Ämmä esittää kovanaamaa, miten antaa kolaus itsetunnolle?

Nainen 22v

Laitoin nyt tämän viestini tännekkin, kun tuntuu että mistään ei saa kunnollisia vastauksia.

Tämä on hieman erikoinen tilanne. En tiennyt mihin muualle tämän laittaisin, eli jos joku tietää jonkun paremman paikan, niin vinkatkaa. Tästä voi tulla pitkä viesti, joten toivottavasti jaksatte lukea ja vastailla myös.

Olen siis itse nainen myös ja ongelmani on ystäväpiirissäni olevan naisen kovanaaman esittäminen. En siis ole kaveri tämän kyseisen naisen kanssa, vaan meillä on paljon yhteisiä ystäviä ja eksymme usein samaan paikkaan hengailemaan ja esim illanviettoon.

Tämä kyseinen nainen on jatkuvasti asenteella " ***** oon kova ämmä, se joka kehtaa vittuilla mulle saa turpaan!". Tuntuu että tämä nainen haluaa tahallaan saada riitatilanteita aikaiseksi jotta saisi taas näyttää kuinka kova on. Viimeksi kun olimme samassa porukassa niin tämä nainen haastoi riitaa tahallaan erään miehen kanssa ja lopuksi huusi tälle miehelle ja tönäisi miestä. Siihen tämän riidanhaastajaämmän oma paikalla ollut miesystävä vain totesi että " on mulla kova ämmä". Naisen miesystävä on kovin ylpeä naisensa "kovuudesta".

Minusta tuntuu, että joudun kokoajan varomaan sanomisiani tai tekemisiäni, etten vain saa tätä naista kimppuuni. Jos nainen riitelee jonkun kanssa, hän usein menee tämän toisen osapuolen naaman eteen ja alkaa kyttäämään tätä suoraan silmiin sanaakaan sanomatta. Eli yrittää siis tälläkin tavalla murtaa toista osapuolta henkisesti ja esittää kovanaamaa.

Nyt kysynkin teiltä muilta, miten voisin antaa tälle kyseiselle ämmälle opetuksen, saamatta kuitenkaan itse turpaani. Vai pitäisikö minun itse vetää tätä ämmää turpaan, jotta hän tajuaisi ettei ole kuningas voittamaton. En ole ollenkaan varma omista tappelijan kyvyistäni, joten en tiedä voittaisinko hänet tappelussa.

Mitä teen jos tämä nainen ottaa minut kohteekseen ja alkaa esimerkiksi kytätä minua silmiin tai tönimään? En haluaisi, että hän pääsisi niskan päälle. Enkä haluaisi että muut ystäväpiirimme jäsenet ajattelevat että minä olen surkea pelkuri ja pelkään tätä naista.

Mistä tällainen käytös teidän mielestänne kielii? Onko naisella todellisuudessa heikko itsetunto, jota yrittää sitten käytöksellään pönkittää?

Olen vain täysin kyllästynyt tämän naisen uhitteluun ja haluaisin sen loppuvan. Tämä nainen usein pilaa ainakin oman iltani ( ja varmasti myös muutaman muunkin illan) omalla uhittelullaan ja riidan haastamisellaan. Kukaan ei vain viitsi sanoa kyseiselle naiselle asiasta, koska silloin olisi taas uusi riita valmis. Aina kun tämä nainen saapuu paikalle, mukava tunnelma muuttuu vaivautuneeksi. Tämän vuoksi haluaisin antaa naiselle pienen kolauksen itsetunnolle ja pienen opetuksen.

22

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen 22v

      Ja lisäyksenä vielä, en halua naisen pääsevän niskan päälle sen takia, koska sittenhän hän ottaisi minut joka kerta kohteekseen pönkittämään koviksen imagoaan....

      • Ja ihan veetusti...

        Ja sun on ihan veetun pakko mennä ja osua samoihin paikkoihin kyseisen ämmän kanssa. Niin ja ihan veetun pakko jäädä paikalle?


    • Nainen 22v

      Minkäs sille mahdan, että ystävillämme on etenkin viikonloppuisin tapana kokoontua yhteen. Pitäisikö minun tämän naisen takia sitten lähteä yksiskeni kotiin neljän seinän sisään peukaloita pyörittämään?

      • Siis mitä!

        Et tietenkään lähde kotiin, idiootit eivät lähde vaan hakevat hankaluuksia.
        Iltamapaikkaa sen sijaan on mahdollisuus vaihtaa.
        Joidenkin ystävien kanssa voi sopia etukäteen että tapaa vain heitä.
        Jne jne jne


    • Nainen 22v

      En ole mielestäni erityisen idiootti, jos haluan nauttia ystävieni seurasta viikonloppuisin, enkä antaa yhden rasittavan ämmän ajaa minua kotiin murjottamaan. Kokonnumme siis kaikki ystävät aina yhteen samaan paikkaan eräälle grillipaikalle ja tämä nainen aina tulee sinne myös.

      Miksi täällä suomi24:ssä ei saa ikinä vastauksia siihen asiaan mitä on kysynyt, vaan kaikki haluavat aina puhua ohi aiheen ja samalla vinoilla ja haukkua?

      Haukutko usein tuntemattomia ihmisiä idiooteiksi? Uskallatko tehdä heille saman myös päin naamaa? Netissähän on hyvä piiloutua nimimerkin taakse ja peittää samalla oma säälittävyytensä haukkumalla muita, vai?

      • Hau hau huuhaa.

        Sinutkin tunnistaa hyvin nimimerkistä Nainen 22v.
        Heitä on suomessa 56 000 kpl - muistaakseni. Että on siinä haukuttavaa kerrakseen.


    • niskoittelija.

      hymyile sille vaan nätisti kun se kovistelee. silloin olet niskanpäällä.

    • Nainen 22v

      Kiitos niskottelija, ensimmäisestä järkevästä kommentista :)

      • ÄlÄ irvistä.

        Siellä grillipaikalla lyö sitä ämmää päin näköä mustalla grillimakkaralla.

        Hymy ei kyllä hyydytä kovista. se saattaa ottaa sen vittuiluna.


    • Onko mitään näyttöä, että tämä ämmä pystyy vetämään ketään turpaan? Jos on, niin sitten hoidatte homman niin, että se makaa jonkun viikon sairaalassa tohjona.

      Jos taas on vain suunpieksäntää, niin pakkoko sille on kenenkään puhua yhtään mitään? On se kumma, että yksi pösilö pystyy koko joukon pitämään kusi sukassa.

      • Nainen 22v

        No en ole hänen ikinä nähnyt ketään vetävän suoranaisesti turpaan. Tönimistä, uhittelua, karjumista jne. Olen sen sijaan nähnyt paljonkin.

        Osa grillipaikalla olevista henkilöistä on myös hänen kavereitaan ja heille hän ei uhoile. Sen sijaan henkilöt, joita hän ei kovin hyvin tunne ovat hänen kiusantekonsa kohteita. Usein hän valitsee porukasta silmätikukseen esim. Kauniit, mutta hennot naiset....taikka sitten miehet, koska he eivät naisia lyö.


      • Nainen 22v kirjoitti:

        No en ole hänen ikinä nähnyt ketään vetävän suoranaisesti turpaan. Tönimistä, uhittelua, karjumista jne. Olen sen sijaan nähnyt paljonkin.

        Osa grillipaikalla olevista henkilöistä on myös hänen kavereitaan ja heille hän ei uhoile. Sen sijaan henkilöt, joita hän ei kovin hyvin tunne ovat hänen kiusantekonsa kohteita. Usein hän valitsee porukasta silmätikukseen esim. Kauniit, mutta hennot naiset....taikka sitten miehet, koska he eivät naisia lyö.

        Tyyppi on siis surkea pissis, jonka pitää olla huomion keskipisteenä. Ja selvästi on porukka jakautumassa kahden kerroksen väkeen.


    • Nainen 22v

      Eipä hän oikeastaan ole mikään pissis.Hän on isoluinen ja ronski (ei siis läski,vähän ehkä pyöreä) n.30v. Hän ryyppää paljon ja käyttää aina isoa hupparia ja farkkuja tai lökäpöksyjä. Ei tunnu älyttömästi huolehtivan ulkonäöstään.

      Eipä meidän porukka ole mihinkään jakautumassa.

      • Ulkokuvaus täsmää.

        Pultsari ämmä. Viimeistään seuraavan kymmenen vuoden aikana.
        Miten joku voi olla aidosti sen kaveri?
        Pelosta lipovat ja kaveeraavat.
        Tosi elämässä löysät housuissa ja haukkuvat takana päin.


      • Eikö ole aika selvä jako : ämmän kaverit / nörtit ja vieraat, joita kiusataan?


    • vera :)

      Miks huomiot sitä "ämmää? Siks se siua kiusaa kun, et anna sen jutella muiden kaa, olet dille :)

      Itse sä olet tyhmä....

      • Mitä helevetti-ä?

        Vähäs outoo. 22 vuotiaalla ei ole muuta pätemis alustaa kui joku...grillipaikka???


    • Nainen 22v

      Onkos sulla nyt lukemisen ymmärtämisessä jokin ongelma vai? Tarkoitus ei ole päteä, vaan saada kyseinen nainen lopettamaan idioottimaisuutensa.

    • Nainen 22v

      P.s. En tiedä minkä ikäinen olet, mutta sinun pätemisalustana toimii selvästi Suomi24 keskustelupalsta, mikä ei sekään ole kovin kunnioitettava saavutus....

    • itse vastaavassa tilanteessa pyrkisin olemaan kuin kyseinen henkilö ei olisi olemassakaan, turha sellaista idioottia on lähtä provosoimaankaan antaa sen reuhata keskenään..
      ja jos se tulis mua tuijottamaan naurahtaisin (ja ilmeilisin sillä tavalla et "onko tää mimmi ihan tosissaan") ja jatkaisin sitä mitä ikinä olinkaan tekemässä, jos tuijotus jatkuis kysyisin kuuluvasti että "etkö oo ennen ihimistä nähny vai mitä sää siinä toljotat?"
      siis kaikin puolin tekisin selväksi kuinka naurettavaa sen käytös ihan oikeasti on ja niin että muutkin kuulee ja huomaa. tönimiseen siirryttäessä kysyisin kohteliaasti josko kyseisellä henkilöllä olisi jotain henk. koht. ongelmia samalla estellen tai väistellen sen tönimistä.
      ja jos se kävis väkivaltaiseksi, reippaan potkun sääreen luulisi tehoavan (käsillä ja käsivarsilla suojaisin kasvoni) mut epäilempä et se edes uskaltais tönimistä kummempaa oikeasti yrittää, vaikuttaa just sellaselta tyypiltä et uhoa kyllä riittää mut tositilanteessa ei kantti kestäis..

      mut ettekö te nyt ihan oikeasti kaveriporukalla pärjää yhtä vastaan? jättäkää se ja sen kaverit kutsumatta. mikä siinä nyt on niin vaikeaa..?

      tai mää voin tulla nälvimään sen suohon, jos tarjootte siiderit.. :P

      • TaaaaaZko

        Näitä tyyppejä on ikävä kyllä olemassa ja kohdattava työpaikalla. Vapaa-aikana ei ole mitään syytä pitää yhteyttä. Tällaiseen ihmiseen ei mikään toimintatapa ole oikea ohje, kun voi kilahtaa mistä sattuu.
        Jos ei ole yhtään mitään syytä kommunikoida, kannattaa jättää ilman huomiota tuollainen öykkäri. Voi siitä vetää herneet ja tulla piipittään.
        Sitten vain "ai moi, eipäs olla keretty jutteleen pitkään aikaan, mitäs kuuluu"...
        kohtele ihmisenä.
        Mutta ignooraa.

        Opetusta tuollaiselle ei kannata harkita antaa, päätyy itse selliin.


    • Kylmät kädet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe