Homoavioliittojen hyväksymisen konkreettinen esimerkki

ei oikeuksia!

Linkissä on konkreettinen esimerkki siitä, kuinka pitkälle USA:n Massachusettsissa on menty homoavioliittojen hyväksymisen myötä. Jokohan suomalaistenkin silmät aukeaisivat, jotta he näkisivät totuuden siitä, mihin tämä maailma menee, mikäli homoille ja lesboille annetaan samat oikeudet kuin heteroille.

Heterot ovat auttamatta pian vähemmistö, jonka arvoja, mielipiteitä - ja jopa kansalaisoikeuksia - tullaan väheksymään, tätä tapahtuu jo Massachusettsissa, samoin kuin pakottaminen homouden hyväksymiseen jo alaikäisestä alkaen.

Linkin kesto n. 30 minuuttia - ja täyttä karmivaa asiaa.

Ja poliittinen korrektius - kuka senkin on keksinyt - joutaisi kyllä romukoppaan. Suomessa on sananvapaus, joten saa nähdä, poistaako valvoja "poliittisen korrektiuden" nimissä tämän viestin palstalta vai saako kirjoitukseni jäädä sananvapauden nojalla foorumiin.

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=40301

13

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pillroy

      Sairasta menoa!Onneksi kohta synti tulee täyteen mittaansa jolloin Jumala näyttää kädestä pitäen oikeat toimintatavat eksyneelle ihmiselle!

    • hetero nyt ja aina

      Olipas viihdyttävä pätkä! Hassua kuinka kauheaa on kun oikein lain voimalla perhearvoja edustavia sorretaan, kuinka pahoja se homoliittojen oikeuksien puolustajista tekeekään. Se, että tähän asti ensin mainitut on lain voimalla moukaroineet jälkimmäisiä, ei tietenkään tee heistä pahoja. Ei tietenkään. Mites sitten nuo uskovaiset homot? Mihin kateforiaan heidät näiden oppien mukaan pitää laittaa?
      Mahtavasti sopii tämä pätkä myös sivulla olevaan raamatun lauseeseen: Jeesus sanoi: Minä olen elämän leipä. Joka tulee minun luokseni, ei koskaan ole nälissään, ja joka uskoo minuun, ei enää koskaan ole janoissaan. Joh. 6: 35
      Miksi sen pitää olla joltain pois, jos joku muu saa elämäänsä jotain helpotusta? Tokihan kaikki saavat yksityisessä elämässään toteuttaa omia arvojaan, eihän sitä oikeutta voi keneltäkään kieltää. Mutta että koko maailman pitäisi toimia jonkn ihmisryhmän arvojen mukaan, ja ajatella samalla tavalla on jotenkin hullua. Ei sukupuolineutraali avioliittolaki vähennä mitenkään peristeisten hetoroliittojen oikeuksia, se vaan laajentaa juridisen oikeuden myös muille ihmisryhmille.
      Ja tuossa videossa on myös paljon 'tyhmää' amerikkalaista yhteiskuntaa. Suomessa sukupuolenkorkausleikkauksiin kuuluu aikuisella ihmiselläkin pitkät, pitkät tutkimukset ja harkinta ajat, eikä siihen toimenpiteeseen voi hakeutua ennen kuin on täysi-ikäinen. Ei avioliittolain muutos sitä muuttaisi, onneksi. Ja sitä paitsi. Suomessa transsukupuolinen ihminen voi jo nyt, ja on aina voinut solmia avioliilton, kun hän on juridisesti eri sukupuolta kuin kumppaninsa. Vaikka biologisesti ei näin luonnollisesti alunperin olekaan.Suomen avioliittolaiki toimii siis jo nyt juridiigan kautta, ei biologian, tai raamatun. Se suostuisiko kirkko vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja, on taas kirkon päätettävissä, mutta ei sidoksissa yhteiskunnan lainsäädäntöön.
      Mutta saipa hyviä hihtyksiä. Taidan olla vähän perverssi.

      • Mathias.bube

        Sairaita elukoita kaikki homot ja varsinkin heidän puolustajat!


      • huomaa...

        "Mutta saipa hyviä hihityksiä. Taidan olla vähän perverssi."

        Eiei... vaan ihan peruskulttuuriMarxilainen tyyppitapaus.


    • Tasa-arvo tarvitaan

      Nyt ollaan Suomessakin menossa oikeaan suuntaan tuossa avioliittoasiassa, kun se aletaan ymmärtää kansalaisten perusoikeus- ja tasa-arvokysymyksenä eikä uskonnollisena. Asiallahan ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, koska jokainen kirkkokunta saa pitää avioliittoseremoniat haluamallaan tavalla edelleenkin. Perhearvotkin jokainen perhe voi edelleenkin pitää haluaminaan - ei homoavioliittojen salliminen tätä millään tavalla rajoita tai ota pois.

      Homoavioliittojen vastustajien puheista kuuluu kateus, itsekkyys ja suoranainen viha erilaisuutta kohtaan. En halua kuulua noin ahdistavaan yhteisöön, joka vielä 2000-luvullakin haluaa nähdä osan väestöstä B-luokan kansalaisina. Heidän mielipiteensä ovat suoraan synkältä keskiajalta ilman mitään asiallisia perusteita. Toivottavasti lainsäätäjätkin (kansanedustajat) tämän näkevat.

      • fueller

        Noin se sinun silmin katsoen on.Oli 2000 tai 3000 luku niin on se julkinen homoilu sairasta.Yhteiskunnan tehtävä on toki suojata homojenkin ihmisoikeudet mutta ei moraalin kustannuksella!Jos julkista homoilua aletaan nykyiseen malliin paapoa lainsäädännöllä niin on se outoa.Tasa-arvo tulee muulla tavalla kuin seksuaalista rappeumaa tukemalla.Muutamat sivistysvaltiot ovat havainneetkin tämän ja aloittaneet toimet seksuaalista rappeumaa vastaan.Sitten rappiomaat kuten suomi seuraa kaikessa länttä ja apinoi kaiken roskan suomeen.Tätä se moraalittomuus teettää!Hyvä Suomi!!


      • tyrel

        "Tasa-arvo tarvitaan"

        Aika absurdi näkemys. Itse sanoisin, että en missään nimessä halua kuulua noin ahdasmieliseen ja taantumukselliseen ideologiaan. Elämämme uudestaan 1930 orastavia tapahtumia, jolloin länsikulttuuri vajosi pimeään aikaan. Nykyään käytetään samaa retoriikka, jolla leimataan valtaväestö ja on kaivettu samat taantumukselliset henkilöt esille, jota palvotaan.

        Päinvastoin lainsäätäjät ovat (kansanedustajat) ovat nähneet tämän taantumuksellisen ideologian pyrkimykset ja äänestytulos kertoo sen faktan 10-6.


    • thinkaboutit

      http://www.youtube.com/watch?v=wMUk1Qn6hFE

      - Ajankohtainen dokumentti Shane Bitney Cronesta, joka jää ilman avioliiton tarjoamaa laillista suojaa, kun hänen samaa sukupuolta oleva kumppaninsa kuolee

      Yrittäkää hieman avartaa maailmankuvaanne ja miettiä mitä jos noin kävis omalle kohdalle!

      • en viitsi katsoa

        homous on syntiä raamatunkin mukaan.


    • totta 1

      Minusta homo asia on menettänyt uskottavuutensa kun he tekivät oman Raamatun josta poistivat kaikki homoseksuaalisuuteen viittaavat kohdat v. 2012.
      Tarkoittaako tämä uusi Raamattu sitä että heillä on oma usko joka perustuu väärennettyyn Raamattuun ei siis sama joka on EVLUT-kirkolla.
      Mielipiteeni perustuu Petri Paavolan linkkiin näillä sivustoilla.

      • pohnis1

        Minusta jotkut heterot ovat menettäneet uskottavuutensa, kun luulevat tosissaan homojen järjestäytyvän uskonnollisesti.

        Se Raamatun muuntelu on varmaankin tehty vitsinä, anarkiapäissään taikka sillä on osoitettu, että aivan kuka vaan voi muokata Raamatun tekstejä aina tarpeen, ajan ja mielivallan mukaan.


    • Allekirjoituksia...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe