makkaralahti

45makkaralahtiu

elekee samaistako kaikkia makkaralahtelaisia mopopoikia on täällä semmoisiakin jotka osaa ajaa.ja eivät tapa kissoja häkkiin.niinkuin eräät makkaralahdella

34

1298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • facetofacesanomaan

      Olen samaa mieltä "45makkaralahtiu" kanssa. 2/10-osaa on mopoilla hurjastelioita
      ,ja sen takia kaikki mopoiliat mustamaalataan hurjastelioiksi. Minunkin moponi kulkee 80 km/h, mutta mikapä pakko on ajaa "tasatäykaasulla", koska se tuppaa nostamaan kulutusta yli kukkaron varojen. Muutenkin miksi ihmisiä häiritsee äänenvaimentimilla varustetut mopot, kun voisi huonomminkin olla. Esimerkiksi kortitta, kilvittä, kypärättä kolmepäällä keskiviivalla ajavat romaanit, ja poliisi ei tee mitään koska se on sortoa antaa sakot lain rikkojalle. Minä mopoiliana tiedän kaikki iisalmen viritetyt ja virittämättömät mopot ja makkaralahden häiritsevä ajo ei tapahdu mopolla. joten tietämättömät hiljaa asioista josta ette tiedä!

      • Näin.

        Siis romaanit ajavat autolla kypärättä,oho.Et tasan tarkkaan tiedä kaikkia mopoja,onko ne viritetty,vai ei.Äläs nappula puutu aikuisten asioihin.


      • oho oho
        Näin. kirjoitti:

        Siis romaanit ajavat autolla kypärättä,oho.Et tasan tarkkaan tiedä kaikkia mopoja,onko ne viritetty,vai ei.Äläs nappula puutu aikuisten asioihin.

        kuka on puhunut autolla ajosta elä puutu asioihin josta älykkyytesi ei riitä.käy katsomassa makkaralahden uimarannalla varmaan viisastut taidat olla makkaralahden kuuluisa kissan tappaja.


      • Tuutimaan.
        oho oho kirjoitti:

        kuka on puhunut autolla ajosta elä puutu asioihin josta älykkyytesi ei riitä.käy katsomassa makkaralahden uimarannalla varmaan viisastut taidat olla makkaralahden kuuluisa kissan tappaja.

        Mun älykkyys riittää,sinun ei.Nyt hampin pesulle ja pyyhi räkä nokkas.


    • Kyllästynyt paskaan

      Ottakaa rekisterinumerot ylös ja tuntomerkit niin poliisi neuvoi meitä.

      • Apua tarvitseva

        Poliisi on meidän ystävämme. Poliisiin me turvaudumme oli asia mikä tahansa.


    • antaa ajella

      Antaa poikien ajella ja mitä kissoihin tulee niin kiikarin ristikossa jo monesti ollut.
      Kissa ei saa vapaana liikkua.. ja nyky mopot edes kulje minnekään voisin poikia neuvoa virityksessä. Ikäni makkaralahdessa asustellut ja mopolla urutellut.
      Kateelliset paskaa jauhaa ei mua ainakaan häiritse mopo pojat.

      • missäjärki

        Joo kissat ei saa vapaana liikkua, se on vaan vaikea joittekkin vajailla käyvien tajuta.


    • 4555555555555

      kun sitä vanhenee rupee varmaan ärsyttämään mopot ja kissat yms...... makkaralahden kadulla mukava asua hyvät naapurit kaikki mukavia keskenään muutamat vastamuuttaNEET EI VIELÄ SOPEUTUNEET YMPYRÖIHIN VALITTAA JOKAPAIKASTA VARMAAN NE TALOLAINAT KASVIHUONEET POTTUMAAT HOITAMATTA JÄÄNEET VARMAAN PISTÄÄ MIELET MATALAKS.MUTTA ILOISIN MIELIN KESÄN VIETTOON NAATITAAN KESÄSTÄ JA2T PENSAN TUOKSUSTA YMS.....

      • keu keu

        Näitä joka asiasta vitun valittajia on makkaralahella ja poroveen "rikkaitten"rannalla.kaikkihan niitä vituttaa kun ovat turhanpäiväseen elämäänsä kyrsiiontyneet.
        Tosi on et näillä valittajilla toinen jalka haudassa ja toinen luiskahtaa sinne joskus.


    • kisumisu1

      kissat ja mopot on näköjään makkaralahdessa vaikea asua

      • katti kusi nurkkaan

        Irto kissat juoksentelee ja kuseksii naapuruston pihoihin. Välinpitämättömät omistajat eivät edes leikkuuta kattejaan. Sikiävät niin, että kohta on riesaksi asti. Ja ai niin, eihän se kisaamaan kuse omaan pihaan.


      • mä vielä
        katti kusi nurkkaan kirjoitti:

        Irto kissat juoksentelee ja kuseksii naapuruston pihoihin. Välinpitämättömät omistajat eivät edes leikkuuta kattejaan. Sikiävät niin, että kohta on riesaksi asti. Ja ai niin, eihän se kisaamaan kuse omaan pihaan.

        Siis kissakaan ei kuse omaan pihaan, oli tarkoitukseni sanoa.


    • pöllöskä

      on sulla vaikeeta.mopot kissat yms.onko talolaina kasvanut ylisuureksi vai eikö kasvimaa onnistunut.ootko aatellu vaihtaa paikkakuntaa missä helpompi sinunlaisen asua.

      • rauhaarakastava

        Eipä ole asuntolainaa enään, saa omassa talossa asua. Olen myös kuulut, että makkaralahdessa on samat asumissäänöt kuin muissakin iisalmen asuinalueilla. Kissat kuuluu taajama alueella pitää oman tontin rajojen sisäpuolella. Koita sisältää se. Kasvimaa voi hyvin ja on aina kitketty, kiitos huolenpidosta.


    • makkaralahdenkatu

      No jo on täällä porukkaa ei osaa muuta kuin valittaa,ekanakin usein mopojen lisäksi autot kaahailee täällä joten niistä myös ylös rek.nro., kissat on kautta aikojen olleet vapaana,ehkä sinun mielestä ne jotaisivat olemaan neljän seinän sisässä vankina!Jos pentuja tulee niin tuskin kukaan niin tyhmä on että jättäävät ne samaan talouteen!en sitten tiedä kumpi on pahempi kissa ja kissan ulosteet vai sitten kauhea kanta hiiriä,rottia yms...tuhoeläimiä mitä kissa hävittää ja myös tuhoeläinten uloste ei kovin terveellistä ole!!!!! Jos lapsia on niin kumpi on vaarallisempaa?? Niin ja suurin osa noista kaahareista on kevytmoottoripyöräilijöitä ei mopoja ja jokainen saa varmaan korjailla mopoja omalla pihalla niin sinäkin varmasti autoasi korjailisit jos se ois rikki,että näin!!!!!!

      • ennen oli ennen

        Hiiret ei yleensä pihapiirissä näy. Mutta lintujen höyhenläjät näkyy samoin kuin kissojen paskat lapsen hiekkalaatikossa. Kissan irti pito on kielletty taajamassa. Ja ennenvanhaan sai koiratkin juosta irti, mutta katsos kun ajat muuttuu.


    • ahistaako

      pikkusen lipsuu jutun pääaihe.muuttakaa kerrostaloon jos vaikeeta tämä ok talossa asuminen.ja psykologin aikoja varmaan saa jos ahistaa ja valituksen aiheita varmaan löytyy joka päivälle.

      • ei ahista

        Ja jos et satu tietämään, niin on ne hiekkalaatikot ja leikkipaikat rivitalojen ja kerrostalojenkin pihoissa.


    • sanon vaan

      Yleensä nuo häirikkömoboilijat hoituvat liikenteestä itsellään, kun liikennesäännöistä piittamattomuus johtaa yleensä jossain vaiheessa tieturmaan. Mopoilija on heikoilla isompaan kalustoon nähden ja vanhemmat ottavat ison riskin, kun antavat mobon sellaiselle, jolla ei tuo järki ole vielä kasvanut samaa tahtia kuin kroppa. Mobosiivous häiriköistä on oma valinta.

    • hellettä

      onko normaali ajaminen häiriköintiä.tunnustaa vaan tämä makkaralahden tapaus vähäsen jonkun ihteensä kyllästyneen kirjotuksilta.on makkaralahdessa pikkusen suuri tilannenopeus joillakin kevareilla .autoilla yms mutta ei pidä samaistaa kaikkia.näkyy ajavan melkosta vauhtia muutama semmonen iäkkäämpi joka ei olis tarvinnu korttia vuosiin .mutta nautitaan kesästä ja vähennetään vauhtia ja lopetetaan naapuri kyttäily.

      • ei ahista

        Nimen omaan. Aiheen aloittajalla meni pupu pöksyyn.


      • ei ahista eikä purista
        ei ahista kirjoitti:

        Nimen omaan. Aiheen aloittajalla meni pupu pöksyyn.

        Näinpä. Aloittajalla on itsellään sekä mopoja, että irti juoksentelevia kissoja. Se koira älähtää....


      • pidä kissas kiinni
        ei ahista eikä purista kirjoitti:

        Näinpä. Aloittajalla on itsellään sekä mopoja, että irti juoksentelevia kissoja. Se koira älähtää....

        Pupu pöksy ei uskalla enää jatkaa, kun itse aloitti valittamisen. Omaan nilkkaan napsahti.


    • sivusta seu

      pidä mielenterveysasiasi kunnossa.vituttaako sinua jokin muu asia kun jaksat muutamasta moposta ja kissassta valittaa.tilaa psykologille aika ja tyhjennä pääsi.

    • pöllöskä

      onko näin että sulla kissan ja mopojen vihaaja ei ollut lapsena mopoa ja kissaa siitäkö johtuu silmitön vihasi .kannattas varmaan jutella jollekin......

    • iisalmi

      onko laitonta kissoja mopoja yms...omistaa.taitaa makkaralahdessa olla puurot ja vellit jollain sekaisin.vali vali vali.yleensä tämmöisillä valittajilla jotain muuta mielenterveysjuttuja.joten

      • law and order

        Kissan saa omistaa, muttei pitää sitä irti. Laki on laki ja sama kaikille.


    • kisumisu1

      luin iisalmi asioita eikös makkaralahdella joku muinoin pyytänyt kissoja häkillä eikait sama taas.voi ei

      • mirri kaulassa

        Ituttaa pihaan kusevat kissat, mut siitä huolimatta en oo yhtään kattia loukkuun pyydystänyt. Arvostan eläimenkin elämää. Ihmisen välinpitämättömyys ei oo kissan vika. Sinä joka annat kissojesi juosta vapaana, et arvosta kissasi henkeä, enempää kuin naapureittesi viihtyvyyttä. Kaikki ei vain pidä kissan kusen hajusta, varsinkaan vieraan.


    • pöllöskä

      anna vaan ituttaa.ei tykätä sinun hajusta eikä läsnäolostasi.joten.......

      • katti matikainen

        Tiedetään kyllä, kenen on tuo mustavalkea katti, joka juoksentelee makkaralahdenkadun pihoissa. Pistäppä kisumisus kiinni.


    • pöllöskä

      ethän vaan ahistele eläimiä ja mopo poikia naapuri kyttääjä aika pervoa

    • tervetuloa

      Voit tulla päin naamaa sanomaan jos sinulla on meidän kissoja tai poikia vastaan!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe