KALLIS

-KOKOOMUSLAINEN

Keväällä kun keparissa oli juttua, että Bjarne harkitsee paluuta edukuntaan sanoin vaimolle kahvipöydässä, puolue tulee olemaan Kokoomus.
Kallis on myös "uhka" Puumalalle ja Urpilaiselle koska hän vetää ääniä yli puoluerajojen.
Kokoomus taitaa saada pitkästä aikaa kansanedustajan Kokkolasta.

Keskustapuolue ja SDP joutuvat miettimään ja vaihtamaan teemojaan, koska luulempa että Kallis tuo omalla tavallaan esiin talousasioita joilla Suomi lähtisi nousuun.

Politiikka on eläkeläiselle hyvä harrastus ja eläkeläisäänestäjien joukko sen kun kasvaa.

37

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raha ja valta

      Totta kyllä kallis on kallista kaikille.

    • Raha liikkuu

      Rahalla on taivaallinen voima ja kyllä Kallis rahanpäälle ymmärtää. Siinähän se lyhyesti tämä puolueenvaihto.

    • tasa-arvoa

      RKP - KD - Kokoomus.
      Vallanhalu kasvaa kun pääse vallan makuun.
      KD on yhden suunnan puolue jossa ei noudateta tasa-arvoa, syyttömiä tuomitaan yli 2000 vuotisilla taruilla.

    • ...

      tuo Kalliksen puolueen vaihto ei mitenkään yllätä. Hän on aina ollut kovan luokan porvari. Puheissaan on osannut puhua juuri sen mitä kansa haluaa kuulla,mutta tekeekö niin mitä lupaa onkin ollut toinen juttu.
      kaksikielisyys asioihinkaan ei osannut minulle henk koht. aikanaan sanoa mitään kun halusin kysyä asioista ja keskustella. Kierteli vain koska on itse kaksikielinen.

    • rahanoomi

      JOO Kallis sopii hyvin sellaiseen puolueeseen joka on kasvattanut suomen velkaa.

      Lainarahatkin jakaantuvat % yleensä sen mukaan mitkä ovat tulot, eli suurituloiset kasvattavat varallisuuttaan velkarahalla.

      Miljoonan köyhän ruokarahaan 1000 € lisää olisi vain 1 miljardi €, mutta velkaa on otettu vuodessa keskimäärin 10miljardia €, mihin kummaan ne lainarahat käytetään ????

    • Näin on

      Ainahan Kallis on ollut äärioikeistolainen. Puolue on matkan varrella vain silloin tällöin muuttunut.

      • eipä ole

        Googlaappa mitä tuo äärioikeistolaisuus tarkoittaa, kun et näytä tietävän.


    • Nainen KP:lta

      Tunnen Kalliksen, Urpilaisen ja Puumalan. Bjarne on heistä ylivoimaisesti inhimillisin eikä TODELLAKAAN äärioikeistolainen, kuten täällä jotkut ilkeästi väittävät.

      Sauli Niinistö ja Bjarne Kallis ovat minun ehdokkaita. Aina!

    • eläkeläispuolue

      Pitäis olla ikäraja noihinkin hommiin. Luulis eläkeläisellä olevan jotain tärkeämpääkin tekemistä, kuin politiikka! En voi ymmärtää!!

    • Bjarnen takana

      Hyvä sinä nainen Kp:n suunnalta. Niin on minunkin luottamukseni heissä. Viimeksi äänesti Puumalaa, mutta pahasti petyin häneen! Polvihousupoika! Ei ole minun ehdokkaani enää. Sosialistia en äänestä nimittäin koskaan!

    • rahanoomi

      Kallista on inhimillisyys puheitten tasolla, teot ratkaisevat, kokkolan kaupungin lehtereillä on Bjarne ollut vaikuttamassa Kokkolan talouden huonoihin tuloksiin.

      Älkää vain joku alkako sanomaan, että kaupungin talous on parantunut, koska sitä on yritetty ainoastaa nostamalla verotusta ja palvelumaksuja.
      Toiminta pitää jakaa palikoihin ja jokaisen palikan hintatasot ovat nousseet ja maksajina ovat kaupunkilaiset.

    • red neck

      Hohhojjaa...
      Ei sitten ketään vanhempaa löydetty kokoomuksen aisankannattajaksi?

    • Eläkemies

      Kokkolan kaupungin lehtereillä vain seuraataan asoiden hoitoa. Kallis ei ole enää ollut pitkään edes valtuutettuna. Ikärasismikin on täällä aivan turhaa. Urho Kekkosenkin valtiomiesteot vasta alkoivat tuon ikäisenä ja sen jälkeen, Kalliksen pää on kuitenkin kunnossa!

    • käsisaha

      Kalliksen pää heiluu suuntaan sun toiseen seuraava puolue taitaa olla persut sinne sopivat kaikki toipilaat.

    • Käykö näin

      Kokoomus on Kokkolassa epätoivoisesti yrittänyt Korkea-ahon jälkeen saada kansanedustajaa läpi. Korkea-aho meni läpi järviseutulaisten äänillä, mutta vain yhden kerran. Nyt Kallista yritetään läpi kristillisten äänillä, jääköhän kristillisten oma edustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman, valitsematta seuraavissa vaaleissa?

    • Kokoomus uusiutuu

      Kokoomus tekee nyt nopeasti korjaavia ryhtiliikkeitä. Se on ainakin nyt hyvä suunta. Politiikka on kovvoo peliä. Suoraselkäinen poliittinen selkäranka on nyt palaamassa. B.Kallis on kuitenkin erinomainen kansanedustaja. - Niinistö linjaa.

    • Ans kattoo

      Ei taida mennä läpihuutona tämä juttu. Minä olen aivan varma että Kälviällä ja Lohtajalla tämä ei ole mikään läpihuutojuttu. Ei ole ihan yksinkertaista että kristillinen ruotsinkielinen tulee noin vain ja ottaa kokoomuksessa johdon käsiinsä, ei sitten alkuunkaan.

    • ........

      Katsos kokoomus on ainut jossa Kalliksella olisi edes pikkuriikkiset mahdollisuudet ministeriksi. Se sillä kutkuttaa kun ei ole salkkua koskaan saanut puolue urallaan.

      saapi nähä alkaako uskovaiset äänestämään kallista vai ei. Moni Puumalan kannattaja tosin saattaa kallistua tuohon. Kokoomuksen ehdokkaistakin todennäköisin läpi menijä juuri olisi Kallis ja siksi ovat lyöneet hynttyyt Kokoomuksen kanssa yhteen.

      Mutta Suomen tilanteessa noin ylipäätänsä on tuhoisaa äänestää porvareita. Me tavalliset työläiset maksamme isoa siivua Suomen hölmöilyistä EU:hun liittymisen johdosta. Eläke ikää halutaan nostaa. Saattepa nähdä,kun se ajetaan läpi niin EK haluaa työläisiltä muutkin edut pois ja selitteelee että eläke iän nosto ei riitä.

    • rahanoomi

      Kokoomus uusiutuu 13.9.2014 21:15

      Piti vastata noin typerään arviointiin.
      Kokoomushan on uusiutunut jo vuosia, siellä nuorisojoukko teknillisine apuvälineineen facebookkaa ja vitteroi kaikenmaailman roskaa asiat jäävät hoitamatta ja suomen velkataakka kasvaa.
      Kallis ei voi mitenkään uudistaa Kokoomusta ja vanhoillakaan konsteilla ei enää nosteta taloutta nousuun.
      Kovan pelin politiikalla on kasvatettu tuloeroja ja eriarvoisuutta, nyt tarvitaan joustoja joilla lisätään työllisyyttä ja tasataan tuloeroja.

      Pienituloisille helpotuksia pääomatuloista, miljoonamiehille lisää pääomaverotusta.
      Julkisenalan palkkoja devalvoitava, säästyneillä rahoilla yksityiselle sektorille työtekijöitä maksamaan verorahoja yhteiskunnan tarpeisiin.

      ym.ym jota politiikot eivät edes ymmärrä, koska yksinkertaiset asiat ovat piiloutuneet monimutkaisten ohjelmien taakse jota eivät ymmärrä edes ekonoomit.

    • vasenkeskiluokka

      Oikeistolla on ollut enemmistö suomessa jo vuosikymmenijä, mitä he ovat tehneet suomen hyvinvoinin eteen?
      Ajaneet hyvinvointiyhteiskuntaa alaspäin voisi sanoa, että ovat "naruttaneet" työntentekijöitä sahaamaan omaa oksaansa poikki.
      Työntekijöiden joukkoon on istutettu ahneuden siemeniä ja sadon ovat korjanneet suurituloiset.

      "Ampukaa" kirjoituksillanne "vihollisenne" suuntaa älkääkä itseänne jalkaan.
      Nykyinen pääministeri näyttää joka päivä typeryytensä puheissaan, taitaa aika kulua enemmän viterissä kuin suomen asioiden hoitamisissa.

    • Lopen kyllästynyt

      Kokoomuksella on menossa virkojen jako- ja vaihtopäivät. Poika ja hyvä kaveri hommaa isälle johtajan virkoja. Sitten nämä poika ja hyvä kaveri aikovat pistää virat vaihtoon, mutta Stubbi yön yli nukuttuaan ei enää kehdannutkaan hyväksyä vaihtoa jossa molemmat vaihtajat olisivat saaneet monen tuhannen euron korotukset. Tällainen on se meidän uusi työväenpuolue.

    • Toisten pääoma

      JOO ja ihmiset äänestävät itseään vastaan, Kokoomus on suurpääoman edunvalvoja.

    • Seuraaja

      Olitko ikään seuraamassa Kokkolan valtuustoa kun KALLIS johti puhetta nimien unohtelu, asioiden sekoilu,omat ja hyväosaisten edut.

    • Kruunupyystä

      Bjarnesta oli iankain viidessä lehdessä pääkirjoitus. Kaikki olivat hyvin postitiivisia varsinkin ÖB:ssä. Tästä on tosi hyvä jatkaa ja nousta vaikka mihin. Olen mukana!

    • kommunistikokkolasta

      kokoomus on riistoporvarien puolue ajaa Suomea NATOON, se on maanpetos. Ajaa vain rikkaiden asiaa. Ajaa Suomea liittovaltioon. Porvaripuolue. En koskaan äänestäisi kokoomusta. Ajaa Suomen julkishallinnon alas. Yksityistää kaikki.

    • Kysynpä vain

      Onko tosiaan niin että eläkeläiset, yli 70v. ovat oikeita ihmisiä ajamaan eduskunnassa työikäisten perheiden ja nuorten työttömien asioita? Eikö kokoomuksesta tosiaankaan löydy Kokkolasta työikäistä, järkevää ja eteenpäin pyrkivää kansanedustaja ehdokasta vai tyrmäävätkö nämä Kokkolan liitoskuntien vanhat jäärät kaikki sellaiset?

    • .Päiviö..

      Ei mene Bjarne läpi.Ei millään ,kristilliset ei kokoomuslaista äänestä..Eikö Kokoomuksella ole nuorempaa energistä ehdokasta. Nauttisi Bjarne vain eläkepäivistä

    • -KOKOOMUSLAINEN

      En kannata Kokoomusta enkä äänestä Bjarnea, mutta rahalla on voimaa ja Kallis taitaa mennä porsaille tehdystä reiästä läpi.

    • Pelkkää höpinää

      Lukekaapa päivän Keparista mielipidepalstalta hänen juttunsa "Verokilpailu kovenee". Siinä jutussa ei ole "päätä eikä häntää", tyypillinen politiikon juttu jossa ei sanota mitään. Olisikohan hänenkin paras katsella jostakin palvelutalosta paikka ja jättää eduskuntatyö nuoremmille.

    • -kokoomuslainen

      Joo jaa verokilpailu kovenee, olisi ollut suoraselkäisempää sanoa, että suhteellinen verotus pienituloisilla lisääntyy.

      Mikä puolue on ollut johdossa kun velanoton suomenennätys murskajaisia on tehtailtu.

      Kiinteistövero nousee ALV nousee kunnallisverotus ja palvelumaksut nousevat sähkö lämpö ja muu energia nousevat, suurituloisten marginaalivero laskee.
      Siinä kilpailu on koventunut pienituloisilla jo kestävyyrajalle saakka, vaikka kestävyysvajettakin pitäisi pienentää yli 3000->>>€ kuussa tienaavien kukkarosta.

    • Tyhjät lupaukset

      Kerran äänestin. Enää en.

    • atnuksude

      Voisko Kallis rehellisesti ilmoittaa mitkä ovat "eläkeläisen" tulot tällähetkellä valtion viroista.
      Osaketulot erikseen, ei kiinnosta.
      Oisko aika antaa paikka nuoremmille, et ole korvaamaton.

    • Kamalaa purnaamista

      No eipä tietenkään talousosaaminenkaan palstan purnaajille sinne eduskuntaan kelpaa. Kuka ihmeen jeesus täältä pitäisi sinne sitten saada?

    • kokkolaäänestäjä

      Onko Kalliksen ideologia enään sama kuin KD:n? Hyväksyykö Bjarne tasa-arvoisen avioliittolain?

    • Ei_onnistu

      Ei mene Kallis läpi. Sen varmistui viimeistään nyt, kun kokoomuksen kannatus on kovassa alamäessä. Eikä Kallis ole henkilökohtaisestikaan enää entisessä vedossa. Puhuu ja kampanjoi kuin kuka tahansa ehdokas.

    • ainoavaihtoehto

      Urpilaisen takana seisoo keski-pohjalaiset yhtenä miehenä.

    • mikäonveikkaus

      pääseekö bjarne kaupunginvaltuustoon?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe