Ostanko sakemannin?

Ellullaa

Okei eli olen 15 vuotias tyttö, ja haluaisin oman koiran. Ennen kuin tulette tänne kaatamaan paskaa niskaan niin huomautan että vanhempani ovat sanoneet että jos maksan koiran itse, saan ostaa, ja että he tokikin auttaisivat hoidossa ja maksaisivat ruoan yms. Eli en olisi yksin koiran kanssa. Oken jo pitkään miettinyt sakemannia, koska haluan lojaalin ja seurallisen koiran, jonka voi kouluttaa erittäin hyvin, ja sen kanssa on hyvä lenkkeillä pitkästikin juosten. Aikaa minulla myös löytyisi koiralle hyvin. Meillä on aina ollut kotona koira. Asumme maalla ja meillä on suuri piha ja myöskin ulkohäkki koiralle. Toki koira asuisi sisällä muttä sille olisi paikka myös pihalla. Minkä hintaisia saket ovat suunnilleen, ja kannattaako rekisteröityä ostaa jos en näyttelyissä kuotenkaan kulje!

4

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .....

      Puitteet teillä kuulostaa olevan kunnossa. Aikaa ja koulutustahan pentu tarvitsee paljon, joten jos sekin on hoidettu niin ei muutakuin etsimään sopivaa kasvattajaa. Hinnat pyörii n. 800e eteenpäin riippuen kasvattajasta.

      Osta aina rekisteröity pentu! Rekisteröimättömyyteen on aina joku syy mm. vanhemmat eivät täytä terveysvaatimuksia (lonkka/kyynär/selkä viat), ovat läheistä sukua (isä/tytär, sisko/veli yms.)liian nuoria, narttua pennutetaan joka juoksusta yms.....enemmän löydät asiasta tietoa googlaamalla "miksi rekisteröity koira".

      Kasvattajalistan löydät osoitteesta:
      spl.fi

      Onnea etsintään! :)

    • tietystirekisteröity
      • huuhaalle vastaus

        Paskaa. Miu ei osaa muuta kuin yrittää päteä ja alistaa muita. Se on hänen pääasiallisin tarkoituksensa. Hän myös kirjoittelee täällä eri nimimerkeillä kaikenlaista roskaa. Sama henkilö perusti saksanpaimenkoirien virallisen keskustelufoorumin, jota muokkaili mielensä mukaan miten sattuu, mm. muokkasi inhoamiensa kirjoittajien viestejä ja vielä kehtasi julkisesti kirjoittaa nettiin, ettei foorumia voi muokata.:)) Heh vaan jokaiselle foorumilla missä tämä henkilö yrittää vaikuttaa. Kaikki mitä hän yrittää, kääntyy päinvastaiseksi eli hänen tarkoitustaan vastaan, koska hän ei ymmärrä omia kieroutuneita toimintatapojaan itse eli ei näe nk. omaa nenäänsä pidemmälle.

        Minä osta rekisteröimättömän terveen sakun, josta en maksa kuin normaalihinnan eli noin 500 e. Koira elää 14-vuotiaaksi kuten edellisetkin samalla periaatteella hankitut toisin kuin rekisteröidyt, jotka kuolevat alle kymmenvuotiaina kuka mihinkin.

        Siinä faktoja.


    • nokkamies1

      Kannattaa myös käydä Saksanpaimenkoiraliiton sivuilla, sieltä löytää kasvattajien yht.tiedot. Monella kasvattajalla on koiran elinikäinen tuki ja turva, eli voit ottaa kasvattajaan aina yhteyttä jos menee sormi suuhun, ja varmasti täältä saat myös apuja kennelin etsintään :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe