Mies ei vastaa

kesäheinä

Olen ollut kaukosuhteessa pari vuotta miehen kanssa. Suhteemme alussa hänellä oli myös muita naisia,väitti minulle kuitenkin olevani ainoa. Tästä minulle on jäänyt mustasukkaisuus ja epävarmuus. Taas viikon loppuna tuli riitaa,koska pelkää,etten ole ainoa. Olen kysynyt häneltä tekstarilla useamman kertaa eilen ja tänään,haluaako erota. Eihän hänellekään ole kivaa olla jatkuvan epäilyksen alla. Hän ei kuitenkaan vastaa mitään. Auttakaa,mitä sen miehen päässä liikkuu.

6

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesmiäs

      No jos varmaksi tiedät, että suhteenne alussa oli muitakin naisia ja silti väitti sinun olevan ainoa, niin mieshän valehteli sinulle. Valehteli siis jo heti suhteenne alussa. Kannattaako valehtelijaan luottaa? Nou.

    • Miksi kiusata itseää

      Suhteessa kuin suhteessa pitää olla sen luottamuksen kunnossa. Mistä merkeistä olet päätellyt, että hänellä on edelleen näitä muita naisia? Perustuuko epäilyksesi vain omaan kuvitelmaan vai onko ihan konkreettistakin näyttöä asiasta?
      Itse olen myös etäsuhteessa ollut muutaman vuoden ja samoin luottamuksen kanssa on ollut ongelmia. Itse olen rehellinen ja avoin ihminen ja ihmetyttää välillä miehen sulkeutuneisuus puhelinta myöten.Lisäksi yhteydenpitomme takkuilee siten ettei mies vastaa viestiin joskus ollenkaan ja saa minut sitten ihmetyksen/ huolen valtaan, että onko kaikki hyvin. Eikä yhteydenpitomme todellakaan ole enää päivittäistä, hyvä kun viikottaista siihen nähden, mitä se oli suhteemme alkutaipaleella. Olenkin ottanut tämän rehellisyys suhteessa/ muut naiset asian puheeksi parikin kertaa ja miesystäväni kyllä tietää, että meidän suhde loppuu, jos hänellä on joku muu.
      On hyvä, että olet pohtinut sekä hänen, että itsesi kannalta tilannettanne ja eihän tuommoinen tee hyvää kummallekaan. Itse en vaan ymmärrä mieheltä/ naiselta tuollaista pelailua suhteessa, hän ei varmaan ymmärrä, että särkee tuolla tavalla oman tunne-elämänsä tyystin ja on jotenkin rikki ihmisenä, jos tuollaista touhuaa.
      Jos itsekin olet kysynyt häneltä sitä, että haluaako hän erota? Niin hän varmaan miettii samaa, että haluatko sinä, mutta miksi olla suhteessa, josta tullut ikävä kaikin puolin eli riitelette keskenänne ja sinä sekä hän elätte jatkuvassa epäilyksen/epävarmuuden tilassa. Onko se nautinnollinen suhde enää ollenkaan?

    • konttuura

      Kuinka hyvin tunnet miehen ja hänen taustansa? Onko pettänyt aikaisemmissa suhteissaan? Kysele muilta ja ota selvää, miehen sanaan ei kannata pelkästään luottaa, koska näköjään valehtelee. Kukaan ei voi tietää mitä miehen päässä liikkuu, mutta aika välinpitämätöntä toimintaa on tuollainen vastaamattomuus, lapsellistakin.

    • hellepukka

      Miten kävi? Ystäväni samassa tilanteessa ja yritän auttaa.

    • -----

      Itse saattaisin kyllä mennä jotenkin lukkoon ja ärsyyntyä, jos minua epäiltäisiin ja syytettäisiin uskottomuudesta ja sitten tivattaisiin tekstiviestillä haluanko erota. Varmaan siis vetäytyisin..Vaikka inhoankin puhumattomuutta/vastaamattomuutta. Poikaystäväni harrastaa sitä myös, eli ei välttämättä vastaa kaikkiin kiivastuksissani kirjoittamiini viesteihin, joskus siis ihan ymmärrettävästi, mutta joskus kylllä ihan turhaan ja se tuntuu kylmältä ja loukkaavalta.

    • Pikkulady

      Tollanen mies on juuri se jolla useita naisia :) Itse olen myös vuosia kuunnellut valheita. Sitten kun paikat käyvät liian kuumaksi mies luopuu ja etsii laumaansa uuden että maitokiintiöt pysyisivät samana ja taas huippuhetkellä lauetessaan kysyy "saako tulla:) Panomies on aina panomies loppuun saakka ja kenenkään on turha kuvitella häntä omistavansa. Todellisuudessa onneton ja jonkin asteen erakkokin. On tottunut naimaan useaa ja saa kiksinsä jännityksestä. Mukavaahan se on kun on useita ja naiset laittavat ruokaa, juottavat ja tekevät kaikkensa että pukki tyytyväinen ja hyvillä mielin. Itsekäs narsisti hän on ja ajattelee aina vain itseään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe