Miten tulla raskaaksi?

Hirmuinen vauvakuume

Miten te olette onnistuneet tulemaan raskaiksi? Meillä takana jo kolme yrityskiertoa eikä plussaa näy. Alle 30 vuotiaita ollaan, terveitä, päihteettömiä, normaalipainoisia, liikunnallisia jne. Ei lapsettomuutta kummankaan suvussa. Kauanko teillä muilla on raskautuminen kestänyt?

9

588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+13

      Onkos ovulaatiopäivinä peitto heilunut? Itse olin biologian tunneilla missannut sen, että raskaaksi voi tulla vain 1-2 päivänä kuussa. Kun sain valistuista asiassa, niin ei kestänyt enää kauan. En jaksanut ovulaatiopäiviä laskeskella, vaan 3 päivän välein oli treffit makuuhuoneessa. Siittiöthän elää sen 2-3 päivää. Ekalla kerralla meni 5kk ja nyt tokalla kerralla 2kk raskautumisessa.

      Niin ja vuoden kun on yrittänyt, niin sit on syytä jo mennä juttelemaan terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, eli ei teillä mitään hätää vielä ole..

    • Svdsuyd

      No ei ole hätää, jos ei kolmessa kuukaudessa tule raskaaksi. Tiesithän, että hedelmällisen parin harrastaessa yhdyntää ovulaatioaikaan, on vain 20-25 prosentin mahdollisuus raskauteen? Tuo on siis raskauden mahdollisuus per kierto, vaikka kaikki olisi kunnossa ja seksiä harrastettaisiin juuri oikeaan aikaan. Sen vuoden voi tosiaan rauhassa yrittää, sitten vasta kannattaa hankkiutua lääkäriin.

    • pojan äiti

      No meillä oli jo yksi lapsi ennestään, joka sai alkunsa ihan yrittämättä. Siksi hämmästys olikin suuri, kun ruvettiin toista yrittämään eikä mitään tapahtunut. Vuoden yrityksen jälkeen sai alkunsa yksi tuulimunaraskaus. Nyt vihdoin raskaana 1,5 vyrityksen jälkeen. Mekin alle 30. Lisäksi tunnen aina ovulaation ja minulla on säännöllinen kierto, joten voin varmuudella saoa, että seksiä on harrastettu oikeaan aikaan. Meillä tämä raskaus sai alkunsa loman aikana telttailessa, ehkä se oli sitten se onnistumsen salaisuus....

      Kolme kuukautta ei ole pitkä aika. Meidät on vaan aivopesty ajattelemaan, että raskaus alkaa heti kun kerran harrastaa suojaamatonta yhdyntää ihan missä vaiheessa kiertoa tahansa. No, toisille kai sekin on totta, mutta taitaa olla monelle silti ylläytys, ettei raskaudukaan ensimmäisestä kierrosta.

    • ei pesulle heti

      Odotan toista lastani ja molemmilla kerroilla olen raskautunut ekasta kierrosta pillereiden jälkeen. Kuulin kaverilta, että ei kannata mennä pesulle heti yhdynnän jälkeen, vaan makoilla puolisen tuntia. Siittiöt ehtii rauhassa uiskennella perille asti.

      En tiedä toimiiko, mutta tätä konstia käytin ja heti natsas...

    • uskova2

      ei se kuume asiaa auta lisää yrityksiä vaan. Joiltakin se ottanu vuosia.

    • kahden äiti

      3 kk on vielä aika lyhyt aika. Tuon ikäisten kannattaa hakeutua tutkimuksiin vasta, kun raskautta on yritetty tuloksetta vuoden ajan. 35 vuotiaasta alkaen voi tutkimuksiin mennä jo puolenv vuoden tuloksettoman yrityjsen jälkeen.

      Esikoinen tärppäsi ensimäisestä yrityskierrosta, jossa oli lisäksi vain yksi ainut yritys muutama päivä ennen ovulaatiota. Ikää oli silloin 33 vuotta.

      Toinen tärppäsi vasta puolen vuoden yrittämisen jälkeen. Käytettiin ovulaatiotestejä apuna, eikä silloin ollut useimpina kuukausina kai koko ovulaatiota. Se oli testin mukaan vasta yrityskierrossa nro 6, ja siitä kierrosta raskaus myös alkoi. Ikää minulla oli 36 vuotta.

    • No eihän se

      noin nopeasti välttämättä tapahdu. Yleensä silloin tapahtuu, kun ei toivo raskautta, joten lopeta toivominen ja kohta olet raskaana. Elät vain normaalia elämää ilman ehkäisyä.

    • Anonyymi

      Raskauduin ekasta kierrosta kun kumi jätettiin pois. Ei ollut mitään erikoisia taktiikoita, ihan normaalia seksiä ovulaation aikoihin. En todellakaan uskonut tulevani raskaaksi. Mulla oli tuohon aikaan ylimääräistä stressiäkin, mutta ainakaan omalla kohdalla sillä ei ollut mitään vaikutuksia. Ruokavalio meillä molemmilla oli terveellinen ja kumpikin liikkui hyvin.

    • Anonyymi

      Lomaile Amerikoissa.Siitiöt ovat parempia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe