sj4000 video kamera

?!?

Aikomukseni olisi tilata tommonen sj4000 eli gopron kopio.
Dealextremessä se ois erittäin edulliseen hintaan (n.70€) mutta en tiedä uskaltaako sieltä tilata.
Kertokaa kokemuksia dx:stä. Onko mitään muuta luotettavavampaa kauppaa mistä saisi ton kameran yhtä edulliseen hintaan? e-villessä ois mutta se olis sitte 100€ pintaa.
Olen kuullut tosta dealextremestä että jotku paketit ois jääny matkalle, eikä tuu mitään korvausta. Lisäksi olen erittäin huono englannissa mikäli jotain selkkausta tulisi dx:än kanssa. Eikä olisi mukavaa että jäis 70€ arvoinen tilaus tulematta.

9

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täältä yksi

      Dx on luotettava kauppa, mutta en suosittele kyseistä kameraa heiltä tilaamaan koska heidän kameransa ei ole alkuperäinen. Eli siis kopioversiossa kuvanlaatu on paljon huonompi kun alkuperäisessä.

      Tuossa linkki alkuperäiseen versioon ebay:stä



      http://www.ebay.com/itm/111458792588


      Foxoffer myy alkuperäistä versiota, alkuperäisen erottaa siitä että se on nykyään kopiosuojattu SJCAM -nimellä. Maksaa vähemmän heidän ebay kaupassa kun mihin hintaan DX sitä myy.


      Itse ostin heiltä tuon kameran ja todella tyytyväinen kuvanlaatuun. Ja on kaikenlisäksi alkuperäinen, ei kopio versio mitä löytyy netistä pilvin pimein.

    • 9-8

      Tilasin kerran tyhjiä dvd-levyjä Deal Extremestä. Kun niitä ei vajaan kuukauden aikana toimitettu minulle eikä sähköposteihini tullut asiaan liittyviä selventäviä vastauksia, otin yhteyden Luottokuntaan. Se hoiteli Visa-korttiasioita tuohon aikaan.

      Luottokunta oli yhteydesä kauppaan, ja kas kummaa: runsaan viikon kuluttua tästä levyt vihdoin saapuivatkin ilman mitään selityksiä. Niiden hinta tosin oli niin edullinen, että niiden täytyi tuottaa tappiota kaupalle tai olla väärennettyjä Sonyja. Oli miten oli, hyvin ovat toimineet!

      Sen jälkeen olen ostellut muistra kaupoista. eBay on erittäin hyvä, koska siellä näkee, miten suuri prosentti ostajista on ollut tyytyväisiä. Jos tyytyväisyysprosentti on 99, kauppa on varmasti luotettava. Lisäksi maksun voi yleensä suorittaa PayPalillä, mikä on idiottiturvallinen maksutapa.

      • Ikinäenääebaysta

        Kyllä siellä ebayssakin osataan kusettaa.. Nimim. Menetin juuri noin 100 euroa kypäräpuhelimiin, jotka eivät koskaan saapuneet. Ja myyjä oli kyllä saanut positiivista palautetta.


    • 9+15

      Ja sinä luotat siihen että tuo 99% on oikeasti ostajien äänestämä tulos? Perustaisin päätöksen enemmän suomalaisten kirjoittamiin kokemuksiin.

    • 9-8

      "Ja sinä luotat siihen että tuo 99% on oikeasti ostajien äänestämä tulos?"

      eBayn kysymyksessä ollessa, kyllä Ostokokemuksia on runsaasti 10 vuoden ajalta. Pari hankaluuttakin on ollut vuosien mittaan, kun tavara ei tullut kohtuullisessa ajassa (= runsaassa kuukaudessa). eBay ehti ja palauttaa rahani, mutta sitten USA:sta tilaamani musiikki-dvd tulikin pari päivää myöhemmin.

      Se oli joulukiireissä kai unohtunut joksikin aikaa joko Heathrown lentokentälle Lontooseen tai Amsterdamiin, joiden kautta se oli kulkenut Suomeen. Ilmoitin eBaylle ja kauppiaalle levyn saapuneen ja palautin kauppaan minulle jo palautetut rahat.

      eBay pitää kirjaa myös asiakkaidensa rehellisyydestä, ei ainoastaan myyjien. Jotta saisi tulevaisuudessakin ostettua mahdollsimman monipuolista tavaraa mahdollsimman monelta toimittajalta, ei kannata yrittää vetää parinkymmenen euron pikkusummaa välistä — paitsi tietysti jos on rutiköyhä.

      En tarvitse erityisesti suomalaisten kokemuksia eBayssä asioidessani. Perustan päätökseni mieluummin kaikkien maiden ihmisten kokemuksiin. Eivät kaikki eBayssä kauppaavat ole saanet korkeita tyytyväisyysprosentteja. Niiltä ei kannata ostaa mitään.

    • SJCAM

      Tilasin SJCAM SJ4000 kameran englannista ( Ebay.co.uk),hinnaksi tuli rahteineen noin 60 puntaa.
      EU:n sisällä ei mene alveja eikäs tulleja kuten EU:n ulkopuolelta tulevilla voi mennä jos jäävät tullin haaviin (Jos tuotteen hinta ylittää 20€)

      Kannattaa tosiaan varoa niitä SJCAM:min kopioita,joita saa noin 30-40€.
      Ymmärtääkseni kopion erottaa oikeasta SJCAM:sta siitä,että kopiossa sukelluskotelon linssin kehys on kiinnitetty mustilla ruuveilla,eikä kiiltävillä kuin oikeassa SJCAM:ssa.
      Akku kestää melko hyvin,mutta englannin ebay myy myös tupla akkua ja laturia edullisesti.

      Tuolla on hieman testikuvaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=z28UKStl0xw&list=UU2GTE2saoM4ISjYst_MHLXw

      • Moikkasi

        Kyllä dx on luotettava. Olen tilannut vuosien saatossa kaikenlaista rompetta ja aina on tullut ja toiminut. Toimitusaika ilmaisella toimitukselle on tosin aika pitkä. Ja siellä on myös aitoja sjcam kameroita. Maksavat enemmän ja niissä on sjcam logo


    • ebay

      PS.EBAY/PAYPAL palauttaa menetetyt rahasi, kun tekee reklamaation ettei ole saanut lähetystä 6kk aikaa tehdä reklamaatio, tekee sen 45 päivän jälkeen, rahat tulee kuin manulle illallinen tililillesi, vink vink

      Kyllä siellä ebayssakin osataan kusettaa.. Nimim. Menetin juuri noin 100 euroa kypäräpuhelimiin, jotka eivät koskaan saapuneet. Ja myyjä oli kyllä saanut positiivista palautetta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe