Jouduin DNA helvettiin

Pahasti häiritty

Olin tyytyväinen DNA:n kunnes ostin tabletin ja lisäsin siihen dataa tabletin mukana tulleiden ohjeiden mukaan. Dataa tulikin sovitusti 19.90 eurolla. Ennestään omistin tietokoneen DNA:n nettiyhteyden, "mokkulan" ja kännykän puheliittymän, joiden lasku oli yhdistetty.

Kun maksoin seuraavan puheliittymän ja nettiyhteyden huhtikuussa, käytin kuten aiemminkin vanhaa DNA:n maksupohjaa. En huomannut, että pankkitililleni oli kirjautunut myös viimeinen lisädatan osto, vaihdoin siis valmiiseen pohjaan laskun summan uuden laskuni mukaiseksi 31 euroksi ja laitoin oikean viitenumeron, mutta sain ko. laskusta karhulaskun kuukauden päästä.
Soitin palveluun ja asia luvattiin korjata ja virhe väitettiin harvinaiseksi. Varmuuden vuoksi lähetin myös sähköpostitse tiedon laskutusvirheestä ja siitä alkoi useita kuukausia kestänyt helvetti. Asia käsitettiin täysin väärin ja joka viestiin vastasi eri henkilö ja eri tavoin. Väitettiin ensin, että tili jolle maksoin ei ole edes DNA:n lainkaan, vaikka juuri nimen mukaan otin sen laskuni pohjaksi Lähetin maksamastani datan lisäyksestä että maksamastani laskusta kopiot ja silti pahoiteltiin, että lasku on maksettava uudestaan tai pankin kautta korjattava, Välissä eräs sivistynyt työntekijä kirjoitti, että m itä asiassa on outoa, lasku on kirjautunut oikealle tilille koska viitenumero oli oikea Kaikki oli siis kunnossa. Edellinen virkailija selitti kuitenkin että voin maksaa 11 euroa lisää niin asia on kunnossa, eli toimi siten kuin olisin maksanut vain sen 19, 90 eli edellisen laskun summan.. Uskoin kuitenkin jälleen että asia on kunnossa, kunnes sain kännykkäviestin eilen, että olen velkaa 11 euroa. ja lasku maksettava heti. Tili jolle se pitäisi maksaa ei kuitenkaan ole se jolle alkuperäinen lasku olisi pitänyt maksaa, vaan taas ihan joku muu.
Olen jo maksanut ja saanut pari tavallista laskua jälkikäteen. Lisäsin hädissäni nettiyhteyden nopeuttakin ja se laskulisäys tuli heti ihan oikein, mutta nettinopeus ei kasvanut.
Samoin tilasin Aamulehden irtonumeroita puhelimen avulla nettiversioina ja sain kolme kertaa väärän tunnuksen DNA:lta ja pahoittelun siitä että se ei toiminut. Toisessa puhelimessani on eri palvelin ja sain lehden heti perään tilaukseni sitä kautta

Summa jonka olen DNA:N joidenkin virkailijoiden mukaan velkaa ei ole suuri, muuta sama mielivalta saattaa jatkua ja pompottelun eri henkilöiden välissä. Tarvitsen tärkeässä työssä nettiyhteyttä ja samaa puhelinta ja virkailijat tuntuvat tietävän sen, samoin senkin, koska olen mökillä ilman sähköä, koska ikävät viestit tulevat sinne ja kuluttavat "turvapuhelimen" akkua. Ei huvita tukea ainakaan rikollista toimintaa, mutta mitä voi tehdä, rikosilmoituksenko?

5

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahasti häiritty

      Joudun korjaamaan hieman edellistä kirjoitustani. Luin uudelleen kaikki saamani ohjeet ja viestit ja tarkistin pankkitilien joille maksu olisi pitänyt mennä tai oli mennyt numeroita. Viimeinen maksukehotus 11 euroa ei tarkoittanutkaan todennäköisesti oletettua maksujen erotussummaa, vaan tilinumeron mukaan ostamani tabletin laskua. Myyntimainoksien mukaan tabletin hinta oli noin 5 euroa kuukaudessa 36kk maksuajalla. Laskuja 7,5 euron suuruisina ehti tulla kaksi ja viimeisen laskun mukana tieto, että alle 8 euron laskuja ei laskuteta joka kuukausi , vaan harvemmin.

      En ole missään yhteydessä tehnyt yhdenkään saamani laskun osalta sopimusta, että laskuttaa saa kännykkäviestillä ja/tai sähköpostilla. Näitä teitä kuitenkin sain kuitenkin laskun, jossa luki että voit maksaa oheisen laskun 11 euroa kyseisillä viitetiedoilla ja pankkitilinumeroilla. Ei mitään muuta tietoa siitä mitä lasku koski. Oletin ilman muuta laskun koskevan pitkää kirjeenvaihtoamme, jonka jatkeeksi kirje tuli. Minulla on kaikkiaan 4 eri tilausta, joita laskutetaan 3:lla erillisellä laskulla DNA:lta ( siis postitse paperisella laskulla. En ole tehnyt e-sopimusta enkä mitään muitakaan sopimuksia, että laskuttaa voisi kännykällä tai sähköpostitse. KUINKA NÄIN VOI TEHDÄ?

      DNA:lla on silti paljon hyvääkin, kohtuullinen hintataso ja useita uutuustuotteita ja tarjota vaihtoehtoja monella eri tavoin toteuttaa viestintätarpeensa. Siksi toivoisin todella, että DNA kouluttaisi asiakaspalvelussa toimivan henkilökuntansa paremmin ja/tai loisi paremman järjestelmän paremman ja oikein toimivan palvelun ja laskutuksen aikaansaamiseksi. lakitietokin olisi paikallaan. Vaikka virhe alkuaan oli osittain omani, en tunne muuta järjestelmää joka väittäisi että ei voi toimia mitenkään asian korjaamiseksi. DNA oli joka tapauksessa joko korjausvelvollinen tai velvollinen maksamaan väärin saamansa rahan takaisin, joka sitten olisi maksettu uudelleen oikealle tilille. Yksinkertaisena laskutusesimerkkinä voisi tuoda esiin esim. Bonnierin, joka tarjoaa monen eri alan lehtiä, mutta joille kaikille on silti sama pankkitili.

    • Dna paskaa

      DNA, elisa ja Saunalahti on kaikki paskaa. Kannataa laittaa sonera ni kaikki on kunnossa.

      • nollafirma=DNA

        DNA on paskaa, SAUNALAHTI toimii siinä ero.
        Irtisanoin DNAn liittymän, väittivät etteivät ole koskaan saanetkaan irtisanomista ja että irtisanominen ei päde kun eivät lähettäneet vahvistusta, No eivät lähettäneet vahvistusta sopimusta tehtäessänikään !
        Siinäpähän koittavat periä, viestit on tallessa.


      • Dna paras.

        Heh, vai Sonera, viimeinen liittymä jonka ottaisin ikinä.


    • Dna vittuun

      Dna on vihovimeisintä paskaa. Itse sanoin sen irti aikoja sitten, mutta silti tuli kahden vuoden jälkeenkin jotain ihmelaskuja. Kun sanotte heille ja tiedätte olevanne oikeassa, että soitatte asiakaskuluttajapalveluun nii loppuu se perseily. Ainakin loppu omalla ja kavereitten kohdalla, jotka ovat olleet samassa tilassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe