Puhelinmyyntiala lopetettava!

erkmerk

Toivon, että saamme puhelinmyyntialan lopettavan lainsäädännön tai vähintään huomattavia rajoituksia sille.

Kukaan ei kaipaa puhelinmyyntiä. Tuotteet ovat sellaisia, jotka eivät käy muuten kaupaksi. Jos tuotteella olisi oikeasti kysyntää, ei puhelinmyynnille ole tarvetta. Jokainen lienee kärsinyt joskus häiritsevästä itseensä kohdistuneesta puhelinmyynnistä.

Toisaalta puhelinmyyntifirmat eivät kohtele työntekijöitään eettisesti. Täältä keskustelupalstoilta on paljastunut firma, joka maksaa 2e/h provisiot. Aloitteleva työntekijä tuskin saa merkittäviä provisioita. Ja useimmat puhelinmyyjistä ovat aloittelevia, koska kukaan ei halua jäädä alalla - ainakaan enää siinä vaiheessa kun saa ensimmäisen palkkansa, jos saa sitä lainkaan.

Puhelinmyyntifirmojen sisällä pyörii piirileikki. Samat henkilöt perustavat yhä uusia ja uusia yrityksiä. Vanhat menevät vararikkoon tai maine mustaantuu täydellisesti. Uskon, että näiden jatkuvasti vararikkoon menevien puhelinmyyntiyrittäjien sisällä on paljon talousrikollisuutta. Jos epäonnistuu jollain alalla yrittämisessä, miksi haluaa aina uudestaan perustaa saman alan firmoja?

Puhelinmyyntifirmojen esimiehet ja johtajat osaavat puhua kauniisti. He lupaavat vaikka kuun ja taivaan rekrytoitaessa. Kun tulee epäselvyyksiä, he jälleen selittelevät ja ostavat selityksillään lisäaikaa. Heidän kanssaan täytyy olla tiukka, eikä uskoa heidän kaunopuheeseensa. Kaikki mahdollinen kirjallisena.

13

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä myyntihommissa ei käytetä puhelinta?

      Puhelinmyynti on paras mahdollinen osa-aikatyö jos haluaa ratkaisumyyntiin manager-tasoisiin hommiin. Paskaa joo, mutta mitäpä sitten? Jos töissä olisi kivaa, sinne myytäisiin pääsylippuja.

    • ..............

      Pitäisikö samalla Pizza-onlinet lopettaa, joissa tilataan pizzoja puhelimitse? Se on puhelinmyyntiä?

    • SemmostaAjattelua

      Maksatko sinä sitten alalla toimivien työttömäksi jäävien myyjien palkat/työttömyyskorvaukset? Tai palkkaat toisiin hommiin?

      Varmaan olet valmis korvaamaan myös valtiolle toiminnan lopettamisesta aiheutuvat verojen menetykset?

      Vaikka puhelinmyynnissä on negatiivisia puolia, niin positiiviset seikat voittaa aina.

    • TällaistaAjattelua

      Ei ole olemassa mitään muuta alaa joka työllistää 50.000 minkinrehuksi kelpaamatonta luuseria jotka tekevät puhelinmyyntiä. Jokainen puhelinmyyjä on enemmän tai vähemmän luuseri. Keksi siinä sitten näille vinkujille jokin muu työpaikka...

      Talousrikoksia on mahdotonta tehdä alalla missä kaikki raha liikkuu sähköisesti. Jälki jää kaikesta. Tätäpä ei tietenkään nämä asennevammaiset ääliöluuserit ymmärrä ja siksi alaa moititaan.

      Puhelinmyynti pitäisi lopetta, mutta mikä ala oikeasti huolii 50.000 puhelinmyyjää? Voin kertoa: Ei mikään.

      Puhelinmyyntiyritykset ovat fiksua businesta. Puhelinmyyjät idiootteja.

    • kakkosnelonen

      Erkmerk miksi pitäisi kieltää ala työllistää suomessa paljon ihmisiä ja vaikutus monelle alalle on suuri on remontteja edustusta ym johon tarvitaan puhelinta,suomi on perkeleen takapajuinen paikka ainoa maa missä ei arvosteta kuin omaa itteään...
      Erkmerk ihan sama kun kiellettäs lähihoitajan työt ja sen koulutus kun se ei tuota mitään kun hoidettavat ovat henkilöitä jotka ei tuota ja sen takia alalla on karsittu väkeä kun kukaan ei saa kelvollista hoitoa ,mietippä sitä....
      Aina on yrityksiä jotka toimii epärehellisesti mietippä rakennusalaa pimeää työvoimaa käytetään tutkimuksen mukaan väh 2 miljardin edestä onkose rehellistä pitäskö rakennusala kieltää,ja alalla olleena tiedän että prkl sinne otetaan jotain v,...polakkeja venakkoja ilmatteeksi ja sit ihmetellään miksi alalla pyörii pimeä raha eli rakennusala pitäs kieltää ja sama koskee maarakennusta maaviljelystä ihan jokaista alaa, joko sä oot idiootti tai et ota selvää jokainen yritys joka haluaa tehdä voittoa ja onnistua toimii yleensä rehellisesti ...

      • kakkosnelonen

        TällaistaAjattelua nii luuseri voi olla se joka raksalla tekee 2 alkavaa summaa ja tappaa työllä ittensä nim kok alalta ja täytyy myöntää että luuri hommissa teen lyhyttä normipäivää ja numerot on huomattavasti paremmat ja jos alasta ei oo kenellekkään hyötyä niin voin sanoa se mitä kauppaan niin minunkin myynneillä rahaa liikkuu huomattavasti enemmän kuin pienellä rakennusvirmalla..
        Millään ei oo mitään väliä sillä on väliä mitä sä tuotat olise rakennusala putkirunkkari tai muuten se luuseri joka myy paskaa..


    • kakkosnelonen

      Musta tuntuu että te jotka kirjoittelette paskaa niin johtu pitkälti siitä että teillä ei pää kestänyt alaa tai ette vaan soveltunut sama se on raksalla kenkää tulee jos ei osaa tehdä mitään ollaan varmaan ammattimyyjä tästä asiasta samaa mieltä:)

    • Huippumyyjä

      Puurot ja vellit täysin sekaisin.

      "Tuotteet ovat sellaisia, jotka eivät käy muuten kaupaksi. Jos tuotteella olisi oikeasti kysyntää, ei puhelinmyynnille ole tarvetta. "

      On tiettyjä tuotteita, missä se itse kauppa on nimen omaan kätevintä tehdä puhelimitse. Esimerkiksi pitsat tai lehdet.

      Toki voit mennä ostamaan pitsaa paikan päälle, mutta siinä missä puhelimen kautta tilatessa menee 2 minuuttia, paikan päälle menemisissä jopa useita tunteja. Näin säästetään aikaa. Se on nimenomaan asiakkaan etu. Tämän säästyneen ajan voit käyttää haluamallasi tavalla.

      Lehtitilauksissa asiakas säästää sekä aikaa että rahaa. Puhelimen kautta saat parhaat tarjoukset. Säästyneet rahasi voit käyttää haluamallasi tavalla. Ok jostain netistä voit tilata jossain 5 minuutissa, mutta puhelimen kautta samankaltaisessa kaupassa menee 2 minuuttia.

      "Toisaalta puhelinmyyntifirmat eivät kohtele työntekijöitään eettisesti. Täältä keskustelupalstoilta on paljastunut firma, joka maksaa 2e/h provisiot. Aloitteleva työntekijä tuskin saa merkittäviä provisioita. Ja useimmat puhelinmyyjistä ovat aloittelevia, koska kukaan ei halua jäädä alalla - ainakaan enää siinä vaiheessa kun saa ensimmäisen palkkansa, jos saa sitä lainkaan"

      Palkka muodostuu ainoastaan tehdyistä kaupoista.

      "Puhelinmyyntifirmojen sisällä pyörii piirileikki. Samat henkilöt perustavat yhä uusia ja uusia yrityksiä. Vanhat menevät vararikkoon tai maine mustaantuu täydellisesti. Uskon, että näiden jatkuvasti vararikkoon menevien puhelinmyyntiyrittäjien sisällä on paljon talousrikollisuutta. Jos epäonnistuu jollain alalla yrittämisessä, miksi haluaa aina uudestaan perustaa saman alan firmoja?"

      Ei pidä paikkansa. Tämä on tällaista kommunistien valheita. Toki on epärehellisiä toimijoita ja yrityksiä menee konkurssiin niin kuin kaikilla aloilla. Se on totta, että puhelinmyynti on ehkä Nokiasta ja suomalaisesta kännykkäkulttuurista johtuen ylibuukattu ja tästä syystä kilpailu on kovaa ja heikoimmat tippuu elon tieltä. Toisaalta ala on ylibuukattu, koska verrattuna moneen muuhun alaan, uuden yrityksen perustaminen on helppoa.

      Pitää ymmärtää hieman taustaa ja yhteiskunnallista kehitystä. Puhelinmyynti on nimenomaan lisääntymässä. Se on ainoa ala Suomessa terveydenhoitoalan ohella, jossa työpaikat lisääntyvät. Miksi? Koska automaatio, robotisaatio ja kiinailmiö on vienyt ns. fyysistä ja perinteistä työtä muualle. Tilalle on tullut palveluita. Tämä puhelinmyynti on juuri tätä mainostettua palvelua.

      Asiakkaiden pitäisi olla sen sijaan, että jatkuvasti itkevät ja valittavat, ikionnellisia siitä, että saavat 2000-luvulla tehdä iki-ihanaa puhelinmyyntiä, eikä ryömiä jossain pellolla niin kuin joskus 1800-luvulla tehtiin. Työnvaativuus on nykypäivänä monnikerroin helpompaa kuin vanhoina hyvinä aikoina.

      Summasummarum. Puhelinmyynti on kasvava ala ja se on vielä Suomessa lapsen kengissä. Kunhan puhelinmyynnissä päästää sen ongelmista eroon erityisesti epärehellisyydestä eroon, kaikkien tulisi olla ikionnellisia siitä, että he saavat mahtavia tuotteita, mahtavilla tarjouksilla helposti ja vaivattomasti ja säästyneen ajan ja rahan, he voivat käyttää omaksi hyödyksi. Tämä on sitä todellista vapautta.

    • kakkosnelonen

      Täytyy vielä todeta että myyjiä on monenlaisia ja itse kiireinen yrittäjä voi piristyä kummasti kun tämmönen kaveri pirauttaa ja porisee niitä ja näitä ja sit tietty kauppaa tuotteen ja yhteisymmärryksessä joko lopetetaan kauppaan tai ei niin hyvä molemmin puolinen viilis jäänyt soitosta..Yleinen käsitys on että luuria tulee ja meidät koetaan vastenmielisinä otuksina ei pidä alkuunkaan paikkansa ...
      Kyllä viksut ihmiset osaa itse kertoa tarviiko tuotetta onko siitä oikeesti hyötyä ja jos on osaava myyjä voi tietty perustella tietyt hyödyt ja ei siitä kukaan suutu jos ei luovuta samantien ...

    • Anonyymi

      Sitten sun on puhua myyntipuhe loppuun asti vaikka asiakas sanois mitä muuten sun ei anneta soittaa puheluita jatkossa vähän kuin kiristettäisiin myyjää.
      Ei se myyjä tiennyt silloin kun haki työtä mitä se lopulta on. Ja ne myötäjäiset mitä saa tilauksen mukana kun ensin oot naimisiin menny ja ei niistä pääse kuin numeroo vaihtamalla eroon. Höpö pa..aa nää markkinointikiellot on siitä huolimatta ne soittaa.

    • Anonyymi

      eiköhän puhelinmyynti lopu lähivuosina

      • Anonyymi

        varmasti loppuu. ihmiset kyllästyneet


    • Anonyymi

      Ei puhelinmyyntiä tarvitse kieltää, ainoastaan provisiopalkkaan perustuvat virat pitäisi kieltää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe