Maahanmuutto virasto

varis1

Miksi Lahti on sijoittanut maahanmuuttoviraston,Saimaankadulle,pieneen sisäpiha yhteisöön??Mielestäni tämän toimiston paikka on siellä ,missä muutkin sosiaalitoimen,toimistot on.Piiloitellaanko tätä asiaa,jostain syystä.Asiakkaita riittää,tullaan hienoilla autoilla pihaan ja parkkeerataan, muiden talonväen,autopaikkoihin. Mietin ,onko tämä se paikka jossa,päätetään,harkinnanvaraisen tuen kannattamisesta ,paperi kädessä,mennään, suoraan Kelaan.MOT ohjelma kertoi aikanaan'että nainen,2lapsen kera oli saanut,tukea ja harkinnanvaraista tukea 22kk aikana 56000 euroa.O nko konkurssikypsällä Lahdella vara tähän,kun työttömyysprosetti on yli19:sta.Asukkaille tämä kansainvaellus,on ikävää.

24

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivaa on !

      Meidän pitää suvaita.

      Onhan se niin ihanaa olla toisenluokan kansalainen omassa kotimaassaan.
      Leikataan suomalaisten lapsilisiä, ei hoideta vanhuksia, jne..

      Mutta näille raiskaustilasoja rikastuttaville "suomilaisille" annetaan kyllä kaikkea ja paljon.

      • varis1

        Pitääkö suvaita aivan kaikki.Saimaank.66 ja Kauppakatu 37 ,on yksityinen piha alue,kuinka on mahdollista että tänään ,kaksi ulkomaalaista maleksi puutarhassa,toinen valokuvasi puutarhaa ja itse 66 rakennusta,kokoajan puhelimeen puhuen.Jo on näillä elätettävillä valta, tehdä mitä vain.


      • varis1

        Kirjoittaisin tämän aloittamani maahanmuuttovirastoasian lehteen omalla nimelläni, mutta kun se on rasismia,jos järjenkäyttö on rasismia,miten voi tuoda ilmi asiota,jotka ovat sekeä ongelma koko yhteiskunnassa.


      • 16+10
        varis1 kirjoitti:

        Pitääkö suvaita aivan kaikki.Saimaank.66 ja Kauppakatu 37 ,on yksityinen piha alue,kuinka on mahdollista että tänään ,kaksi ulkomaalaista maleksi puutarhassa,toinen valokuvasi puutarhaa ja itse 66 rakennusta,kokoajan puhelimeen puhuen.Jo on näillä elätettävillä valta, tehdä mitä vain.

        Valokuvasivat puutarhaa? Kamalaa.


    • neitsyt3

      Toden totta,asun Kauppakadulla ,sähkölaitoksen läheisyydessä,taloissa,molemmin puolin tietä asuu ns. pakolaisia,kallissa asunnoissa,ihan uudehkolla mersulla lähdetään matkaan,mitään töitä ei tehdä,jos kantaväestö saa Kelalta peruspäivärahaa,jokainen tietää ettei,se riitä elämiseen ,saati hienoihin autoihin,Olisko syytä tutkia,mitenkä ja miksi rahaa jaetaan?

    • joulupukki41

      Suomen tulisi noudattaa samoja linjoja,kun Espanja,3kk:tta aikaa etsiä työtä ja alkaa ,maksaa vuokraa,peristeluna hallituksella on se että,jokainen Espanjalainen maksaa itse vuokransa. Nämä poliittiset päätöksen tekijät, ovat niitä jotka tänne näitä,elätettäviä haluaa. Outoa tässä asiassa on se että,maahan tulee ihmisiä,jotka ilman vastinetta,elätetään verovaroilla.MIKSI? Montako miljardia käytetään rahaa tähän älyttömään touhuun?

    • varis1

      Kysymys kaupungin poliittisille päätöksentekijöille.Olisitteko valmiit ottamaan, maahanmuuttovoraston omalle pihallenne

    • varis1

      Näyttää siltä,että tilanteet maahanmuuttoviraston, vieraiden osalta,ei muutu,toimistoon on soitettu ja pyydetty ajamaan auto pois talonväen parkkipaikalta,vasta toinen puhelu,jossa uhattiin poliisilla sai autonomistajan paikalle.Tänään taas useampi asiakas parkkeeraa miten sattuu.Pitääkö kerätä,nimiä jotta tämä toimisto häipyy tältä tontilta.Näiden ihmisten käytös on ylimielistä. Toki onkin kun kaiken saa toisten maksamana,mikään ei riitä.

    • varis1

      Katselen päivittäin tätä kansainvaellusta ja mietin ,miksi elätetään, ihmisiä joilla ei ole aikomustakaan opetella kieltä ja sopeutua yhteiskuntaan.Olen kuullut seuraavan lauseen Irakinkansalaiselta.Muslimit eivät tee vääräuskoisille töitä.Katselin kun afrikkalainen,ajeli hienolla pyörällä ja hänen pikkuisensa apupyörällään.Lapsen pyörän hinta on 89,00euroa ja isänkään pyörä ei liene ilmainen.Tämä on sitä harkinnanvaraista tukea. Jos elätettävä maksaa meille yli 2300e,niin kuinka moni ,kantaväestöstä saa tämän verran puhtaana käteen.Maahanmuuttovirasto antaa ,lahjaksi kännykät.Tekisivät töitä,vaan kun ainoastaan sikiävät,kerran vuodessa.Lopetan työnteon,vedoten uupumukseen.

      • hoitaja1

        Onko Neitsyt3,tietoinen minkälainen poppoo kokoontuu viikottain,toistensa luona.Tiedossa on että hauskuus lähtee, siitä miten tyhmiä suomalaiset on,kun elättävät meitä.Varoitus,toisessa talossa asuu Hassan,joka on pikkuhiljaa saanut vanhalta rouvalta vietyä kymmeniä tuhansia,vannomalla rakkauttaan hänelle.Pitäkää huoli äideistänne jotka ovat yksinäisiä.Tällä miehellä on paljon muitakin hoitoja.


      • Voi ihanko 89e?

        Mistä helvetistä sinäkin tiedät kuka pyörän on maksanut ja onko kaveri edes afrikasta?? Tää on just tätä nimettömällä palstalla uskalletaan huutaa ja räksyttää mutta kadulla onkin kusi sukassa.

        Teillä ei ole mitään helvetin käsitystä faktoista ja kaikki tietonne on peräisin joko tältä palstalta tai jostain muusta hevosmiesten tietotoimistosta.

        Kaverini, joka on AMERIKKALAINEN ja tekee täällä ihan oikeita töitä eikä ole kenenkään elätettävänä, Yhdysvaltojen armeijan veteraanina kerännyt säästöjä joita se tuli tänne suomalaisen vaimonsa kanssa tuhlaamaan, saa kuulla päivittäin tuulipukukansan pätemistä kuinka he elättävät häntä ja kuinka hänen pitäisi mennä takaisin afrikkaan. Siis Yhdysvaltalainen sotilas saatana. Eikö teillä vitun vatipäillä ole mitään itsesuojeluvaistoa saatana?? Kusipää mikä kusipää. Odotan sitä päivää ku joku kaltaisesi vajakki menee avautumaan sille kun sillä on ihan vitun huono päivä. Saadaan lukea lehdestä kuinka maahanmuuttaja taas pahoinpiteli, mutta sillä kerralla nautin sen tarinan lukemisesta kahvin ja pullan äärellä, NAURAEN.


    • varis1

      Todella hienosti pukeutuneita,nämä Afrikasta tulleet,pihallamme joka on myös kaupungin sosiaalipuolen,asiakkaiden vapaassa käytössä,voi nähdä näitä ihmisiä joiden kultaiset kaulaketjut on vertaansa vailla,mikähän syy heidät on ajanut tänne Suomeen..?Tärkeintä olisi ,että maahanmuuttovirastosta löytyisi,suomalainen joka, puhuisi ainakin Irakin kieltä,ymmärtääkseni tulkki on joku alunperin pakolainen,joka osaa suomea,mistä kukaan tietää mitä tietoa nämä tulkit tuleville jakaa...esim. miten surkealta tulee näyttää.Toive olisi että päättäjät valitsevat, uuden asiontipaikan,tällä sosiaalitoimelle.

      • Tosi hienosti pukee

        Harvempi on itseasiassa Afrikasta. Olet vain niin vitun tyhmä ettet ymmärrä tuota asiaa. Ne tulee tänne joskus pelaamaan korista jostain USAn yliopistojoukkueesta, koska suomalaiset rukoilee niitä tänne että meidän koripallon taso olisi edes vähän vähemmän noloa.

        Osa on taas Karibialta, Ranskasta, Englannista. Tulleet ihan töihin.

        Ei mikään ihme että olet täällä nillittämässä koska tuollaisia ääliöitä ei kukaan virastotason kaveri kuuntele. Onko sut montakin kertaa vartijat heittäneet pihalle sieltä virastosta kun olet mennyt paskaa jauhamaan??


    • puutarhuri6

      Mitä tälle maahanmuuttoviraston tila asialle voisi tehdä? Käsitelläänkö tämä taloyhtiön kokoukessa vai voiko kerätä talon osakkaiden nimiä ja lähettää kirjeen kaupunginhallitukselle.?

    • varis1

      Kiitos valaisevasta tiedosta,ajatellen näitä,ulkolaisia,olet varmasti hyvän kasvatuksen saanut nuori,älykäskin,toivon kuitenkin että seuraat näitä ulkomaalaisasiota,hieman laajemmin,muutaman tuntemasi henkilön perusteella,ei voi tehdä edes,kaupunkia kattavaa teitoiskua.Mutta tietoa on saatavissa eri medioissa.Tästä tyhmyydestä,sanoisin,jos ihminen on tyhmä,sille ei voi mitään,mutta jos hän on hölmö,sille voi.

    • ruskapunkkari

      Ihonväristä viis me kaikki ollaan kuitenkin samanarvoisia. Kusipäitä ja hyviä tyyppejä on kaikenvärisissä mutta tollanen terroristi "Yhdysvaltojen armeijan veteraani" pitäis ensitilassa karkottaa Suomesta tai tuomita Haagin sotarikos tuomioistuimessa. Mä taas iloitsen joskus aamuisin lehteä lukiessani,kahvia hörppiessäni kun jenkki terroristejä on pommitettu ja saatu puolustusvoittoja jossain päin maailmaa.

      • ai että terroristi?

        "mutta tollanen terroristi "Yhdysvaltojen armeijan veteraani" "

        Osoittaa taas täydellistä tietämättömyyttä. Monessa USAn kaupungissa ainoa keino selviytyä on jengiin liittyminen. Yksi näistä jengeistä on armeija.

        Koska et tiedä pätkääkään millaista elämä on jenkkilässä niin älä ala niillä tiedoilla nimittelemään ketään terroristeiksi. Siellä ei tavallinen kadunmies paljoa kohtalolleen mahda. Vai uskotko sinä että G. W. Bush *äänestettiin* presidentiksi? Uskot sitten varmaan viralliseen JFK teoriaankin.

        Fakta on se että monessa paikassa armeijan värvääjät kiertävät lähinnä vain epätoivoisilla alueilla ja joka päivä löytyy joku joka valitsee vankilan sijasta armeijan. Poliisin suorittama pävittäinen uhkailu, johon yhdistetään sinnikäs ja ovela värvääminen tuottaa tulosta. Mielummin armeija joka maksaa palkkaa ja terveydenhuollon kuin vankila jossa voi kuolla yhtä suurella todennäköisyydellä.

        Tässä taas nähdään miten suomalaiset on pumpulissa kasvaneita. Kerskuvat koulutuksellaan ja sivistyksellään mutta eivät todellisuudessa tiedä mistään mitään.


      • Sellasta se on
        ai että terroristi? kirjoitti:

        "mutta tollanen terroristi "Yhdysvaltojen armeijan veteraani" "

        Osoittaa taas täydellistä tietämättömyyttä. Monessa USAn kaupungissa ainoa keino selviytyä on jengiin liittyminen. Yksi näistä jengeistä on armeija.

        Koska et tiedä pätkääkään millaista elämä on jenkkilässä niin älä ala niillä tiedoilla nimittelemään ketään terroristeiksi. Siellä ei tavallinen kadunmies paljoa kohtalolleen mahda. Vai uskotko sinä että G. W. Bush *äänestettiin* presidentiksi? Uskot sitten varmaan viralliseen JFK teoriaankin.

        Fakta on se että monessa paikassa armeijan värvääjät kiertävät lähinnä vain epätoivoisilla alueilla ja joka päivä löytyy joku joka valitsee vankilan sijasta armeijan. Poliisin suorittama pävittäinen uhkailu, johon yhdistetään sinnikäs ja ovela värvääminen tuottaa tulosta. Mielummin armeija joka maksaa palkkaa ja terveydenhuollon kuin vankila jossa voi kuolla yhtä suurella todennäköisyydellä.

        Tässä taas nähdään miten suomalaiset on pumpulissa kasvaneita. Kerskuvat koulutuksellaan ja sivistyksellään mutta eivät todellisuudessa tiedä mistään mitään.

        Suomalaiset on just sitä pumpulissa kasvannutta sorttia jotka on nähnyt pari leffaa ja sitten ne menee lomalle L.A.han ja tietty pitää päästä Comptoniin jossa ne menee heti heittämään jotain What up my nigga, ne puukotetaan siihen kadunkulmaan ja heitetään roskikseen. Suomalaiset ottaa sen ylimielisen asenteensa aina mukaan ulkomaille, ymmärtämättä yhtään sitä hengenvaaraa joka siitä seuraa. Tietämättömyys ja typeryys ei ole hyvä yhdistelmä noissa paikoissa.


    • ruskapunkkari

      Ei helvetti mikä idiootti. On tullut matkustettua aasiassa ja paljon euroopassa ja ei millään pakettimatkoilla. Jos et ymmärtänyt ironiaa tuossa "terroristi" viestissä niin voi voi. Samalla periaatteella suomalaiset ja jenkit ym. Muun maalaiset pelkää jokaista muslimin näköistä ja pidetään terroristina ja ollaan karkottamassa. Vaikka maailman suurin terroristivaltio on USA ja siitä "pahanakseli" kulkee britteihin ja Israeliin. "Sellasta se on" nimimerkillä kirjottanut ei kyllä ole poistunut suomenrajojen ulkopuolelle kirjoitustavasta päätellen.

    • varis1

      Mielenkiintoista miten aloituskirjoitus,on muuttanut muotoaan.Puhe on siirtynyt terrorismiin,ja kyseessä ei ole myöskään USA:n historia,vaan se tosiasia,että SOSIAALIVIRASTON TOIMIPISTE ,kuuluisi olla siellä, missä muutkin sosiaalivirastot on.Voisi todeta ,että pihalla on päivisin,liikennettä,enemmän,kun Tampereen linja -autoasemalla.

      • naapuri17

        Olen asunut Saimaankatu 66 talossa, vuokralaisena.Olen keskustelun aloittajan kanssa täysin samaa mieltä,piha on todella rauhaton.Jos ihmiset asettuisivat, talo 66 :den asukkaiden asemaan,ja miettisivät miten olisi,jos tämä olisi omalla pihallani.Mutta tunnettua on ,että kun,asia ei koske minua,niin mitä väliä.


      • varis1
        naapuri17 kirjoitti:

        Olen asunut Saimaankatu 66 talossa, vuokralaisena.Olen keskustelun aloittajan kanssa täysin samaa mieltä,piha on todella rauhaton.Jos ihmiset asettuisivat, talo 66 :den asukkaiden asemaan,ja miettisivät miten olisi,jos tämä olisi omalla pihallani.Mutta tunnettua on ,että kun,asia ei koske minua,niin mitä väliä.

        Täytynee jäädä odottelemaan seuraavia kunnallisvaaleja ja käydä juomassa kahvia ja syömässä hernekeittoa ja kertoa ehdokkaille,mitenkä he järjestäisivät, tämän Saimaankatu 64 asiat ,jotta saadaan ,oman pihan tunnelma.


      • varis1
        varis1 kirjoitti:

        Täytynee jäädä odottelemaan seuraavia kunnallisvaaleja ja käydä juomassa kahvia ja syömässä hernekeittoa ja kertoa ehdokkaille,mitenkä he järjestäisivät, tämän Saimaankatu 64 asiat ,jotta saadaan ,oman pihan tunnelma.

        Vielä ennen, kunnallisvaaleja.Sain tietää että, näiden elätettävien, elatus voi nousta 4000 euroon kuukaudessa????Toki totta se varmaan onkin.Vuokrat, ruoka,laskut,vaatteet,ilmainen terveydenhuolto,ilmainen lasten päiväkoti,ajokortin hankinta jne.Lisäksi heillä on oma hoitaja,oma tulkki ja jos tuomaria tarvitaan,senkin me maksamme.Miksi?????Onko maahanmuuttovirastossa töissä yhtään suomalaista?


      • varis1
        varis1 kirjoitti:

        Vielä ennen, kunnallisvaaleja.Sain tietää että, näiden elätettävien, elatus voi nousta 4000 euroon kuukaudessa????Toki totta se varmaan onkin.Vuokrat, ruoka,laskut,vaatteet,ilmainen terveydenhuolto,ilmainen lasten päiväkoti,ajokortin hankinta jne.Lisäksi heillä on oma hoitaja,oma tulkki ja jos tuomaria tarvitaan,senkin me maksamme.Miksi?????Onko maahanmuuttovirastossa töissä yhtään suomalaista?

        Mistähän saisi vastauksen ,miksi MAAHANMUUTTOVIRASTO on eriytety muista sosiaalipalvelu toimistoista?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe