Kateelliset oli kolhineet mersuni kyljen

SuurimunainenLempust

Olin siinä Lidlissä ostamassa maukasta bratwurst makkaraa niin eikö sillä välin joku ollut kolhinut apukuskinpuoleisen takaoven. Ensi kerralla jätän auton taas oven eteen niinkuin ennenkin, toki onhan siinäkin vaarana että joku kateellinen kommunisti horjahtaa avainnippu kädessä kohti autoni kylkeä.

PS. rekisteriote on tiedossa

14

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keijo Kekkuli

      Se on kyllä ihme, jos ajaa 20 vuotta vanhalla rotiskolla, niin siihen ei tule naarmuakaan, vaikka sen jättäisi parkkiin ihan mihin paikkaan tahansa, mutta jos menet parkkiin uudenkarhealla autolla, niin heti se saa kolhuja osakseen, vaikka jättäisi turvalliseen paikkaan, missä kolhuja ja naarmuja ei pitäisi tulla.

    • polliisi

      No nythän nää löysi toisensa: Keijo kolohi lemppulaisen mersuu... Vaihtakaahan yhteystietoja vakuutusyhtiöö varten.

    • yppi

      Mikä vitun rekisteriote?

      • Kulinarismi kunniaan

        Suurim.lempusta pienellä kirjaimella.paistatko vai keitätkö vai savustatko bratwurstin ,sehän on raakamakkara, Lidlissäkö paras tuote?


    • Soikan Paroni

      Ei lemppulaisella ole varaa missään Lidlissä käydä.. Bratwurstistakin tietää ainoastaan kun maailmaa kiertäneet sillikauppiaat ovat siitä kertoneet.. Autonraatosi oven olet kiljupöhnässä telonut Mukkalan kyläkaupan rappusiin, kun olet tarjouslauantaimakkaraa käynyt piikkiin ostamassa..

      • SuurimunainenLempust

        Lukekaahan soikkalaisen sosialistin, toisen polven ladamiehen kirjoitukset tarkkaan niin pääsette jonninlaiseen käsitykseen millanen miehestä tulee aikuisena kun nuorena hyppii matalan veden aikaan veneskosken sillalta pää edellä.


    • Mss9

      Osta Nissani!

    • Soikan Paroni

      Se on kuitenkin sillä lailla, että meillä on sentään silta josta hyppiä.. Ja kovapäisiä ukkoja hyppimään niiltä.. Lempussahan pehmeäpäisyys johtuu tunnetusti sisäsiittoisuudesta.. Ei siis paljon kivet tunnu, kun Leppihalmeen sillalta räpistellään alas.. Jonkinlaista evoluutiota tapahtuu siis pelkästään serkkujen välillä tapahtuvan lisääntymisen ansiostakin..

      • Soikan varkaat..

        Totuushan on kuitenkin se, että nimenomaan veneskoskelaiset on niitä sisäsiittoisimpia! Samalta kylältä täytyy lisääntymiskumppani löytää vaikka väkisin ja kylä on pullollaan saman suvun edustajia. Muutama isompi suku jotka ovat täyttäneet koko kylän ja poismuuttoakaan ei tapahdu.
        Lemppuun sentään on muuttanut väkeä muualta lapsineen ja puolisokin on ollut jo hankittuna. Soikkalaiset tosiaan on pehmeäpäisiä, mutta eipä tämä lemppulainenkaan mitenkään järjen riemuvoitolta vaikuta. Soikas parasta on monta ulospääsyä


      • rajat kunniaan

        Tuotaski noin, jos Leppihalmeen sillalla tarkoitit entisen Räikkälän kaupan kohdassa olevaa siltaa niin se kyllä on Lohikon puolella... Lemppu alkaa Honkasalon kuivurin kohdalta. Mutta onhan siellä Laurin koulun kohdallakin silta, että sinne vaan kaikki soikkalaiset ja lemppulaiset kilpaa hyppimään vaikkapa jäitten aikaan niin silloin se kovapäisyys vasta saadaan selville...


      • obivcub
        Soikan varkaat.. kirjoitti:

        Totuushan on kuitenkin se, että nimenomaan veneskoskelaiset on niitä sisäsiittoisimpia! Samalta kylältä täytyy lisääntymiskumppani löytää vaikka väkisin ja kylä on pullollaan saman suvun edustajia. Muutama isompi suku jotka ovat täyttäneet koko kylän ja poismuuttoakaan ei tapahdu.
        Lemppuun sentään on muuttanut väkeä muualta lapsineen ja puolisokin on ollut jo hankittuna. Soikkalaiset tosiaan on pehmeäpäisiä, mutta eipä tämä lemppulainenkaan mitenkään järjen riemuvoitolta vaikuta. Soikas parasta on monta ulospääsyä

        Jos joku on lemppuun saanut hullutettua naisen niin se on jo lähtökohtaisesti saanut muutaman huonomman geenin eli siitä ei paljoo asiat parane.


    • Tietämätön

      "Tuotaski noin, jos Leppihalmeen sillalla tarkoitit entisen Räikkälän kaupan kohdassa olevaa siltaa niin se kyllä on Lohikon puolella"
      Onko Kyynäjärvee olemas enää ollenkaa vai onko se jaettu Lempun ja Lohikon kesken...

    • Mossemiees

      Lemppu on lemppu ja lemppulaiset ku ottaa kossua niin se saa aikaan sen että aletaan puhua mustalaisten murteella ja käsiä lyödään yhteen niin että kyynärpäät heiluu vaikka ei yön vanhaa kymppiä ole taskus.. Olenko paljo vääräs? T. Soikan sillalta pää edellä hypänny pykmi

      • Läskieisiltitarviolla

        Et oo väärässä. Se on kyllä huomattu miten pahan luonnevian Soikan suunnalla kasvaneet pituuskasvun aikaan kaapissa olleet peräkamarinpojat omaa.. Ainaki 150cm on mittaa kun on tarpeeksi paksut pohjat kengis. Muutenkaan ei kovin kummoisia miehen piirteitä ole moneenkaan päässyt tarttumaan. Ainoastaan kaljuus. Soikkalaisilla lähtee tukka jo parikymppisenä :) juomaveteskö se vika on?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe