Vaimon veli on linnakundi — voinko estää tapaamasta

Isän velvollisuusko

Eli vaimon veli on hamppi ja vaimo ja muu heidän sokea ja yksinkertainen ja kieroon kasvanut perhe paapoo sitä avutonta, niin eikö minun pitäisi kieltää vaimoa olemasta tekemisissä hampin veljensä kanssa tai vähintään sanoa ettei lapsia kuitenkaan altista sille saasteelle? Onhan se uhkakin.

17

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä altista

      Ehdottomasti välit poikki hamppiin!

    • KokemusK

      Sinun ei tarvitse olla tekemisissä tuon vaimon veljen kanssa jos et halua. Vaimosi on kuitenkin aikuinen ihminen ja tekee itse päätöksensä tapaako veljeään vai ei. Sinä et voi häntä määräillä.
      Voit myös itse kertoa käsityksesti tästä henkilöstä lapsillesi ja tehdä selväksi mitä hänestä ajattelet. Vaimosi voi kuitenkin kertoa myös oman käsityksensä joka ehkä poikkeaa sinun käsityksestäsi.

      • Venpulat linnaan

        Entäs kun se vaaramomentti?


    • Vaaraton heikko

      Tuskin voit estää lapsiasi tapaamasta myös "huonompia" tai heikompia ihmisiä lopun elämää. Kaikkia vaan voi jossain määrin sietää. Kun en tiedä mikä vaara hampin kanssa kavereeraamisessa on, niin en voi siihen ottaa kantaa. En tietekään lastani vaaralle altistaisi.

    • opuli3

      ei se hamppi oo sua kummempi ihminen, jos se haluu nähä lastanne ni ei se sitä tarkota et se "saasta" leviää, ei jumalauta.

      • Lastensuojelu !

        Tuskin hamppi haluaa lastanne nähdä ja hyvä noin. Se haluaa vain siskoltaan hyväksyntää ja hyödykettä, eli käyttää hyväksi. Hamppi on aina saamapuolella, ei se ajattele kuin itseään. Ihmissuhteet perustuu omaan etuun. Ei se kykene muuhun.

        Sukulaiset on monessa linnahamppiperheessä melko kykenemättömiä tajuamaan oikeudenmukaisuutta ja myöntämään sukulaisensa syyllisyyttä.
        On olemassa paljon tapauksia, joissa ihminen esimerkiksi tappaa toisen syyttömän ja sukulaiset syyttävät tapauksesta sitä kuka tapettiin tai jotain sukulaisensa -tappajan- sairautta. Onhan se toki häpeä ja leimaavaa koko suvulle kun hamppi suvussa.

        Kantani on, että lapset pitää suojella hampilta linnavenkulalta!


      • ex-venkula
        Lastensuojelu ! kirjoitti:

        Tuskin hamppi haluaa lastanne nähdä ja hyvä noin. Se haluaa vain siskoltaan hyväksyntää ja hyödykettä, eli käyttää hyväksi. Hamppi on aina saamapuolella, ei se ajattele kuin itseään. Ihmissuhteet perustuu omaan etuun. Ei se kykene muuhun.

        Sukulaiset on monessa linnahamppiperheessä melko kykenemättömiä tajuamaan oikeudenmukaisuutta ja myöntämään sukulaisensa syyllisyyttä.
        On olemassa paljon tapauksia, joissa ihminen esimerkiksi tappaa toisen syyttömän ja sukulaiset syyttävät tapauksesta sitä kuka tapettiin tai jotain sukulaisensa -tappajan- sairautta. Onhan se toki häpeä ja leimaavaa koko suvulle kun hamppi suvussa.

        Kantani on, että lapset pitää suojella hampilta linnavenkulalta!

        Mitäköhän hamppi tässäkin nyt tarkoittaa?
        Itsekin käytän aika kohtuullisesti alkoholia ja vankilassakin on tullut pari kertaa käytyä. Vaan kyllä mulla lapseen on säännölliset tapaamiset, eikä lapsen äidillä ole mitään valittamista asiasta.

        Itselläni on sellainen perstuntuma et hienostoporvariperseet kasvattaa kaikkein kamalimmat kakarat. Ja nimenomaan kakarat.


    • Rundiin takas

      Provosoi sitä hamppia esim. niin että se pahoinpitelee sut, tee rikosilmoitus
      samantien. Eli toisinsanoen yritä järkätä se takasin linnaan keinolla millä hyvänsä.

      • Hämppyli

        Sepä näissä on riski, kun saattaa syyttömät joutua linnaan kun hermot menee.


    • ...

      Olet itse samassa liemessä, koska olet ottanut vaimon suvusta, joka on perheensä lailla sokea ja yksinkertainen ja kieroon kasvanut. Paapokaa yhdessä sitä avutonta hamppia tai lähde nykiin. Lapsen joudut kyllä jättämän, mikä kertoo vain sen, että olet tyhmempi kuin hamppi.

      • Tilanteet elää

        Sitä ei muuten kukaan osaa tietää suhteen alkuaikoina miten kaheliin sukuun joutuu.
        Mutta tokihan ennusmerkkejä on.


      • ...
        Tilanteet elää kirjoitti:

        Sitä ei muuten kukaan osaa tietää suhteen alkuaikoina miten kaheliin sukuun joutuu.
        Mutta tokihan ennusmerkkejä on.

        Sitä kannattaa sen 10 vuotta seurustella, että löytyy kaikki luurangot kaapeista. Pakkoko se on heti lapsia laittaa?


    • Doubty

      Tuttu linkkasi minulle tämän keskustelun koska arveli että saattaisi kuulostaa tutulta (olen nainen enkä muuten olisi eksynyt isien juttuihin).

      Olen itse nainen jonka veli on väkivaltainen hamppi ja patologinen valehtelija. Tuomioita on ja osa on tullut ehdottomanakin (törkeä pahoinpitely). Meillä ei koko perhe ole paapomassa sitä ihmisroskaa, ainoastaan äiti jaksaa paapoa vuodesta toiseen nyt jo 35-vuotiasta miestä ja omasta eläkkeestään lähettää rahaa joka kuukausi ja uskoo älyttömimmätkin valheet rahantarpeen syistä. Minä olen isäni ja siskoni kanssa katkaissut välit veljeen. Emme jaksaneet sitä valehtelua ja perheemme myrkyttämistä, jatkuvaa rahan pummaamista (varsinkin kun oli tiedossa että se meni bilettämiseen ja aineisiin) ja sitten uhkailua ja arvaamatonta riehumista ihan mitättömistä sanoistakin. Äitini taas otti jopa velkaa monta tonnia maksaakseen jotkut veljeni epämääräiset velat joihin hän ei koskaan antanut mitään suoraa selitystä, pelkkiä vaihtuvia selityksiä ja kiemurteluja vain.

      Sanoisin aloittajalle, että älä anna lapsesi olla sellaisen ihmisen seurassa, jonka uskot olevan arvaamatonta tai muuten epämääräistä seuraa. Suomessa linnaan joutuakseen täytyy urakoida aika lailla, joten ihan harmittomasta tyypistä ei silloin ole kyse. Sinulla on isänä oikeus kieltää, jos joku henkilö on mielestäsi lapsellesi riski, oli kyseessä sitten sukulainen tai ei.

    • Ärsytys..

      Mullakin on epämääräinen veli, tosin hänellä ei ole rikosrekisteriä, eikä käytä huumeita tai edes juo. Hän on kotona asuva peräkammarin poika, jolla ei ole omia tuloja. Mies on 35v. Vanhemmat elättää häntä. Ei ole peruskoulun jälkeen tehnyt mitään muuta kuin maannut sängyssä.

      Arvaa että ärsyttää. Näen hänet joka kerta kun käyn kotona. En voi edes viedä lasta äidille hoitoon, kun tuo skitso veli on aina pällistelemässä. Hän on siis useaan otteeseen mm. löynyt naapurin lapsia täysin ilman syytä ja suuttuu ja käy päälle ihan pienimmästäkin huomautuksesta. Esim. hänelle ei saa sanoa lausetta "Pitäisikö sinun mennä töihin tai kouluun" jos sen sanot ääneen hän käy kimppuusi. Veli on vielä 190 cm ja painaa 100kg. Näen itsekin hänestä painajaisia.

      Olen ajatellut asia niin että äitini saa tulle meille hoitamaan lasta tarpeen tullen ja veljellä on porttikielto. Harmi vaan että äiti asuu muutaman kymmenen kilometrin päässä eikä hänellä ole autoa, eikä julkinen liikenne kulje niin että siinä pääsisi kulkemaan.

    • Yöäk !

      Kuvitteleeko aloittaja olevansa joku jumalanpuolikas maan päällä? Mikä se on aikuista ihmistä määräämään?

      Kannattaisi keskittyä enemmän omaan mielenterveyteen, kun puhuu mutkan kautta sukulaisista tuolla tavalla. Miten kuvittelet olevasi linnakundia paree ńoilla ajatuksilla?

      • KoulutettuPorvari

        jos se linnakundi on vastenmielinen rikollinen,heikkoluontoinen otus joka ei kykene hetkenkään tunteiden pidättyväisyyteen kuten valtaosa pystyy..,

        On ihan järkevää katkaista välit.Siihen on oikeus ja kannatan sitä.

        Sinä vastaaja tunnut raukkamaiselta kun sanoit "leikkiä jumalaa",kaikilla ihmisillä on oikeus välttää tiettyä ihmistä....

        Eikä se rikollisuus mikään vähäpätösin syy ole :)


    • Vastenmielistä

      Mitä tarkoittaa "koulutetunporvarin" tekstin perässä oleva hymiö? Tekee ajatuksensa tyhjäksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe