Onkohan suomalaisia kristittyjä huijattu?

.....

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288718663163.html

Kohusaarnaaja David Herzogista ei löydy suomen ulkopuolelta yhtään mainintaa millään muualla tavalla kun pari mainintaa hänen myytävästä kirjastaan, ainoa maininta mitä löytyy on David Herzogin oma nettikauppa.

Iltalehden haastattelussa hän puhui NASAN tutkijoista ja kuolleiden herättämisistä mutta niistä ei löydy netistä suomen ulkopuolelta mitään mainintaan.

Vaikuttaa siltä että miestä nimeltä David Herzogia ei ole olemassa ollenkaan, kukahan se henkilö oli joka suomeen tuli puhumaan sillä David Herzogista ei löydy facebookia, wiki-sivua eikä edes Jenkkien verottaja tunne kyseistä henkilö. (pari David Herzogia löytyi mutta toinen on 72-vuotias ja toinen kuollut pari vuotta sitten.

16

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syytä pysyä poissa
    • vanha ja vakaa

      koko maailman kristittyjä on huijattu. Ei ole mitään jumalaa, ei jeesusta ei helvettiä sarvipääisäntineen. Suurta petosta koko kristinusko ja jotkut onnettomat raukat siihen sokeasti uskovat.
      Kristinusko on kuoleva uskonto mutta sata kertaa hullumpi uskonto islam on tulossa tilalle. On siinä ihmiskunnalla kestämistä tulevaisuudessa.

      • Koroljov

        Kristinusko on todellakin kuollut Länsi-Euroopassa - ja korvautunut henkisesti köyhän materialismin, arvoliberalismin ja kulttuurimarxilaisuuden ideologialla. Sellainen uskonnollinen tyhjiö tulee täyttymään, islamin kautta tai muuten. Kuitenkin mm. Venäjällä kristillisyyttä elvytetään aktiivisesti valtionjohdon siunauksella, koska Venäjällä ollaan tietoisia uskonnon merkityksestä kansankokonaisuutta vahvistavana ja kannattelevana voimana.

        "It's not the end of the world - it's just the end of you." Venäjä ei aio kuolla, eikä Moskovan patriarkaatin alainen ortodoksinen kirkko.


      • Anti-Putin
        Koroljov kirjoitti:

        Kristinusko on todellakin kuollut Länsi-Euroopassa - ja korvautunut henkisesti köyhän materialismin, arvoliberalismin ja kulttuurimarxilaisuuden ideologialla. Sellainen uskonnollinen tyhjiö tulee täyttymään, islamin kautta tai muuten. Kuitenkin mm. Venäjällä kristillisyyttä elvytetään aktiivisesti valtionjohdon siunauksella, koska Venäjällä ollaan tietoisia uskonnon merkityksestä kansankokonaisuutta vahvistavana ja kannattelevana voimana.

        "It's not the end of the world - it's just the end of you." Venäjä ei aio kuolla, eikä Moskovan patriarkaatin alainen ortodoksinen kirkko.

        Koroljov se jaksaa mainostaa Venäjän ihanuutta! Siellä on kuulemma se ainoa oikea kirkkokin. Ja Putin käy taistoa länsimaista liberalismia ja muuta rappiota vastaan. Please, kyllä minulle passaa tämä länsimainen elämänmuoto paljon paremmin kuin venäläinen diktatuuri.


    • hellari...

      Mielestäni ei ole huijattu. Jos alle tuhat henkilöä on ollut kokouksessa parhaillaan paikalla, niin aika hyvin on viesti kulkenut Suomen Siionissa ja Herran omat eivät ole menneet kuulemaan kohusaarnaajaa.

      • fhfthfh

      • Koroljov

    • 6+9

      Lopun aikoja elellään. Kuka ottaa pedon merkin, kuka ei. Kuka on valmis luopumaan kaikesta Jeesuksen tarjoaman pelastuksen tähde, kuka ei.
      Ihmisten sirulla yksilöimisen esteenä on ainoastaan kristillinen vastustus, varsinkin Yhdysvalloissa, mutta suunta on selvä. Meilläkin on jo huidottavat kortit ja kehityksen suunta on täysin selvä.
      Jos minulta tavalliselta pulliaiselta kysyttäisiin, niin vastaisin, että alle kymmenen vuoden päässä ovat ihmiset länsimaissa tämän ratkaisun edessä.

      • fhttfh

        Sinä olet yksinkertaisesti vain mielisairas.


    • hrdhdrhd

      David Herzogilla oli ainakin kova hinta, hän pyysi teini-ikästen lahjoittamaan ainakin 50€ ja vanhojen ihmisten 1000€.

      Tuli kalliit ihmeparannuksen mutta näköjään kristinuskossa saa rahalla.

    • arvotar
    • hi hii..

      Kävin pyörähtämässä, nauruthan sieltä tuli, ensiksi pärähtää pari mainosta Herzogin kirjasta, siten resepti jolla voi turvautua säteilyltä ja lopuksi lahjoituspyyntö.

    • mielestäni kyllä

      Ei silti suomalaisia huijattu ole. Näkihän sen tuosta hurjasta vastustuksesta, ja kyse näytti olevan lieveilmiöstä, koska tuossa tilaisuudessa ei käynyt kuin muutama tuhat ihmistä.

      Toki oli outoa, että tuollainen soljahti kehenkään...

      • mielestäni kyllä

        Toki olen miettinyt, onko syynä noihin harvoihin, joihin se solahti, syy siinä, että amerikkalaiset osaavat olla positiivisia ja kehua kaikenlaista ja sitten alituiseen negatiivisuuteen kyllästyneet ikään kuin menevät ansaan.

        Ja sitten tietysti se, että jotkut haluavat "herätystä" hintaan mihin tahansa ja tahtovat vaikka keinoherätyksen, koska heidän on vaikea hyväksyä nykytilannetta.


    • tervettä

      saatana on huijannut ihmiset uskomaan valheet, siksi nämä onnettomat eivät pelastu ja parannu evätkä siedä tervettä oppia jota dh julistaa

      jokainen on kuitenkin vastuussa omasta jumalasuhteestaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe