mulla on järkyttävä piri- ja piikkikoukku

möss

alotin viime maaliskuussa kun poikaystäväni opetti. mulla riistäytyi ihan käsistä kevään aikana kun jos ei ollu piriä niin tykittelin voxria ja löin välissä kovimpiin piikinhimoihin pelkkä vettä. mun poikaystävä sanoi silloin mua miss mustelmakädeksi koska mun kädet näytti siltä ku joku olis vetäny ompelukoneella.

sain lopetettua kun kaverit alko huomauttelemaan että edes nisteillä yleensä ei oo tommosia käsiä eikä kuukauden ralleja vaikka mä oon harrastanu piriä vasta niin vähän aikaa. sit muutin töitä tekemään eri paikkakunnalla ja se narkkaaminen ei oo enää pääasia mun toiminnassa mut välillä edelleen tekee todella mieli ja mun pisin aika ilman nopeiden piikittämistä tähän asti on kuukausi. viikko sitte viimeksi sorruin ja sitä edellisestäkin kerrasta oli vaan viikko. miten tälläsestä ihmiset pääsee kun piri tuntuu joka repsahduksella kymmenen kertaa paremmalta kuin osaa odottaa? ):

mun pitäs tehä tänä syksynä gradu.

30

1821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marianne.

      Mitäs aloit tyhmä vetämään huumeita? Mitä oikein päässäs liikkuu? Nyt täällä sitten kerjäät ja itket sääliä... )): yhyy yhyy vittu.

    • ...

      Paskin trolli ikinä.

    • möss

      no alottaessa en tajunnut miten vaikeaa on lopettaa lyhyenkin ajan jälkeen. en voinu tietää. sori nyt. haluisin kuulla jos joku on eroon päässyt.

    • Marianne.

      Siis ja sinäkö et muuten tiennyt sitä asiaa!? koskaan kuullut, nähnyt tai isä ja äiti opettanut!?

    • madn

      ei piri ole pahasta, edes sydämen päälle. maltodekstriini-tomusokeri-efedriini -yhdistelmä on.. sen tykityksestä puhumattakaa.:D en nää huolta pirin käytössä jos se tapahtuu vain kerran viikossa jos se ei ole montaakaan kertaa jatkettu..

      • möss

        ei aina voi tietää monta kertaa piri on jatkettu :) enkä mä halua tollasista olla riippuvainen.


    • Marianne.

      TYHMIÄ ON KYLLÄ HUUMEIDEN KÄYTTÄJÄT.

      • kyllästynythuomiohuoriin

        Mä en ymmärrä tota keskustelun aloittajaa,eka itkee ku jäi pirikoukkuun,sit täällä kyselee kuinka voi lopettaa,no hei vaikka katkolle kannattaa lähtä:D ja sit vinkuu et ei jaksa olla piriin koukussa,jos sen kaman käytön haluaa lopettaa ni ei sitä nyt täällä keskustelupalstalla lässytetä,järki käteen taas.. :D


    • möss

      oon käyttäny niin vähän aikaa ja onnistunut hyvin vähentämään et ei tän pirun kanssa kuulkaa katkot auta kun mun ongelma ei ole käytttö vaan himo ja pelko siitä että käyttö jatkuu.

      ja olen hei yliopistossa kahden akateemikon tytär ja käynyt kansainväliset koulut että en varmaan ole yhtään tyhmempi kuin kukaan muukaan. satuin vaan väärään aikaan olemaan väärässä paikassa. teistä sitten varmaan yhtä lailla syömishäiriöiset ja alkoholistit on tyhmiä? kyse on nimittäin hyvin pitkälti samoista ongelmista tapaamieni ihmisten kohdalla. myös itse aloin korvata anoreksiaa ja bulimiaa pirillä ja tutkareilla joista tuli vitun hyvä olo tietenkin.

      • möss

        ja tosiaan kun mun ongelma ei ole pelkästään substanssit vaan itse piikittäminen joka on mun "kipeä" tapa käsitellä liian vaikeita tunteita/ahdistusta.


    • möss

      mielestäni mulla on myös oikeus huomiohuorata koska tää on ihan paskaa ja tästä ei voi puhua kenenkään kanssa jos ei halua syrjäytyä, menettää ystäviään tai mahdollisuuksiaan saada apua masennukseen ja syömishäiriöön. en voi puhuu ku poikaystävälle joka itsekin nistaa ja haluaa lopettaa. jos puhun muille nisteille niin ei tipu mitään kannustavaa vaan aina perus "en mäkään pysty/haluu lopettaa, ota vedot täst"

      • möss

        ei myöskään auta et nää samat poikaystävän kaverit kyselee multa mistä vauhtia saa vaikka (tai jopa koska) tietää että mä yritän päästä eroon.


      • kyllästynythuomiohuoriin
        möss kirjoitti:

        ei myöskään auta et nää samat poikaystävän kaverit kyselee multa mistä vauhtia saa vaikka (tai jopa koska) tietää että mä yritän päästä eroon.

        No jos sun ongelma on himo niin päätät että et vittu osta,ota jos joku tarjoo ja et pyöri ihmisten kanssa ketkä käyttää.. helppoa,eikö?


    • möss

      ei koska oma poikaystävä on niin kiinni niissä ihmisissä ja itsellekin tulleet osa ihan hyviksi kavereiksi. ei oo niin simppeliä vaan "päättää". tiedokses ettei piriin mitään muuta tulekaan kuin henkinen riippuvuus ja silti meitä löytyy jotka on nitkahtaneet siihen.

      • möss

        ja tietty mä oon päättänyt mutta kun piru kuiskii korvaan niin siinä ei oikeesti päätökset enää paljoa paina. :( pelkään et retkahdan aina ennemmin tai myöhemmin.


    • Diversitii

      EI siitä päässe kun sillä että ei käytä, jep kuullostaa tyhmältä mutta niin se asia on. Älä yritä eroon niin että korvaat pirin jollain muulla paskalla. Ja jos frendit rännittää ympärillä ja se aiheuttaa sen että itsekkin päädyt värkki kädessä seuraamaan ku neula löytää taipeen niin on vaan parempi lähteä niistä piireistä pois, näin se homma ikävä kyllä toimii.

      Vielä loppuun kaikille näille uskomattoman viisaille "vittu olet tyhmä kun huumeita käytät etc." Olisiko parempi että ette huutelis täällä yhtään mitään? Kyllä huumeidenkäyttäjät itsekkin ymmärtää että touhu ei ole viisasta.

      • kyllästynythuomiohuoriin

        Jos tahtoa vaan on niin eroon pääsee kyllä,itse aikoinaan paininut samojen ongelmien kanssa,ja retkahdin aina vaan uudestaan,loppujen lopuksi irti pääsin! Se on omasta päästä vaan kiinni!!


    • möss

      olen mäkin tehnyt hemmetisti töitä tässä kun yhdessä vaiheessa oikeasti käytin joka päivä ja paljon. nyt retkahtelu satunnaista mutta jatkuva pelko että niin käy ja annan periksi. kyllä mä tiesdän että se on itsestä kiinni mutta musta tuntuu etten aina hallitse tekemisiäni vaan joskus se himo ohjaa mua enkä voi mitään.

      • kyllästynythuomiohuoriin

        Oot jo voiton puolella oikeesti kun et käytä päivittäin,retkahdukset kuuluu käytön lopetukseen,loppujen lopuksi kyllä pääset eroon kun vaan pysyt päätöksessäsi,suosittelen vaikka varaamaan a-klinikalle ajan,siellä voit keskustella huumeongelmasta ja sen hoidosta luottamuksella,itsellä se auttoi. Tsemppiä jatkoon.


    • möss

      siis jos menee a-klinikalle niin eikö siitä tule mitään merkintöjä mihinkään rekisteriin? en oo uskaltanu puhua tästä kuin tutulle diakonille joka ei oikeastaan ymmärtänyt. mut kiitos kannustuksesta. :)

      • kyllästynythuomiohuoriin

        Ei tule merkintöjä mihinkään rekisteriin,aivan 100% luottamuksella voit jutella asioista ja ei leviä mihinkään,itse kun olin päätöksen tehnyt huumeiden lopetuksesta,soitin a-klinikalle ja varasin keskusteluajan. Itselle oli helpompaa jutella tuntemattoman ihmisen kanssa ongelmista kun pystyi kaiken kertomaan kaunistelematta,en itsekkään pysty puhumaan vaikeista asioista läheisille ihmisille koska en halua huolestuttaa. Kannattaa vaikka kerran käydä kokeilemassa olisiko tuosta a-klinikasta sinulle apua. Itsellä se toimi. Ja painotan sitä vielä että retkahtelu kuuluu normaaliin lopetukseen. Itse olin joskus ollut jo 9kk ottamatta subua,mutta kun näki jonkun vanhan kaverin jonka kanssa on käyttänyt niin heti sanoin että otan kun tarjottiin,seuraavana pv:nä hirveä morkkis että taas sorruin mutta nyt ei noita sortumisia ole tullut,ajan kanssa pääsee eroon,matka on pitkä mutta se kannattaa:) joskus sinäkin varmaan huomaat että alkoholilla pärjää ja pelkällä alkoholilla saa tarpeeksi pään sekaisin,jos joskus haluaa sekaisin olla,en tiedä auttoiko yhtään nää mun neuvot,mutta toivon että jotenkin pystyin auttamaan ja sait uskoa siihen että pääset kamasta ja ennenkaikkea himosta eroon! :)


    • aina kelpaa

      Onneksi olkoon, sinusta tuli pirihuora. Toivottavasti olen paikalla kun myyt itseäsi vedoista. Pirihuorat mun fetissi.

    • möss

      kiitos tosi paljon kyllästynythuomiohuoriin. sun sanat rohkaisee. sen oon jo pyrkinyt hyväksymään että tie on pitkä. sitä vaan joutuu tarkoin miettimään missä kohtaa oma suunta on eteenpäin ja koska junnaa paikallaan ja koska taas hyväksyy omat repsahduksensa liian tiuhaan. nyt oli taas viikko mennyt viime vedoista niin eilen oli kiskaistava subua pirinhimoihin. se auttoi mutta jouduin piikittämään ja toinen juttu on kuinka pitkälle se auttaa..

      aina kelpaa: vitun huono läppä.

      • Beller-

        Moikka. On tosi ikävää kun täällä kaikki vaa haukkuu narkkareita kuinka tyhmiä ne on. Aina jokaisella on ollut varmasti joku syy miksi on näin käynyt. Minäkin kuvittelin vielä vuosi sitten etten käyttäisi ikinä mitään pilveä kovempaa. Pilvi natsasi ekan kerran mulla vasta 19 vuotiaana, ja vaihdoin paljon virtaavan alkoholin melkein kokonaan siihen. No blossihan saa ihmisen helvetin laiskaksi, en saanu tehtyä mitään, kämppä oli ihan kun kaatopaikka. Kaverit veteli piriä niin kerran päätin itekin ostaa ja kokeilla. Piri oli kun lääke joka sai mut tuntemaan itseni varmaksi ja hyväksi. Jaksoin siivota koko ajan, sain kehuja ja laihduin tulin nätiksi. Pirin vetoa jatkui viime syyskuusta huhtikuuhun asti. En tarkota että olisin alkanut vauhtia vetämään vaan siivoomisen takia, elämäni on ollut stressaavaa koko pienen ikäni ja edelliset vuodet varsinkin olleet hyvin raskaita eikä kova ulkokuorini ja vahvuuteni enää jaksaneet pitää mieltäni selvinpäin koska en enään voinut mitenkään olla edes ihmisten ilmoilla koska ahdisti ja masenti niin paljon. Oon nähny amfetamiinipsykoosin. Siitä kestää aikansa kun menee yli ja sillon helposti alkaa vetämään lisää kamaa. Essot oli myös kova juttu ja niitäkin tuli popsittua urakalla jopa 5 kertaa viikossa. Välillä ajattelin että en kestä jos en saa niitä eufoja, muuten hirttäydyn vessaan. Oli ihan kauheeta. Mulla loppu pirin ja namien syönti kun mun hyvä ystävä nukkui keväällä pois. Huumeisiin. Mieheni juo alkoholia päivittäin jota ei myöskään ole kiva katsella, joten kannabista poltan edelleenkin joka päivä jonkun verran. Kokeile yrittää lopettamista polttelulla vaikka. Ite en ole koskaan piikittänyt, mutta voin kuvitella miten pahat vieralit siitä voi tulla kun nuuskaamisellakin on seurauksensa. Ainiin, ja mun terveys on huomattavasti mennyt huonompaan kuntoon just noilla kamoilla mitä luettelin. Tsemppiä sulle kovasti!!!


      • ympäri käydään...
        Beller- kirjoitti:

        Moikka. On tosi ikävää kun täällä kaikki vaa haukkuu narkkareita kuinka tyhmiä ne on. Aina jokaisella on ollut varmasti joku syy miksi on näin käynyt. Minäkin kuvittelin vielä vuosi sitten etten käyttäisi ikinä mitään pilveä kovempaa. Pilvi natsasi ekan kerran mulla vasta 19 vuotiaana, ja vaihdoin paljon virtaavan alkoholin melkein kokonaan siihen. No blossihan saa ihmisen helvetin laiskaksi, en saanu tehtyä mitään, kämppä oli ihan kun kaatopaikka. Kaverit veteli piriä niin kerran päätin itekin ostaa ja kokeilla. Piri oli kun lääke joka sai mut tuntemaan itseni varmaksi ja hyväksi. Jaksoin siivota koko ajan, sain kehuja ja laihduin tulin nätiksi. Pirin vetoa jatkui viime syyskuusta huhtikuuhun asti. En tarkota että olisin alkanut vauhtia vetämään vaan siivoomisen takia, elämäni on ollut stressaavaa koko pienen ikäni ja edelliset vuodet varsinkin olleet hyvin raskaita eikä kova ulkokuorini ja vahvuuteni enää jaksaneet pitää mieltäni selvinpäin koska en enään voinut mitenkään olla edes ihmisten ilmoilla koska ahdisti ja masenti niin paljon. Oon nähny amfetamiinipsykoosin. Siitä kestää aikansa kun menee yli ja sillon helposti alkaa vetämään lisää kamaa. Essot oli myös kova juttu ja niitäkin tuli popsittua urakalla jopa 5 kertaa viikossa. Välillä ajattelin että en kestä jos en saa niitä eufoja, muuten hirttäydyn vessaan. Oli ihan kauheeta. Mulla loppu pirin ja namien syönti kun mun hyvä ystävä nukkui keväällä pois. Huumeisiin. Mieheni juo alkoholia päivittäin jota ei myöskään ole kiva katsella, joten kannabista poltan edelleenkin joka päivä jonkun verran. Kokeile yrittää lopettamista polttelulla vaikka. Ite en ole koskaan piikittänyt, mutta voin kuvitella miten pahat vieralit siitä voi tulla kun nuuskaamisellakin on seurauksensa. Ainiin, ja mun terveys on huomattavasti mennyt huonompaan kuntoon just noilla kamoilla mitä luettelin. Tsemppiä sulle kovasti!!!

        Taitaa kämppä olla taaskin kuin kaatopaikka.


      • kyllästynythuomiohuoriin

        Hyvä että mun sanoista oli edes hiukan apua,se oli tarkoituskin:),mielelläni kannustan ihmisiä lopettamaan,ja vielä paremmalta tuntuu kannustaa ihmistä joka haluaa lopettaa,toivon että saat apua lopetukseen,ja toivon että saat läheisiltäsi paljon tukea,voimia sulle,kaikki kääntyy vielä parempaan suuntaan kun pysyt päätöksessäsi! :)


      • Kokeile dädä

        Miten tota, ootko kokeillu polttaa kannabista? Sellaisia lajikkeita on jotka varhaisessa vaiheessa kaadettuna toimii enemmän stimulanttina ja luovuutta lisäävänä ku sohvajumittajana. Jos saat sen pirin jotenkin vaihdettua siihen, niin se on ensinnäkin suuri askel terveempään suuntaan ja saattaa parhaimmillaan johtaa täydelliseen elämänmuutokseen. On ihan mahdollista että ne sun kaverit siirtyy kans hamppuun sun johdolla, kun tajuavat että se on parempaa ja sitä saa niin paljon ku haluaa kasvattaa. Koska vaikka siihen jäisi riippuvaiseksi, sen lopettaminen on monen mielestä helpoin katko ikinä.

        Moni ajattelee että on parempi lopettaa kaikki päihteet kerralla, mutta ku se on utopiaa eikä onnistu ku joltain superluonteelta.

        Jos kannabista käyttää ja haluaa lopettaa niin olen kuullut että jopa hampun syöminen, siis ilman sitä päihdyttävää vaikutusta, saa elimistön ja mielen uskomaan että "käyttää ainetta" vaikkei siitä tulekaan päihtyneeksi. Sitä ikäänkuin ei enää himoitse, samalla tavalla ku nikotiinilaastari helpottaa tupakoinnin lopettamisessa. Sitä myydään ruokana ihan kaupoissa, hamppuproteiinijauhe ja hampunsiemenet. Näin ainakin itsellä elämä selvisi. Paheina on toki vieläkin satunnainen kahvi, hamppu ja viini, mutta olen ollut pitkiäkin aikoja ilman, oikeastaan ihan huomaamatta. Ei kai se sitten enää riippuvuus ole? Mun mielestä kahvi, hamppu ja viini on kohtuudella nautittuna terveystuotteita.


    • möss

      Mun kämppä ei ole kuin kaatopaikka eikä oo koskaan ollut. toki pireissä siivoaminen on kivempaa. en tykkää pilvestä yhtään ja essot mulla ei toimi eli en oikein nää Beller-in kertomuksen kanssa mitään yhtymäköhtaa omassa elämässä ja tilanteessa.

      ja kyllä mä pääsääntöisesti olen positiivisella mielellä lopettamassa. multa vaan taas hetki sitten kysyttiin että enkö haluu vetää nopeeta siks että mun pää ei enää kestä sitä. tuntuu pahalta ku en mä mielestäni oo sen näkönen et oisin kiskonu vuosia saati mitenkään arvaamaton ihminen. musta kyllä tulee arvaamaton jos vedän tutkareita mut en mä niihin koske tosiaan enää. joskus testannut mut ei kiinnosta vaikka nousut onkin joo hienot.

      poikaystävä tukee mua mut sekin on narkkari ja paljon muille en oo vielä uskaltanu piikittämisestä puhua. käytöstä kyllä vähän mut ne iv-käytöstä.

    • möss

      Kokeile dädä: :D voi luoja. kaikki mun kaverit pössyttelee eikä ne oo silti yhtään vähemmän piripäitä samalla. ja mä en oo koskaan polttanu hamppua mistä olisin tykänny. marokkolainen hasis on mukavan tuoksuista ja sen rakenne on niin hauska että kyllä mä semmosia voin joskus huvikseni polttaa iltaisin mut en mä päivällä polta tai tulee jäätävä pirinhimo. vihaan sellasta jumittamista yli kaiken. oikeesti _vihaan_. ganja nyt vaan ei oo oikein mun juttu.

      kyllä mut veden heittäminen saa tyytyväiseksi vähäksi aikaa. ei se silti yhtään terveellistä oo. -.- hampun syömisestä tulee luultavasti semmoinen olo kuin tulee hamppurouheen syömisestä sämpylässä. ei huume oo oikee huume jos ei sitä pistetä. ainoo mikä mua vois tolla tavalla auttaa on sienet ja ne on vähän harvinaisia täällä missä mä asustan. vois niitä kasvattaa tosin. :p mut poikkis ei taas innostu et meillä olis bokseja.

      en ole lopettamassa päihteitä. budinpolttoa, viininjuontia, deelejä jne en oikein edes laske käytöksi. jopa subun snorttailu on mulle aika neutraali juttu. mut en viitti liikaa harrastaa että se pysyy kans sellasena.

    • Olen itsekkin käyttänyt kevyet 2 vuotta poretta välissä ravannut katkolla. eikä tapakäyttäjäa oo jeeesiny muuku pakkohoito. Eli siis jos olet täysikänen nii hakeudu jarruhoitoon tai vaikeemman kautta neljän seinän sisään lääkehuuruihi. Suosittelen lämpimästi puhumaan asiasta jollekkin..

      (Samaa mieltä että tuntuu aina paremmalta koska toleranssi kasvaa)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe