Jumalan Poika onkin isä.

Risti-riita.

Jes.9:5. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartiolla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.

14

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus sanoi "minä ja Isä olemme yhtä" (Johannes 10:30) ja "jos te tunnette minut, opitte tuntemaan myös minun Isäni. Te tunnette hänet jo nyt, olettehan nähneet hänet" (Johannes 14:7) ja "joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän" sekä "minä olen Isässä ja Isä on minussa" (Johannes 14:10).

    • Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaiken hänen valtaansa. joh 3:35

      Isä on minut pyhittänyt ja lähettänyt maailmaan. Kuinka te voitte väittää minun pilkkaavan Jumalaa, kun sanon olevani Jumalan Poika? Joh 10:36

      Minä ja Isä olemme yhtä.

      • Kupla puhkeaa.

        Joh.1:18. Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänen ilmoittanut. 2Moos.33:20.


      • Kupla puhkeaa. kirjoitti:

        Joh.1:18. Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänen ilmoittanut. 2Moos.33:20.

        Niin hänse on poika on ilmoittanut Isän meille,autuaita olemme uskomme vaikka emme hän näe,kuten hän itsetoteaa. Jeesus sanoi hänelle: "Sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe." Joh 20:29


    • herätkää jo

      Minkä ihmeen takia te mantraatte joitain vanhoja tekstejeä ihmisten kirjoittamasta kirjasta ajattelematta pätkääkään mistä on oikeasti kyse ja mikä mahtaisi olla todellisuus asiassa?

      • Lainaan erittäin mielelläni Raamattua, koska siinä on todella viisaita ajatuksia. Itselläni ei ole läheskään niin viisaita ajatuksia.

        Meidän ihmisten jokainen sana on opittua. Ajatuksemmekin ovat opitun tulosta.


    • Raamattu sanoo Jeesuksesta seuraavaa:

      ”Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa.” (Kol 1:16,17)

      Kaikki tässä luomakunnassa on lähtöisin Jeesuksesta, siksi häntä voi kutsua myös Isäksi.

    • Dementianus

      Jeesuksesta tuli "Isä" häneen uskoville, sillä hän vastasi täydellistä Aadamia. Aadam esi-isänämme rikkoi Jumalaa vastaan ja näin ollen Aadamista ei voinut tulla "Iankaikkinen Isä" jälkeläisilleen eli hän ei voinut siirtää heille ikuista elämää.
      Sen sijaan Jeeuksesta tuli "Iankaikkinen Isä", koska hän oli tottelevainen ja hänen sovitusuhrinsa mahdollistaa ikuisen elämän häneen uskoville. Ihmisistä tuli oikeudellisesti kuin Jeesuksen poikia lunastusuhrilla tapahtuneen oston seurauksena. Lisäksi Jeesus tulee herättämään kuolleet takaisin elämään.

    • vastaappa

      OLiko siis kyseessä kauppa?

      kuka oli myyjä?
      kuka oli ostaja?
      kuka sai kauppahinnan?
      mikä oli kauppahinta?

      Ihmisistä tuli oikeudellisesti kuin Jeesuksen poikia lunastusuhrilla tapahtuneen oston seurauksena. Lisäksi Jeesus tulee herättämään kuolleet takaisin elämään.

      • aivan niin,

        ei näy tulevan vastausta. taitaa Teuvo olla sittenkin oikeassa, että lunastusmaksu meni Saatanalle!


      • Kupla puhkeaa.

        "Lisäksi Jeesus tulee herättämään kuolleet takaisin elämään" Matt.27:52-53. Ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös. Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monille.


    • Aloittajan esille ottama Raamatun kohta on käännetty (väännetty) alkukielestä kolminaisuusopilliset silmälasit päässä.

      Tässä muutama Raamatun kohta , joiden ymmärtämiseen ei tarvita mitään silmälaseja, vaan yksinkertainen lapsen usko että näin on.

      Joh 17:3 Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

      Kuka on y k s i n totinen Jumala?
      Kenet hän on lähettänyt? Poikansa vai iankaikkisen Isän.

      1.Kor. 8:6 niin on meillä kuitenkin ainoastaan yksi Jumala, Isä, josta kaikki on ja johon me olemme luodut, ja yksi Herra, Jeesus Kristus, jonka kautta kaikki on, niin myös me hänen kauttansa.

      1Ti 2:5 Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus,
      Gal 3:20 Välimies taas ei ole yhtä varten; mutta Jumala on yksi.

      Nämä ovat suoria sanoja Raamatusta, eikä niiden selittämiseen tarvita mitään kolminaisuusopin kiemuroita.
      Kolminaisuusoppi syntyi, kun uskovat ihmiset tunsivat tarvetta järjellään selittää selittämätöntä Jumalaa. Sen sijaan, että olisivat uskoneet Jumalan ja Jeesuksen omia sanoja heidän kertoessaan yksinkertaisen totuuden.

      Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa. 5 Moos 6:4, Mark 12:29.

    • oikeaasanomaa

      Joh 17:3 Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

      1 Joh 5:20 Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

      1 Kor 15:47 Ensimäinen ihminen on maasta ja maallinen, toinen ihminen on itse Herra taivaasta. (Vanha Biblia alkuteksin mukaan)

      1 Kor 15:47 ο πρωτος ανθρωπος εκ γης χοικος ο δευτερος ανθρωπος ο κυριος εξ ουρανου (Bysantin teksti)

      Johanneksen evankeliumin luku 17 sanoo Isän olevan yksin totinen ja Jumala ja 1 Johanneksen kirjeen luku 5 sanoo Messias Jeesuksen olevan totinen Jumala sekä 1 Kor 15:47 sanoo Jeesuksen olevan Herra (Jumala) taivaasta. Onko näissä Raamatun kohdissa olemassa ristiriita? Ei tietenkään sillä Isä yksin on totinen Jumala siinä merkityksessä, että Isä yksin on Kaikkivaltias Jumala ja Jeesuksen pää. Isän Kaikkivaltius ei vie pois Jeesuksen Jumaluutta, sillä Raamattu sanoo Jeesuksen olevan totinen Jumala ja Herra (Jumala) taivaaasta.

      Kuten aikaisemmin on käynyt ilmi, niin hengelliset tulee ymmärtää ja uskoa hengellisesti, ei lihan mielen mukaan järkeilemällä. Se ei joka ei usko Jeesuksen Jumaluuteen tulkitsee Raamatun sanaa oman järkeilynsä kautta, jonka takia hän ei kykene ymmärtämään Raamatun selkeää ja kirkasta ilmoitusta yhdestä Jumalasta, joka on Isässä, Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä.

      Meidän tehtävä ei ole järkiperäistää ja tulkita oman ymmärryksen kautta Jumalan sanaa, vaan uskoa se kokonaisuudessaan ja siksi emme voi kumota Joh 17:3, 1 Joh 5:20 ja 1 Kor 15:47 sanomia, vaan meidän täytyy uskoa ne Pyhässä Hengessä, jolloin ristiriidat katoavat koskien Jumaluutta. Niin kauan kun ihminen yrittää oman järkensä logiikan kautta ymmärtää Raamattua, niin hän ajautuu ristiriitaan, koska hän ei usko eikä ajattele hengellisesti, vaan lihan mielen mukaan.

      Raamattu sanoo todella selkeästi Isän olevan yksin Kaikkivaltias Jumala ja että Jeesus on Jumala. Edellä oleva näyttää ristiriidalta jos ojentaudumme ja pyrimme uskomaan Raamattua ihmisen järjenpäätelmien mukaan. Jos ja kun uskomme Jumalan armosta Raamattuun Pyhän Hengen vaikuttaman uskon kautta, niin ristiriita poistuu, koska Jumaluuden hierarkiassa Isä on Pojan pää. Vain uskon kautta Pyhässä Hengessä voimme ymmärtää Jumalan olevan yksi Isässä, Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä, eikä Raamatun sana ajaudu silloin itsensä kanssa ristiriitaan, eikä meidän tarvitse kieltää Jeesuksen Jumaluutta, sillä Jeesuksen Jumaluus on kristallinkirkkautta kirkkaampi Raamatun opetus.

      kopsasin tosta http://www.kotipetripaavola.com/RaamatunopetusJeesuksenJumaluudesta.html

      • Risti-riita.

        "Jeesus on Jumala." 1Joh.4:12. Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. 2Moos.33:20. Ja hän sanoi vielä: Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon. 2Moos.33:11. Ja Herra puhutteli Moosesta kasvoista kasvoihin, niinkuin mies puhuttelee toista. 5Moos.5:4. Kasvoista kasvoihin Herra puhui teidän kanssanne vuorelta, tulen keskeltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe