Tikanmaa

tikkamaa

Olen muuttamassa olosuhteiden pakosta Tikanmaalle ja haluaisin tietää millainen kauppa on paikallinen K-market?
Onko isokin kauppa ja hyvät valikoimat? Ja mitä muuta huomioitavaa?

11

1335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en voi kehua

      itse asun kallasissa ja siinä kaupassa en ole todellakaan enää käynyt. Kauppa on todella pieni ja lähes aina kaikki on loppu. Lisäksi tavara on yleensä vanhaa ja myyjät töykeitä eikä lainkaan asiakaspalvelua. Kauppias yrittää olla cool,mutta totuus selviää kunhan asioit siellä ensimmäistä kertaa

    • muna1

      Ihan kiva pieni kauppa ja henkilökunta ystävällistä! Suosittelen! (y)

    • kauppakamari

      Olen muutamia kertoja siellä asioinut ja aina on ollut tavara vähissä ja yleensä parastaennen päiväys monessa tuotteessa jo mennyt. Kerran huomautinkin asiasta yhtä myyjää niin hän vain tokaisi " ei ole hänen vika tai asia että tavaraa ei ole ja että se on vanhaa " Jos ei miellytä niin ei sinun tarvitse täällä asioida jatkossa " Eli todellakin asiakasystävällistä palvelua ei ollut ja muutenkin tunnelma yllättävän kireä.

      • ei mikään ihme

        että on kireä tunnelma sillä kaikki myyjäthän ovat siellä harjoittejoita joille ei makseta palkkaa. Kyllä itsekkin jos menisin töihin mistä ei saisi palkkaa niin olisin todella kireä. Mahdetaankohan kaupasta vielä varasta tavaraa? Aikoinaan oli kovat peijaiset varkauksista.


    • Rock kukko

      Älkää nyt hyvät ihmiset vastailko typerän provoilijan huuhaahan,vai oletteko itsekin niin typeriä...?

    • kauppaneuvos Saku

      Ei kai kukaan nyt odota että Raision pahamaineisella alueella Tikanmaalla olisi joku Citymarketin kokoinen kompleksi. Mun mielestä alueella asuvat laitapuolenkulkijat saavat olla tyytyväisiä että on edes jonkinlainen kauppa. Aloittajalle vielä tiedoksi että Vaisaaressa olisi vuokra-asuntoja samaan hintaan tarjolla kuin Tikanmaalla ja huomattavasti paremmalla alueella. Vältä Tikanmaalle muuttoa viimeiseen asti.

    • yksi vastaus

      Niin, olen täysin samaa mieltä, että provokaatio... Sillä tuskin kukaan muuttaessaan kauppoja ajattelee, etenkin jos on ihan olosuhteiden pakko!

      Mutta onhan se hyvä, että on edes se yksi kauppa. Jos ei olisi kauppaa lainkaan, etenkin tällaista, joka on pitkään iltaisin ja viikonloppuisin auki, niin matkan takaa sitä se just puuttuva maitotölkki pitäisi hakea.

      Oli esim. joulun aikaan vaikka minkä moista suklaarasiaa myynnissä, ja pitkään joulun jälkeen niitä sitten olikin käytävillä kärryissä, että ostakaa pois... Ei kai niitä ole siellä vieläkin? Helteissä sulaneet...
      Vanhaksi meneviä tavaroita on tosiaan jatkuvasti tarjolla jollakin alennushinnalla, maitoja, juustoja, makkaroita... OIkeat tarjoustuotteet sen sijaan loppuvat kyllä kesken, sellaiset kuten kahvi ja jäätelö. Ja joskus vituttaa, kun menee vaikkapa tuoremehupurkkia hakemaan, niin just se hyvä ja sopivalla hinnalla oleva on loppu, mutta sitten on niitä Pirkkamehuja ja jotain yli 3 euroa litrahinnaltaan olevaa kyllä.. Pirkkamehuissa maistuu joku aivan outo sivumaku...
      Joissakin tuotteissa on selvää ylihintaa, kauppias sanoo hinnoittelun olevan Keskon sanelemaa. Voi toki epäillä, että kun kerran sitä vanhentunutta ja toisaalta muutenkin ei-kaupaksi menevää tavaraa on, niin jostainhan se on kauppiaan elantonsa saatava, siis hintoja ylös. Hämmästyin kerran esim. herne-maissi-paprika-pakastepussin hintaa (muu kuin Pirkka), muistaakseni oli liki euron, eikä se taida muissa kaupoissa niin paljon maksaa.
      Alueella ei tokikaan asu vain syrjäytyneitä, niin kuin tämän ketjun teinit väittävät, vaan alueella asuu myös vanhoja ihmisiä, työssäkäyviä ihmisiä, lapsiperheitä, opiskelijoita, näistä etenkin vanhat ihmiset ovat tietysti julkisen liikenteen varassa, näin ollen hakevat tavaransa tuosta lähikaupasta useimmiten.
      Myyjistä, en tiedä ovatko harjoittelijoita, sen sijaan luulen, että useimmat (nuoret tietenkin) ovat opiskelijoita tienestejä hakemassa.
      Juu, ei ole iso kauppa. Mutta tuskinpa alun perin kysymys on mikään ihan asiallinen kysymys ollutkaan. Entisen kauppiaan aikoihin sai muuten olla tosi tarkka, mitä sieltä heviosastolta osti. Mätiä tavaroita saattoi olla hyllyillä, ja kun jotkut tuotteet (kuten porkkanat) ovat pusseissa, kiireessä saattoi tulla napatuksi sellainen kassalle kannettavaksi, josta sitten kotona huomasi, että kaikki porkkanat olivat puoliksi mätiä! Vihreitä perunoita oli myytävänä jne.

      • .<.<.<.<.<.<.<.<.<.<

        Taijat ite olla yli-ikänen ja vihertävä!


    • ziguri

      Mukava lähikauppa ja ystävälliset myyjät!

    • banaaneja.

      Yllättävä havainto hellepäivältä:
      Eilen oli kyseisen kaupan lukitun roska-astian eteen kipattu laatikollinen ruskeita eli ylikypsiä banaaneja. Siis??? Mitä ne siinä asfaltilla tekivät, oliko avain kateissa, vai väsy iski. Olisi varmaan helpompi kipata suoraan roskikseen kuin kauhoa maasta astiaan.

    • JJPPPDDD

      Edelleen samat kujeet, vanhaa tavaraa hyllyissä, tarkkaan pitää päiväykset tarkistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe