Tämä on nähtävä!

Ketä ne sankarit?

Vaikka välillä iskee myötähäpeän puolelle niin tästä dokumentista välittyy se perisuomalainen kännisekoilu ja huumorintaju. Siihen kuuluu osana myötähäpeä mutta minkäs teet. Aika moni meistä ei pystyisi katsomaan itsestä tehtyä videomateriaalia noissa olosuhteissa päiväkausien dokaamisen jälkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=o1np9AHF-pc#t=3908

Minulle jäi pääpiirteittäin ihan lämminhenkinen maku vaikka olisin paikan päällä ollessani saattanut hieman kommentoida joitakin puheita. (ellen olisi itse ollut samassa kondiksessa)

24

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkä hyvä niin

      eipä näkynyt ilman kirjautumista ja näkemättä jäi mutta en varmasti menettänyt mitään

      • normipäivä.

        Tuolta näet ilman kirjautumista.

        http://www.city.fi/ilmiot/turistit-dokumentti pattayalta on myotahapean riemuvoitto/4279

        Alle kolmevitosena peritavallisena perheenisänä olisin minäkin paheksunut tuota toimintaa ja puheita mutta nyt 10 vuotta myöhemmin voin vaan todeta että ihan tavallista suomalaista kännäämistä jota näkee myös Suomessakin.

        Pojat videolla on vaan innoissaan kaikista mahdollisuuksista joita ympärille avautuu. Täysin ymmärrettävää ja tuota tapahtuu muissakin lomakohteissa johon suomipoika painelee.


    • 28x...

      Olipas todellinen ja aivan mahtava nostalgiapläjäys tämä leffa. Oli taatusti dokumentaarinen, tosin hieman liian kaunisteleva kuvaus tosimiesten lomapäivistä Pattiksella. Voin aivan hyvin samaistua leffan päähenkilöihin. Tosin vauhtipäivinäni eivät nämä pehmopojat olisi mukanani pysyneet.

      Voisin kuvitella sika- amalian olevan siellä ja haukkuvan poikia päin naamaa sossupummirunkkareiksi jakomäestä. Tulisi tautisen pahaa jälkeä...

      Kiitoksia tosi viihteellisestä elokuvasta.
      Sekä suurkiitos "näyttelijöille" jotka hakkasivat mennen tullet ns. ammattinäyttelijät.

      • AP.

        Olen samaa mieltä. Pojat tahtoo vaan pitää hauskaa.

        Känniputken aikana jotkut keltanokkaisemmat kävijät syyllistyy pienoiseen machoiluun mutta se on ihan luonnollista ja se ei ole mitään uutta Pattayan tytöille eikä Pattayan miehille. Väärässä seurassa ei kannata kuitenkaan käyttäytyä huonosti tai loukkaavasti.

        Moni aloittelija saanut tuta kuinka Siperia opettaa kun erehtyvät heittämään huonoksi huumoriksi tarkoittamansa lauseen tai sanan esimerkiksi jonkun suomipojan thairouvalle. Siinä tulee päälle sekä rouva että mies ja siinä ei silloin enää itkukaan auta.

        Tytöt innostuu kaikenlaiseen silloin kun viina virtaa ja rahasta ei pihistellä. Itse pidän aidosti hauskaa mimmien kanssa eikä minun tarvitse machoilla eikä elvistellä mitään kuten pojat hieman filmillä tekevät.
        Pattiksen tytöt on oikeissa olosuhteissa todella villejä ja leikkisiä pakkauksia ja tietävät mitä tarkoittaa hyvä meininki.

        Niitä ominaisuuksia ei amatöörit ja köyhän miehen elvikset saa loihdittua esiin. Siihen tarvitaan hieman enemmän kapasiteettia monessakin mielessä.


    • Ei-asenteellinen

      Kuvaajan / dokumentin tekijän asenteellisuus tulee pahasti läpi. Hän on pyrkinyt nolaamaan suomalaisia dokumentillaan mutta ei ole onnistunut siinä. Hän on nolannut itsensä homofobiallaan ja kuvasi kundeista vain ne humalaisimmat otokset ja antoi ymmärtää että Pattayalla on vain leidareita.
      Samaten dokumentin tekijän englanninkielen taito oli aivan perseestä.

      Yksi hyvä kommentti City- lehden sivulta:

      ""Tekstistäsi, Panu, paistaa läpi kammo seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Dokumentissa ei ole mitään häpeällistä, enemmänkin siinä että SINÄ olet niin kiivasti takertunut juuri leidareihin. Läpi paistaa myös länsimaisten uskontojen tartuttama kammo homoseksuaalisuutta- ja muita seksuaalivähemmistöjä kohtaan, kuten myös kulttuurimme yleinen toisia väheksyvä ja leimaava asenne. Kannattaa tutustua theravadabuddhalaisuuteen, Thaimaan ja kaakkoisaasian valtauskontoon, toisten ihmisten hyväksymisestä sellaisina kuin ovat. Sinulle kun asia näyttää tuottavan suunnattomasti vaikeuksia.

      Mitä leidareihin tulee, tosiasiahan on, että nämä ovat huomattavasti naista taitavampia seksissä. Tietenkin toinen alkuperältään oleva mies tietää mikä tuntuu miehelle hyvältä. Tosin koska ovat nykyään naisia, ja näyttävät ja käyttäytyvät kuin naiset, niin sopivat heteroillekin oikein hyvin. Kokemukseni leidareista eivät tosin rajoitu vain seksikokemuksiin, vaan kaveriporukassa ulkona syömässä käydessä aina välillä yksi tai kaksi leidariakin sattuu tulemaan mukaan. Oikein mukavia ja hauskoja ihmisiä.

      Terveisin, myös Thaimaassa asuva (mutta ei videolla esiintyvä) suomalais"juntti""

    • AntiKörtti

      Ujonpuoleisia poikia paitsi se koomikko Visa. Pojat ilmeisesti ovat joko jumalattoman ujoja aloittelijoita tai sitten he ovat aivan pers auki kun ei tunnu tyttöä löytyvän käsipuoleen vaan pelkkiä puheita. Hyvä meininki silti ja siinä sitä oppii!

      Meikäläinen ei ole noin suurieleinen eikä kovaääninen mutta yksikseen en Pattayalla ole paitsi silloin kun istun paskalla. Saatan helposti rakastua kolmekin kertaa päivässä ja voi sitä eron tuskaa kun kahden viikon reissussa saattaa päättyä parikymmentäkin ihmissuhdetta.

      Kyyneleitä ei ole silti aikaa Pattayalla vuodatella kun täytyy antautua uusien seikkailuiden pyörteisiin kuin Indiana Jones konsanaan.

      Suomella olisi paljon opittavaa Pattayasta helevetin körtit!

      "Ois paratiisi meillä täällä näin jos elettäisiin aina lähekkäin"

      • jebujebb5000

        No ei kai sokeekaan usko noitten poikien tyttöjä kaipaavan käsipuoleen??? Muuten vaan läpällä toistensa nännejä imevät...


    • 28x...

      Otan osaa hra AntiKörtin eron jälkeisiin tuskatiloihin joista myös itseni tunnistan. Se on järkyttävää kun joskus joutuu useammankin kerran päivässä käynnistämään yhteistyöneuvottelut joiden tuloksena joudun sitten antamaan uskollisille työntekijöilleni lopputilin. Pehmeä lasku eläkkeelle ei sovi koska nämä likkaset työskentelevät n. 35- 40- kymppisiksi. Heittävät toki elämänsä loppuun asti sivupikkukeikkaa jos jollekin kelpaavat. Se eloilo on thaikkutytösillä aina siinä hieman pinnan alla mutta pikkuisen kun leuan alta rapsuttaa ja pyllyä kehaisee niin johan on suu korvissa ja valkoiset ihanat naurunapulat siinä sojottavat, vaalenpunainen pikku kieli välissänsä...
      Joillekin uskaltaa juottaa pari Breezeriä ja johan alkaa se kehuttu pylly pyörimään oikeinkin iloisesti. Sitä on sitten mukavaa seurata ja välillä vähän läimäistä.

      Mun piti jotain vielä tuosta leffasta lätistä mut'ku unohtui jutut...
      Aloittelijoitahan pojat kaikki olivat ja sen kaikesta huomasi. Kuitenkin vetivät osansa aivan ihailtavasti huolimatta nuijan kuvaajan tarkoitushakuisista pilaamisyrityksistä. Olikohan tuottajan tarkoitus tehdä leffasta luotaantyöntävä sekä perheellisille suunnattu inhopaketti?
      Epäonnistui nyt siinä surkeasti. Loikin hienojen esiintyjien johdosta tulevan kulttileffan.
      Kiitoksia myös kaikille osallistuneille leidareille. Hienoja ja aitoja otoksia. Lisäksi monet olivat veikeällä tavalla ihastuttavia.

      Hra Ei-asenteellinen sanoi että mies miehen tuntee; tottahan tämäkin vaikka tuo nyt hieman tabua onkin. Leidarit ovatkin aika jännä välimuoto meille kaikille sukupuoleen katsomatta.
      Falanginaiset ovat tulleet ensimmäisen leidarikokeilun jälkeen hulluiksi eivätkä enää muuta haluakaan. He ovat naisten taivas. Vähemmän tästä puhutaan koska se on vielä suurempi tabu.

      • Tervemenoa

        Mainoksen mitä onnistunein siis kuvaus Pattayan matkoista. Sinne vaan
        kaikki sekopäät juopot.


    • pilkunfiilaja

      Mitä ihmettä, eikö amalia uskalla enää pilkkua käytää?, -räkäistä naurua..,
      katsos, näin se käy kun sen osaa, nuija.

    • Jean Pierre Kusela

      Kyllähän niistä "elokuvan" alussa esiintyneistä kavereista tuli lähinnä sana luuseri mieleen. Siis siitä Ismo Leikolan kaksoisolennosta joka oli jo muutaman kerran saanut turpaansam ja Uuno Turhapurosta. Suomessa ujoja takarivin taaveja, joista 10 tunnin lennon aikana kuoriutuumaailmanmiehiä, suuria rakastajia ja rahamiehiä. Loppupuolella oli muutama ihan mukava tavallinenkin kaveri Henry the Great ja Atte vai mikä se kaljupää oli...Ohjaajan englannin kielen taito toi mieleen vanhat kunnon tankero-ajat, joiden luulin jo olleen nykynuorison osalta ohi.

      • 4 vuotta Pattayalla

        Ujoja ja persaukisia nuoria miehiä. Se on ihan perisuomalaista kotosuomessakin että saadaan suu auki vasta viinan voimalla ja sitten hieman machoillaan. Pojilla taisi olla jo lomabudjetti kuluteltu ennenkuin kuvaus alkoi. Sen verran vaatimatonta oli tuo meno.

        Amaliaa varmaan ketuttaa kun filmillä ei näkynyt kuin yksi lihava suomalainen ja yksi vapaaehtoisesti kalju nuorimies Atte. 8)

        Kymmenen kerran jälkeen nuokin kundit varmaan tietävät miten homma toimii ja paljonko pitää varata fyrkkaa mukaan ettei käy noin kuin ensi reissulla.


    • alanmies

      Mitä helve*ttiä? Sika- Amalia ei ole kommentoinut tätä Todella Upeeta- ketjua millään tavalla. Kai leffan katsoi ja valtava ihailu Pattis- poikia kohtaan heräsi vaikka kuvan pojat täysin oppipoikia olivatkin. Kyllä heistä vielä kehittyy tosi menomiehiä kun pari vuosikymmentä vielä siellä laukkaavat.

      • Ei siisteille

        Me ollaan sankareita kaikki , " Rappiolla on hyvä olla , ei huolet paina,
        ei rasitus polla " Ryyppäämään, ryyppäämään joka päivä sännätään.
        Sitähän tää Pattayan loma on. Ei sovi siisteille.


      • Blaa Blaa!
        Ei siisteille kirjoitti:

        Me ollaan sankareita kaikki , " Rappiolla on hyvä olla , ei huolet paina,
        ei rasitus polla " Ryyppäämään, ryyppäämään joka päivä sännätään.
        Sitähän tää Pattayan loma on. Ei sovi siisteille.

        Kenenkin oma valinta. Sinä voit saunan jälkeen yhtyä vaimosi kanssa jos vaimollasi sattuu olemaan sellainen yhtymispäivä. Me täällä Pattayalla tehdään se mitä heteromiehet nyt tekee kun on naarasta ympärillä pyörimässä niin että kengännauhat katkeilee.

        Terkkuja jakikseen Amalia!


    • okhougd

      Toihan on jo ikivanha raina. Joku runkkari nyttemmin sit löytäny tubesta...

      • peruskehnoo

        Just, siinähän oli toi ikiroikku "tjkin" kähisemässä mukana.
        Ja noi klopit oli varmaan ekaa kertaa päässeet ikääntyneen Henry Theelin mukaan.


      • Pitää paikkansa
        peruskehnoo kirjoitti:

        Just, siinähän oli toi ikiroikku "tjkin" kähisemässä mukana.
        Ja noi klopit oli varmaan ekaa kertaa päässeet ikääntyneen Henry Theelin mukaan.

        Peruskehnoo - onpa osuva sana kuvaamaan Pattisjengiläisiä .


    • bussikuski

      Haa, taas sika- amalia toisti itseään kolmasti. Sen tunnistaa nykyisin aina siitä kun ei käytä pilkkuja kun ääliö heittää ne aina väärään paikkaan häähäää.
      Lisäksi aivopieruissaan ei ole muuta kuin ihmisten haukkumista. Voisi kertoa hieman vaikka itsestään ja mainita ne seikat jotka tekevät hänestä kaikkia muita paremman. Ei ole liikaa pyydetty.

    • Khun traveller

      Kyllähän noita sankareita on Bangkokin lennolla nähty. Ihmettelenkin usein minne häviävät , kun en ole koskaan myöhemmin heitä tavannut Thaimaassa.
      Toki matkustan lähinnä low seasonin aikaan enkä edes Pattayalle.

      En tuomitse videota , mutta älkää nyt herran tähden tehkö siitä mitään totuutta maasta tai edes suomalaisesta turistista.
      Nämä sepot olivat samaa paskaa mitä britit kesällä Mallorcan Magalufissa.

      • Pattaya vs Ibiza

        Joo se on samanlainen se suomipoika tai brittipoika nousuhumalassa oli se sitten Keravalla tai Papua -uusiGuineassa. Show must go on.

        Ibizalla kerran käyneenä olin järkyttynyt siitä meiningistä... Brittiteinit harrastaa seksiä ja huumeita keskellä katua ja roskisten päällä, rannalla, baarissa, porttikongeissa ja kaikki oli sekaisin kuin seinäkellot. Siinä tuli Pattayaa ikävä varsin äkkiä tällaisella nelikymppisellä miehellä.

        Pattaya on sata kertaa mainettaan rauhallisempi ja tahdikkaampi paikka. Julkisella paikalla et törmää seksiin Pattayalla ellet mene sisätiloihin katsomaan showta joka on eri juttu kuin huumepäissään olevan siiderivalaan suihinotto täysiä karjuvalta kundiryhmältä Ibizalla kioskin nurkalla. Sekin tuli nähtyä.


    • joskus myös käynyt

      oon nähnyt tota porukkaa myös selvinpäin. tästä saa vähän väärän kuvan ei ole koko ajan tollaista. miljonääri keijokin on rauhoittunut. tosin lihavia ei montaa näkynyt näilläkään videoilla.

    • 28x...

      Minä laihdun joka reissulla muutaman kilon. Johtunee terveellisestä liikunnasta koska asun aina Cityssä ja joudun kävelemään ees taas esim. rannalle mennessä.

      Harrastan myös rannalla. Joka päivä vedän itse nimeämäni Pattaya City- maratonin.
      Se tarkoittaa sitä että saan aina jonkun hulluuskohtauksen ja lähden kävelemään rantaviivaa n. kilometrin- puolitoista, jossa teen äkkikäännöksen ja kävelen takaisin.
      On tosi vaarallinen ja petollinen reitti pikku kännikalalle. Täytyy nimittäin varoa pikasliippareiden ankkuriköysiä joihin voi kompastua ja kaatua turvalleen ja näin joutuisi ison porukan naurun kohteeksi.
      Joskus kesken maratonin jotkut go- go baarin likkaset sormikoukuttavat minut luokseen. Viettävät rannalla usein vapaa- aikaansa ja tarjoavat Breezerin koska olen jättänyt käteiseni rantamamman tai oppaan/ oppaiden huostaan. Kyselevät että tuunko illalla katsomaan näytöksiään. Pakko vastata hieman kierrellenkaarrellen koska eihän Pattiksella iltaisin ennakkosuunnitelmia tehdä. Tepsutellaan ja joskus horjahdetaan vahingossa jonnekin sisään. Ihan sama minne, aina on mulla yhtä kivaa ja naama korvissa sekä mielihyvän puna poskilla. Pieni pikku likkanen ratsastaa yleensä harteilla ja pitää korvistani kiinni kun laukkaan ja hirnun...

      Ai niin niistä läskeistä. Farkkujen kaulus on minulla 36 ja reissulta palattuani mahdun aina 34:siin.

    • amaliafani

      Me ollaan sankareita kaikki kun oikein silmin katsotaan.
      Hähää siinä oli amalialle mallia. Rääpäleitä olivat pojat vielä mutta 10 käyntiä lisää niin sieltä jo menomies paljastuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe