisin on hyvä esimerkki tästä. Lomaa löytyy viikkokaupalla ja erinomainen eläke vielä vaivan päälle ja yhteiskunta maksaa, tavallinen kansalainen köyhtyy.
      Kokoomus on viime vuosina harjoittanut politiikkaa, kuin Neuvostoliitossa, lisää palkkaa valtion töissä oleville. Irtisanomissuojaa ja palkkaharmonisointia julkiselle sektorille. Suuria keskittymiä kaupunkiseuduille ja lisää hallintoa mahtavine kaupungintaloineen.
      Nyt sitten on tultu tilanteeseen, ettei veroja enää voida korottaa ja Kokoomuksenkin on ratkaistava mistä se sairaanhoitajien 25 prosentin palkankorotus rahoitetaan, jolla pääsivät valtaan silmänkääntötempulla.
      Varmasti kenelläkään ei ole hyvää palkkaa vastaan, sitähän on helppo luvata. Miten saadaan rahoituspuoli kuntoon onkin sitten vaikeampi juttu. Vienti nousuun ja kasvua talouteen. Kansalaiset töihin pois sosiaaliturvalta, PK yrityksille jatkajia jne...
      Vihreät ratkaisevat kaiken veronkorotuksilla ja se on nähty ostovoima heikkenee aina veroja korottaessa. Maa on ajautunut katastrofiin .
      Yritykset on verotettu polvilleen ja sijoitukset karkaavat ulkomaille kiihtyvään tahtiin. Tuhansia yrityksiä on jo siirtynyt Viron puolelle ja Latvia, sekä Liettua ovat seuraavia maita. Latvia saneerasikin jo julkisen sektorinsa palkan alennuksilla ja etujen leikkaamisella, samalla alkoi tietysti valtava talouskasvu.
      Himo verottaminen vaikuttaa negatiivisesti kertyviin veroihin, kansa keksii kiihtyvään tahtiin verotukseen itse helpotuksia. Liian moni on päättänyt ryhtyä jo sosiaalipummiksi tai muuttanut ulkomaille.
      PK yrityksille ei löydy jatkajia, velkaa ei kertakaikkiaan haluta ottaa ja vanhemmat eivät takaa, pankkikin vetää tiukkaa linjaa ja on alkanut elää käyttömaksuilla.
      Suomessa on pulaa työnantajista, ei työntekijöistä, kuten Kokoomus on pelotellut.
      Nuoret yrittäjät eivät myöskään suostu tekemään kaksitoistatuntisia työpäiviä, ilman lomia ja kilpailemaan keskenään. Se näkyy selvästi vain parina tai jopa yhtenä tarjoajana tarjouspyynnöissä.
      20 vuotta yrittäjänä voinkin antaa ohjeen: Maksakaa PK-yrittäjät itsellenne eläkettä reilusti, pitäkää lomaa julkisen sektorin 8 viikon verran vähintään puolitoistakertaisella palkalla, vaatikaa sosiaaliturva normi kansalaisen tasolle jne...
      Kaiken voi lisätä hintaan ja asiakas maksaa, tulee Stubillekin kiire ajatella jotain muuta kuin yrittäjän kilpailuttamista ja nöyryyttämistä.
      Siinä Lolalle ja muille hieman tulevaisuuden näkymiä !

    • TYÖTÖN 58V.NAINEN

      Miksi pitäis kaikenlaisia turhia julkkiksia sinne pitäis olla jotain tietoja ja taitoja on siellä jo tarpeeksi kaikenlaisia pellejä niinkuin tuo VELTTO VIRTANENKIN.USEIN ÄÄNESTYKSISSÄKIN VAIN PIENI OSA KANSANEDUSTAJISTA PAIKAN PÄÄLLÄ.HYVÄ PALKKA KUMMIINKIN JUOKSEE JA EI MITKÄÄN TAVALLISEN KANSALAISTEN ASIAT PARANE,PÄINVASTOIN VALEHTELUA JA KIEROILUA TV ANTAVAT.SIIS KUSETTAVAT MEITÄ TIETÄMÄTTÖMIÄ IHMISIÄ JA TOI JOKA KIRJOITTI ON TIETTY OLLUT YRITTÄJÄ KAIKKIHAN ME OLLAAN YRITTÄJIÄ,SIIS KAIKKEMME TEHDÄÄN ETTÄ PÄRJÄTTÄISIIN EDES KUUKAUSI ENNEN KUIN TAAS SAADAAN PIENI TYÖTTÖMYYS KORVAUS,KODINHOITO TUKI YNM.TURHA ITKEÄ YRITTÄMISESSÄ ON RISKINSÄ JA EI VOI LASKEA TUNTEJA MUUTEN EI KILPAILUSSA PÄRJÄÄ ON JO KAIKKI MENNEET SUOMAL.FIRMAT MENNEET ULKOMAILLE JA NE JOTKA ON SAAVAT VALTIOLTA KAIKENLAISTA PALKKA YNM,TUKEA MILLÄ SITTEN KIERRÄTTÄVÄT MEITÄ TYÖTTÖMIÄ EI KOSKAAN VAKITÖITÄ TIEDOSSA.

      • Työ puhdistaa

        Kyllä yrittäjänkin kannattaa tuntinsa laskea ja eläkkeensä maksaa. Tuollaiset säästötemput ovat pluffia, että pitäisi itsensä työllä tappaa ja kerätä ilmaiseksi veroja muille löysän vetäjille.
        Yrittäjälle pitäisi saada aikaan paremmat edut kuin julkisen sektorin työntekijöille ja pummeille, jotta heitä tosiaan saataisiin huomattavasti lisää. Samalla tulisi työttömillekin lisää niitä kaivattuja työpaikkoja. Pääsisivät kovissa työhaluissaan töihin.
        Ehdotankin että kaikille yrittäjille annetaan ensimmäiseksi oikeus 50000 €:n verottomaan tuloon ja valtio maksaa siitä eläkkeen, niin yrityksiä alkaisi syntyä kiivaaseen tahtiin. Jokaisesta luodusta työpaikasta sitten aina 10000 € lisää, sataan tonniin asti.
        Loppuu harmaatalous samantien ja työpaikkoja tulee jo vuodessa tuhansittain. Samalla julkiselta sektoriltakin kyvykkäimmät siirtyisivät yrittäjiksi ja oikeita tuottavia työpaikkoja luomaan, loppuisi passiivisuus innovaativisuudessa tässä maassa.
        Siinä sinulle Lola vähän vaaliteemoja, joista kaikki tykkää.


    • Ann-Mari tässä

      Joo, Lola eduskuntaehdokkaaksi...voi itku, mitä pyrkyreitä ...taas yksi turha julkkis lisää sinne, ja ihmiset on niin tyhmiä, että äänestävät tollasia silikonimissukoita sinne eduskuntaan, jotka eivät tiedä paskankaan vertaan mistään yhteiskunnallisista asioista ja hyvät ihmiset: Mitä Lola sellä tekis???

      Voi taivaan isä, mitä sen Lolan päässä liikkuu, eihän se pärjännyt kauaa asuntomyyjänäkään turussa, siltä puuttuu pitkäjänteisyys, tietty luulee pääsevänsä helpon rahan perään seuraavaksi neljäksi vuodeksi!

    • Persujen ihailija

      Silikonitissisiä siellä ei kaivata!

    • Sakkeus alas puusta

      Odusoga voi pysyä välittelemässä kiinteistöjä.

    • sokol1,

      oko minä en nyt ymmärrä tätä kirjoitusta tai tässä jutussa ole mitään järkeä: "hoitoon hakeutuneiden opiaattiriippuvaisten määrä on liki kaksinkertaistunut vuodessa", mutta "dramaattista kasvua kovien huumeiden osalta ei ainakaan vielä ole tapahtunut". Ottaen huomioon ne tosiasiat, että a) opiaatit on niitä ns. kovia huumeita, mutta b) kannabis ei ole opiaatti, niin tuohan on itsensä pos sulkeva yhtälö. On myös melko harhaan johtava kuva liitetty tähän juttuun, kun kerta puhutaan lähinnä niistä opiaateista. Sama kun kirjottaisi aiheen vaikkapa perunoitsa ja kuvassa olisi banaaneja...se kyllä huomattaisiin kaikkialla. Tuo kannabisken käytön räjähdys johtuu siitä että nuoret on viimeinki ymmärtäny että suurin osa huumevalistuksesta (etenkin kannabiksen kohdalla) on roskaa ja että tuo ns. porttihuumeteoria on lähinnä vitsi, ku ei niitä huumeita ole ohjelmoitu niin että yhden jälkeen tulee automaattisesti toinen, jne. Niillä joilla on taipumusta mukavuuden haluun on myös taipumusta päihtymis hakuisuuteen ja jotku jää koukkuun, toiset ei. Mutta Suomen kansa se vaan kiltisti uskoo että jos se on lehteen kirjoitettu niin se on varmaankin totta ja sanomalehdet on yhteisen hyvän asialla, eikä kartuttamassa omia tilejään. Opiaattiriippuvuus onkin sitten asia aivan erikseen. Asiasta tietämättömät vois opetella olemaan hiljaa.

    • pinta ratkaisi

      Oikeudenmukaisuus ja vähemmistöjen oikeudet Lolalla etusijalla, taisi vaan puolueesta erehtyä. Huono-osaisten asiat ei ainakaan sosiaalirastisessa puolueessa ole etusijalla, ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus aivan hanurista.

    • Suomella on tällä hetkellä 213 kansanedustajaa ,200 Suomessa ja 13 euroopan unionissa , siis 13 yli lain määrittelemän rajan.
      Palataan mahd. nopeasti normaaliin vahvuuteen .

    • NolaLola

      Lola on niin tyhmä, että mitä enemmän pitää suunsa kiinni, sitä vähemmän itseänsä nolaa. Tottakai hän tähtää presidentiksi, mutta valitettavasti pelkkä ärrävika ei siihen tehtävään riitä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe