Viesti Herzogin vastustajille

Ihmetellen

Herzog julisti juuri kokouksessaan, että niille jotka ovat häntä vastustaneet, heille voi tapahtua jotain pahaa.

Hänen mukaansa tulee tuomio henkilöiden ja kirkkokuntien ylle...pitäisi hänen mukaansa paeta tällaisista paikoista, vaan juosta niihin seurakuntiin joissa on "kirkkaus".

57

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jochanan Buchanan

      "Herzog julisti juuri kokouksessaan, että niille jotka ovat häntä vastustaneet, heille voi tapahtua jotain pahaa."

      Kuulostaa siltä, että hän itsekin tietää, että on pelinsä hävinnyt.

      • häikäisevääbling

        Kyllä vain,toivottavasti tajuntansa kirkastuu ;) ja suksii mammonansa keralla kuusenhukkaseen suomea sekoittamasta!


    • Tänä iltana

      DH uhkaili häntä arvostelleita tahoja. Sillä hänen arvostelemisensa on Kirkkauden arvostelemista. Ilmoitti, että näille häntä arvostelleille tahoille tulee tapahtumaan ikäviä. Taisipa kehoittaa tarkkaamaan mitä hän sanoo, juuri ennen tuota pahaenteistä uhkausta. Ennusti, että näiden häntä arvostelleiden sananpalvelijoiden salatut synnit paljastuvat kohta. Heidän toimintansa ja järjestönsä alkavat mennä alamäkeä.

      Vaimo Stephanie kävi herttaisen ja kannustavan vaimon tapaan kertomassa edellistä tukevan näkynsä, jonka oli juuri ikään nähnyt. Siinä esiintyi "marttyyrinä" hänen miehensä Kirkkauden Välittäjä. Muutkin kuulemma ovat nähneet samansisältöisiä näkyjä. Siis että ei saa arvostella DH:a tai käy huonosti.

      • itkupilliuskova

        Minulle sanoi yksi näistä kokouksen järjestäjistä,että voitelun voi ostaa ja profetaalinen portaalissa arvoprofetaan nimen saa,mitä enempi uhraan profettojen raamattukoulussa.Tasoja on kolme.Voitelun kruunu.voitelun viittaa(kultainen)Korkein voitelun taso.Nämä olivat kaikki eri hintaluokkaa.Kun kommentoin tätä,että tuollainen on raamatun vastaista opetusta,eikä raamatussa löydy tälläistä,niin minulle sanottiin,olen koskenut Herran voideltuun ja joudun helvettiin,sillä joka nousee voideltuja vastaan,nousee itse Herraa vastaan.Uhkailu sekä pelottelu kuuluu koska toiminnallaan hakevat rahoitusta työlleen.Olen senverran fiksu,etten mainitse nimiä.Ikäväkseni totean,mitä oikeasti tapahtu tälle päävoideltu profetalle.Tuli avioero,lankesi juomaan,toiminta lakkasi ja vaihtoi nimeänsä.Mikä surettaa on se,että monet ovat vilpittömästi uhranneet ja hakeneeet apua Jumalalta,enkä epäile yhtään,etteikö Herra vastaisi vilpittömiin rukoilijoihin ja janoaviin ihmisiin.Tuo taphtuman kokonaisuus DH,on pelottelua ja uhkailua,tuohon lihallisen toimintaan syylistyi moni ja joutuvat vastaamaan Jumalan edessä(Ahneuden synti).On totta,että Herran voideltuihin ei saa koskea ja niiden käy köpelösti.Olen itse nähnyt,kuinka Jumala laittaa pois väärät julistajat.Saavat kutsun iankaikkisuuteen,jotta heidän sielunsa pelastuisi ikäänkuin tulen lävitse,Jumala
        on pyhä eikä salli nimeänsä pilkattavan.Uskon,että nämäkin palvelijat ovat vilpittömästi aloittaneet työnsä,sillä heidän työnsä on kantanut hengen hedelmää.Se missä nään vääryyttä on,että ovat tietoisesti menneet menstyksen huumaan ja sokeutuneet,siksi monet kristityt jotka näkevät,että ovat antautuneet DH.Sanan vastaiselle opetukselle,monet kokevat tulleensa petetyksi ja huijatuksi ja raamattu varoittaa näistä eksyttäjistä ja tehtävämme onkin karttaa kaikkea,sitä mikä ei ole sanan mukaista,ettemme itse tule saastutetuiksi.Me emme saa tuomita tässäkään,vaan tuomio on yksin Jumalan,Se mitä voimme tehdä on varoittaa kansaa eksytykseltä ja rukoilla näiden tiimiläisten puolesta.Uskovat vilpittömästi olevansa oikeassa,siinä toimii toinen henki joka jäljittelee Pyhää Henkeä(Tunnepohjainen kokemus/tuntemus)Olen tuntenut Jumalan kirkkauden ja pyhyyden,eikä se ole paha asia,päinvastoin todella hienoa,sillä Jumala synyttää vilpittömiä janoavia,etsimään syvemmin Herran läsnäoloa,mutta kun tästäkin on tehty oppi.Sairaat paranevat ja on lupa ryöstää leskien ja orpojen rovot 500e,niinkuin joku mainitsi aiemmin toisalla.Ei julistusta parannuksen selkeeseen tekemiseen.ei huolta ei tuskaa.Kaikkea muuta,sinulla on lupa menestyä.Kyllä rikkauskin on siunaus en sano etteikö olisi.On tullut aika jolloin näemme että evankeliumilla haetaan väärää voittoa.Tuskin kukaan uskova tuomitsee evankeliointitapahtumia,jossa Jeesusta tuodaan esille.Monet kannanotot,mitä täältä lukee,tulee esille selkeästi huoli mihin harhaan jopa uskovat ovat langenneet,kuten DH,New Age opetus sisältää.En ole osoittamassa,vaikka tiedän että tämäkin kannanotto jyrkästi tuomitaan ja haistatellaan.Rukoillaan toistemme puolestaja näiden rakkaitten puolesta,kun kirjoitantätä olen yhtävajavainen ja langeavainen tavis joka tarvitsee Jeesusta,makkaraa ja leipää ja vaatteita.Mutten emempää yli!


      • Pitäkää Raamatusta

        Raamattu NIMENOMAAN kehottaa TUTKIA profetioita, mistä lähteestä åovat. Tuollaiset UHKAILUT eivät täytä Raamatun kriteerejä, vaan antavat vallan kaikelle huuhaa evankelistoille temmellyskentäksi. TUTKIKAA kirjoituksia, älkääkä uskoko kaikkea, mitä teille syydetään.


    • eksu.

      Toi on todella vakavaa, vakavampaa kuin kummalliset opit mitä opettaa.

    • tuomiotuomiosta

      helluntaisaarnaajat harrastaa juuri tuomitsemista, mutta heidäthän sitten tullaan tuomitsemaan

    • pää kylmänä

      Aina vain oudompaa....

      • uho on oma tuho

        Eikös Benny Hinn asettanut kirouksen aikoinaan niitä vastaan jotka häntä arvostelivat. Tämä on ihan samaa uhoamista. Nämä kaverit harhoissaaan käyttävät viimeisintä oljenkorttaan, se on uhkailu. Tälläset kaverit vois lähettää suoraan kotiin ja leima perään:ei palautusoikeutta!


    • AHMED AHMATTI

      HERTZOG VASTUSTAA RAAMATTUA,PITÄISKÖ TUOMITA MIES TUOSTA NEW AGE OPISTA!

      • ..........

        New age-hörhöt eivät sentään kiroa toisia vaan puhuvat jostain rakkaudesta jota lähettävät vihamiehilleen. Hullua!


    • voittokulku seis

      Kappas, itse juuri tänään päivällä kehoitin uskovia fb-ystäviäni hylkäämään ne seurakunnat joissa paimenet on sallineet tämän torontolaisen riivaajahengen ilmentymisen... Saat*na saa pullistella vaikka kuin mutta Jeesuksen edessä hänkin vapisee sillä tietää loppunsa ikuisessa tulessa pian koittavan.

    • Välillä näinkin

      Ainakin tänään illalla mies Hershokki puhui ihan asiaa. Vakuuttava uskoontulokin nähtiin kokouksessa ja kehoitti ihmisiä tekemään parannusta Jeesuksen veren kautta.

      Tämäniltaisen perusteella vaikea alkaa arvostelemaan.

      • kii5

        http://www.kotipetripaavola.com/herzogkirkkaudensalaisuudetpaljastetaan.html
        http://www.kristitynfoorumi.fi/pdf/uvj.pdf
        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontoneksytys.pdf

        aloita tutustuminen vaikka noista.


      • pehmopappa

        Jehovan todistajatkin puhuvat Jeesuksesta ja uhrista, jopa islam..

        Paavalia kuitenkin väärän hengen vallassa ollut julistaja vaivasi...

        Ap.t. 16:16-19


        "16 Ja tapahtui meidän mennessämme rukouspaikkaan, että meitä vastaan tuli eräs palvelijatar, jossa oli tietäjähenki ja joka tuotti paljon tuloja isännilleen ennustamisellaan.
        17 Hän seurasi Paavalia ja meitä ja huusi sanoen: "Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien".
        18 Ja tätä hän teki monta päivää. Mutta se VAIVASI Paavalia, ja hän kääntyi ja sanoi hengelle: "Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä". Ja se lähti sillä hetkellä.
        19 Mutta kun hänen isäntänsä näkivät, että tulojen toivo oli heiltä kadonnut, ottivat he Paavalin ja Silaan kiinni ja vetivät heidät torille hallitusmiesten eteen."

        Paavali poruautui pinataa syvemmälle, mikä on pöyhkeiden julistajien VOIMA:

        1. Kor. 4:19-21

        "Mutta minä tulen pian teidän tykönne, jos Herra tahtoo, ja silloin minä otan selon, EN noiden pöyhkeiden sanoista, VAAN voimasta. 20 Sillä Jumalan valtakunta EI OLE sanoissa, vaan voimassa.
        21 Kummanko tahdotte? Tulenko luoksenne vitsa kädessä vaiko rakkaudessa ja sävyisyyden hengessä? "


    • fghdhd

      Hui kun alkoi pelottaa.

      Kenelle tahansa voi tapahtua jotain pahaa, ihan milloin vain.

    • Ei uhkailua

      Tämä koskee kaikkia kristittyjä, myös DH:ta:

      Luuk. 6:28 Siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden puolesta, jotka parjaavat teitä.

      1. Piet. 3:9 Älkää vastatko pahaan pahalla älkääkä herjaukseen herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa. Siihen teidät on kutsuttukin, jotta perisitte siunauksen.

      Uhkailiko hän todella? Kuulitko sen omin korvin?

      • Ihmetellen

        Avasin lähetyksen, ja sieltä tuli tällaista varoituspuhetta.
        Nauhoituksestahan nuo asiat löytyy, eilisen illan kokouksesta, sieltä voi asian tarkistaa. Joku kirjoitti tuossa myös tarkempaa selvitystä.

        Minulle kerrottiin aiemmin että Herzog on puhunut tämäntyyppistä viestiä kokouksessaan, nyt todistin sellaista puhetta itse kun katsoin hetken lähetystä Urheilutalolta.

        On totta että tuomiolla ja arvioinnilla on eroa.
        Arviointi/arviointien kuuntelu on kuitenkin johtanut siihen, ettei halua olla ilmiön/tapahtuman kanssa tekemisissä.
        Mutta jotta ei tuomitsisi, pitänee myös muistaa rukoilla heidän puolestaan. Armoa ja totuutta tarvitsemme kaikki.

        Uhkailupuheet vetävät kyllä mattoa puhujan alta. Luottamusta herätää se, kun ihminen sanoo: arvioikaa ja tutkikaa itse Raamatusta puhunko omiani.


      • kummia kuullen

    • novus ordo
    • Ei uhkailua

      "Hedelmistään te heidät tunnette." Uhkailu ei todellakaan kuulu hengen hedelmiin.

      Paljon armoa ja totuutta tarvitaan, kun lähdetään julistamaan toisille. Herra, armahda ja johda kaikki sananjulistajat oikealle nöyryyden tielle.

      • Ristintietä etiäpäin

        Armahda myös heitä kaikkia, jotka ainakin näennäisesti tulivat uskoon. Että heidän uskonsa pysyisi, ja he hakeutuisivat seurakuntiin ja suostuisivat elämään uskovan normaalia arkielämää ristin tiellä.


    • Varokaa
      • HUI HUI HUI!!!

        HUI!


    • Helsingissä 30.7.
      • pöö

        Varoitan kaikkia Hertzogin kannattajia.Tehkää ahneuden synnistä parannus ja haureudesta ja pitäkää avioliitto pyhänä!


    • Puolesta Oikeuden

      Apua! Kooteeäs! Hertshokki on kironnu mut! Raamattuvyöhykkeen helluntaikeppulat ottaneet tähtäimeen! Huijaripuljun äijät putsailee jo aseenpiippujaan!

      Jos mä kualen, mun haudallein ruusu tuo ja muista uskonsisarta joka taisteli puolesta totuuden, oikeuden! Laula mulle siellä kuopan luona vaikkapa "Pohjolan lumiset kalmiston hongat":

      http://www.youtube.com/watch?v=cAoUB3ftle8

      "Pohjolan lumiset kalmiston hongat, ammuttuin haudoilla vienosti soi. Vieries kummulle ystävän kyynel, kertoen julmasta vainoojasta.

      Harmaa ja hyinen kalmiston hovi, peittävi satoja sankaria. Kun varhain jo aukes Tuonelan ovi, totellen julmia valkoisia.

      Omaisten ei sallittu ruusuja tuoda, aution tyhjille kummuille. Ei ystävän sallittu sinne tulla, tuskien hetkellä taivaltaa.

      Harmaja hauta, mustuva multa, runnellun ruumiin peittävät. Rinta, mi uhkui nuoruuden tulta, kalmojen maille on kiiruhtanut.

      Sankarten lailla te kestitte taiston, puolesta totuuden oikeuden. Te luotitte veljeysaatteen voittoon ja toivoitte aamua vapaudelle.

      Vapauden aamun ei sallittu teidän, teitänne valaista säteillään. Perinnöksi jätitte lapsille meidän, työn, jonka ostitte verellänne.

      Vaan vielä kerran, me suuntaamme tiemme aution tylyille kummuille. Ruusuista punotun seppeleen viemme, laitamme muistoksi sankarien."
      .

    • joy-rider

      senkos ihmettelet!

      Tuomio ja tuomitsija on tässä! Joka ei usko Herraa Jeesusta, on JO- tuomittu Herzog ei tuomitse, mutta jättää Sanan pohdittavaksi! Ja tuomion Sanan antajalle ja ratkaisun siitä kuulijalle.

      Olipa sitten paikka lutterien, tai lattarien, missä tätä julistetaan " usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut!"- siellä on kirkkaus. Ja kirkkaus Sanan mukaan suorastaan lepää niiden päällä, sillä niitä ivataan mitä rankimmin.

      Vätystelyksi taas meni mutu-syytökset!

      • Älkää olko hölmöjä

        Kukaan aidosti Kristitty saarnamies ei esitä tuollaista, jos hänellä ei ole kuulijoita.
        Sen sijaan uhkaukset ja varoitukset ovat hyvin yleisesti käytössä henkilöillä ja järjestöillä, jotka edustavat Kristillisyyden vastakohtaa.
        Tämän henkilön maailmaan voi tutustua käymällä hänen kotisivuillaan. Sivuilla on kaikille kaikkea, mutta yksi aihe puuttuu kokonaan.


      • Nou tänks
        Älkää olko hölmöjä kirjoitti:

        Kukaan aidosti Kristitty saarnamies ei esitä tuollaista, jos hänellä ei ole kuulijoita.
        Sen sijaan uhkaukset ja varoitukset ovat hyvin yleisesti käytössä henkilöillä ja järjestöillä, jotka edustavat Kristillisyyden vastakohtaa.
        Tämän henkilön maailmaan voi tutustua käymällä hänen kotisivuillaan. Sivuilla on kaikille kaikkea, mutta yksi aihe puuttuu kokonaan.

        Manipulointi ei Jumalan valtakunnan toimintatapoihin.


      • hohhohotihoo
        Nou tänks kirjoitti:

        Manipulointi ei Jumalan valtakunnan toimintatapoihin.

        Mistäköhän johtuu, että juuri uskonsanan liikkeen julistajat sekä torontolaisuuden kannattajat ovat yleensä kovia uhoamaan? John Arnottikin uhosi jenkkilässä, että jos eräs saarnaaja ei peru puheitaan torontolaisuudesta, niin 40 päivän päästä hän kuolee ja kas kummaa kaveri on vieläkin elossa ja kirjoittanut hyvän kirjan nimeltä:"counterfeit revival". Ihmettelen tätä uhka joukkoa, joka vuosi toisensa jälkeen kerää rahat ja uhoaa rangaistuksilla niitä, jotka eivät heidän seko-oppejansa syö. Aina vaan uudestaanja uudestaan näitä sekoilijoita tänne raahataan uhoamaan


      • huh huh taas!
        hohhohotihoo kirjoitti:

        Mistäköhän johtuu, että juuri uskonsanan liikkeen julistajat sekä torontolaisuuden kannattajat ovat yleensä kovia uhoamaan? John Arnottikin uhosi jenkkilässä, että jos eräs saarnaaja ei peru puheitaan torontolaisuudesta, niin 40 päivän päästä hän kuolee ja kas kummaa kaveri on vieläkin elossa ja kirjoittanut hyvän kirjan nimeltä:"counterfeit revival". Ihmettelen tätä uhka joukkoa, joka vuosi toisensa jälkeen kerää rahat ja uhoaa rangaistuksilla niitä, jotka eivät heidän seko-oppejansa syö. Aina vaan uudestaanja uudestaan näitä sekoilijoita tänne raahataan uhoamaan

        Pelottelu ja ylenpalttinen uhkailu kuuluu henkivaltojen toimintatapoihin, kehtaakin tulla tänne uhoamaan!

        Tuo kirkkaus-oppi on DH harhaoppi, sillä se ajaa ohi kaikesta muusta ja se on tai voi olla mitä milloinkin, tosin kun DH kehtasi sanoa, että hän ajaa niitä ruumisarkku vaunuja - niin taisi vahingossa paljastaa kuoleman hengen mikä hänen voiman lähteensä on!


      • huh huh taas!
        huh huh taas! kirjoitti:

        Pelottelu ja ylenpalttinen uhkailu kuuluu henkivaltojen toimintatapoihin, kehtaakin tulla tänne uhoamaan!

        Tuo kirkkaus-oppi on DH harhaoppi, sillä se ajaa ohi kaikesta muusta ja se on tai voi olla mitä milloinkin, tosin kun DH kehtasi sanoa, että hän ajaa niitä ruumisarkku vaunuja - niin taisi vahingossa paljastaa kuoleman hengen mikä hänen voiman lähteensä on!

        Löytyihän DH yhteys vainajiin ja nämä ovat faktoja, jotka jokainen voi tarkistaa:


        "Voi tätä pimeyttä31.7.2014 18:41 1 SULJE
        Herzog kertoo sekä tv-haastattelussa että kirjassaan saaneensa voitelun ja kirkkauden kuolleen ruumiin kautta, kun noudatti Jumalan käskyä laskea kätensä idolinsa kuolleen naisen keholle.

        Raamatussa sanotaan, että Jumala kieltää kääntymästä vainajien puoleen ja joka kääntyy vainajien puoleen on Jumalalle kauhistus.

        Mihin kohtaan kuollutta tämä Herzog tarkasti ottaen laski kätensä ja koski ruumista, että jumalan kirkkaus valtasi hänet?

        Herzogin voitelu ei ole Jumalasta."


      • joy-rider
        huh huh taas! kirjoitti:

        Löytyihän DH yhteys vainajiin ja nämä ovat faktoja, jotka jokainen voi tarkistaa:


        "Voi tätä pimeyttä31.7.2014 18:41 1 SULJE
        Herzog kertoo sekä tv-haastattelussa että kirjassaan saaneensa voitelun ja kirkkauden kuolleen ruumiin kautta, kun noudatti Jumalan käskyä laskea kätensä idolinsa kuolleen naisen keholle.

        Raamatussa sanotaan, että Jumala kieltää kääntymästä vainajien puoleen ja joka kääntyy vainajien puoleen on Jumalalle kauhistus.

        Mihin kohtaan kuollutta tämä Herzog tarkasti ottaen laski kätensä ja koski ruumista, että jumalan kirkkaus valtasi hänet?

        Herzogin voitelu ei ole Jumalasta."

        hyi-hyi sinua!

        Tarkasti ottaen, mitä kohtaa sinä itse ajattelet naisruumiissa! Ja naisruumis(kaan) ei ole henki!
        Tästähän se tuli juutalaisile ylitsepääsemätön este, kun piti koskea ruumiiseen, vieläpä syödä sitä ja mikä kauheinta, juoda verta!
        Tästä alkoivat lakiuskonnon kuolinkorinat, eikä UT palaa näihin aiheisiin juuri lainkaan. Jopa verenjuonti. aiemmin kuolemansynti , lopulta hyväksytään,
        Vieläkö naisruumiin kohta "voitelee"!?


      • aamen
        hohhohotihoo kirjoitti:

        Mistäköhän johtuu, että juuri uskonsanan liikkeen julistajat sekä torontolaisuuden kannattajat ovat yleensä kovia uhoamaan? John Arnottikin uhosi jenkkilässä, että jos eräs saarnaaja ei peru puheitaan torontolaisuudesta, niin 40 päivän päästä hän kuolee ja kas kummaa kaveri on vieläkin elossa ja kirjoittanut hyvän kirjan nimeltä:"counterfeit revival". Ihmettelen tätä uhka joukkoa, joka vuosi toisensa jälkeen kerää rahat ja uhoaa rangaistuksilla niitä, jotka eivät heidän seko-oppejansa syö. Aina vaan uudestaanja uudestaan näitä sekoilijoita tänne raahataan uhoamaan

        hoi-hoi!

        'Kovia uhoomaan"!? No eivät piisaa Paavalile alkuunkaan! "KAIKEN minä voin Hänessä"! Siis KAIKEN! Mikä onkin totta!


      • joy-rider
        huh huh taas! kirjoitti:

        Pelottelu ja ylenpalttinen uhkailu kuuluu henkivaltojen toimintatapoihin, kehtaakin tulla tänne uhoamaan!

        Tuo kirkkaus-oppi on DH harhaoppi, sillä se ajaa ohi kaikesta muusta ja se on tai voi olla mitä milloinkin, tosin kun DH kehtasi sanoa, että hän ajaa niitä ruumisarkku vaunuja - niin taisi vahingossa paljastaa kuoleman hengen mikä hänen voiman lähteensä on!

        Huh-huhpa hyvinkinj!
        Ottakaas joutessanne selvää, mikäli vääristelyiltänne ennätätte, mitä Sana sanoo KIRKKAUDESTA! Onko "kirkkaus" sana, joka laukaisee pavlovilaisen refleksin ; harhaoppi-apua!
        Shakina. jumalkirkkjaus oli tappavaa ihmiselle sellaisenaan, vaikka se Ilmestysmajassa olikin täydelliusessä pimeydssä! Jumalan kasvojen kajon voi nähdä vain takaapäin, ja säilyä hengissä- Jumalan lihaksitulo muutti tilannetta. Kirkastusvuorella opetuslapset näkivät mestarinsa koko kirkkaudessaan, eivätkä kuolleet, vaan joutuivat Hengen valtaan! Kuitenkin Jeesus on Jumala . "Joka on nähnyt minut, on nähnyt Jumalan!"
        Tämä kirkkaus sokaisi myös kääntymättömän Sauluksen, mutta käännyttyään Paavali näki saman kirkkauden, ja kehoitti muitakin uskovia katsomaan tätä.
        Mooseksen kasvojen krkkaus katosi- uusi kirkkaus koko ajan kirkastuu! "Kun me peittelemättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta, kasvoita kasvoihin, muutumme saman kuvan kaltaiseksi, kuten muuttaa Herra, joka on Henki!"

        Kysymys onkin, miten paljon ja missä haluamme ja rohkenemme olla tällä paikalla!
        Herzogilla on elintärkeä kysymys esillä!


      • olisi valoakin
        aamen kirjoitti:

        hoi-hoi!

        'Kovia uhoomaan"!? No eivät piisaa Paavalile alkuunkaan! "KAIKEN minä voin Hänessä"! Siis KAIKEN! Mikä onkin totta!

        Niin, ja siihen voisi sitten laittaa sen listan jonka kaiken Paavalikin siis meni läpi Hänessä, eli ;

        23. He ovat Kristuksen palvelijoita - puhun kuin mieltä vailla - minä vielä enemmän. Olen nähnyt vaivaa enemmän, olen ollut useammin vankeudessa, minua on ruoskittu ylen paljon, olen monta kertaa ollut kuoleman vaarassa.
        24. Juutalaisilta olen viidesti saanut neljäkymmentä lyöntiä, yhtä vaille;
        25. kolmesti olen saanut raippoja, kerran minua kivitettiin, kolmesti olen joutunut haaksirikkoon, vuorokauden olen meressä ajelehtinut;
        26. olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, vaaroissa valheveljien keskellä;
        27. ollut työssä ja vaivassa; paljon valvonut, kärsinyt nälkää ja janoa, paljon paastonnut, kärsinyt vilua ja alastomuutta.
        28. Ja kaiken muun lisäksi jokapäiväistä tunkeilua luonani, huolta kaikista seurakunnista.
        29. Kuka on heikko, etten minäkin olisi heikko? Kuka lankeaa, ettei se minua polttaisi?
        30. Jos minun kerskata täytyy, niin kerskaan heikkoudestani.

        siis viisastukaa tekin jo hiukan jotka ette edes tiedä mitä puhutte !!


      • joy-rider
        joy-rider kirjoitti:

        Huh-huhpa hyvinkinj!
        Ottakaas joutessanne selvää, mikäli vääristelyiltänne ennätätte, mitä Sana sanoo KIRKKAUDESTA! Onko "kirkkaus" sana, joka laukaisee pavlovilaisen refleksin ; harhaoppi-apua!
        Shakina. jumalkirkkjaus oli tappavaa ihmiselle sellaisenaan, vaikka se Ilmestysmajassa olikin täydelliusessä pimeydssä! Jumalan kasvojen kajon voi nähdä vain takaapäin, ja säilyä hengissä- Jumalan lihaksitulo muutti tilannetta. Kirkastusvuorella opetuslapset näkivät mestarinsa koko kirkkaudessaan, eivätkä kuolleet, vaan joutuivat Hengen valtaan! Kuitenkin Jeesus on Jumala . "Joka on nähnyt minut, on nähnyt Jumalan!"
        Tämä kirkkaus sokaisi myös kääntymättömän Sauluksen, mutta käännyttyään Paavali näki saman kirkkauden, ja kehoitti muitakin uskovia katsomaan tätä.
        Mooseksen kasvojen krkkaus katosi- uusi kirkkaus koko ajan kirkastuu! "Kun me peittelemättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta, kasvoita kasvoihin, muutumme saman kuvan kaltaiseksi, kuten muuttaa Herra, joka on Henki!"

        Kysymys onkin, miten paljon ja missä haluamme ja rohkenemme olla tällä paikalla!
        Herzogilla on elintärkeä kysymys esillä!

        Jatkoa "kirkkaudelle!"

        Jos haluat lähemmin tutustua siihen, miten juutalainen Herzog käsittää kirkkauden juuristaan käsin ja Sanan mukaan, jotain löytyy wiki-pediasta nimikkeelleä " Shekhinah". Juutalaiskristityt pitävät Jumalan kirkkautta ja Pyhää Henkeä saman hahmon ilmentymänä ja ottavat opia siitä, miten shekhinah, kirkjaus on toiminut esikuvana Hengestä!
        Jatkakaa vain nauramista ja ivahohotusta "kirkkausteologialle!- kaikin mokomin!


      • joy-rider
        olisi valoakin kirjoitti:

        Niin, ja siihen voisi sitten laittaa sen listan jonka kaiken Paavalikin siis meni läpi Hänessä, eli ;

        23. He ovat Kristuksen palvelijoita - puhun kuin mieltä vailla - minä vielä enemmän. Olen nähnyt vaivaa enemmän, olen ollut useammin vankeudessa, minua on ruoskittu ylen paljon, olen monta kertaa ollut kuoleman vaarassa.
        24. Juutalaisilta olen viidesti saanut neljäkymmentä lyöntiä, yhtä vaille;
        25. kolmesti olen saanut raippoja, kerran minua kivitettiin, kolmesti olen joutunut haaksirikkoon, vuorokauden olen meressä ajelehtinut;
        26. olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, vaaroissa valheveljien keskellä;
        27. ollut työssä ja vaivassa; paljon valvonut, kärsinyt nälkää ja janoa, paljon paastonnut, kärsinyt vilua ja alastomuutta.
        28. Ja kaiken muun lisäksi jokapäiväistä tunkeilua luonani, huolta kaikista seurakunnista.
        29. Kuka on heikko, etten minäkin olisi heikko? Kuka lankeaa, ettei se minua polttaisi?
        30. Jos minun kerskata täytyy, niin kerskaan heikkoudestani.

        siis viisastukaa tekin jo hiukan jotka ette edes tiedä mitä puhutte !!

        heikkoa valoa!

        Kun Paavali kävi läpi tämän- ja kaikki jepet eivät olisi sitä kestäneetkään- niin lähes kaikki, paitsi kuolema tuli käytyä läpi, ja selviydyttyä.,eli "voitua"! Ja kaikki siis Hänesså ja tekijä, ei tippaa Paavalia, vaan Armo hänessä.


      • joy-rider
        hohhohotihoo kirjoitti:

        Mistäköhän johtuu, että juuri uskonsanan liikkeen julistajat sekä torontolaisuuden kannattajat ovat yleensä kovia uhoamaan? John Arnottikin uhosi jenkkilässä, että jos eräs saarnaaja ei peru puheitaan torontolaisuudesta, niin 40 päivän päästä hän kuolee ja kas kummaa kaveri on vieläkin elossa ja kirjoittanut hyvän kirjan nimeltä:"counterfeit revival". Ihmettelen tätä uhka joukkoa, joka vuosi toisensa jälkeen kerää rahat ja uhoaa rangaistuksilla niitä, jotka eivät heidän seko-oppejansa syö. Aina vaan uudestaanja uudestaan näitä sekoilijoita tänne raahataan uhoamaan

        hohhph!

        Kenen eduksi valehtelet täällä tahallasi! Uskon Sana liikkeellä ja juutalaisella Herzogilla on kokonaan eri taustat. Ruotsissa taisi sikäläinen Julle Julkkis ottaa ja siirtää kirjat katolisuuteen, kuten on tainnut käydä muuallakin-
        Mutta ainahan teitä urhoja riittää! !. Jotta saisitte hurraa huutoja moukilta ja hyvät pisteet, huokaisette summittain tikkataulua pumppuhaulikolla,


      • klasejakin olisi
        joy-rider kirjoitti:

        heikkoa valoa!

        Kun Paavali kävi läpi tämän- ja kaikki jepet eivät olisi sitä kestäneetkään- niin lähes kaikki, paitsi kuolema tuli käytyä läpi, ja selviydyttyä.,eli "voitua"! Ja kaikki siis Hänesså ja tekijä, ei tippaa Paavalia, vaan Armo hänessä.

        Oletkos mahtanut kuinka paljon kärsiä terveen evankeliumin tähden !?

        veikkaan että suurin kärsimys on paraikaan meneillään kun paukutellaan vesipistoolilla hertsokin selän takaa.


      • kirkkoon
        klasejakin olisi kirjoitti:

        Oletkos mahtanut kuinka paljon kärsiä terveen evankeliumin tähden !?

        veikkaan että suurin kärsimys on paraikaan meneillään kun paukutellaan vesipistoolilla hertsokin selän takaa.

        viimeaikoina on paljon helluntalaisia liittynyt luterilaiseen ja katoliseen kirkkoon, ovat huomaneet mikä eksytys ja riivaajan henki on helluntaseurakunnassa


      • Hesekiel33
        kirkkoon kirjoitti:

        viimeaikoina on paljon helluntalaisia liittynyt luterilaiseen ja katoliseen kirkkoon, ovat huomaneet mikä eksytys ja riivaajan henki on helluntaseurakunnassa

        No siellä Katolisessa 'kirkossa' se Eksytys vasta kovaa onkin!
        Kun paavina on Jesuiitta pedofiili.
        Paavi Franciscus I on Väärä profeetta eli Toinen antikristus.
        Ilmestyskirjan luku 13.
        Ja Katolinen kirkko on tuo "porttojen portto." Ilmestyskirja 17.
        RFID Mikro siru implantti/tatuointi on se Pedon merkki. Älkää liittykö porttoon älkää ottako pedon merkkiä!!!


        " When the micro-phone was given to me, the power of The LORD came upon me and The LORD gave me the following words to speak to the huge audience at this huge complex (auditorium). And so The LORD gave me the following words to relay across: “These Are The Last Days And The Anti-Christ Is Barack Obama And The False Prophet Is Pope Francis; These Are The First Beast And Second Beast Respectively That Were Mentioned In The Bible To Appear In The Last Days”. As I said these, The LORD made me know that amongst the audience were very staunch followers of Pope Francis including members of his congregation."

        "The LORD then gave me more words which I relayed across, and these were: “The Filthy Movie Full Of Sexual Immorality That You Have Been Watching Is A Sign That Evil Has Now Grown To The Extreme On The Earth; And That The Illuminati People And The New World Order People Are The Ones Who Have Produced Such Filthy Movies.”
        The LORD yet gave me more words and which I went ahead and relayed and the words were: “Jesus Christ Is About To Come, Repent And Prepare The Way For His Coming In Absolute Repentance, Righteousness, Holiness, Truth And Complete Surrender To The LORD Jesus Christ.”

        I then woke up from the dream of the LORD. And when I woke up I was still feeling the powerful presence of the LORD.

        The first message that was imparted in my heart from the dream is that mankind on the earth has now entered a very critical point where evil to an unprecedented levels are on the earth. And that this is another key sign that these are the last days of the End–times.

        The second message that was imparted in my heart from the dream is that a satanic group with a satanic agenda known as the Illuminati and also New World Order proponents; are at this point in time producing movies and cinemas that are toxic to the human soul, spirit, mind, heart and body. This they do to pollute the people of the earth and to drive them further away in disobedience to The LORD God Almighty.
        The third message that was imparted in my heart from the dream is that The LORD is now announcing that the two end-time evil men who were to arise in position of authority under the patronage of satan in the last days of the end-times are now about to begin their satanic agenda. These two servants of satan are known as the First beast (The Anti-Christ) and the Second beast (The False Prophet) in the Bible. "
        http://injesuschrististand.blogspot.fi/2013/08/a-revelation-of-lord-about-movies-and.html


      • joy-rider
        klasejakin olisi kirjoitti:

        Oletkos mahtanut kuinka paljon kärsiä terveen evankeliumin tähden !?

        veikkaan että suurin kärsimys on paraikaan meneillään kun paukutellaan vesipistoolilla hertsokin selän takaa.

        heitä klasit menemään!

        Mitäpäs se sulle kuuluu- ehkä olenkin! Ottaako väärässä oleminen noin tiukille!
        Oletko palkannut itsesi hengenhaistelijaksi ? Silloin on syytä putsata ensin oma nielunsa!Nimittäin- pilkkaa toki- aidon , alkuperäisin, ei vesitetyn "mitään ei tapahdu". julistuksen vastakohtaa! Herran kirkkaus lepää sitä vankemmin Herzogin yllä! Minä ammun ankkojanne Sanalla, ettekä te voi kuin vitsailla puujalkavitsejänne! Tervaa toki niiden jalat, niin säilyvät kauemmin muistomerkkinä voitelustasi!
        On siinä minulla ilosanoman viejä , jonka jalassa on altttiuden kengät mustamaalata toista julistaja!! Tosi "tervettä"!


      • joy-rider
        kirkkoon kirjoitti:

        viimeaikoina on paljon helluntalaisia liittynyt luterilaiseen ja katoliseen kirkkoon, ovat huomaneet mikä eksytys ja riivaajan henki on helluntaseurakunnassa

        kirkkoon!

        Vaikka sitten kirkkoon! Main-stream helluntalaisuus on joutunut kahden tulen väliin
        Toisella laidalla on uuskarismaattisuus, toisella konventtionaalinen protestantismi.
        Karismaatikot on pistävin oka hellarien kyljessä täläl hetkellä, sillä he muistuttavat polttavasti helluntain hengen voimasta ja verrattuna vallitsevaan tilanteeseen, konttrasti on dramaattinen.
        Vain tätä taustaa vasten ymmärtää raivoisan vastuksen Herzogia vastaan, sillä kelläpä se mukavaa on joutua tarkastelluksi housut kintuissa.
        Luterilaisilla taas on kiinteästi hallussaan ja ymmärryksessä toisen pilarin - tai oikeastaan sen tärkeimmän- merkitys, nimittäin Jumalan armon! Se on ollut hellkareilla, lievästi sanoen hakusessa ja usein pohjattoman pilkan kohde.
        Muistan nuorena keltanokka-hellarina kysyneeni täysin viattomasti, mitä se uskossa oleminen pohjimmiltaan käytännössä on? Ja vastaus oli suurinpiurtein, että Hengen täyteydessä ja kaikessa valmiudessa y.m oleminen. - ja minun kysymykseni pureutui kaiken tämän TAA ja PERUSTAAN! Kun vuorollani itse vastasin, että se on ARMO, oli hiljaisuus ja huonosti verhottu paheksunta täydellinen.
        Armon ja pelastuksen kannalta luterilaisuus on hyvin raamatullinen valinta! Kastekysymys on sitten asia erikseen!
        Älkää silti lähtekö helluntailaisuudesta, eikä luterilaisuudesta! Alkakaa mieluummin uudistaa niitä, alkaen itsestänne! Herra armahtakoon molempia Hengen uudistuksella ja parannuksella!


      • calopy
        Hesekiel33 kirjoitti:

        No siellä Katolisessa 'kirkossa' se Eksytys vasta kovaa onkin!
        Kun paavina on Jesuiitta pedofiili.
        Paavi Franciscus I on Väärä profeetta eli Toinen antikristus.
        Ilmestyskirjan luku 13.
        Ja Katolinen kirkko on tuo "porttojen portto." Ilmestyskirja 17.
        RFID Mikro siru implantti/tatuointi on se Pedon merkki. Älkää liittykö porttoon älkää ottako pedon merkkiä!!!


        " When the micro-phone was given to me, the power of The LORD came upon me and The LORD gave me the following words to speak to the huge audience at this huge complex (auditorium). And so The LORD gave me the following words to relay across: “These Are The Last Days And The Anti-Christ Is Barack Obama And The False Prophet Is Pope Francis; These Are The First Beast And Second Beast Respectively That Were Mentioned In The Bible To Appear In The Last Days”. As I said these, The LORD made me know that amongst the audience were very staunch followers of Pope Francis including members of his congregation."

        "The LORD then gave me more words which I relayed across, and these were: “The Filthy Movie Full Of Sexual Immorality That You Have Been Watching Is A Sign That Evil Has Now Grown To The Extreme On The Earth; And That The Illuminati People And The New World Order People Are The Ones Who Have Produced Such Filthy Movies.”
        The LORD yet gave me more words and which I went ahead and relayed and the words were: “Jesus Christ Is About To Come, Repent And Prepare The Way For His Coming In Absolute Repentance, Righteousness, Holiness, Truth And Complete Surrender To The LORD Jesus Christ.”

        I then woke up from the dream of the LORD. And when I woke up I was still feeling the powerful presence of the LORD.

        The first message that was imparted in my heart from the dream is that mankind on the earth has now entered a very critical point where evil to an unprecedented levels are on the earth. And that this is another key sign that these are the last days of the End–times.

        The second message that was imparted in my heart from the dream is that a satanic group with a satanic agenda known as the Illuminati and also New World Order proponents; are at this point in time producing movies and cinemas that are toxic to the human soul, spirit, mind, heart and body. This they do to pollute the people of the earth and to drive them further away in disobedience to The LORD God Almighty.
        The third message that was imparted in my heart from the dream is that The LORD is now announcing that the two end-time evil men who were to arise in position of authority under the patronage of satan in the last days of the end-times are now about to begin their satanic agenda. These two servants of satan are known as the First beast (The Anti-Christ) and the Second beast (The False Prophet) in the Bible. "
        http://injesuschrististand.blogspot.fi/2013/08/a-revelation-of-lord-about-movies-and.html

        ällöä- "hesekiel"!


        Kukaan Jumalaa pelkäävä kristitty ei lähde nimittelemään suvereenin valtion, vaaleillavalittua presidenttiä anti-kristukseksi, vaikka tämä miten olisi astunut exreme-klikin pöhöttyneille liikavarpaille!
        Ei ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalasta ja hänen sallimaansa ja sitä kehoitetaan kunnioittamaan. Paitsi että tällainen kirjoittelu on äärimmäisen ällöttävää ja vastenmielistä lukea, se on myös selvää kapinaa.

        Muuten _: mikrosirut on kivikauden kamaa, jos todella halutaan skannata ihmisten asioita!
        Ja tällaisilla "profetioilla" ei ole mitään arvoa, ellei niitä ole alistettu vastuuta kantavan seurakunnan käsittelyym ja hyväksymäksi. Tämä' nyt vaan on raamatullinen marssijärjestys!


    • Huutajat vek

      Haluaisin tietää, mikä taho,yhdistys tai ketkä yksityishenkilöt ovat kutsuneet Suomeen tämän Hetzokin ?
      Kuka maksaa hänen tulonsa ?

      Helluntaiherätys ei kuulemma ole siinä mukana,onneksi.

      • hjgi lrinb

        Helluntailiike ei ole mukana kustannuksissa. Mutta yksityishenkilöinä antajia voi olla mistä tahansa seurakunnista, sitä ei voida valvoa eikä ole tiedossa.


      • mikä se on
        hjgi lrinb kirjoitti:

        Helluntailiike ei ole mukana kustannuksissa. Mutta yksityishenkilöinä antajia voi olla mistä tahansa seurakunnista, sitä ei voida valvoa eikä ole tiedossa.

        mutta mikä taho on se jonka nimi on alla ?


      • poppoot

    • klaseja tarvitaan

      Kukahan se taannoin uhosi kuinka hän ei ota vastaan mitään sairautta ennen raamatullista ikää 70- 80 vuotta !?

      No eipä ole kuultu enää muutamaan aikaan samaa uhoa, sieltä kun hautuumaasta ei monikaan huutele mitään.

      voi ihmistä sokeudessaan.

    • Totuus voittaa

      Pelottelu ja uhkailu on aina merkki siitä, että henkilöllä on jotain salattavaa.

      Jumala on vahva. Totuus kestää tutkiskelun ja kysymykset. Meille on annettu aivot ja järki. Olisi lähes loukkaavaa vain näytellä uskovansa, jos epäilee. Jos Hertzimies ja vastaavat eivät kestä kritiikkiä tai kysymyksiä, he eivät usko Totuuden voimaan, tai eivät usko sanomaansa. Ei pelastusta osteta lahjoituksilla tai sirkustempuilla.

      Kun ihminen itse etsii ja kyseenalaistaa, hän myös lopulta löytää totuuden. En minä ainakaan tarvitse yhtään amerikkalaista miljonäärisaarnaajaa kertomaan minulle mitä minä saan ajatella. Hertzimiehen uhkailut ovat vain keino hiljentää ajattelijat. Olkaa vahvoja. Miettikää itse.

      • joy-rider

        totuus on ensimmäinen uhri

        Se näkyy olevan helluntailaisuus, joka ei kestä totuuden tarkastelua. Meillähän on sana ja kertomus siitä, miten seurakunnan tulisi toimia, esim, sairaiden kohdalla. Toimiihan se, mutta ikäänkuin patterivirralla, ja monasti nekin ovat tyhjät.On siten karkea ristiriita ohjeen ja käytännön välillä. Ja tämä "totuus" kestää tutkiskelun, ettei homma pelitä. Se jääkin sitten siksi taivahan totuudeksi!
        On enemmän kuin loukkaavaa väittää olevansa uskova, joka ei epäile. Epäily näet ei ole epäuskoa, vaan perustan kaivamista. Ilman epäilyjä syntynyt "totuus" lepää hiekalla ja raunioituu ensimmäisessä rankkasateessa. Kaikkea pitää arvioida, eli periaatteessa panna eäilyksen alle. Näin kehoittaa myös Paavali,
        Merkillistä kiihoittumista aiheuttaa tämä Herzog, Se kertoo, että nuoli on osunut ja sattunut-
        Meillä on ollut tämä rähjäävä rypäs menestysteologeja omasta takaa kimpussamme, eri seurakuntia ja kuppikuntia perustaen, On kaaduttu, kiruttu, heilutettu lippuja ,tanssittu ja menty mihin solmuun tahansa, jotta "voitelu " ja henki lisääntyisi- täysin turhaan. Herzog ei perusta seurakuntia, on riippuvainen rehellisestä yritystoiminnastaan, sattaa olla rikaskin. Se on puppua, että hän vaatisi rahaa pelastuksen ehtona. Amerikan menestysteologit eivät ole yrittäjiä, vaan sanelijoita ja perustamansa seurakunnan jumalia.
        Ja maksammehan me täälläkin, kuka mitäkin. Sillä rahoitetaan seurakuntien toimintaa. Ja jokainen paimen tietää nökövarmasti, mihin toiminta perusttuu. "Tähän ,muuttumattomaan Jumalan Sanaan ja ohjeeseen!" Raamattu on koholla, silmä krkas ja otsa siloinen! Sitten kun tutustutaan tarkemmin siihen ohjeeseen ja vallitsevaan käytäntöön, tuleekin mieleen se klassinen kysymys. Ònko Jumala todella sanonut näin!" Johan sen sanoo terve järkikin, ettei ole!
        Epäilyille ei todella jää nyt sijaa!


    • HuuhaaHerzlaakiTulee

      Veli Saarikalleko oli kyseessä. Joskus veijari pomppi paholaisen päällä rukousaihelappuineen päivineen ja nauraa hekotti. Sana hyljättiin ja pakkoylistys laukaistiin ja Saarikalle eli peräti 59 vuotiaaksi. Samaa menestyksen evankeliumia julistavat Herzogin tukijat ja elinikä lyhenee...

    • cmoutlet

      http://www.oakley-sunglasses.in.net/
      http://www.oakleysunglasses.in.net/
      http://www.cheapoakleysunglasses.in.net/
      http://www.raybansunglasses.us.com/
      http://www.raybansunglasses.in.net/
      http://www.polo-ralphlauren.in.net/
      http://www.poloralphlaurenoutlet.in.net/
      http://www.burberryoutletonline.in.net/
      http://www.burberryoutlet.in.net/
      http://www.michael-kors-outlet-online.us.com/
      http://www.outletonline-michaelkors.com/
      http://www.michaelkorsoutlet-online.us.com/
      http://www.michaelkorsoutlet.in.net/
      http://www.michaelkorsoutletstore.in.net/
      http://www.michaelkorshandbags.in.net/
      http://www.redbottomshoes.in.net/
      http://www.louboutin-outlet.us.com/
      http://www.louboutinshoes.in.net/
      http://www.christianlouboutinshoes.in.net/
      http://www.toryburchoutlet-online.in.net/
      http://www.guccihandbagsoutlet.in.net/
      http://www.pradahandbags.in.net/
      http://www.pradaoutlet.in.net/
      http://www.longchampoutletonline.in.net/
      http://www.longchamphandbags.us.com/
      http://www.longchamphandbagsoutlet.us.com/
      http://www.jordanshoes.in.net/
      http://www.nikefactoryoutletstore.us.com/
      http://www.tiffanyandco.in.net/
      http://www.nikeairmaxinc.com/
      http://www.nikeairmax.in.net/
      http://www.nike-free-running.com/
      http://www.chanel-handbags.us.com/
      http://www.katespadeoutletonline.in.net/
      http://www.katespadehandbags.in.net/
      http://www.louisvuittonoutletonline.in.net/
      http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
      http://www.louisvuitton.in.net/
      http://www.louisvuittonoutletstores.in.net/
      http://www.louisvuittonhandbags.in.net/
      http://www.coachoutlet.in.net/
      http://www.coachfactoryoutletonline.in.net/
      http://www.coachoutlet--storeonline.com/
      http://www.coachpurses.in.net/
      http://www.truereligion.in.net/
      http://www.truereligionjeansoutlet.in.net/
      http://www.truereligionoutlet.in.net/
      http://www.nikeairmax-pas-cher.fr/
      http://www.nikeair-max.fr/
      http://www.airjordanpas-cher.fr/
      http://www.nikefreerun.fr/
      http://www.nike-rosherun.fr/
      http://www.saclongchamp-pas-cher.fr/
      http://www.sac-longchamps.fr/
      http://www.polo-ralphlauren-pascher.fr/
      http://www.louisvuitton-pascher.fr/
      http://www.sac--louisvuitton.fr/
      http://www.louboutin--pascher.fr/
      http://www.sacmichaelkors-pascher.fr/
      http://www.sacburberry-pascher.fr/
      http://www.lunetteoakley-pascher.fr/
      http://www.lunetterayban-pas-cher.fr/
      http://www.hollister-abercrombiefitch.fr/

      • zzzz897645534

        niinkö,joku noi linkit kelais.. olisit laitatuttanut zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz herbetz cook


    • HerzogVaroitus

      Herzog on ja oli totaalinen pannukakku. Humpuukia.

      Patmos lopetti TV7 ohjelmat.
      OneWay aloittaa oman netti TVkanavan.

      Taitaa Ojareksella olla vaikeuksia pyörittää kanavaansa kohtapuoliin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe