Olisitteko suhteessa mieheen joka suosii vaan omaa koiraa.....

Ketuttaa

Miehellä yksi koira ja mulla 2 koiraa ja mies muutti luokseni 6kk sitten ja toi hänen koiransa meille myös asumaan jota pidän siis jo yhteisenä koirana :) mieheni ei pysty käyttämään samoja sääntöjä koirille vaan antaa hänen koiransa tehdä mitä huvittaa mutta auta armias jos minun koirani vaikka haukkuu jollekkin äänille niin mieheni juoksee koirani perään ja huutaa sille kovaan tai saatta ottaa kovaa niskasta kiinni ja ravistaa ja sitten mulla menee hermot ja mä huudan miehelle ja tulee kunnon riita. Ja jos tämä hänen koiransa haukkuu esim rapun äänille niin mies ei välitä koska hänen koirasta ei lähde ärsyttävää ääntä kun haukkuu .... Lisäksi hän antaa koko ajan hänen koiralleen meetwurstia,kalkkunaa,kanaa hänen lautasellaan mutta minun koirille se muka unohtaa antaa tai syyttää että minun pitäisi itse antaa koska ne ovat minun koiria... Mieheni ei jostain syystä tykkää koiristani :( minä itte aina annan tasapuolisesti herkkuja kaikille kolmelle ! Tää miehen koira luulee koko ajan että miestäni pitää ulkona puolustaa ja haukkuu joka ikiselle vastaantulijalle ja mieheni on ylpeä siitä että hänen iso vahva koira karkoitti muut vastaan tulijat....ärsyttää niin paljon että olen alkanut miettiä eroa todella monta kertaa...meidän suhde oli tosi hyvä siihen asti kunnes mies muutti luokseni :(

17

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkäpä

      teitin kannattaisi muuttaa takaisin omiin bokseihinne. Välttämättä ei silti erota kannata. Mutta pakko myöntää että vähän sairaaltahan tuo kuullostaa antaa koiran puolustaa itseään, mitähän tuo lienee pelkäävä?

    • Ketuttaa

      Entiedä...sanoin muutaman kerran miehelleni että miksi se antaa sen haukkua kaikille vastaantulijoille eikä tee asialle mitään niin mies siihen vastasi että häntä ei haittaa vaikka koira haukkuisi kaikille vastaantulijoille ja että tietääpähän ihmiset sitten että se koira on voimakas vahti koira :o ja mun koiria se haukkuu räksyttäviksi pikkurakeiksi joilla ei ole mitään käyttö tarkoitusta mukamas...sitten mieheni vielä ihmettelee että miksi koirani ei tottele sitä ja en yhtään ihmettele että miksi ei tottele!!! Se tiuskii ja karjuu ja tänään kun koiraltani pääsi pissa vahinko laminaattilattiaan niin mieheni otti sanomalehden ja löi sillä koiraani vaikka ne pissat oli ollut kauan siinä lattialla ja koirani jäi ihmettelemään mieheni huutoja ja sanomalehden iskua.

      • Ehkäpä

        sitten pitääpi poistaa tuo kohta "Välttämättä ei silti erota kannata" tuosta edellisestä viestistäni. Eli kantapäät vastakkain ja eri suuntiin mars. Ei idiootin kanssa kannata elämäänsä eikä koiriensa elämää pilata.


    • Happy happy. :)

      Itse eroaisin. Tai oikeastaan olen eronnut tuosta samasta syystä. Tai tietysti oli taustalla muitakin pikkuisia juttuja, mutta viimeinen naula arkkuun oli miehen käytös minun koiria kohtaan. Itselläni jos oli pitempi työpäivä ja mies oli tullut aikasemmin kotiin, ei voinut edes päästää minun koiria ulos pihalle. Vahinkoja jos sattui, mies ei siivonnut, kohteli koiria todella tylysti: huusi, läpsi ja mollasi. Koirilleni tuli stressi ja aivan uudenlaisia käyttäytymistapoja(huonoja sellaisia) ja stressi tulin itselleni siinä samassa. Miehen koiraa ruokin, lenkitin ja muutenkin hoidin samalla lailla kun omiani. Yhtenä päivänä totesin: Tiesit että minulla on koirat, joten jos koirani ei kelpaa, en kelpaa minäkään ja häippäsin koirineni. :) Ja nyt löytynyt vierelle ihminen, joka puhuu "meidän" koirista, eikä "sinun" koirat. :)

    • Sinkku ja 2 koiraa

      Itse jättäisin välittömästi sellaisen miehen, joka fyysisesti kajoaisi koiriini tilanteessa, joka ei moista toimenpidettä vaadi. Ei tarvitsisi edes kahtaa kertaa miettiä.

      Kuulostaa siltä, että miehen oma koira toimii munanjatkeena....(?)

      • Sinkku ja 2 koiraa

        Enkä siis tietenkään myöskään suvaitsisi henkistä pahoinpitelyä.


    • tikru2

      Jätä se ja äkkiä ennenkuin se pilaa sun koirasi.

    • Koiraton

      Minä en jättäisi vaan kohtaisin aiheen keskustelemalla pelisäännöistä, katsokaas jättäjät, kun se on niin, ettei kukaan toinen voi teidän ajatuksianne tajuta jos ette niitä koskaan edes ilmaise. Ja toki ilman jäkättämistä voi asioista sopia, jäkättäminenhän ei ole toisen osapuolen virhekäytöstä vaan omaa kommunikaatiotaidottomuutta josta olisi hyvä oppia eroon ja toimiviin parisuhteisiin. Kerran asioiden selventäminen avaa ymmärryksen toiveistanne toisellekin osapuolelle joka johtaa yhteistyöhön ovia.

      Mut kuin vain jokainen päättää itse ratkaisunsa- luonnollisesti. Onnee ratkaisuun mikä sitten onkaan.

      • Huomaan

        että et ole koskaan omistanut koiraa. Tuollaisen asian pitäisi olla itsestään selvää ja ihan oletusasetuksena jos kerran molemmilla on yhteiselle elämänpolulle astuttaessa omat mopet. Niistä tulee silloin meidän, ei minun/sinun. Jos tämä ei ole ihmisen oletusasetus niin kyllä siinä on astuttu liittoon väärän hemmon/hennan kanssa.


      • Sinkku ja 2 koiraa

        "Minä en jättäisi vaan kohtaisin aiheen keskustelemalla pelisäännöistä, katsokaas jättäjät, kun se on niin, ettei kukaan toinen voi teidän ajatuksianne tajuta jos ette niitä koskaan edes ilmaise."

        Minä en tuhlaisi aikaani keskustelemalla väkivaltaisen ja aggressiivisen koirienhakkaajan kanssa. Taipumus väkivaltaan ei katoa tuosta noin vain keskustelemalla... Jos lyöt koiraani (sanomalehdellä tai millä vaan), on sama kuin löisit minua. Ei liene myöskään tarpeen kertoa tuollaiselle urpolle ajatuksiaan, jos se ei itse tajua, että koiran lyöminen on väärin.


    • man eat man

      joo kannattaa ehdottomasti laittaa koira etusijalle,viisveisaat ihmistarpeista. eikä tollaset kanan syötöt lautaselta oo millee koiralle tervettä. mits jos saatte laspen joskus.koira jää taka alalle ja loppu kanojen jako.yökkö.tossa taas näkee et ihmisenä pietään elukkaa. miksette hae sellasia elukoita joita oikesti kidutetaan?sikoja?lampait? kaneja? koirat saa jolkotella suht vapaana. tehkää hyvä työ ja auttakaa niit jotka apuanne tarviaa. mikä olis kivempaa katottavaa ku sika joka syöttää sikaa?

    • läiskis mäiskis

      ensin lyö koiraa, sitten sinua, ja jos tulee lapsia, niin sama jatkuu heidän suhteensa, tukkapöllyä itkusta ja luunappia pissavahingosta!
      Käske äijä mäkeen, jos uskallat, tai lähde itse muualle!

    • ei koiraihminen

      Itse en pidä miesystäväni koirasta juuri lainkaan.Silittelen ja rapsuttelen sitä kyllä mieheni mieliksi ,mutta todellisuudessa en tunne kyseistä elukkaa kohtaan mitään. Mulle ois ihan sama vaikka se Hurtta kuolis,tuskin itkisin. En muutenkaan välitä koirista enkä ymmärrä miksi ihmiset vouhkaavat niin älyttömästi lemmikeistään. Ne on vaan haisevia paska tursottimia. Näin ajattelen todellisuudessa, mutta en tietenkään tätä koira ihmisille kerro suoraan vaan ihastelen heidän sessujaan sopivin sanakääntein

      • No mutta

        sehän on vain hyvä että sinulla on edes käytöstavat hallussa. Se on todella hienoa.

        Mutta, herää vain mieleen kysymys, ettet vaan olisi miehesi kanssa hänen rahojensa vuoksi? Petollinen nainen on kauhistus. Voi sinua jos olisit muijani ja paljastuisi tuollainen kaksinaamaisuus.


    • äijä hevonkuuseen

      Mies vaihtoon tai sulla on yhden ogelmakoiran sijasta kolme.

    • ärsyyntynyt...

      Meillä on vähän vastaavanlainen tilanne kotona. Kun aloin seurustelemaan mieheni kanssa, minulla oli jo valmiiksi koira. Rotu on sellainen mistä mieheni ei niin kovin perusta, mutta neljässä vuodessa katsoin miten mieheni tykästyi koiraani, rodusta huolimatta. Tänä keväänä hankeimme toisen koiran, tällä kertaa sellaisen rodun mikä oli mieheni ihanne. No, siitä päivästä lähtien on tämä "minun" koirani unohtunut mieheni mielestä ja vain tämä uusi koira on hänen mielestä nykyään pop. Mieheni myös sallii tältä uudelta koiralta paljon asioita mitä ei salli vanhalta koiraltamme. En ymmärrä. Minusta kummallakin koiralla pitäisi olla samat pelisäännöt. Esim. Jos vanhempi koira livahtaa pihaltamme (asumme maaseudulta) on mieheni vihainen ja sanoo että siihen jäivät vapaana ulkoilut. MUTTA jos kyse on tästä nuoremmasta koirasta niin mieheni sanoo vain: "kyllä se takaisin tulee" "olen antanut mennä vain". Nämä lauseet saavat minut raivon partaalle koska minusta KUMMANKAAN koiran ei kuulu juosta vapaana jos ei satu pysymään pihalla. Tämä nuorempi on vielä seisova lintukoira ja riistaviettiä löytyy ihan kiitettävästi. Näkee puskissa koko ajan liikettä ja juoksee vain perään ja korvat tipahtaa, ei kuule eikä nää mitään kun juoksee.

      Myöskään mieheni ei siedä jos vanhempi koira tulee kahden metrin päähän katsomaan jos mieheni syö. Hätistää heti pois. Mutta toisen koiran antaa kuolata aivan vieressä, ehkä mahdollisesti haistella vielä leipiäkin.

      Vetäminen ei ole sallittua vanhemmalta koiralta. Mutta nuoremmalta se on kuulemma "ymmärrettävää". "se vetää koska on metsästyskoira". Minusta se ei ole mikään tekosyy antaa koiran vetää! Itse olen yrittänyt tehdä kauhean työn ettei tämä nuorempi koira vetäisi, mutta kaikki alkaa aina lähtöpisteestä koska mieheni antaa sen vetää. Aikalailla on tullut pakkopullaa tuon nuoremman koiran lenkittämisestä, kahuean vetämisen ja häsläämisen kanssa.

      Sitten vielä sekin, tämä nuorempi koira on AINA ollut aika pelokas uusia asioita kohtaan. niin mieheni rupeaa vielä lässyttämään kun koiramme peruuttaa peloissaan haukkuen taaksepäin. Eihän noita pelkotiloja saa lietsoa! Pikemminkin pitäisi olla aivan normaalisti. En ymmärrä miksi mieheni tekee näin. Silloin kun meillä oli vain tuo yksi koira, mieheni käyttäytyi aivan normaalisti koirien kanssa. Nyt on ihan hirveää hemmottelua nuoremman osalta. Ja koira vähän niinkuin hankittiin myös hänen lintumetsästys kaveriksi, josta ei sittenkään tule lintukoiraa koska mieheni on muuttanut mielensä että koira onkin vain kotikoira. Jälkeenpäin sanonut että kotikoiraksi vain hankittu. Sitä en vain ymmärrä miksi juuri lintukoira täytyy hankkia kotikoiraksi kun olsi niitä muitakin rotuja mitkä paremmin soveltuvat siihen tarkoitukseen. Välillä tuntuu että mieheni on tekosyynä sanonut että tulee metsästyskaveriksi että suostuisin tuon rotuisen koiran hankkimaan. Koira on minusta ihan kiva, ei siinä mitään vikaa ole, rodusta vain en tykkää. Mutta ei se tässä ongelma olekkaan, vaan tuo mieheni käytös. Olkoon rotu vain hänen unelmiensa täyttymys, muttei sitä silti tarvitse pumpulissa pitää.

    • koiranpennutonsulois

      EN olisi halunnut lukea tätä ketjua, koska tästä ilmenee, että osa koiraihmisistä on aika sekaisin.
      Vähän niinkuin kotiäideistä tulee tyhmiä, kun ovat AINA itseään tyhmempien kanssa käy näköjään joillekin koiraihmisille samoin.
      Pitäisi yrittää edes joskus olla tekemisissä muiden ihmisten kanssa, ettei älykkyys laske koiran älyn tasolle. Jaa-a, ilmankos fanaattisimmat koiraihmiset sanovatkin koiria viisaiksi. :)

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe