Kommentteja kommentoineen

kaamee kankkunen

Jutut ja ideat on varmaan hyviä mutta AS aukee paremmin pelkkinä teksteinä kun esittävä tyyli on tullut tien päähän, Miksi tää suomalaisuus onkin niin töksähtelevää verrattuna englannin kieleen?

Tuota sanojen vääntelyä tosiaan tekee jo alakouluikäisetkin

12:46 On se kumma juttu että kourallinen separatisteja saa vallata koko Itä-Ukrainan. Ihan sama kun täällä Suomessa satunnainen lauma venäläisiä alkaisi Venäjän salaisella tuella pitämään meteliä että Hei! nyt meidän pitää saada Itä-Suomeen oma maa ja oma lainsäädäntö kaikkinen härpäkkeineen.

12:50 Venäjäkään ei rakenna virtuaalisesti Ukrainan separatisteille Itä-Ukrainaan omaa valtiota. Puhutaan toista ja tehdään toista. Sitä on sanottu aina valehteluksi.

13:01 Venäjä toisti torstaina samaa viestiä, jota se on kertonut jatkuvasti konfliktin edetessä. Sen mukaan väitteet Venäjän sotilaista Ukrainan maaperällä ovat ”täysin irrallaan todellisuudesta”. - Venäjän väitteet täysin irrallaan todellisuudesta olevista väitteistä ovat nyt, ihan oikeasti, täysin irrallaan todellisuudesta.

Kolahtavat kolahtavat, tautologiaa B

13:20 MH: Eilisen kirjeenvaihtajan ja asiantuntijan mukaan Ukrainan armeija on niin heikko, että paikalliset vievät soltuille ruokaa ja vaatteita. Sotilaiden, siis näyttelijöiden olisi pitänyt tarkistaa se pieni printti sopparista Ukrainan Kansallisteatterin sopparista...
13:17 MH: J: Niinpä. Puhumattakaan Titanic-leffasta napatusta materiaalista...
13:17 Anonyymi: Eihän siellä mitään sotaa käydä. Tule mukaan näyttelemään! (Raakkuvaa sarkastista naurua)
13:17 Ji: Toivotaan, että ukrainalaiset selviävät hengissä tästä venäjän hyväntahtoisesta eleestä.
13:16 J: Lehdissä näkee taas samoja kuvia kuin aikoinaan ennen Irakin sotaa. Suttuisia sateliittikuvia joissa selitellään mitä niistä pitäisi nähdä. Kyllä me muistetaan nämä 'siirreltävät joukkotuhoaseet' ja 'bioasetehtaat'.
13:16 MH: Ja panssaroidut ajoneuvot ovat todellisuudessa vanerista tehtyjä kulisseja, joiden sisällä näyttelijät kuljettavat niitä manuaalisesti, ilman moottoreita ? Kiinnostava spektaakkeli !
13:13 Anonyymi: Eihän siellä mitään joukkoja ole. Rinnakkaistodellisuus somessa kertoo valhetta.
13:13 MH: Ehkäpä itä-Ukrainassa olevat venäläiset joukot ovatkin näyttelijöitä? Tarkemmin, vain yksi näyttelijä, joka on multiploitunut?

15:28 Tulipa muuten mieleen että kiusaaminen ja vainoaminen on lailla kielletty asia nyt tällä hetkellä. Miksei sama asia toimi Venäjän Ukrainan suhteen?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaamee kankkunen

      14:00 Anonyymi: Portobello Roadilla olin myymässä kaverin vieressä joka puhalsi koko ajan didjediruun synkeänmonotonista sävelmää, en viitsinyt ostaa kyseistä pitkää putkea mutta himassa on tälläkin hetkellä shofar
      13:58 MH: Ano: Tiesitkö muuten, että unen ja muodonmuutosten jumala Morfeus on antanut nimensä morfiinille ?
      13:56 MH: Harjoitelkaapas suulla tehtävää didjeriduuta! Uskottavan soundin saa, kun kun päästää samaan aikaan yy-uu äännettä ja viheltää. Kuulostaa hankalalta, mutta kun kikan oppii, ääni varsin ovela...
      13:56 Anonyymi: Katsoin MH Matrixin pitkästä aikaa ja siinä Neo joutui valitsemaan joko Morfeuksen tai hänen itsensä väliltä pelastuksen, no, kaveri kun on messias niin pelasti tietenkin molemmat! ;-))))
      13:54 MH: Eli tässä kognitiivista dissonanssia parhaimmillaan: Uhri pakotetaan valitsemaan hirvittävästä tuskasta toinen.
      13:54 Ji: University Pidgin on tullut tärkeämmäksi kuin aitoenglanti.
      13:53 Anonyymi: Just. Kivaa. Varsinkin kiduttajan näkökulmasta. Toi Ylen Näkökulma-ohjelma on jo nimensä puolesta monipuolista ja kannatettavaa
      13:52 MH: Ei, vaan poistetaanko sisälmykset, vai nielläänkö veden kanssa pellavaliinaa? Jne.
      13:51 Anonyymi: Kaula poikki kiduttaen mahdollisimman nopeasti! (miten tämä voi olla mahdollista?)
      13:50 MH: Ano: Tunnetaan myös erittäin hauska kidutusmetodi, jossa uhri saa itse valita kuolemaan johtavan kidutusmetodin !
      13:49 MH: K.dissonanssista tulikin mieleen hauska esimerkki, eli käsky: RENTOUDU !
      13:49 Anonyymi: Tuosta "sun omaksi parhaaksesi" lauseesta MH tuli mieleen Fannyssa ja Alexanderissa se julma piispa joka kysyi aina Alexanderilta kuinka monta kepiniskua tämä on nyt ansainnut. Hyytävää katsottavaa. Kun jo tiesi tään piispan vallankäytön puhtaiden ja viattomien lasten suhteen.
      13:45 Ji: kysymyksessä voisi olla myös kognitiivinen dissonanssi
      13:44 Anonyymi: Carl Bildt totesi hyvin että asiat pitää sanoa miten ne on. Puheiden ja tekojen ristiriitaa on sanottu aina aikaisemmin valheeksi, kaippa tämä absurdius nousee juuri tästä ristiriidasta.
      13:42 MH: Absurdistaniassa väkivalta selitetään näin: Teen tämän sinun omaksi parhaaksesi...
      13:41 Anonyymi: ristiriidassa siis. Absurdistania.
      13:41 Anonyymi: Yhtä absurdi tilanne vois olla kahden kaverin kesken jossa se isompi ja vahvempi sanoo kaiken somessa olevan tekstin ja puheen hänen väkivallattomuudesta totta, ja kuitenkin tää iso kaveri jatkais oikeasti tämän pienemmän kaverin höykkyyttämistä ja mukiloimista. Puheet ja teot täysin ristiriidassa.
      13:36 MH: Hyvän näytelmän saisi myös modernista LAPUALAISOOPPERASTA: Siinä känniset suomalaiset Kosolan johdolla uhoavat, lyövät nyrkkiä pöytään ja lietsovat ryssävihaa. Samaan aikaan maa heidän ympärillään onkin jo valloitettu Lapuaa myöten, eikä yksikään suomalainen ehtiny tehdä mitään...
      13:32 MH: Sitten vielä perään jännittävä kamoflointi ja menoksi!
      13:30 Anonyymi: Multiploituminen suoritettu!
      13:30 Anonyymi: Olisi hyvä näytelmä kahden maan välinen yhä absurdimmaksi käyvä tilanne jossa isompi maa tuo pienempään "avustusrekkoja ja ruoka- ja humanitääristä apua" vain sille yhdelle siellä asuvalle separatistille, ja kas kummaa, pienemmästä valtiosta tulee tämän "politiikan" seurauksena isomman valtion osa!

      • kaamee kankkunen!

        14:31 MH: Ano: Tunsin viime syksynä daamin, jolla oli luokiteltu Tourrette. Se oli karua. Vaikea vaeltaa hullun leima otsassa.
        14:31 Anonyymi: Ideat!
        14:30 o: kiitos MH ! toimin ohjeesi mukaan
        14:30 Anonyymi: Villitkin ideta siis syyllistetään afasiaan vaipuvalla pingviinien näköisillä Suomen kansalaisilla, valitettavasti.
        14:30 MH: O: Sitä luokkaa, kandee varmaan vähän pudottaa lämpötilaa jossain vaihees, ettei kärtsää. Netis on kyllä hyviä reseptejä paistoaikoineen.
        14:29 rH: herkkutattia Italiaan
        14:28 o: olisko tunti lähellä ?
        14:28 Anonyymi: Ylivilkkaus on turhaan syyllistetty asia nykypäivänä, oli aika hyytävää kuulla työneuvonnassa vihjauksia omasta ADHD:sta josta mä en ole kuullut koskaan keneltäkään muulta aikaisemmin. Pelottavaa tuollainen nimeäminen, ja sillä päällepäsmäärinen.
        14:28 MH: Kyl se kandee olla reippaan ajan ja sit tulitikulla tsekata kypsyys. Kenkkua, jos on raakaa sisältä.
        14:27 o: neuvokaapas kauanko tarvitsee kilon lihamureketta paistaa uunissa 200 astetta ?
        14:23 MH: Ainahan sitä voi pohjustaa etkoilla parilla syanidikossulla... Tai Norman Batesilla =Strykniinijallu...
        14:23 Anonyymi: ADHD- paukku?
        14:22 Anonyymi: Eikö se viimenen paukku ole kuitenkin loppujen lopuksi se AFASIA-paukku ;-)))
        14:21 MH: Pannaan tuplana ja toinen perään...
        14:20 Anonyymi: Otatsä Eutanasian, täyttä 100% : sta pirtua
        14:19 MH: nauttijalla
        14:19 MH: Hahhahaa! Eli lopputuloksena nauttajalla olis villejä ideoita ja ylinopeaa, jatkuvaa puhetta... Ei paha!
        14:18 Anonyymi: Miten olis Morfeus MH:lla?
        14:18 MH: Sit on semmonen paukku, joka sekottaa välittömästi puhekeskuksen, tai tekee jopa mykäksi. Sen nimi on AFASIA :D
        14:17 Anonyymi: Eutanasia-paukku muuten kuulostais hyvältä!
        14:16 Anonyymi: Muodonmuutoksessa vois olla erilaisia tasoja Morfeus pikkuveljellä, Morfeus paljaalta, Morfeus morbidina, Morfeus ilman Morfeusta, no joo!
        14:15 MH: Näinhän se on..Morbidi Morfeus...
        14:13 Anonyymi: Morfeus on hyvä koska se jo suoraan tarkoittaa muodonmuutosta. Paukun nimenä Morfeus ...
        14:12 MH: Ja vihainen baarimikko sanoo veltolle "Blendmanille": Mulla olis sulle vähän asiaa..nimittäin EUTANASIAA !
        14:12 Anonyymi: Morfeuksen veljen jutut sopii paremmin boksilaisille, leuka rintaan, slalom ilman suksia mahdollisimman jyrkkää rinnettä jne jne loppu tulee tietenkin
        14:10 Anonyymi: Morfeuksen veljen kepponen, hahhah!
        14:10 MH: Siinä olis hyvä drinksun nimi: Morfeuksen kepponen..
        14:09 Anonyymi: Blendman
        14:09 MH: Hahaa! Blended... Juuri näin: Suun tilalla on yhtäkkiä hylkyaukko ja selkärangan tilalla spagettia.. Morfeuksen kepponen!
        14:08 Anonyymi: Blended man
        14:07 b: Hyvää päivää!Kaikki edistykselliset ihmiset.Tilanne Ukrainassa etenee edistyksellisten ihmisten voittoon.Venäjän vastaiset pakotteet kolahtavat kapitalistien nilkkaan kolahtavat
        14:07 Anonyymi: Tanatos, eu tana sia, pakko vähän käsitellä tuota sanaa ihan kirjain erilleen ...
        14:05 Anonyymi: Eutanasi tanassa. No vitalis. Tanassa oleva eutanasia.
        14:04 Anonyymi: No miksi muodonmuutosta skottilaisen viskin kanssa voi nimittää? Siis uudella tavalla?
        14:03 MH: Kuten myös Morfeuksen broidin, kuoleman jumalan Tanatoksen nimi vilahtaa esim sanassa eutanasia...
        14:03 Anonyymi: Muodonmuutosten jumala. Hyvä MH kun sulla on selvillä nämä varsin mallikkaasti
        14:01 Anonyymi: Morfeus. Morfiini. Ou Jeee!


      • kaamee kankkunen
        kaamee kankkunen! kirjoitti:

        14:31 MH: Ano: Tunsin viime syksynä daamin, jolla oli luokiteltu Tourrette. Se oli karua. Vaikea vaeltaa hullun leima otsassa.
        14:31 Anonyymi: Ideat!
        14:30 o: kiitos MH ! toimin ohjeesi mukaan
        14:30 Anonyymi: Villitkin ideta siis syyllistetään afasiaan vaipuvalla pingviinien näköisillä Suomen kansalaisilla, valitettavasti.
        14:30 MH: O: Sitä luokkaa, kandee varmaan vähän pudottaa lämpötilaa jossain vaihees, ettei kärtsää. Netis on kyllä hyviä reseptejä paistoaikoineen.
        14:29 rH: herkkutattia Italiaan
        14:28 o: olisko tunti lähellä ?
        14:28 Anonyymi: Ylivilkkaus on turhaan syyllistetty asia nykypäivänä, oli aika hyytävää kuulla työneuvonnassa vihjauksia omasta ADHD:sta josta mä en ole kuullut koskaan keneltäkään muulta aikaisemmin. Pelottavaa tuollainen nimeäminen, ja sillä päällepäsmäärinen.
        14:28 MH: Kyl se kandee olla reippaan ajan ja sit tulitikulla tsekata kypsyys. Kenkkua, jos on raakaa sisältä.
        14:27 o: neuvokaapas kauanko tarvitsee kilon lihamureketta paistaa uunissa 200 astetta ?
        14:23 MH: Ainahan sitä voi pohjustaa etkoilla parilla syanidikossulla... Tai Norman Batesilla =Strykniinijallu...
        14:23 Anonyymi: ADHD- paukku?
        14:22 Anonyymi: Eikö se viimenen paukku ole kuitenkin loppujen lopuksi se AFASIA-paukku ;-)))
        14:21 MH: Pannaan tuplana ja toinen perään...
        14:20 Anonyymi: Otatsä Eutanasian, täyttä 100% : sta pirtua
        14:19 MH: nauttijalla
        14:19 MH: Hahhahaa! Eli lopputuloksena nauttajalla olis villejä ideoita ja ylinopeaa, jatkuvaa puhetta... Ei paha!
        14:18 Anonyymi: Miten olis Morfeus MH:lla?
        14:18 MH: Sit on semmonen paukku, joka sekottaa välittömästi puhekeskuksen, tai tekee jopa mykäksi. Sen nimi on AFASIA :D
        14:17 Anonyymi: Eutanasia-paukku muuten kuulostais hyvältä!
        14:16 Anonyymi: Muodonmuutoksessa vois olla erilaisia tasoja Morfeus pikkuveljellä, Morfeus paljaalta, Morfeus morbidina, Morfeus ilman Morfeusta, no joo!
        14:15 MH: Näinhän se on..Morbidi Morfeus...
        14:13 Anonyymi: Morfeus on hyvä koska se jo suoraan tarkoittaa muodonmuutosta. Paukun nimenä Morfeus ...
        14:12 MH: Ja vihainen baarimikko sanoo veltolle "Blendmanille": Mulla olis sulle vähän asiaa..nimittäin EUTANASIAA !
        14:12 Anonyymi: Morfeuksen veljen jutut sopii paremmin boksilaisille, leuka rintaan, slalom ilman suksia mahdollisimman jyrkkää rinnettä jne jne loppu tulee tietenkin
        14:10 Anonyymi: Morfeuksen veljen kepponen, hahhah!
        14:10 MH: Siinä olis hyvä drinksun nimi: Morfeuksen kepponen..
        14:09 Anonyymi: Blendman
        14:09 MH: Hahaa! Blended... Juuri näin: Suun tilalla on yhtäkkiä hylkyaukko ja selkärangan tilalla spagettia.. Morfeuksen kepponen!
        14:08 Anonyymi: Blended man
        14:07 b: Hyvää päivää!Kaikki edistykselliset ihmiset.Tilanne Ukrainassa etenee edistyksellisten ihmisten voittoon.Venäjän vastaiset pakotteet kolahtavat kapitalistien nilkkaan kolahtavat
        14:07 Anonyymi: Tanatos, eu tana sia, pakko vähän käsitellä tuota sanaa ihan kirjain erilleen ...
        14:05 Anonyymi: Eutanasi tanassa. No vitalis. Tanassa oleva eutanasia.
        14:04 Anonyymi: No miksi muodonmuutosta skottilaisen viskin kanssa voi nimittää? Siis uudella tavalla?
        14:03 MH: Kuten myös Morfeuksen broidin, kuoleman jumalan Tanatoksen nimi vilahtaa esim sanassa eutanasia...
        14:03 Anonyymi: Muodonmuutosten jumala. Hyvä MH kun sulla on selvillä nämä varsin mallikkaasti
        14:01 Anonyymi: Morfeus. Morfiini. Ou Jeee!

        16:00 MH: Ja me, jotka täällä näennäisdemorkatiassa elämme, me olemme pelkkiä "demoja". Kohta Matrixin ohjelma on käyty loppuun ja demot varistetaan pois. Sitten alkaa uusi ohjelma uusin demoin.
        15:55 MH: Demokratia on harhaa. Jo antiikin Kreikassa, josta termi on lähtöisin, demokratia tarkoitti vain harvojen porukkaa, ei kaikkia.
        15:50 Anonyymi: Demokratia on mm. ostettu rahalla pois villissä lännessä.
        15:49 Anonyymi: Vielä lännessäkään
        15:48 Anonyymi: Toimivaa demokratiaa ei ole enää lännessäkään,
        15:38 Anonyymi: Tulipa muuten mieleen että kiusaaminen ja vainoaminen on lailla kielletty asia nyt tällä hetkellä. Miksei sama asia toimi Venäjän Ukrainan suhteen?
        15:15 Anonyymi: Mikä ihme tuota neukkulaa oikein vaivaa? Eikse vois jo jättää muiden vapaiden maiden vainoamisen ja siirtyä toimivaan demokratiaan?
        15:12 Anonyymi: Mä en tajua miksi jonkun valtion pitäisi olla hermostuksissaan toisen valtion haluamisesta EU:hun. EU:han perustuu itsenäisten demokratioiden liitolle, toisin kuin Kiina, Venäjä, Syyria, vain muutamia totalitarismeja mainitessa.
        15:10 J: Vaikeapa tuosta on sanoa. Ukrainassahan kaadettiin vaaleilla valittu johto hyvin epäselvissä mellakoissa. Tästähän se kaikki alkoi.
        15:08 Anonyymi: Miksi ihmeessä siis koululaitoksissa on opettajia jotka haluaa opettaa ja siis orjuuttaa? Eikö olisi paljon parempi kun kaikki maikat korvattaisiin automaattisilla roboteilla? Eiksjeh
        15:07 Marde Hakiksesta: Eiköhän Venäjä ole enemmän hermostuksissaan sen asian kanssa, että Ukraina halusi EU:hun. Ja NYT Ukraina haluaa myös Natoon, johtuen Venäjän mielivallasta. Shown ydin on myös siinä, että viime kevään Krimin laiton valtaus unohdettas mahdollisimman nopeasti...
        15:05 Anonyymi: Tätä!
        15:05 Anonyymi: Kaikki luovuus kuolee kouluissa. Esa Saarinen ei sanonut tää mutta häntä mukaillen.
        15:04 Anonyymi: Venäjä haluaa siis pomotella, orjuuttaa, tehdä kaikkea pahaa Ukrainalle eikä välitä tippaakaan siitä mitä Ukraina omana itsenäisenä valtiona haluaisi tehdä.
        15:03 J: Voi sen nähdä niinkin, että ennen koulua lapset opettelevat kaikenlaista, mutta koulussa se muuttuu oppimiseksi. Siihen tulee määrätietoisuus.
        15:02 Anonyymi: Venäjä just haluaa olla päähenkilö kun haluaa päättää itse jonkun toisen asiosta. Orjuuttamista.
        14:58 Anonyymi: Ihan niinkuin Venäjä Ukrainalle.
        14:55 MH: Tossa just aamulla joku tutkija kiteytti hyvin: Ennen koulua lapsi oppii koko ajan kaikkea, mutta kouluun tullessa painopiste muuttuukin oppimisesta OPETTAMISEEN. Päähenkilö ei olekaan enää lapsi=oppilas, vaan opettaja.
        14:53 Anonyymi: Kysymys ei ole siis kurista vaan siitä mitä uutta haluaa opettaa oppilaalle.
        14:52 Anonyymi: Ei tuo M sais olla jatkossa, siis tulevaisuudessa noin yhteiskunnassa. Jokainen kouluttaja ja opettaja tietää tämän. Tämähän on tosiasia. Nämä pulpetinpenkkiin naulitsijat ovat samanlaisia kuin se piispa. Ruoskaako vai keppiä?
        14:48 MH: Esa Saarinen sanoo: Maailma on täynnä energisiä, positiivisia ihmisiä, jotka on koko ajan flow-tilassa, oivaltaa ja luo uutta... Ne on vaan yleensä alle seitsemän vuotiaita...
        14:45 MH: On muuten aika jännää, että sellainen toiminta, jota pidetään "hauskana" esim farsseissa ja komedioissa (oudot liikeradat, hyvin nopeat liikkeet ja käännökset, ilmeily, hassut äänet ja naurahtelu) on arkielämässä diagnosoitu levottomuudeksi, eli sairaudeksi...
        14:44 Anonyymi: Kuka helvetti haluaa murrosikäisenä olla pulpetin penkissä paikoillaan?
        14:43 Anonyymi: Okei, jos noi menee noilleen, mutta jotenkin tuntui koko Touretten juttu keksityltä sen varsinaisen vilkkauden(joka on siis ihan hyvä asia) kustannuksella.
        14:42 MH: Tourrettessa kun vaan on ne huomiota herättävät pakkoliikkeet ja vaikeus olla aloillaan, sekä tahdosta riippumaton, usein omituinen puhe naurahdukset. Ei mitään herkkua! Se on kumminkin eri asia, kuin vilkkaus, tai ekstroverttisuus.
        14:36 Anonyymi: Mä M ihan vartavasten tsekkasin kaiken Touretten syndroomasta, ja mulla ei tullut yhtään mitään mieleen miten se olisi ristiriidassa vilkkaan lapsen taikka varsinaisesti vilkkaan aikuisen kanssa. Aikuisen. Kysymys on siis aikuisesta ihmisestä joka haluaa olla luova. Luova. LUOVA. Sorry isoja kirjaimia.


    • kankku k. vei

      10:45 Miksei Suomessa valmisteta hävittäjiä? Jos Jas 39C maksaa 90 miljoonaa tai F-35A 180 miljoonaa niin sillä rahalla suunnittelisi pitkälle oman koneen valmistusta.

      11:04 Meitä Anoja on aika monta täällä kuitenkin, B, jokaisella omat syynsä miksi kirjoittaa Anona, minulla työttömyys.

      11:17 Täällä pitäis olla pisteytyssysteemi, niin pääsis miinustaan KK:n kommentteja!

      12:33 Jonninjoutavaa väittelyä ennen vaaleja koko kalastusasia, vaietaan tärkeämmistä aiheista, Soininvaara puhui juuri tästä.

      12:36 Ai että takaisin markka-aikaan, nyt tässä vaiheessa, harakatkin naurais meille!

      12:46 Suomi pitäisi irroittaa Savosta, sen terveestä osasta siis

      12:53 Sarasvuo puhuu aina asiaa, ärsyttäähän sellainen nyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe