TUOTE JOKA TOIMII

miessss45

Tällä palstalla kohistaan tietyistä tuotteista, jollakin toimii, jollakin ei toimi...
huvittavia kommentteja. Välillä saa hyvät naurut kun lukee tämän palstan laidasta laitaan meneviä kommentteja. Itse olen pysäyttänyt jo vuosia sitten kaljuuntumisen kokonaan ja kasvattanut päälaen jotakuinkin täyteen hiuksia niin että päälaki on tuuhean näköinen. Kyllä se on se DHT hormooni joka miehillä aiheuttaa kaljuuntumisen. Tällä palstalla puhutaan paljon FINASTA, ROGAINESTA,Revivogenista,Nizoralista,Nisim-tuotteista jne. Kyllä se totuus lähinnä tästä listasta löytyy, minun mielestä kaikki muut ovat humpuukia, tässä listassa mainituilla tuotteilla on tehoja.

MUTTA KAIKKEIN tärkein alkutekijä on omat elintavat!!!!!! Se on aivan turha laittaa mitään aineita päähän tai syödä mitään pillereitä jos ruokavalio koostuu valkoisesta leivästä, cokiksesta yms.roskasta. Terveet hiukset tarvitsee paljon hyviä rasvoja, ja jos olette lukeneet esim. valkoisesta vehnästä, se kiihdyttää hiustenlähtöä! Yhdessä turvotuksen ja yleisen vanhenemisen kiihdytyksen kanssa! Suurimman osan viljatuotteista ja esim. leivän voi jättää lähes kokonaan pois, olo paranee ja kevenee.

oon mies 45v ja tosiaan tuuheat hiukset ja kaljuuntuminen pysäytetty kokonaan jo 10v sitten. Syön finaa pienennettyinä annoksina, joka toinen päivä.
Paljon omega-rasvoja, terveellset elämäntavata jne. Nisim-shampoo on minulla toiminut parhaiten shampoista, tosin kaikkia tuotteita kannattaa vaihdella ettei iho totu liikaa. Käytän Nizoralia, samoin Revivogen-hoitoneste vahvistaa tosi hyvin hiuksia. Paljon sinkkiä, magnesiumia, ja b-vitamiinit jotka oikeasti imeytyvät. Aikoinaan huomasin hiustenlähdön pysähtyvän hvyin Revivogenilla.

Pitää löytää se oma valikoima asioita jotka tehoaa, EIKÄ VALITTAA TÄÄLLÄ ETTÄ JOKU YKSITTÄINEN TUOTE ei kasvattanut hiuksia yhdessä päivässä....kyllä tämä kaljuuntuminen on useamman tekijän summa ja siksi se vaatii useamman asian huomioimista.

13

482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missä kuvat

      Daisareista kuvat tai kukaan ei uskoa sua

    • Melkein kaikki jo

      Olen käyttänyt noista kaikki muut paitsi Nisim on vielä tulevaisuudessa hankintalistalla. Revivogenilla ja Rogainella ei juurikaan ole hiustenlähtö pysähtynyt, saati mitään uutta olisi alkanut kasvaa kaljuihin kohtiin otsalla. Sen huomaa kadullakin viikonloppuisin, kun harva se ilta joku känninen kovaan ääneen katsoo oikeudekseen arvostella naisten ulkonäköä ja miesten läskejä ja orastavaa kaljua.

      Syön itsekin terveellisesti ja vältän valkoista vehnää ja nautin Mivitotalia eli ravinteet kunnossa. Silti ei vaan uutta kasva, ei millään. Helppo se on vielä tuossa 20-30v, kun hiustupet ovat kunnossa, mutta yli 40v kropan aineenvaihdunta hidastuu, samoin vammoista ja revähdyksistä paraneminen ja hiukset ohenevat silmissä, vaikka kuinka hoitaisi päänahkaa ja kroppaansa, on turha taistella luontoaan vastaa, että saavuttaisi mitään ihmeparantumisia, että onkin tuuhea otsatukka ja voi tehdä vaikka jakauksen. En todellakaan usko enää moiseen, vaikka yritän vielä Nisimillä täydentää hoitoja. Hyvä jos saa edes nykyiset pysymään jonnekin yli 50v, niin sitten saa ajaa vaikka kaikki helvettiin viimeistään eläkkeelle, mitään spedetukkaa tai niskatukkaa en ala kampaamaan silmille tai vetämään korvilta jakausta yli päälaen.

      Fina on sotkenut seksuaalitoiminnot peruuttamattomasti, erktio on heikko ja aina ei onnistu ja sperma aivan väritöntä litkua, orgasmikin on ihan muuta kuin nuorempana ja eturauhanen on tutkittu, ei pienintäkään vikaa myöskään paisuvaiskudoksessa.
      Kannattaa miettiä tuhat kertaa, haluaako todella ottaa sen riskin, ettei saavuta mitään, mutta menettää senkin edestä asioita elämästään.

    • toimiitaieitoimi

      Kannattaa aina muistaa että jokainen tänne kirjoitettu kokemus on yhden ihmisen, joku tuote ei toimi ihan kaikilla ja jollain toimii todella hyvin, eli pitää lukea kriittisesti ja itse löytää parhaat tuotteet.

      • impotenssi ismo

        Eli sama asenne myös finaan, jokainen on yksilön kokemus.
        Ei tarkoita että kaikilla toimii.

        Samoin jos joku sanoo että ei tullut sivuoireta, ei tarkoita ettei muilla tule.


    • Totuus on siinä

      Aloittajan yeksti on totuus. Kaiken kojeneena olen samaa mieltä.

    • jonttu8

      Mulla on toiminu trx2. Nää hommat vaatii kyllä aikaa ja elämäntapamuutokset tukee ravintolisiä. alliita tabletteja, että kannattaa ottaa kaikki irti esim 3 kk ja kattoo lähteekö toimii itellä.

    • hiukston
    • organic

      Syökää paljon luomukananmunia, mutta jättäkää ruokavaliosta pois liika punainen liha, makkarat, ja kaikenlainen ns. roskaruoka. Turha pelätä että luomukananmunat nostaisi kolesterolia. Uusimmat tutkimukset osoittavat että veren kolesterolitasoa nostaa ennenkaikkea ravinnon tyydyttyneet rasvat ja varsinkin ns. transrasvat. Myös liika sokeri ja valkoiset vehnäjauhot vaikuttaa asiaan.

    • suavedetäänenästä

      Aih. Siis tavalliset kananmunat nostaa ehkä sittenkin kolesterolia muttei luomu. Niissähän on se ero ainoastaan että luomukanoille on syötetty luomurehua.

    • Tark. E. Ntaja

      "Kyllä se on se DHT hormooni joka miehillä aiheuttaa kaljuuntumisen."

      Tarkennetaanpa nyt vähäsen. DHT on miehen kropassa ihan luonnollinen sinne kuuluva hormoni.

      Miestyyppisen kaljuuntumisen aiheuttaa hiustuppien yliherkkyys DHT:lle ja se on perinnöllinen ominaisuus. Ei kaikilta miehiltä hiukset lähde, vaikka heidänkin kropassa on sitä DHT:tä.

    • Tosi on

      Juu totta on että se DHT on normaali hormooni ja sitä tarvitaan moniin asioihin kropassa, eli vaikka se aiheuttaa terveyshaittoja kuten hiustenlähtöä ja myös eturauhasen syöpä on yhdistetty siihen, niin sitä myös tarvitaan esim eräiden hermostollisten toimintojen terästykseen jne. Ja on aivan totta että perinnöllinen herkkyys hiustupessa tälle hormoonille laukaisee kaljuuntumisprosessin, kaikki miehet eivät kaljuunnu vaikka heillä olisi DHT.tä kropassa kuten pitää ollakin. Tällöin myös DHT:n määrän mittaamisella ei ole varsinaista merkitystä jos hiukset ovat vahvat perinnöllisestä syystä, silloin ei perinnöllistä "yliherkkyyttä" ole hiustupessa. AIvan oikea tarkennus!

      Sekoitin muuten ihan oman cocktailin tuossa ensimmäisessä viestissä mainituista tuotteista!!!!! Lisäsin mukaan pienen määrän suomalaista pellavansiemenöljyä ja 80% alkoholia pieni loraus mukaan. Nyt on meinaan sellainen COCKTAIL suihkupullossa jossa on 5 eri tuotetta , lisäsin myös hieman nestemäistä kofeiinia mukaan, en tiedä saako Suomesta ostettua sitä, ulkomailta ostin sitä pienen pullon. Jos tällä litkulla ei ala hiukset kasvamaan niin ei sitten millään!!!!!!! Nyt loppui kaljuuntuminen totaalisesti tältä kotikemistiltä!!!!!!

    • kärsivällisyys

      Pitkää pinnaa vaatii ja kaljuuntumiseen pitää siis puuttua heti kun ensimmäiset merkit harvenemisesta/ohenemisesta havaitaan! Mun mielestä päälaki ei saa "paistaa ja kiiltää" eikä ohimot saa olla totaalisesti vetäytyneet, jos asialle haluaa jotain tehdä. Mitä pidemmälle asia etenee sitä vaikeampaa on enää palauttaa hiuksia. Jos joku tuote ei pureudu DHT-hormooniin ei saa pitkäkestoisia tuloksia. Kaikenmaailman kasvattajia mainostetaan nytkin, mutta jos ne ei pysäytä DHT:tä niin kaljuuntuminen jatkuu taustalla vaikka hetkeksi saa jotain tuuheuden tapaista lisää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe