Apua! Kaveritreffien ja treffien rajat? Mistä jutella?

aaapuva

Viikonloppuna olisi treffit yhden miehen kanssa. Olemme molemmat 24 vuotiaita.
Ongelma:
Olen tavannut tämän ihmisen vain kerran juhlissa, juttelimme ohimennen. Tulin kuitenkin niin hyvin hänen kanssaan juttuun etten voinut unohtaa. Lähestyin häntä facebookissa ja sanoin että haluaisin tutustua. Hän kieltäytyi ensin, mutta sitten viikon päästä laittoi viestiä vielä että haluaisi sittenkin tutustua, ettei "kavereita voi olla liikaa".
No nyt minä vasta tajusin sen että minä olen menossa treffeille, mutta en tiedä onko hän menossa kaveritreffeille vai sanoiko vain noin sen pidemmälle ajattelematta...

Mietin keskustelunaiheita. Olen hyvin puhelias ja varmaan räpätän enemmän kuin hän. Mutta mitä ihmettä häneltä voi kysellä, ettei ne tunnu hänestä treffeiltä tai kuulusteluta tulevan miehen ominaisuuksista? Ei jaksaisi mistään säästäkään jutella tai muusta turhanpäiväisestä. Mutta hankala keksiä "kaveriaiheita" kun ei olla kavereita vielä! Haluisin mennä syömään, mutta onko liian treffimäistä? (emme vielä sopineet mitä teemme). Mikä hyvä keskustelunavaus?

Mitenhän häneltä voisi hienovaraisesti tiedustella että missä menään hänen mielestä...
Tiedän kyllä jo valmiiksi että olemme molemmat toisiemme tyylisiä ja tulemme todella hyvin juttuun niin itseäni ainakin jää harmittamaan jos kyse ei olekaan oikeista treffeistä...
Olisin kiitollinen asiallisita viesteistä ja kokemuksista ensitreffeistä "tuntemattoman" kanssa :)

11

2275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaapuva

      jatkoa edelliseen...
      Lähinnä minua mietityttää eniten mistä ALOITTAA keskustelu ? luulen että minä sen joudun kuitenkin aloittamaan ja minähän häntä alunperin pyysinkin :)

      Tiedän jo missä hän on töissä, minkä ikäinen ym perustiedot...

      Varmasti keskustelu siitä etenee jotenkin kuhan saan vain aloitettua ja vältettyä kaikki mahdollisesti tulevaan seurusteluun viittaavat kysymykset... Mikä on hankalaa, koska olen niin suorasanainen :D tekisi mieli heti kysyä kaikkea mahdollista mutta ymmärrän että se ei ole sopivaa heti kättelyssä! Ehkä hän itse sitten kysyy jotain sen tyylistä jos on kiiinostunut..

      • gbkhf

        Jannu lähtee treffeille kaverimielessä eli fiksuna sä jätät seurustelujutut kyselemättä.Vaikka sun mielestä jo nyt te olette sopivia keskenään niin jo pelkkä alkuasetelma erilainen. Sä haluat seurustella ja hänen mielestään kavereita ei ole koskaan liikaa..
        Aika näyttää,liialla innokkuudella ja tyrkyttämisellä ei jää edes kaveriksi. Malttia!


    • aaaaapuva

      Mutta mitä ihmettä kahdenkeskisillä treffeillä puhutaan jos pitää kokoajan varoa ettei vain kysele mitään, mitä kaverin ei tarvitse tietää... Minusta jos lähdetään kahden kesken niin ne on treffit. Varsinkin kun olen jo ilmaissut oman kiinnostukseni niin HÄN tietää missä mennään... Vähän hankala jutella niitä näitä tuntemattoman kanssa, kun sekin, jos kysyy mielenkiinnonkohteita, kuulostaa siltä että yritän tiedustella sopivatko ne omiini :D Noh, ehkä ehdotan treffeille jotain tekemistä, niin ei tarvitse vain istua ja jutella... Kiitos... Malttia!! sitä tarvitaan!

    • stiida

      Selvästikin mies näkee sinut kaverina, ei seurustelumielessä.

      Kaverin kanssa voi jutella kaikesta, mistä treffikumppaninkin kanssa. En itse näe tässä mitään eroa. Myöskin on ihan normaalia mennä kaverin kanssa esim. syömään kaksin. Sekään ei ole kummallista, että kaveri tarjoaa ruuan. Tosin jos mies tarjoaa, niin voi aavistella, josko hän olisi kiinnostunut.

      Kaverin kanssa et voi kuitenkaan puhua yhteisestä seksielämästä tai seurustelusta. Tietysti kumpikin voi puhua omastaan :). Kai se suurin ero on fyysisyydessä, eli et voi pussailla ja kiehnätä hänen kanssaan. Kaverin kanssa voi myös flirttailla, tosin se ei kokemukseni perusteella merkitse mitään vakavaa.

      Olen ollut itse tällaisilla epämääräisillä treffeillä, joista ei ole käynyt ilmi, ollaanko kavereita vai muuta. Sitä ei oikeastaan auta kuin kysyä suoraan, sillä se ei välttämättä tule muuten ilmi. Noloahan se on kuitenkin suoraan kysyä.

      • tl;dr: Kysy!

        Selvästikin? Ei meistä miehistä aina niin tiedä. Ihan hyvin voisin kuvitella itse käyttäväni kaveri-sanaa, vaikka olisinkin kiinnostunut lähemmästäkin ystävyydestä. En suosittelisi vetämään hirveän pitkälle meneviä johtopäätöksiä jonkun yksittäisen facebook-viestin perusteella.

        Kaikkein selvintä on, että heti kärkeen kysyt mille treffeille hän tuli; tapaamaan ihan vaan kaveria, vai oletteko oikeasti treffeillä. Sikäli olen tosin Stiidan kanssa eri mieltä, että ei se mitään noloa ole, jos et itse niin halua. Tosihan on, että jos sinä olet pyytänyt treffeille, ja hän on lähdössä kaveria tapaamaan, niin kumpikaan teistä ei tiedä missä olette. Teet hänelle palveluksen toteamalla, että hommassa on hieman epäselvyyttä ja kysymällä onko hän treffeillä. Samalla ratkeaa tuo keskustelunaloitusongelmasikin, kun juttu lähtee varmasti liikkeelle.

        Muista ettei elämä ole elokuvaa jossa lopulta käy hyvin vaikka miten hölmöilee. Jos hän sanoo tulleensa vain kaveria tapaamaan, mutta sinua kiinnostaa enempi, sinun on sanottava se. Jos et tee mitään asian eteen, jäät lehdelle soittelemaan.

        Eli syömään vaan. Minusta tosin olisi kummallista, jos kaveri tarjoaisi ruuan. Toisaalta, jos olet ihan oikeasti tosissasi, niin voithan osoittaa sen.


    • Et kai nyt muutenkaan ensimmäisillä treffeillä kysyisi "missä nyt mennään" tai ala puhua seurustelemisesta?

      Minustakin tuo, ettei hän ensin meinannut hyväksyä edes kaveriksi, viittaa kyllä siihen ettei hänen puolellaan ole samanlaista kiinnostusta kuin sinulla, mutta lycka till. Ja keskustele ihan kuten keskustelisit uuden ystävätytön kanssa tavatessasi.

    • aaaapuva

      Nimenomaan kun en pyytäny häntä kaveriksi vaan hän tiesi alusta asti että olen hänestä kiinnostunut ;) Niin hassua jos hän haluaisi yrittää lähteä kaverimielessä? Enkä tarkoita että kysyisin asioita kuten "monta lasta haluat ja milloin mennään naimisiin" :DD Noh, en osaa selittää mitä tällä haen takaa. Pitää yrittää pärjäillä ja keksiä jotain perus aiheita, mistä keskustella! jos olisi selvät treffit, niin ei olisi ongelmaa :) En silloin pelkäisi kysellä häneltä harrastuksista, perheestä, kiinnostuksista ym... Mutta kaitpa niin ihmiset tekevät sitten, vaikka ei etsinnässä olisikaan muuta kun kaveruutta? sepä se kun en tiedä kun en ole ikinä käynyt treffeillä enkä näin hankkinut kavereitakaan! :D Että missä se raja sitten menee... En sentään niin hölmö ole että suoraan kysyisin seurustelusta!

      • Kiva kiva!

        Harrastukset, perhe ja kiinnostuksen kohteet ovat mun mielestä varsin sopivia tällaisille treffeille : ). Juuri näinhän tutustutte luontevasti. Näistä saa monta mukavaa keskustelua rönsyilemään. Hyvin menee!


    • rakastunutvaieikö:(

      Mistä sen rajan edes tietää?? Jos mies puhuu että olemme ystäviä, mutta osoittaa käytöksellään toisin? Maksaa kaiken, on lähellä, ottaa kädestä, kyselee koko ajan jne. Kuulostaako suhde miehen sanojen mukaan ystävyydeltä ja aavistelujeni mukaan joltain enemmältä?

    • klippariii

      ehkä aika näyttää tuleeko teistä pari... Minä kävin joitain vuosia sitten treffeillä ja nähtiin kaverina vuoden verran ja sit yhtäkkiä alettiin seurustelemaan ja 2 vuotta seurusteltiin kun nainen joutui muuttamaan 700kilsan päähän töihin ni suhde hiipui, vähän aikaa sen naisen pikkusiskon kanssa tapailin eli oli seksisuhde mutta sitten tuli ilmi että se on seurustellu koko sen ajan mitän tapailtiin eli 8kuukautta....

    • näintäällä

      Voisiko aloittaja kertoa, miten tässä kävi?

      Tuohon fb-kaveriksi liittämiseen; kun minulla on kavereina lähinnä vaan sellaisia ihmisiä, joiden kanssa vietän säännöllisesti aikaa, niin "oudon" naaman lisääminen saati sitten poistaminen sen jälkeen, jos treffit eivät olekaan menestys, on vähän nolo juttu. Siksi pidän mielellään treffailut ja fb-kaveruudet erillään kunnes alkaa selvitä, onko hommasta tulossa jotakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe