tiedän tiedän.

?????

Tiedän että täällä on monia samanlaisia kysymyksiä kyin nyt esitän: voisiko olla alkuraskaudesta johtuvaa tämä..maha on tosi turvoksissa aamusta iltaan vaikka mitään ei juurikaan laittaisi suuhun, tosi väsynyt olo..ennen jaksanut tehdä 9 tunnin työpäivän mukisematta, nyt se tuntuu ihan kamalalta. Aamuisin varsinkaan ei meinaa ylös sängystä päästä. Mahaa myös nipistelee? Alhaalta. Jano on myös sietämätön kokoajan..eikä vaan pelkkään veteen vaan kivennäisveteen.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Duzzy

      No varmaan itsekin tiedät, että jos olet harrastanut seksiä, niin voi olla tai sitten ei. On kuitenkin olemassa sellainen yllättävä keino, joka antaa sinulle asiaan vastauksen: raskaustesti! Kun se nyt vain on niin, että muiden raskausoireet tai kokemukset eivät kerro sinulle yhtään mitään omasta tilanteestasi. Oireesi voivat johtua raskaudesta, mutta ne voivat johtua jostain muustakin. Mutta testi antaa helposti vastauksen.

    • jfdsaö

      Joo. Voi olla raskausoireita.

      • ??????

        Joku on todellakin noussut väärällä jalalla ylös! Anteeksi ihan kovin paljon kun tulen kysymään näinkin tyhmää asiaa! En ehkä ole kuitenkaan ainut :) ja KYLLÄ olen tekemässä raskaustesti..mutta ajattelin vain ihan mielenkiinnolla kysellä mitä mieltä muut noista oireista on! Sulla ainakin on hymy pyllyssä. Mutta hyvät vkloput silti..hassua. :D ja kiitos sinulle joka vastasit asiallisesti kysymykseen. Tänään sitten testin hakua. Toivon todellakin että oireet viittaa raskauteen! :)


    • .................

      Näihin kysymyksiin ei vain jaksa vastata asiallisesti koska joo, jos naisella on kohtu raskaus on mahdolinen jos harastaa seksiä.
      Oireita voi kuvitella vaikka millä mitalla, ja usein ennen kuukautiia on ihan samoja oireita kuin alkuraskaudessa, niihin ei vain kiinnitä huomiota jos ei toivo/pelkää raskautta.
      Jos oireet johtuvat raskauesta, elimistössä on niin paljon hormonia että testi näyttää plussaa.
      Oireet harvemmin alkavat ennen kuin raskaushormonia on veressä jo jonkin verran, joten yleensä kaikki oireet mitkä alkavat heti oviksen jälkeen ovat kuviteltuja.
      Näitä "Olenkohan raskaana"-aloituksia kukaan ei enää jaksa, siksi kynnys veetuilla viattomille on suhteellisen matala.

      • niin ärsytävät ihmiset

        Älä sitten vastaa tai noteeraa näihin tämmösiin viesteihin :) eikö? Jos on huono päivä niin älä muille huonoa päivää tee. Ei kysyjä varmaan pahaa tarkoittanut ja jos ensi raskaus niin tottakai haluaa tietoa. Nämä tämmöset niin kaikki tietävät ihmiset on rasittavia. Huoh. Eikä se raskaustesti liiankaan aikasessa vaiheessa näytä sitä plussaa..kaikista otollisin aika on tehdä raskaustesti muutamaa päivää ennen menkkoja. Eikä heti seksin harrastamisen jälkeen ilman ehkäsyä voi tärpätä.


      • ...................
        niin ärsytävät ihmiset kirjoitti:

        Älä sitten vastaa tai noteeraa näihin tämmösiin viesteihin :) eikö? Jos on huono päivä niin älä muille huonoa päivää tee. Ei kysyjä varmaan pahaa tarkoittanut ja jos ensi raskaus niin tottakai haluaa tietoa. Nämä tämmöset niin kaikki tietävät ihmiset on rasittavia. Huoh. Eikä se raskaustesti liiankaan aikasessa vaiheessa näytä sitä plussaa..kaikista otollisin aika on tehdä raskaustesti muutamaa päivää ennen menkkoja. Eikä heti seksin harrastamisen jälkeen ilman ehkäsyä voi tärpätä.

        En ole se joka ensin vastasin tylysti, unhan selitin mikä saattaa olla syynä siihen ettei vastauksiin joko vastata olenkaan, tai sitten vastaus sisältää kettuilua.
        Ja ei, testi liian aikaisin ei näytä plussaa, mutta jos oireet johtuvat raskaudesta, testi näyttää plussaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe