Eduista kiinni pitäminen vie kuralle

misterone

Suomen talous on huolestuttavassa tilassa.
Mistään ei olla valmiita tinkimään, vaan kaikki haluavat vain lisää. Kun palkat nousevat, on tuloksena, että työpaikoille käy heikosti: ne yksinkertaisesti loppuvat.

Meillä pitäisi olla yhden puolueen hallitus, joka uskaltaisi tehdä rohkeita, realistisia päätöksiä.Nyt yritetään pitää kaikki puoluerymittymät hyvällä tuulella, ja yhteistä hyväöäö jaetaan sulle ja mulle -periaatteella Kukaan ei halua tinkiä vanhoista eduistaan. Päinvastoin: kaikki hamuavat lisää.

Mister Wälläri ajoi hallintovuosinaan kaupallisen merenkulkutoiminan pahaan jamaan. Nyt ei juurikaan ole enää suomalaista kauppamerenkulkua. Eläköön, Wälläri! Hyvin menee!

Ruotsissa on älykkäämpiä ja samalla viisaampia yhteiskunnallisia päätöksentekijöitä. Siellä voidaan kylmästi kuluja karsia, jos talous ei anna niiden säilyttämiseen mahdollisuutta Me emme pärjää tätä nykyä kansainvälisessä kilpailussa, koska tuotteemme ovat niin kalliita: ne eivät mene kaupaksi. Miksi ne eivät mene kaupaksi? Sen takia, että nmeidän palkkatasomme on niin korkea.

Jos meillä olisi vielä markka, se olisi sopivasti devaltoitunut. Nyt euroa on kallis, eikä sillä ole yhtä hyvä käydä kauppaa kuin olisi markalla. Meidän olisi pitänyt Euroopan unioniin liittyessämme säilyttää markka. Ruotsi säilytti kruunun, ja sillä pyyhkii hyvin.

Suomen pelastus on vähemmistöhallitus, esim. kokoomusjohtoinen. Sille on sitten saatava eduskunnalta tuki, ja se tulee persuilta, jotka ottavat saatanallisen vaalivoiton tulevissa erduskuntavaaleissa. Siitä tulee jo kokoomuksen kanssa enemmistö.

Ja sitten alkaa tämä holtittomien tukien alasajo.

6

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisää etuja!!!

      "Meillä pitäisi olla yhden puolueen hallitus, joka uskaltaisi tehdä rohkeita, realistisia päätöksiä" KUKAAN ei äänestä puoluetta joka leikkaa etuja! Äänestäjät äänestää vain "kivoja" ehdokkaita: laulajia, missejä, olympiavoittajia, tv-kasvoja.....

    • kenen palkat?

      Aina kun ryhdytään puhumaan että palkat ovat liian korkeita niin syytetään vain niitä keiden palkat ovat jo valmiiksi matalimpia ja seuraavaksi julkisen sektorin virkamiehet saavat roimat palkankorotukset eikä kukaan puhu siitä mitään...

    • 10+12

      Totta on, että kaikki haluaa lisää aina vain. Ja nimenomaan yritysjohtajat ja muut, joilla jo on valtavat palkat ja omaisuudet, näyttävät erinomaista esimerkkiä. Jos katsotaan mitä tahansa tilastoa, niin huipputuloiset ovat kasvattaneet osuuttaan yhteisestä kakusta huimasti.

      Kaikki toki tietävät, että huipputuloisten palkat ovat rikka rokassa, mutta esimerkkihän miten toimitaan tulee juuri sieltä.

      Toki oma markka ja sitä myöden delvalvaatiomahdollisuus helpottaisi valtavasti kansan köyhdyttämistä verrattuna nyt käytettävissä oleviin keinoihin eli karsintoihin ja irtisanomisiin ja ulosliputuksiin. Kansan köyhdyttämistarpeen näkökulmastahan Eurossa mukana olo on suuri virhe.

    • ongelmia

      Jos palkkoja alennetaan, myös kotitalouksien kulutus vähenee samalla, jolloin kotimaan markkinoille keskittyneet yritykset joutuvat. Jos itselläni tippuisi tulot 100 euroa, vähentäisin vähentään 110 euroa menoista. Se on ihan helppoa, parin puhelinsoiton jälkeen muutama lehtitilaus katkeaa, tabletissa oleva nettiliittymä ei ole välttämätön joten poikki vaan, laajakaistan voi vaihtaa hitaampaankin, oikeastaan kännykän nettikään ei ole pakollinen. Sitten jos leikkauksia jatketaan, vaihdan kotimaiset tuotteet ulkomaisiin, luovun autosta kokonaan jne.

      Toki minulla menee noin 300 euroa joka kuukausi säästöön, mutta säästön määrästä en tingi euroakaan, eli siirrän kaiken palkan muutoksen suoraan kulutukseen.

      • Kohta rytiseee

        Tilanne alkaa olla kestämätön enää ei selvitä "jääkiekkokentän auraamatta jättämisillä" kunnilta ja valtiolta vaan väkee pihalle siis TURHAA väkee! Kuka senkin päättää? No velat kun kasvaa tarpeeksi sen päättää joku muu kuin Suomalaiset!


      • cvngfngfnq
        Kohta rytiseee kirjoitti:

        Tilanne alkaa olla kestämätön enää ei selvitä "jääkiekkokentän auraamatta jättämisillä" kunnilta ja valtiolta vaan väkee pihalle siis TURHAA väkee! Kuka senkin päättää? No velat kun kasvaa tarpeeksi sen päättää joku muu kuin Suomalaiset!

        ans kattoo niin kun "turha" väki on laitettava kunnilta ja valtiolta pois niin duunarit lähtee ja herrat jää mutta unohtavat että kukas ne suorittavat työt tekee, eihän herrat voi sellaiseen alentua...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe