Lihavat, pystytte siihen!

Hyväkuntoinen88

Ihan oikeasti, laihduttakaa. Tehän olette säälittäviä paskoja jos ette laihduta.Elämä on paljon mielekkäämpää hoikkana.

Tämä teksti ei ole osoitettu niille,joilla on sairaus eivätkä tämän takia voi painolleen mitään.Tämä on tarkoitettu niille itsekurittomille luusereille, jotka makaavat sohvalla mättämässä suklaata,sipsejä,pullaa,pitsaa.

Nyt joku lihava pitsanmättäjä tulee vinkumaan että "mitäs tämä sun persettä kutittaa ja itsehän läskini kannan".

Se kutittaa koko suomen persettä siinä vaiheessa kun sairastutte, ette jaksakkaan enään itse niitä läskejänne kantaa. Silloin maksavat veronmaksajat(eli me) teidän hoidoistanne ...

Vaihtakaa siis pitsat ja suklaat salaattiin! Hyvää kuntoilukesää teille!

6

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämäntavat ok

      Ei pysty, koska niiltä puuttuu itsekuri. Kun itse omaa itsekurin, on vaikea tajuta, että tällaisella ihmisellä, joka ei pysty liikkumaan tai välttämään peen syöntiä, ei itsekuria oikeasti ole!

      Mulla on sellainen yli-lihava kaveri, joka itkee päivästä toiseen, kuinka ilkeitä ihmiset on sen ulkonäöstä ja että kuinka vaikeaa on laihduttaminen. Fakta on se, ettei se ole edes aloittanut laihduusta vaan sille on olemassa aina joku tekosyy.

      Itse luulen, että noilla lihavilla on tietynlainen itsesääli, joka suojelee niitä. Ne haluaakin olla surkeita ja läski on suojakuori.

      On järkkyä ajatella, että joku voi oikeasti syödä itsensä hengiltä! Tai ainakin hankkia itselleen vakavan sairauden lihavuuden vuoksi.

      Yhteiskunta joutuu maksamaan kalliin laskun näiden saamattomien sispi-sallojen ja pulla-pekkojen hoidosta. Siksi pitäisikin olla jonkinlainen vero tai vakuutuskäytäntö lihavien ihmisten hoidon suhteen.

      Itseäni oikeasti äklöö lihavat ihmiset, jotka narisevat piirakka kädessä, että enpä millään laihdu.Ja sen sijaan, että hyötyliikkuisivat, hyppäävät autoon. Kuvottavinta on kuitenkin se, että lihotetaan lapsetkin kauheiksi rasvapalloiksi ja keksitään sitten tekosyitä lihavuudelle, kuten geeniperimät (geenit voivat lisätä lihavuustaipumusta, mutta eivät lisää suoranaisesti tee lihavaksi).

      • yli 300 geeniä ym.

        "Syötkö liikaa? Syy voi olla geeneissä. Geeniperimä saattaa vaikuttaa siihen, millainen ruoka maistuu eniten. Lisäksi perintötekijät voivat myös vaikuttaa siihen, kuinka suuria annoksia syö. Näin väittää eteläafrikkalainen nutrigenomiikkaan perehtynyt ravitsemusterapeutti Yael Joffe. Nutrigenomiikka tutkii perintötekijöiden vaikutusta ruokavalioon, painoon ja sen hallintaan.
        Joffen mukaan geenit vaikuttavat siihen, kuinka yksilö reagoi ruokaan. Hänen mukaansa ei kuitenkaan voi puhua yhdestä tietystä lihavuus- tai laihuusgeenistä, koska painoon vaikuttaa yli 300 geeniä. Niistä osa säätelee aineenvaihdunnan nopeutta, rasvan imeytymistä ja tapaa, jolla keho reagoi liikuntaan. Toiset taas vaikuttavat makujen aistimiseen, nälänsäätelyyn ja kylläisyyteen. "

        Ylläoleva teksti oli lainaus Ilta-Sanomien nettsivulta. Juttu jatkuu:
        http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2014070318459773_lh.shtml

        Miksi te luonnostaan laihat niin usein haluatte syyllistää ylipainoisia lihomisesta? Jos olisitte itse ylipainoisen kehossa, en usko, että olisitte yhtään sen laihempia. Lihomiseen vaikuttaa niin valtavan moni seikka, joista vain osa on geeneissä, jopa suoliston bakteerikanta! Lihavuus on niin vihattu ominaisuus, joka vaikuttaa työpaikan saantiin, palkkatasoon ja kumppanin löytymiseen, että kukaan ei tahallaan lihota itseään. (Paitsi feederit.) Kyse ei ole tyhmyydestä tai laiskuudesta.

        Suurimmalle osalle työ on nykyään istumatyötä. Siihen evoluutio ei ole meitä valmistanut vaan kokopäiväiseen liikkumiseen. Liikkumattomuus sekoittaa aineenvaihdunnan; nälän, kylläisyyden, virkeystilan jne. Kaikilla ei myöskään ole aikaa ja mahdollisuuksia käyttää koko vapaa-aikaansa lenkillä ja kuntosalilla. Tunti päivässä liikuntaa on parempi kuin ei mitään, mutta ei korvaa koko päivän ruumiillista työtä.

        Jos eläisimme 1800-luvulla tai aikaisemmin, ylipainoisten ja hoikkien asema olisi päinvastainen. Kun ruoka oli vähemmän energiapitoista tai sitä ei ollut tarpeeksi ja työ oli kovaa ja fyysistä, nykyisin ylipainoisen geenit olivat toivottavampia kuin hoikkien. "Hoikilla geeneillä" kasvoi ruipeloita, "ylipainoisilla" normaaleja tai lievemmin ylipainoisia. Jälkimmäisiä ihailtiin enemmän, nykyihanteen mukainen laihuus ei ollut tavoiteltavaa eikä vastannut ajan kauneuskäsitystä.

        Toisten täytyy taistella koko elämä nälkää ja lihomista vastaan. Vaikka se ei ole helppoa, ei pidä antaa periksi!


    • Tyhmät, pystyttekö..

      yhtään mihinkään. Tuskin lihavuus olisi niin suuri ongelma kaikissa länsimaissa ja Kiinassakin, jos kyse olisi vain tehdosta.

      Terveisin! Hoikka

    • Laiskuuttaseon

      Toi liikkumattomuuden selittely äklöö, sillä hyötyliikkua voi kuka vain. Vaikka nousta portaat kotiin tai kävellä kauppaan ainakin kaupungissa. Itsekin olen hoikka, vaikken ole käynyt kuntosalilla kuin kerran kaksi elämässäni.

      Eikä vielä 20v sitten tuollaista määrää ihmisiä ollut. Miten sen geeneillä selität?

    • 99999

      Tämän päivän ihmisille mielihyvän haku on korostunutta. Ja joillekin se mielihyvä tulee tietynlaisen ruuan syömisestä. Toisille taas juomisesta, kolmannelle jostain muusta, jollain jopa liikunnasta tulee mielihyvan tunne. Ja mainokset ja kaikki tuputtaa mielihyvän kuvitelmaa ja tunnetta. Onko tämä se alkusyy?

    • Jumalauta764

      Miksi? Olen 155/76,4kg ja haluan lihoa muodot ovat kauniita enkä paina vielä juurikaan mitään! Tavoite painoni on 100kg!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe