Hermojuuripuudutus

Tuskainen

Onko selän hermojuuripuudutuksesta ollut minkälaista apua, jolle se on tehty?
Kuinka pian kipu on hellittänyt ja onko se pysynyt kauan poissa?

43

23835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kipumummeli

      Minulle tehtiin hermojuuripuudutus 7.8.2014. Kipu säteili selästä lonkan kautta jalkaterään saakka helpottui heti puudutuksen jälkeen ja toivottavasti pysyy poissa. Selkäleikkauksia takana kolme viimeinen 2011 luudutusleikkaus L4-5 väli. Selkä edelleen rasituksessa ramppailee ja kipuilee mutta jatkuva hermokipu on helpottunut puudutuksen ansiosta. Kivuton toimenpide puudutus oli ja kolmen kuukauden jatkuva kipu loppui siihen. Tässäpä kokemukseni puudutuksesta.

      • Tuskainen

        Hienoa, että puudutus on kivut sinulta vienyt, toivotaan, että pysyvät myös poissa. Itse olen kärsinyt yhtäjaksoisesti selkäkivusta n. puolisen vuotta, josta viimeisin kuukausi on ollut yhtä tuskaa. Välilevyn pullistuma painaa hermoa joka myös on tulehtunut. Kipu on säteillyt alaselästä varpaisiin.

        Puudutuksen sain kolme päivää sitten, sattui aika kipeästi, kun laitettiin. Ainoastaan varpaaseen säteilevä kipu on nyt helpottanut. Alaselkää särkee kovasti ja kantapään ja nilkan alue kipuilee myös. Saa nähdä tuleeko apua nuihin muihin kipuihin sitten pikkuhiljaa.

        Olisi kiva lukea vielä kokemuksia lisää.


    • puuduteltu

      Sain keväällä hermojuuripuudutuksen. Ekana iltana jalat hyytelöä, toisena päivänä kipuili, ja sitten helpotti. Tosin puudutuksen vaikutus kohdallani kesti vain 5 päivää.
      En tiedä onko vaikutusta, mutta kävin 4:nä päivänä lenkillä. Kukaan ei ohjeistanut ainakaan, ettei saisi mennä. Uutta puudutusta ei siis lähdetä mulle edes kokeilemaan. Toivottavasti sulla auttaa.

      • Tuskainen

        Harmi, että puudutus ei sinulle tuon kauempaa auttanut.
        Miksi uutta puudutusta ei sinulle sitten kokeilla, haluatko kertoa?

        Itse en voi edes ajatella lenkillä käyntiä, koska jalka lahaa perässä kipua tuottaen ja selkään tulee kauhea paine jo muutaman minuutin ylhäällä olon jälkeen. Vähän väliä täytyy pitkälleen mennä.

        Ei ole kivut vielä hellittäneet, ainoastaan isovarpaan alueella on kipu pois.


    • puuduteltu

      Uutta puudutusta ei tehdä siksi, että vaikutus oli noin lyhyt, eli ei siis toimi minulla.
      Nykyään käytäntö onkin kai, että pistävät kerran ja uusivat vasta pidemmän ajan kuluttua, kun ennen suositeltii lyhyen aikavälin sisällä 2-3 puudutusta.
      En tosiaan osaa sanoa, oliko sillä lenkkeilyllä vaikutusta asiaan, tuli vaan itselle mieleen, että näinkö "töppäsin" hyvän alun.

      Lääkärin kanssa juttelin, niin kertoi, että puudutus ei tosiaan toimi kaikilla. Niillä joilla toimii, niin saavat usein pitkänkin kivuttoman jakson. Tai mikä parasta kivut jäävät kokonaan, jos vaiva/vamma ei uusi.

      Tuntuu aika oudolta, ettei piikki ole kohdallasi vieläkään alkanut toimimaan. Vaikutus pitäisi kuitenkin alkaa melko välittömästi.

      Itselläni ei kipuihin ole saatu helpotusta. Nyt taas jonossa uudestaan erikoislääkärille, joka yrittää saada kipulääkitykseni suunniteltua niin, että niistä olisi edes jotain apua. Turhaan niitäkään ei viitsi syödä, kun vaikutus niin tehoton.

      Leikkaus tosin vielä edessä, mutten uskalla sillekään vielä peukuttaa.
      Jonot vaan tuppaa oleen niin pitkiä. Akuuttileikkaukseen kun ei pääse, ennenkö on alapää pettää ja kaikki tulee alle. Onneksi näin ei ole vielä käynyt.
      Jalat pettävät silloin tällöin ja se jo riittää.

      • Tuskainen

        Minulla on ollut sellainen käsitys, että jos puudute ei auta ensimmäisellä kerralla, niin kokeillaan uutta jonkinajan kuluttua.

        No, se on käytävä ensi viikolla lääkärillä sitten, jos ei ala enempää vaikutuksia minulla näkyä. Kantapää on nyt ollut kokoajan sellainen turta ja pistelyä tuntuu. Istuminen on ollut lähes mahdotonta pari päivää, kun kipu säkenöi selän kautta polvesta pohkeeseen.

        Olet siis kuitenkin leikkaukseen pääsemässä?


    • puuduteltu

      Vähän vastaaminen kesti, kun en ole koneella juurikaan istuskellut.
      Leikkaukseen pitäisi olla menossa, mutta sen suhteen ei pidetä kai kiirettä, koska ei tiedetä onko siitä paljoa apua. On niin monta vammaa.
      Mulle sanottiin, että käytäntö tosiaan puudutusten suhteen muuttunut, mutta saattaahan se olla, että jokapaikassa ei käytäntö siinä(kään) sama ole.

      Kannattaa tosiaan käydä, koska kyllä sen vaikutuksen pitäisi jo kokonaan näkyä.
      Onko ne sitten pistänyt niin vähän ainetta sulle tms. Vähän kaukaa haetulta sekin tuntuis.

      • Tuskainen

        Eilen kävin tk:ssa kipuineni, jalkaa laahaten apua pyytämässä.
        Sain ajan lääkärille perjantaiksi. Saa nähdä mitä lääkäri suunnittelee jatkoa ajatellen. Pahasti pelkään, että laitetaan vain kipujen seurantaan ja lääkkeitä syömään.


    • puuduteltu

      Toivottavasti ei.
      Pyydä heti lähete ortopedille, tai mikäli siellä jo käynyt niin fysiatrille. Siis ihan hoidon suunnittelua ajatellen. Mulle on vuosia tyrkytelty mitä ihmeellisimpiä lääkkeitä, joista suurinta osaa en ole ottanut vastaan.
      Ainoastaan kipulääke käytössä, mitään mieliala/epilepsia lääkkeitä, en suostu tähän syömään. Kipulääkkeissäkin on se, että tulehduskipulääkkeet kun ei ole pitkäaikaiseen käyttöön suunniteltu (maha ja sisäelimet ei niitä kestä), niin siksi syön pelkkiä kipulääkkeitä.

      Vatsa- ja selkälihasten treenaaminen välttämätöntä, kivun salliessa.
      Hommasin myös TNS-laitteen, sen saa myös terveyskeskuksen fysikaaliselta lainaan, siitä on apua.

      • Tuskainen

        Nyt on lähete kiireellisenä neurokirurgille. Mitä siellä sitten tulee tapahtumaan?
        Lääkäri käski mennä päivystykseen enshätään, jos kivut sietämättömäksi menee.
        Täytyy nyt vaan koettaa sinnitellä päivä kerrallaan vielä. Alkaa vaan olla keho aika vetelä, kun on kaikki liikkuminen niin rajallista. Ulkoilukin on jäänyt niin vähälle, kun ei voi kauan seisallaan olla.


    • puuduteltu

      No toivottavasti aika tulee pian, ja jos ei ala kuulua, soittele sen perään.
      Siellä ne katsoo, onko leikkaustarvetta, auttaako lääkkeet, ja tarvitaanko niiden lisäksi fysikaalista.
      Päivystykseen kannattaa mennä tottakai, jos olo on tukala. Lisäksi jos et nyt sattuisi sitä kautta nopeampaan eteenpäin pääsemään, saa ainakin kipupiikit.
      Niistä on kiputilassa apua, vaikkei ne kipua kokonaan viekään.

    • kipumummeli

      Hermojuuripuudutus tehtiin Kysissä 7.8.2014 kolmisen viikkoa kipu pysyi poissa. Samanlainen tilanne kipujen suhteen nyt kuin ennen puudutusta. Kipulääkkeenä Temgesic josta ei apua hermokipuun. Mitenhän tästä eteenpäin kun ortopedi sanoi hermojuuripuudutuksen jälkeen, että ei voida tehdä enää muuta pitää vain nostaa kädet pystyyn. Lähteäkö tässä yksityiselle puolelle apua hakemaan jospa siellä olisi tarjolla jotakin tilanteen korjaamiseen.

      • puuduteltu

        Älä tyydy tuohon vastaukseen, menet uudelleen omalääkäriin ja pyydät lähetteen fysiatrille tai kipuklinikalle. Mieluiten ensin fysiatrille.
        Noin mullekin sanottiin, mutta sinnikkäästi jatkoin juoksemista, omalääkärin lähetteellä aina uudestaa eteenpäin.
        Ei munkaan kohdalla kivuille vielä ole löytynyt helpotusta, mutta nyt jo sentään kokeillaan aina lääke kerrallaan jospa se apu löytyisi.
        Lisäksi fysiatrilta saat oikea oppiset hoito-ohjeet selän jumppaamiseen.
        Eteenpäin vaan!


    • kipumummeli

      Tilanteeni taitaa olla niin, että kaikki on jo kokeiltu "lääkäreiden mielestä" julkisella puolella mitä voivat tehdä. Yksityisellä puolella lääkärit ovat erimieltä hoitolinjoista, mutta sitten se tilanne jumiutuu kun laittavat hoitaneelle taholle jatkoselvittelyyn. Tälläista on vaikea aina ymmärtää mutta mitäs muuta voi kun olla pompoteltavana. Eteenpäin kuin mummo lumessa ei kai se muukaan auta. Onneksi olen sisukas vaikka joskus meinaa hermot mennäkkin tässä pyörityksessä.

    • puuduteltu

      Tiedän todellakin mitä tarkoitat.
      Mulle sanottiin ihan samoin, kaikki tehty mitä voi tehdä. Odotin pari viikkoa, ja omalle lääkärille, hän ei tietenkään voinut kun laittaa lähetteen eteenpäin. Muutaman kerran ortopedi soitteli, laittoi fysiatrille, joka taas laittoi takaisin ortopedin jonoon ja sitä rataa.
      En antanut periksi, vaan menin aina uudelleen omalle lääkärille, joka alkoi olla jo täysin tuskaantunut asiaan.
      Hän uusi lähetteen, soitti sen perään. Kävin vielä yksityisellä, joka kirjoitti oman terveysaseman ortopedille viestin.
      Loppujen lopuksi pääsin eteenpäin, nyt "uudet" hoitokokeilut menossa. Nyt sovittuna säännölliset käynnit siihen asti, kunnes asiat selviävät tavalla tai toisella.

      Tutkittu on, on otettu magneettikuvia, röntenkuvia, hermorata tutkimuksia, nyt menossa vielä uusinta magneetteihin, ultraan jne. Minullakin on kivun ns. syy selvillä, muttei se miksei se lähde helpottamaan, ja sitä nyt tutkitaan ja hoidetaan.
      Kun sinulla ei tuo temgesic auta kipuun, pyydä se vaihtoon ja pyydä myös kipupiikit, ne auttaa hetkeksi.

      • Tuskainen

        Tässä olen teidän "kipumummelin" ja "puudutetun" keskustelua välillä lueskellut ja todennut, että pitkä taival teillä on jo ollut kipujen kanssa.

        Vielä ei ole neurokirurgille aikaa kuulunut, vaikka kuulosti kiirellisenä lähetteenä menevän. On nyt alkanut tulemaan tuohon toiseenkin jalkaan hermosärkyä, ukkovarpaaseen tulee tuikauksia lähes päivittäin.

        Kipupiikkejä olen muutaman kerran saanut tässä viikkojen aikana, mutta niistä ei ole apua tullut. Kipulaastarin mahdollisuutta myös lääkäri viime viikolla ehdotti, mutta en vielä asialle oikein lämmennyt.


    • puuduteltu

      Soittelen sen lähetteesi perään. Itse muutaman kerran kokenut, että lähete ikään kuin kadonnut johonkin välille. Tietty kaupunkikohtaiset erot varmaan jonotusajoissa, mutta silti.
      Mulla ne kipupiikit auttavat sen yhden illan, mut sekin on parempi kun ei mitään.
      Harkitse sitä laastaria, jos ei sovi, niin jätät pois.
      Itse sain eilen taas kortisonia pistoksena, lääkkeet tosiaan lähes tehottomat.
      Tässä muutaman kuukauden sisään pitäis leikkausta suunnitella, mutta sekin vaihtelee ihan sen mukaan kuka lääkäri kuvia tulkitsee. Toinen leikkaisi heti, toinen odottelisi...
      No ainakin kun molemmat jalkasi menevät pois pelistä, niin pääset nopeasti saamaan apua... tyhmää mutta näin se menee.. Tsemppiä.

      • puuduteltu

        siis soittele:) Aamusilmillä tulee virheitä.


    • kortisoniko

      Eilen tehtiin ja EI MITÄÄN apua ja kuulin että aine olisi ollut kortisonia ja sehän ei puuduta ketään eikä mitään?!!

      Siis oireet vas ukko varvas ja ärtynyt turtuneisuus mola jalkoihin ja selkäkipuun

      • ukkov55

        SAmoin mulla samoin oirein -EI apua

        "kortisoniko"

        Huomenna muualle uusi yristys jos osaavampi lekuri?


    • Vinkkejäolisi

      Isohko prolapsi L4 ja 5 välissä todettu magneettikuvauksessa viime heinäkuussa. Kärsitty puolitoista vuotta siitä. Lokakuun alussa vielä neurokirurgian poliklinikan käynti.
      Mutta jostain syystä kipu lieventyi kuin aloin kokeilla muutaman minuutin roikkua punnerruspenkillä varovaisesti pää alaspäin ja tukilevy lantion kohdalla. Lisäksi käytän vielä ajoittain tukiliiviä. Syön mietoja särkylääkkeitä, siis tulehdusärkylääkettä ja varsinaista särkylääkettä. Vatsasuojalääkettä myös.
      Kenties selän roikuttaminen pystyssä voisi auttaa myös? Myös vatsalihasten ja vinojen vatsalihasten supistaminen itse seisoma-asennossa voitaisiin kokeilla? Paksut polvisukat tai villasääristimet jaloille kylminä tuulisina päivinä lämmittämään. Nukkumisasennossa tyyny polvien välissä kyljellä tai polvet koukussa.

    • Maalaisukko

      Hei!
      Kirjoitelkaa oikeasta asiasta, eli selän hermojuuripuudutuksesta, eikä mistään kortisoni piikeistä. Itseltäni on puudutettu molemmin puolin 2 kertaa v. 2008 -2009.
      Puudutus tehdään röntgen laittein ohjattuna toimenpiteenä leikkaus salissa.
      Aikaa toimenpiteistä on keskimäärin 6 vuotta, eikä nämä aiemmin vaivannet valtavat
      kiputilat ole onneksi paalanneet. Historiaa: v. 1982 leikattiin 4. ja 5. välistä välilevytyrä
      ja v. 1996 selkäydinkanavan ahtauma.

      • ukkov55

        Juuri noin mullekkin huomenna! "Maalaisukko"

        Samasta asiasta kyse vaan miten se tehdään eli toi ohjaus puuttui eka kerralla KYSissä ja ei tulosta
        Nyt muualle

        Tsemppiä!


      • Anonyymi

        Minulle tehtiin alaselän skolioosiin hermojuuren vapautusleikkaus 2019 eli 4 vuotta sitten. Nyt on pari niveltä tulehtunut , ovat vierekkäisiä, ja kipeähän se on. Nyt on kipulaastari, mieto, joka ei auta. Särky- ja tulehduskipulääkkeet eivät juurikaan auta. Haluaisin tuohon röntgenlaitteella tehtävään puudutukseen...Asun Rovaniemellä ja Oulussa vissiin lähin vastaava laite. Nyt pitäs vaan saada lähete. Magneettikuvat on, ortopedi suositteli tulehduskipulääkkeitä, fysiatri sanoi, että ei ruveta summassa piikittämään. No,
        en anna periksi. Mutta yksityinen on niin paljon kalliimpaa..

        Orvokki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle tehtiin alaselän skolioosiin hermojuuren vapautusleikkaus 2019 eli 4 vuotta sitten. Nyt on pari niveltä tulehtunut , ovat vierekkäisiä, ja kipeähän se on. Nyt on kipulaastari, mieto, joka ei auta. Särky- ja tulehduskipulääkkeet eivät juurikaan auta. Haluaisin tuohon röntgenlaitteella tehtävään puudutukseen...Asun Rovaniemellä ja Oulussa vissiin lähin vastaava laite. Nyt pitäs vaan saada lähete. Magneettikuvat on, ortopedi suositteli tulehduskipulääkkeitä, fysiatri sanoi, että ei ruveta summassa piikittämään. No,
        en anna periksi. Mutta yksityinen on niin paljon kalliimpaa..

        Orvokki

        Rovaniemelläki tehdään hermopuudutuksia,(LKS) Eilen pistettiin, älyttömät kivut tiessään.seurataan koska kävely vielä arvaamatonta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rovaniemelläki tehdään hermopuudutuksia,(LKS) Eilen pistettiin, älyttömät kivut tiessään.seurataan koska kävely vielä arvaamatonta

        Hei, ”tungen” tähän väliin kysymään onko kivut edelleen pois? Äidilleni (84v) mahdollisesti tehdään hermojuuripuudutus ja hän vähän hermoilee sitä kuinka vaikuttaa ja onnistuu. Ja juurikin LKSssä.


      • Anonyymi

        Sehän hermojuuri puudutus.On juuri sitä joka tehdään röntgenissä.


    • Kipee

      Hei! Fasettipuudutus olisi vasta marraskuun lopulla. En jaksa näiden jatkuvien kipujen kanssa yli neljää kuukautta enää odottaa. Olen pian vuoden kestänyt ja alkaa olla "pakki sekaisin" unettomista öistä, pelosta pysyvistä vaurioista, kovista kivuista. Pitkittynty stressitila kipujen vuoksi. Paksu rahapussi pitäisi olla, et pääsisi hoitoon.

      Burana 600mg 6

    • Tehoton

      Mulle laitettin hermojuuripuudute reilu viikko sitten., ei mitään apua. Kivut pahentuneet kyllä sen jälkeen ja lisääntyneet hurjasti. Mitähän tässä sitten tekis. Töistäkään en haluais sairaslomaa ottaa..hampaat irvessä kinkkasen menemään.

      • Anonyymi

        hermojuuripuudute toissapäivänä laitettu ja kivut sen kuin kasvaa. ei tuonut helpotusta.targinikkiä syöny jakivut vähän helpottavat.En tiedä mitä tässä vielä tekis, että liikenteeseen pääsis...


    • Anonyymi

      Minulle tehtiin hermoratapuudutus 5 viikkoa sitten siitä kahden viikon päästä vähän oli apua mutta ei enää.Mulla on 4-5 nivelen välissä hermo puristuksissa ja nikaman toisesta päästä on terävä kuluma ,se hermo on niin syvällä että ei auta kuin leikkaus ,lisäksi mulla on skolioosi selkäranka ollut nuoruudesta asti ja alaselässä on kulumia .Suunnitteillä on leikkaus ,selkärankaan myös laitetaan tuki ruuveilla ette selkä romahda eiyksin voi tehdä vain tuota nikamanosasta ottaa luuta.Vähän pelottaa kun siinä on suuri leikkaus ja voi halvauksen vaara myös.Mutta kun kivut on kovat ajoittain ja vasen jalkaa puuduttaa aamusta ylösnoustessa ei pääse kunnolla käveleen ja koko reiteen pakarasta alaspäin viiltää ja on kipeä ja varpaat puutuu.Mangneettikuvat on otettu puolli vuotta sitten ..Pakko on leikata kun muulla tavalla ei hermoa voi vapauttaa .

    • Anonyymi

      Minulle tehtiin myös hermojuuripuudutus yliopistollisessa sairaalassa röntgenin avustamana. Ei ollut minkäänlaista vastetta. Olen syönyt montaa erilaista kipulääkettäkin, mutta eivät helpota kipuun, sivuoireita on ollut enemmän kuin varsinaista hyötyä. Istuminen on mahdotonta niin seistään sitten.

    • Anonyymi

      Onko kellään kokemuksia hermojuuripuudutuksesta käsivarteen?

    • Anonyymi

      Miehelleni tehtiin se vajaa 6 vuotta sitten, kun nousi toimenpidepöydältä niin kivut olivat hävinneet! Sanottiin että voi uusiutua ja niin teki noin puolentoista vuoden kuluttua, tehtiin sama toimenpide uudelleen ja oireet katosivat! Sanottiin että kolmatta kertaa ei voida tehdä jos kivut taas alkaa mutta nyt oireita ei ole tullut! Nyt kulunut melkein 4 vuotta ja eikä ole oireita! Kannattaa mennä toimenpiteeseen.

      • Anonyymi

        Olen menossa puudutukseen, kiva kun jollain on näin positiivinen kokemus! 😊🙏


    • Anonyymi

      Onko kellään uusimpia kokemuksia puudutuksesta, onko auttanut?

      • Anonyymi

        Minulle tehtiin tuo hermojuuriblokadi ja en ainakaan huomannut siitä olevan mitään apua. Voi nopeuttaa sen ahtauman katoamista. Tällaiset vaivat paranee hyvin ihan itsestään.


      • Anonyymi

        Hei,
        Minulle tehtiin hermojuuriblokadi 7.11.2023.
        Oli näppärä toimenpide. Turha jännittää (itse jännitin kovasti, kun olin näitä kommentteja lukenut,että on kovin kivulias jne).
        Toki puudutukset pikkasen pistää ja tuntee kun sinne hermojuuren "anturilla" pikkuhiljaa mennään.
        Mutta se tunto ei kipua. Kun mentiin hermojuuren lähelle tuntui kun sähköisku(pieni hetki se).
        Ja kun varjoaine laitetaan se tuntuu pienen hetken kipuna samoin kun puudute/kortisoni laitetaan. Mutta ne niin pieniä hetkiä,että turha pelätä.
        Ja kuulemma hyvä,kun tuo hetken kipu(niinkuin sähköisku) tuntuu siellä mikä paikka jalassa kipuillutkin,niin tieto,että menee aineitten vaikutus sinne mihin pitääkin. Ja minulla jäi kyllä kipu sille reissulle. Toki pistokohta vähän aristaa toimenpide illan.
        Koko homma kesti reilu puoli tuntia valmisteluineen.
        Eli heti tuli helpotus kipuihin ja monen kuukauden kipujen jälkeen operaatiossa hetken kiputuntemuksia ei kannata pelätä.
        Toivotaan nyt,että kivut pysyisi pitkään/kokonaan pois. Yhtään lääkettä en ole selän/jalkakivun takia operaation jälkeen tarvinnut.


      • Anonyymi

        Hei.kyllä sain apua.Ainakin heti auttoi jonkun verran.


    • Anonyymi

      Onko jollain jätetty globidogreeli tauolle

    • Anonyymi

      Eilen sain hermoratapuudutuksen ja oottelen apua .On jo auttanut vähän.Toivon lisää. Kyllä se kannattaa ottaa.Ei se pisto koske kuin hetken.Ei tarvii jännittää.

      • Anonyymi

        Hyvä homma, mutta kannattaa tiedostaa myös riskit. Mä tiedän ihmisiä, joille on tullut aika pahojakin halvausoireita noista, ja myös leikkauksista. Siinä on aina riski kun ollaan lähellä hermoja.

        Olen vähän ymmälläni miksei jonkusiin tehoo mikään kipulääke, ei vahvatkaan. On tietysti allergioita yms eikä voi ottaa, mutta onko toisilla sitten jotenkin "väärä" geenit. Olen mä kyllä semmosiakin tavannut ettei esim. Panacod auta - eihän sitä voi ottaa, kun sitten ei ole niin puhelias! Ei tämmöstä voi käsittää ja ettei tätä välttämättä kerrota edes lääkärille. Voikin kysyä paljonko tämmöstä on ja ottaako ihmiset lääkkeitä niinku pitää ja riittävän pitkään.
        Mulla tehoo nyt Panacod tarpeeksi, kunhan ei liikaa rasita yms. mutta sen olen huomannut, että kannattaa ottaa tyhjään mahaan niin saa parhaan kokonaistehon, vaikkei tätä ohjeistetakaan.

        Monisairas


    • Anonyymi

      Minulle tehtiin hermoratapuudutus 7viikkoa sitten.Ensin se nosti sokeritasapainon 17.sitten oli pari viikkoa hiukan jalat vähän paremmat mutta nyt aivan kauhean kipeät.En tiedä mikä sen teki??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe