Paha mieli

liian itsekästä

Miksi ihminen pitää olla julma toista kohtaan. Miksi pitää olla itsekäs. En jaksa ymmärtää,jos aina on aina ero ratkaisu? Eikö koskaan muuten ongelmia voi ratkaissa. Olen vain pahoillani mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Miksi ei voida keskustella,jätetään kaikki. Tällalaillako ongelmat ratkaissaan.Ei näytä elämä valoisalta.

15

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa mietin minäkin..vaimoni työpaikalla...sairaalassa...oli nyt iso buumi olla itsenäinen,menevä nainen..no he ovat suurimmaksi osaksi n.40v..tähän lähti vaimonikin mukaan nyt kärsii 3 lasta ja minä ..eikä hänkään kovin onnelliselta vaikuta..no ainoastaan silloin kun pääsee pääkaupunkiseudulle bilettämään...mutta miksi ei vaihtoehtoon kuulunut kehittää suhdetta..tehdä siitä hyvä kummallekkin.yritettinhän me..mutta se yritys oli yksipuolista hän odotti vain että minä muutun hänen muottiinsa...ei kelvannut terapiat..ei mitkään...avioero pitäs olla laitonta..ainoastaan oikeuden päätöksellä erittäin painavista syistä.kyllä hän ois saanu olla menevä 40v munkin kanssa.sillä en ole mustasukkainen..minulle olisi riittänyt että oisin saanut vähän vastarakkautta.mutta ei nyt on elämä pilalla.ja koska olen 50v minulla ei ole enään aikaa ja voimia rakentaa kaikkea alusta.joten älkää ihmiset erotko kevein syin..kehittäkää suhdettanna ja olkaa avoimia

      • testaillaan

        Kai se on trendi erota ja olla in. Eipä se ernneiden elämäkään näytä ruusuiselta.Ihannoidaan naisporukassa vaan viikonlopun jälkeen ollaan myrteän näköistä ja pirullisia toisiaan kohtaan .Kait se on kivaa? Liitossa kuitenkin niin mustasukkainen oli. Siitä vaan ,käytetäänpä eronneita sitten .


      • Totuudentorvi!!
        testaillaan kirjoitti:

        Kai se on trendi erota ja olla in. Eipä se ernneiden elämäkään näytä ruusuiselta.Ihannoidaan naisporukassa vaan viikonlopun jälkeen ollaan myrteän näköistä ja pirullisia toisiaan kohtaan .Kait se on kivaa? Liitossa kuitenkin niin mustasukkainen oli. Siitä vaan ,käytetäänpä eronneita sitten .

        Juuri nämä itsekkäät eroa halunneet naiset, kun ei ole kuin se yksi elämä ovat niitä jotka lankeavat helposti kakkosiksi. Eihän sitä uutta ihanaa vapaista miehistä niin vain löydykään. Se uusi ihana elämä on useimmilla vain kaukainen haave ja siihen se jääkin!

        Onko se niin hienoa ja tavoittelemisen arvoista saada toisen puoliso ja jäädä pysyvästi hajoittamaan jonkun parisuhdetta ja perhettä?
        Varattuja löytyy pilvin pimein seksisuhteisiin ja salasuhteisiin!


    • aina ei onnistu

      Aina ongelmia ei pysty ratkaisemaan.
      Joskus se ero vaan on parempi vaihtoehto.

      Itse lähdin lätkimään omasta avioliitosta, kun mies tykkäsi selän takana elää sinkun lailla. Mitenkäs toisen muutat tässä asiassa?

      Ja omien vanhempien avioliitossa oli isän puolelta henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Koko lapsuus olis yhtä pahaa oloa ja täyttä helvettiä myös meille lapsille. Taas, mitenkäs toisen muutat?

      Ymmärrän kyllä pointtisi... ei siinä mitään. Et kertonut kuitenkaan millaisesta asiasta on kyse...

      Tsemppiä sulle ap.

      • aitiopaikalla

        Aina ei onnistu siis miksi mikä? Ei varmasti jos asenne on mitä eronneet kehuu,kuinka ihanaa on,todellisuudessa täyttä helvettiä. Pitää saada myötäeläjiä joukkoon. Minusta he saa kärsiä taloudellisesti tienatkoon sillä mitä ne meille tyrkyttää. Ei puutteesa tarvi yh isäkään olla. Näitä itsenäisiä riittää kaikille. Pitäsivät edes kunnosta huolta.pöhöttyneitä en viitsi katsoakkaan,anteeksi vaan.


      • aina ei onnistu
        aitiopaikalla kirjoitti:

        Aina ei onnistu siis miksi mikä? Ei varmasti jos asenne on mitä eronneet kehuu,kuinka ihanaa on,todellisuudessa täyttä helvettiä. Pitää saada myötäeläjiä joukkoon. Minusta he saa kärsiä taloudellisesti tienatkoon sillä mitä ne meille tyrkyttää. Ei puutteesa tarvi yh isäkään olla. Näitä itsenäisiä riittää kaikille. Pitäsivät edes kunnosta huolta.pöhöttyneitä en viitsi katsoakkaan,anteeksi vaan.

        ??
        Nyt meni hieman ohitse toi sun vuodatus, voitko selventää mitä oikein ajat takaa?
        Vai kirjoitinko itse jotenkin epäselvästi?


      • olga*

        "Taas, mitenkäs toisen muutat?"

        Juuri näin. Ei sille voi mitään, että toista ei voi muuttaa, vain itseään. Eikä ole ollenkaan mielekästä unohtaa itseään, uhrautua, aina vain sopeutua, kestää ja kärsiä.


    • olga*

      Jos toinen ei halua edes myöntää ongelmia, puhumattakaan halusta/kyvystä ratkaista niitä, niin ei ole mitään muuta järkevää mahdollisuutta kuin ero. Parempi yksin tai toisen kanssa, kuin yksin liitossa.

      • Henrik*

        Hyvin kirjoitettu. Noin se valitettavasti monesti on.


      • hakekaa apua

        Jos olette keskustelleet vai oletteko ,tottahan ongelmat on isot vai tietääkö kumppanisi ? Järkevät pohtivat asioita yhdessä ilma ulkoisia neuvonantajia. Vaikea sanoa kuitenkaan jokainen tapaus erinlainen,viina yleensä suurin ja pettäminen. Henkistä sairautta narsismia työelämän haasteet,en tiedä,,,


    • hjddhg

      Totta kai pitää olla terveesti itsekäs. Kenenkään ei ole pakko jatkaa liitossa, se on täysin vapaaehtoista. Enkä tosiaan haluaisi, että kumppanini olisi kanssani pakosta, velvoitteesta tai jostain yhtä tyhmästä syystä.

    • uifygjhf

      Onko itsekästä sanoa, ettei enää rakasta toista? Olisitko itse onnellinen, jos tietäisit toisen olevan kanssasi pelkästä velvollisuuden tunnosta? Että kumppanisi riutuu hiljaa vierelläsi, muttei halua pahoittaa mieltäsi kertomalla, että haluaisi oikeasti erota?

      Itse kysyisin vastaavasti, miksi toinen on niin itsekäs, että pitää kumppanin rakkautta itsestään selvänä ? Ei edes ajattele, että itsessä olisi jotain toivomisen varaa, vaan pillittää toiselle tämän julmuutta ja itsekkyyttä, kun tämä uskaltaa sanoa, ettei ole onnellinen liitossa. Kun vuosikausia on yrittänyt saada ääntään kuuluville ja halunnut korjata tilannetta ja saa pelkää vähättelyä osakseen, onko ihme, kun mitta tulee täyteen.

    • pää pyörällä

      Tuota samaa minäkin ihmettelen. Keväällä mieheni vaan ilmoitti,että lähdetään eri suuntiin. Olis voitu edes keskustella olisiko mahdollista vielä korjata asioita mutta ei. Miten ihminen voi olla niin julma,että pitää pistää kaikki leviäks ja myydä omaisuus ja jättää toinen kun nallin kalliolle. Eikä antanut edes kunnon selitystä asiaan. Kyllä on paha mieli,kun ei kertakaikkiaan voi ymmärtää toisen sydämmetöntä vetoa.

      • kjhfds

        Kyllä se pikarakkaus on kuule syy. Minkäs sille voi kaikki jää. Uutta ei ole sanottiin vaan pikkuhiljaa totuus tulee julki.Sanonpa vaan ,että jos ihminen on kylmä perhettä kohtaan.Ei edes viikonlopuksi lapsille aikaa.Kyllä tämä äiskä vanhempana kiroaa itseään.


    • pää pyörällä

      Sinulle vastaukseni,mutta lipsahti väärään paikkaan. pää pyörällä kirjoitti sinulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe