Ville Niinistön ministeriuralle nlo loppu

Ulos ja heti

Häpeä lausuntoja ulkomaiselle lehdelle.
Onko kukaan ministerinä toiminut noin, mustannut omaa maataan-

27

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paluumuut

      Muuttiko Ruottista Suomeen?

    • Reijon Notebook

      KES 17: Kuin lähröpieruna Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö herjasi ulkomaalaiselle lehdelle Suomen politiikan ”suomettumisesta”. Erkki Tuomioja paheksui "lausuntoa", ja toivottavasti myös sen lausujaa. Pojan puolustukseksi voisi sanoa, että hän kenties oli viskissä. Enpä tiedä, mutta aluksi olen Ekin kanssa samaa mieltä. Eikö poliitikolta kuitenkin vaadita vähän enemmän?

      • Oppositioon mars

        Ville-pojulla meni taas asiat pieleen. Jos oli maistanut, niin toivottavasti ei mennyt rattiin. Kolmen edellisen rötöksen lisäksi ei tarvita yhtään lisää. Eikö siellä vihreissä opeteta lainkaan käytöstapoja ministeriksi aikoville ja valituille. Töppäsihän se Hautalakin perusteellisesti.


      • Vihreet kuuluisina
        Oppositioon mars kirjoitti:

        Ville-pojulla meni taas asiat pieleen. Jos oli maistanut, niin toivottavasti ei mennyt rattiin. Kolmen edellisen rötöksen lisäksi ei tarvita yhtään lisää. Eikö siellä vihreissä opeteta lainkaan käytöstapoja ministeriksi aikoville ja valituille. Töppäsihän se Hautalakin perusteellisesti.

        Kuka tietää sen youtube videon missä Hautala kuulee bunkkerissaan että 3 maaimansota ei alakkaan Suomesta vihreiden johdolla?


    • Pudis54

      Niinistö on vihreille samanlainen taakka kuin Päivi on kristillisille. Mitään ei menetetä kun hän poistuu näyttömöltä.

    • V Niihilistö

      En jouda, kun tumputus on kesken.

    • allianzmän

      Aihe on tabu Suomessa ja odotettaviissa on, että Vihreiden päitä alkaa tippuun kiihtyvään tahtiin. Ei mitään saumaa enään tuleviin hallituksiin.

    • toivottavasti

      Paluu hallituskuvioihin taitaa olla mahdotonta pitkään aikaan.

    • Eko Tehokas

      Atomi- vaiko jäte-energiaa? Vantaa saa - vihreitten ankarasti vastustamasta - uunituoreesta jäteenpolttolaitoksestaan liki puolelle perheistään sähkön ja toiselle mokomalle kaukolaämmön!

      Voisiko joku viherästi ajatteleva kertoa millä kurin vantaalaisen haiseva jätepussillinen appelsiininkuoria, lohenperkeitä, omenantrontteja ja kahvinoproja kierrätettäsiin ja mihin? Veisikö jokainen perhe CRV-X6-maasturillaan jokaisen jaelajikkeen eri jätepisteisiin eri puolille asuialuettaan? Ekologista kestävää kehitystä?

    • pros & cons

      Ville Niinistö on huono häviäjä. Tuli turpiin itselle tärkeässä asiassa ja seurauksena uhmaikäisen 2,5 vuotiaan lapsen itkupotkuraivari, heittaytyminen selälleen maahan sätkimään, kun ei saa tahtoaan läpi.

      Taisi unohtaa että on edelleen ministeri , jonka, kuten kenen tahansa, mutta erityisiesti ministerin, pitäisi ensin rauhoittua ennen kuin alkaa jukisesti, vieläpä arvostetussa ja seuratussa ulkomaisessa mediassa päästellä höyryjää/sammakoita suustaan. Pientä harkintaa, kiitos!

      Minulla ei ole ollut tapanani jakaa kansalaisia isänmaallisiin ja epäisänmaallisiin, mutta tässä tapauksessa se jo mieleen juolahtaa. Aika vastenmielistä omaan pesään paskomista,. Toivottavasti oli edes vaipat housujen sisällä niin käy siivoaminen helpommin.

      Kun tuli lunta tupaan laajalta rintamalta niin se ei Villeä hetkauta, ei käy edes mielessä josko meni sanomisissaan liian pitkälle, josko pitäisi edes pahoitella sanavalintaansa.

      Eipä tietenkään, uusi hyökkäys on paras puolustus? Nyt muka ei saa vapaasti puhua ja esittää kritiikkiä kun Venäjä on asiassa osapuolena. Saa puhua vapaasti, mutta jos puhuu puuta heinää, ei pidä ihmetellä jos saa itse kritiikkiä. Itseensä kohdistetun kritiikin Ville varmaan mielllään kieltää.

      Nyt Ville rupeaa sananvapauden martyyriksi, häntä yritetään muka hiljentää ja tämä muka todistaa hänen moitteensa suomettumisesta oikeaksi. Voi, voi!

      Ville moittii takertumisesta yhteen sanaan. Turha vähätellä niin paha kaiku, niin leimaava sana se suomettuminen on. Jokainen varmaa tietää moniakin yksittäisiä sanoja joita ei saa käytää ilman että tulee sakinhivutusta julkisuudessa, usein toki syystäkin,Ville ja vihreät etunenässä hivuttamassa.

      Vuosikymmeniä sitä leimaa vastaan on taisteltu ja nyt Ville likaa sillä omaa pesää. Mitäs se haitaa että se voi potentiaalisesti aiheutta suurtakin harmia Suomelle, sen maineelle ja taloudelle. Eikös niitä talousvaikeuksia ole jo ihan riittämiin muutenkin?

      Ville sanoo että on takerruttu yhten sanaan, eivätkä häntä kritisoineet ole pystyneet sanallakaan kyseenalaistamaan Villen sanoman sisältöä. Eipä ole Villekään pystynyt todistamaan, että hallituksen tulevat ydinvoimaratkaisut olisivat kiistaton merkki suomettumisesta. Vapaavuorikin kannattaa Nato-jäsenyyttä, ei se nyt ihan Venäjän pepun nuoleskelua ole.

      Ihan turhaa juupas-eipäs -"keskustelua" Ville virittää. Ihan sama kuin kiistellä näytöstä jumalan olemasssaolosta tai olemattomuudesta. Yritys todistaa Villelle että hän oli väärässä suomettumisväitteessään on sama kuin yritää todistaa tosiuskovaiselle evoluutiosta. Mikään näyttö ei riitä, jos vastaanottaja ei sitä halua syystä tai toisesta hyväksyä missään nimessä, millään näytöllä.

      Mulla ei ole selvää kantaa ydinvoimaa yleisesti tai Rosatom-kuvioon erityisesti. Vaikeita asioita, vaikea sanoa kumpi vaakakuppi painaa enemmän, positiivinen vai negatiivinen

      • myyräntyötä?

        Eihän tästä puutu kuin se että suomalaiset (pienet) vihreät (miehet ja naiset) alkavat yllyttämään ulkomaita asettamaan Suomen boikottiin, kunnes tänään ilmeisesti hallituksessa tehtävä päätös ydinvoimalaluvista pyörretään.

        En pidä tätä mahdottomana ajatuksena, kyllä se Vihreiltä luonnistuu, johan Heidi Hautala jo tiistaina, V. Niinistön onnetonta ulostuloa edeltävänä päivänä, EU-parlamentissa puhuessaan aloitti oman pesän likaamisen.


      • Kirkkaan vihreä
        myyräntyötä? kirjoitti:

        Eihän tästä puutu kuin se että suomalaiset (pienet) vihreät (miehet ja naiset) alkavat yllyttämään ulkomaita asettamaan Suomen boikottiin, kunnes tänään ilmeisesti hallituksessa tehtävä päätös ydinvoimalaluvista pyörretään.

        En pidä tätä mahdottomana ajatuksena, kyllä se Vihreiltä luonnistuu, johan Heidi Hautala jo tiistaina, V. Niinistön onnetonta ulostuloa edeltävänä päivänä, EU-parlamentissa puhuessaan aloitti oman pesän likaamisen.

        Kuule kyllä EU-maat ihan itse päättävät, miten Suomen irtiottoon yhteisestä rintamasta suhtautuvat.

        Aikoinaan EU-maat päättivät myös jäsenmaansa (!) Itävallan vastaisesta boikotista muukalaisvastaisen Jörg Haiderin voitettua paikallisvaaleissa.

        Vastaava nurkkaan ajo voi kohdata Suomea, eikä se ole yhden (tai kahden) Niinistön päätettävissä.


      • Epäpatriootti

        " Aika vastenmielistä omaan pesään paskomista,. Toivottavasti oli edes vaipat housujen sisällä niin käy siivoaminen helpommin."

        Vihreätkö isänmaallisia? Todellisuudessahan monet virheistä leuhkivat sillä miten he halveksivat kaikkea suomalaista eivätkä esim käytä juuri lainkaan suomalaisia tuotteita.


    • Ja häpeä puheitasi

      Pyydäthän eroa heti tänään, eläkä mene hallituksen aitioon
      eduskunnan kyselytunnilla klo 16. Et kuulu sinne.

    • Ryssävoimala tulee

      Kuis tässä nyt näin päin kävi?

      Yleensä tällä palstalla Venäjää puolusteleville sanotaan, että painukaa sitten Venäjälle!

      Nyt Venäjää arvostelevien käsketään painua...niin, minne? Brysseliin?

      Kyllä tässä faktoilla mennään.

      Olisiko Suomen toiminta Rosatomin kanssa jäänyt EU:lta ja NATO-mailta pimentoon ilman ministeri Niinistön "paljastusta"?

      Olisiko ulkomailta voinut piilottaa sen tosiasian, että Suomi on heikko lenkki EU:n Venäjän-vastaisessa rintamassa ja kesken pakotetilannetta tekee miljarditilauksen Venäjän valtiolta?

      Tällä mennään seuraavat sata vuotta eteenpäin.

      Suomi tilaa ryssän voimalan. Selitä se nyt EU:lle.

      • olet idiootti

        Paljon Saksa ostaa pelkästään maakaasua, nuija?


      • Asdertson
        olet idiootti kirjoitti:

        Paljon Saksa ostaa pelkästään maakaasua, nuija?

        Stoppi taitaa tulla sillekin.EU:n julkilausuma tuomitsee sekä South Stream -kaasujohdon että Suomen ydinvoimalakaupan.

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288739854886.html


        Vapaavuori julistaa sotaa EU:ta vastaan.

        Tätäkö euromyönteinen kokoomus halusi?


    • HeseH.

      Ville ei pääse enää Audin takapenkille. Nyyyh! Olisiko taas aiko yrittää autoveropetosta ja ajella tax- free autolla "tietämättä" että se rikos.

      • vyötä tiukalle

        Ei ole helppoa maksella yksin 500000 euron asuntolainaa kansanedustajan tuloilla.


    • Ville Nihilistö

      Veronkiertoa ja kivihiiltä ydinvoiman tilalle.

    • pietarin trolli

      Villen sekoitti hullu noita-akka Heidi Hautala, kaikkien russofobistien isoäiti.

    • pikkasen ku pintaa..

      Juu ei Venäjää saa ja kannata pelätä. Nehän vaan hyvää tarkoittavat, kun Krimin ja Itä-Ukrainan valtasivat. Suomettuminenhan on juuri sitä russofobiaa josta pitää pyrkiä eroon.

      "Villen sekoitti hullu noita-akka Heidi Hautala, kaikkien russofobistien isoäiti."

      • olet kusipää

        Onko häpeä varmistaa puolustus sotahullua Obamaa ja natoa vastaan?


      • Ota pillerisi
        olet kusipää kirjoitti:

        Onko häpeä varmistaa puolustus sotahullua Obamaa ja natoa vastaan?

        Kukahan se todellinen sota hullu on?


    • Polo-politikointia?

      Ville tiesi tasantarkkaan mitä sanoi ulkolaiselle lehdelle antamassaan haastattelussa. Ellei tiennyt, on todettava, ettei hän ole valtiomiesainesta?

      Jos vertaa viime aikojen pääminiostereitä Stubbiin - niinkauaskuin ikinä muistaa, hän lienee ainoa, jota ei missään olosuhteissa voi syyttää suomettumisesta!

    • vaalitäky pieleen

      Ampui nyt vihretät pahnanpohjalle.. Kuka niitä enää äänestää?

    • Nolompi juttu

      Nolo loppu joo, mutta nolointa suomalaisille oli, että sillä oli alku.

    Ketjusta on poistettu 83 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe