Kummat kasvot miellyttää - maskuliiniset vai feminiiniset?

Testiä pukkaa :D

Usein tälläkin palstalla väitetään, että heteronainen ei pidä samoja kasvoja kauniina kuin mies - eli heteronainen ei pidä feminiinisiä naisen kasvoja kauniina. Löysin tällaiset testit, ja tulos itselläni oli, että naisen kasvoissa minua miellyttää 100% feminiiniset kasvot, kun taas miehen kasvoissa tulos oli 75% maskuliiniset ja 25% feminiiniset, ja olen siis heteronainen.

Ei muuta kuin testailemaan - niin miehet kuin naiset, että millaisia tuloksia te saatte.

Naiset:

http://www.hs.fi/tiede/Millaiset naisen kasvot sinua miellytt%C3%A4v%C3%A4t Kokeile HSn kuvaparitestill%C3%A4 /a1305865543297?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage&jako=c95a0f4e73df0adbaec0eaff2e686481

Miehet:

http://www.hs.fi/tiede/Miellytt%C3%A4v%C3%A4tk%C3%B6 naiselliset vai miehekk%C3%A4%C3%A4t kasvot Testaa millaiseen mieheen nainen lankeaa/a1305837776983

20

1071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen biseksuaali, ja testin mukaan minua miellyttää miehissä 75% maskuliiniset miehet ja naisissa 85 % feminiiniset kasvot

    • He Tero

      Tässä heteromiehen tulokset. Tulos naiset 80% feminiiniset ja miehet 85% maskuliiniset. Olis kiinnostavaa tietää mitkä olis tulokset, jos nuo olis ollut tosi kauniita naisia ja komeita miehiä, eikä taviksia.

    • heteronainenD:

      Olen nainen ja minua miellytti 95-prosenttisesti naisissa naiselliset kasvot ja miehissä 55-prosenttisesti naiselliset ja 45-prosenttisesti miehekkäät kasvot O.o

      Oli kyllä aika järkyn omituisen näköisiä miehiä ja en ymmärrä kuinka niillä pienenty silmät ja meni lähemmäs toisiaan ne silmät niissä "miehekkäissä" kuvissa. Syön myös e-pillereitä joten vaikuttaneekohan asiaan.

    • Diipadaapa..........

      Olen äskettäin synnyttänyt nainen. Naisissa viehättivät 80-prosenttisesti naiselliset kasvot ja miehissä 85-prosenttisesti miehekkäät kasvot.

    • Nnnnainen

      Tein muistaakseni joskus aikaisemminkin tämän testin miehistä, jolloin sain tulokseksi että pitäisin enemmän feminiinisistä miehistä ja erotus oli selkeä. Nyt kun tein uudestaan (testien väliä on ollut useampi viikko ainakin), niin tulos on 55% maskuliinisista ja 45% feminiinisistä... hämmentävää :D

    • veeraveraaki

      Ihmeellisiä laatikkopäitä, joista ei voi sanoa oikeasti pitävänsä.

      naisista:
      Sinua miellyttävät 60-prosenttisesti feminiiniset kasvonpiirteet ja 40 -prosenttisesti maskuliiniset kasvonpiirteet.

      miehistä:
      Sinua miellyttävät 65-prosenttisesti maskuliiniset ja 35-prosenttisesti feminiiniset kasvot.

    • atmasteri

      minua kiinnostaa ilmeisesti 65% femiiniset naiset.

      Sitten kokeilin tuota miesten kuvia sillä verukkeella, että kumpi kasvoista itse haluaisin olla. 55% femiiniset kasvot ilmeisesti sitten. Voi olla, että sellaiset omistankin, ei voi tietää..

    • estroghen

      Olen heteronainen, kuukautiskierron loppupäässä, vastaukseni:

      Naisista miellytti 65% feminiiniset

      Miehistä viehätti 70% maskuliiniset.

      Eli kai sitten preferoin naisellisia naisia ja miehekkäitä miehiä?

      Kuten jutussa mainittiin, olen siis itsekin aika naisellisen näköinen joten ohjaisiko estrogeeni sitten tuloksia?

      Minusta eksäni ovat olleet sellaisia selkeän miehekkään/atleettisen näköisiä, mutta kuitenkin enemmän "nättejä poikia", kuin mitään raavaita äijiä? että tiedä sitten....

    • 3+12

      Sinua miellyttävät 90-prosenttisesti feminiiniset kasvonpiirteet ja 10 -prosenttisesti maskuliiniset kasvonpiirteet.

      Miehiä en alkanut vertailemaan, koska olen itse mies ja ollaan ihannenaine palstalla. Mutta näin testin perusteella siis minuun näyttäisi vetoavan femiiniset kasvot.

      • estroghen

        Oletko itse maskuliinisen näköinen?

        Tieteellisen tutkimuksen mukaisestihan naiselliset naiset pitivät maskuliinisista enemmän, ja vastavuoroisesti mitä maskuliinisemmat kasvot miehellä itsellään on, sitä naisellisemmat vetoaa.

        Eli mitä korkeampi oman sukupuolihormonin tuotanto ihmisellä on, sitä enemmän pitää ja on ns varaa ihastua vastakkaisen sukupuolen korkean sukupuolihorminimäärän omaavaan ihmiseen.


      • poikkeuksiakin
        estroghen kirjoitti:

        Oletko itse maskuliinisen näköinen?

        Tieteellisen tutkimuksen mukaisestihan naiselliset naiset pitivät maskuliinisista enemmän, ja vastavuoroisesti mitä maskuliinisemmat kasvot miehellä itsellään on, sitä naisellisemmat vetoaa.

        Eli mitä korkeampi oman sukupuolihormonin tuotanto ihmisellä on, sitä enemmän pitää ja on ns varaa ihastua vastakkaisen sukupuolen korkean sukupuolihorminimäärän omaavaan ihmiseen.

        Ainakin yksi todella maskuliinien mies hengaa todella maskuliinisen näköisen naisen kanssa, liekö vika sitten jossain miehen aivotoiminnassa.


      • Hih ja yöks!
        poikkeuksiakin kirjoitti:

        Ainakin yksi todella maskuliinien mies hengaa todella maskuliinisen näköisen naisen kanssa, liekö vika sitten jossain miehen aivotoiminnassa.

        Se on vähän harhaluulo, että etsittäisiin omaa vastaparia. Pikemmin kun katselee pariskuntia, niin huomaa että usein he muistuttavat kasvoiltaan ja ruumiinrakenteeltaan hyvin paljon toisiaan. Ihminen viehättyy itsensä näköisistä ihmisistä, niin pervolta kuin se kuulostaakin.


    • Ei näin

      Tässä testissä nuo oudot tietokoneella kyhätyt kasvot olivat kummalliset jo alkujaan liekö tavallista epäviehättävämpiä miehiä kun kummasskakaan tapauksessa ei viehättänyt kukaan noista. Maskuliinisemmaksi muokatut miesten kasvot eivät edes näyttäneet välttämättä paremmilta vaan lähinnä epänormaaleilta tai kasvot näyttivät hassun pullistuneilta.

      Parempi olisi ollut laittaa yksinkertaisesti aidot kuvat kahdesta hyvän näköisestä miehestä joista toinen on femiinisempi ja toinen maskuliinisempi.

      Kuten tässä femiinisempi mies

      https://hollywoodhatesme.files.wordpress.com/2012/05/keanu-reeves.jpg

      Makuliinisempi

      http://www.teknikportal.com/uploads2/van-damme-filmleri.jpg

      Aika vaikea valita jos kaks hyvännäköistä miestä, vaikka toinen olisikin femiinisempi niin femiinisempi mies saattaa miellyttää enemmän kuin maskuliininen tai toisinpäin.

      Nainen on haluttava ja kaunis suurimman osan mielestä vain yhdellä tavalla eli femiinisellä joten tässäkin suhteessa miehillä taas helpompaa.

      • Nimi Erkki

        Minusta taas ei pidä verrata kahta eri ihmistä, sillä lopputulos on vielä epätarkempi, koska jos nyt verrataan noita kahta esimerkkiäsi niin minulla ainakin vaikuttaisi se, että toisesta herroista en pidä ollenkaan. Tuo aloitukseen linkitetty testi on hyvä juuri siksi että samoista kasvoista on tehty maskuliininen ja feminiininen versio. Tosin siihen olisi pitänyt valita jo lähtökohtaisesti oikeasti hyvän näköisiä ihmisiä. Nuo olivat lähinnä kummallisen näköisiä ja varsinkin miehet jopa rumia.


    • juupelis juu

      Testin tehtyäni huomasin että mieltymykseeni vaikutti paljon muut ulkonäkö tekijät (...silmät, suu, nenä, hiukset, jopa korvatkin) kuin pelkkä feminiinisyys tai maskuliinisuus. Toiset naiset näyttivät paremmilta maskuliinisina kuin toiset. Ja sama oli miesten suhteen. Muutama oli sen näköisiä ettei omaan silmään miellyttänyt oikein kummassakaan kuvassa.

    • kolmekymmentävuotias

      Testi on ilmeisesti oiva herättämään keskustelua, väärästä asiasta.
      Eihän jutun aiheena ollut mikään kauneusarviointi tai seksuaalinen vetoavuus. Aika surullista luettavaa.
      Kai ihmisillä on keskenään jotain muutakin kanssakäymistä kuin seksuaalinen kanssakäyminen, joidenkin kommenttien perusteella näyttäisi kun ei muuta olisikaan mielessä.
      Naisissa 50/50% ja miehissä 80/20%, eli miesten kohdalla miellytti enemmän maskuliiniset piirteet, naisissa tasapeli. Arvioin kasvoja ainoastaan miellyttävyyden kannalta, toiset kasvot saattoivat vaikuttaa lempeämmilta kuin toiset.
      Kummatkin testit suoritin samalla moodilla, en katellut (ainakaan tietoisesti) parinhaku mielellä miestenkään kasvoja vaikka heteronainen olenkin. Pelkät ventovieraiden naamat ei herätä suuria tunnereaktioita. Vaikka joukossa olisikin ollut viehättävät mieskasvot niin se on ihan sama kuin katsoisi kivannäköistä esinettä. Lapsenomaiset (feminiiniset) kasvot aikuisella koen yleensä epämiellyttäviksi, testi ei yllättänyt minua tämän suhteen.
      Minun puoleltani miessuhteeni ei alkanut ulkoisesta vetoavuudesta vaan normaalin kanssakäymisen syventymisestä ja kemiallisesta yhteensopivuudesta. Miestä kuullemma viehätti ulkoiset ominaisuuteni ja luonteeni. Itseni näen enemmänkin maskuliinisen näköisenä, mies kuitenkin kuvaa naiselliseksi ja on itse hyvin maskuliininen.
      Työtoverina mukava, miehekäs, hyväkroppainen ja muutenkin hauskannäköinen mies, kiva tyyppi ja miellyttää esteettistä silmää mutta en koe pariutumishaluja tähän kaveriin.
      Suhtaudun muutenkin aika varauksellisesti kaikkiin ihmisiin. Kohtelias ja perusystävällinen olen kyllä kaikkia kohtaan naamasta riippumatta mutta epämiellyttävä käytös tai luonne ihmisessä saa kavahtamaan, oli habitus mikä hyvänsä.

    • mies 41

      Hauska testi, kun ei ota kulmat rypyssä.

      miehet: 65% maskuliinia. Ilmeisesti hain jonkinlaista luotettavuutta. Tyyliin kuka olisi hyvä ja luotettava toveri tjsp. Jos noin, pitänee kehittää vielä ihmistuntemusta? ;-)

      naisten kasvotestissä sitten oli (ennen kaikkea) tietoisesti toisenlainen kiinnostusperuste: 95% feminiiniä, eli yksi huti. kun sitä naisellisuutta hakemalla haki.

      Oikeastaan ihan opettavainen testi. Kiitokset aloittajalle mukavasta välipalasta.

      • maverickkkk

        Minua kiinnostaisi tietää, että nämä miehet jotka saivat hyvin korkean feminiinisen tuloksen naisista (80% ja ylöspäin), niiin ovatko he testin mukana itse miehiä, joissa testosteroni näkyy, eli maskuliinisemman näköisiä?

        Minusta tuntuu, että feminiinisne näköisistä naisista ns pitää kaikki, mutta miehissä se jakautuu enemmän naisten etsimien ominaisuuksien mukaan.


    • xcfghjopå

      Olen nainen ja hyvin femiinisen näköinen piirteiltäni, mutta tuloksessa sain että pitäisin femiinisistä miehistä. Tosielämässä tuo ei ole kyllä pitänyt paikkaansa, mutta hauska testi! :D

    • hdfjrs

      Naiset:
      95 % naiselliset
      5% miehiset

      Miehet:
      60% miehiset
      40% naiselliset

      Aika paha tehdä testi kun ei oikeen kumpikaan kuva viehätä ollenkaan... :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe