TERVETULOA 1.10.2014 SCC-falloksen juurelle

TERVETULOA

Näin vaalien alla on jännää.. harvoin tällaista herkkua on tarjolla, tunnelma on kuin Big Brother tunnelmissa kun yleisö laskee ääneen sekunteja...6, 5, 4, 3, 2, 1 - 0 ja sitten kuuluu yleisön Mylvintää ja aplodeina kätten taputusta!

Sama tunnelma nyt tällä viikolla kun lasketaan päiviä 6, 5, 4, 3, 2, 1 - 0!

1.10.2014 SCC-falloksen juurelle kokoontunut "seitsikko" heittelee yhteisvoimin HURRATEN ilmaan väsynyttä mutta onnellista Ritaluomaa jonka taskut tursuavat Nigerialaisia seteleitä ja molemmissa kourissa on tukevat seteliniput joita hän heittelee ilmaan. setelit leijailevat kuin peipposet ilmassa laskeutuen hölmistyneen yleisön päälle.

Kaupugin kirvesmiesten rakentamalla 20m korkealla podiumilla, kunniakorokkeella seisoo keskimmäisellä pallilla Suursijoittaja, Nigerian presidentin leski Regina Chiluba hymyillen ujosti, kakkospallilla seisoo Mr. Wilson heiluttaen Nigerian lippua ja pronssijakkaralla seisoo Hämeenlinnan oma poika, ihailtu ja rakastettu älykkö, toimittaja, kunnallispoliitikko, tuleva kansanedustaja ja -ministeri, ISAK!

Karin johdolla vaitelias, nolostunut perzuikkilauma, nenilleen pahasti saanut SCC-hankkeen pilkkajakuoro poistuu naamat norsunvi tulla kaulukset pystyssä kenkiensä kärkiin tuijottaen juhlapaikalta kukin koteihinsa koska heille selvisi että jokainen perzuikki poliitikko teki asiassa poliittisen itsemurhan eikä heillä ole mitään mahdollisuuksia kokkeliderzuikki koalitiota vastaan tulevissa vaaleissa.

1.1.2014 Hämeen - Sanomien etusivulla on kokkeliderkkujen maksama koko sivun mainos otsikolla:

AUTOKAUPAN SUURHANKE SUNNY CAR CENTER TOTEUU NYT VARMASTI!
KIITOS RITALUOMA, KIITOS ISAK, KIITOS WILSON, KIITOS REGINA, KIITOS SEITSIKKO!

70

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liikemiesryhtiä

      Kiitos Kari kutsusta ja rohkeaa sinulta pitää juhlapuhe aiheesta näin minä kannatin scc hanketta.

      • Maggarakunniaa

        Suuret hakkeen tarvitseva Gary Persin tapaista liikemiestä. Kunnia.


    • Ilmainen bussikuljet

      Vain vaalimaggara kiinnostaisi.

      • Maggaravale

        Perzuikit tarjoaa rasvaa ja lupaavat makkaraa.


      • Ridsku
        Maggaravale kirjoitti:

        Perzuikit tarjoaa rasvaa ja lupaavat makkaraa.

        Kiitos persuille tuesta SCC hankkeelle.


    • Aika muuttunut????

      Hienoa että Persut kantavat kerrankin vastuun teoistaan ja myöntävät tukensa autotalon kannalta.

    • kukakakaka

      Heh, mainiosti muotoiltu, mutta kuka tuossa oli sankari ja kuka oli konna?

    • kokkeliderzuikit

      Onko seitsikko siis ihan viaton siihen 1.10.2014 ilmenevään katastrofiin kun paljastuu että hölmöläisten tonttikauppa perutaan koska uskoivat nigerialaisjuonen, nielivät ahneina vieheen, onko hankkeesta pois loikannut isak viaton? Miksi Kari olisi vastuussa kokkeliderzuikkien ääliömäisyydestä?

      • Heh heh eeh heh

        Perzuukkipäivystä vitsipäällä! Miksi Kari vastuussa. Jos rohkenisin tarjota vastaukseksi jotta siksi että kannatti autotaloprojektia ja oli laatimassa aivan sopimuksia Ritskun suhteen. Heheh. Selitykset paisuu ja huumori paranoo !


      • kun elää niin oppii
        Heh heh eeh heh kirjoitti:

        Perzuukkipäivystä vitsipäällä! Miksi Kari vastuussa. Jos rohkenisin tarjota vastaukseksi jotta siksi että kannatti autotaloprojektia ja oli laatimassa aivan sopimuksia Ritskun suhteen. Heheh. Selitykset paisuu ja huumori paranoo !

        Tämä oli uusi tieto! Kerro lisää tai laita vaikka linkki, jossa Kari ilmoittaa kannattavansa autotalohanketta. Riskinä tietysti, että tämän palstan irvi-iisakit laittavat vastalinkkejä KI:n blogiin tai kirjoituksiin tänne suomi24.palstalle, jossa on koko ajan epäillyt hanketta ja vaatinut tarkentavia tietoja hankkeen taustoista.


      • Maggarailo
        kun elää niin oppii kirjoitti:

        Tämä oli uusi tieto! Kerro lisää tai laita vaikka linkki, jossa Kari ilmoittaa kannattavansa autotalohanketta. Riskinä tietysti, että tämän palstan irvi-iisakit laittavat vastalinkkejä KI:n blogiin tai kirjoituksiin tänne suomi24.palstalle, jossa on koko ajan epäillyt hanketta ja vaatinut tarkentavia tietoja hankkeen taustoista.

        Elokuun loppuun asti kannatusta. Ota selvää älä valuta räkää.


    • HML iSAK iSAK

      iSAK. iSAK

      • Hfudhygc

        Perzuikeilla ei onnistu millään .


    • uusi laksu

      Se lasku menee putoilevien päiden mukaan 7-6-5-4-3-2-1 = 800 000 juoksevat kulut infra - se summa, jos joku peltoa haluaa itselleen ostaa ja suostuu maksamaan. About -200 000e.

      • Maggaralaiskalle

        Peruskoulun laskutoimitus koska perzuikkiosuus puuttuu. Arvosana 4.


    • mulkku mutkalle

      Falloksen pelolla voisi taivuttaa pikkuhiljaa mutkalle, ja osoittamaan maata, kuten SDP:n kannatuskäyrä..

      • Korjaus bb

        Tarkoitat tietysti perzuikkien.


    • lisää kohta

      kari.ilkkala
      19.6.2012 20:57
      0
      Sulje
      SCC:n toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja Ritaluoman ja hallituksen jäsenen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kiemungin antamiin tietoihin kannattaa suhtautua melkoisella varauksella. Kovin tukevilta eivät tunnu Kantolan Kiinteistöt Oy:nkään antamat tiedot.

      SCC ei ole edelleenkään rekisteröinyt B-sarjan osakkeita, vaikka niitä nyt pitäisi olla jo yhdellä ja toisella: kaupunki, Virtaa Hämeeseen, Kantolan Kiinteistöt...

      • PAKKO LAINATA TXT

        Johtopäätös: joku, jotkut tai kaikki valehtelevat. Mikään yhdistelmä ei lupaa hyvää. Joka tapauksessa Markku Ritaluoman 29.2.2012 päivätty osake- ja osakasluettelo oli varmuudella epätosi.


        TÄSSÄ KARI ILKKALAN TEKSTIÄ, EI KOVALTA TUELTA TUNNU.


      • Hissikulut

        Kun Kari niin kritisoi niin miksi kannatti scc hanketta. Huvittaa.


    • pieni ja mitätön

      SCC-fallos näytäisi upealta motarille. Ekku Peltomäen valot ja kefiiriä ruiskuaisi falloksen kärjestä kymmenien metrien korkeuteen Internazionaalin soidessa valtavista ämyreistä!
      Se olisi mieleenpainuva kokemus ohi kiiruhtaville !

      • Valoa multaan

        Loistavaa. Kari löysi Tiiriöstä multaa ja on kunnianosoituksen ansainnut!!!!!


      • Kfstfchvj
        Valoa multaan kirjoitti:

        Loistavaa. Kari löysi Tiiriöstä multaa ja on kunnianosoituksen ansainnut!!!!!

        Multakeisari.


    • karifani

      Taitaa vain olla niin että 1.10.2014 SCC-FALLOKSEN terskan nupista suihkuaa sinistä savua~~~~~ ja kivensirpaleita´´´´´***, ja "seitsikko" on naama norsunvi-tulla!
      Kari on ainoa ryhdikäs, oli alkuun tottakai kohtelias eikä heti tyrmännyt hanketta mutta alkoi, toisin kuin "seitsikko" perehtyä SCC hankkeeseen ja kun tajusi, fiksu kun on, että nyt on mahdoton yhtälö niin tottakai Kari peräytyi... ja varoitti "seitsikkoa" että:
      - "Nyt on sellanen tilanne että meitä kusetetaan, Ritskulla ei ole rahaa tontin ostoon, eikä kukaan ole niin hullu että lähtis rahoittamaan huuhaata, nyt pitää alkaa ottaa etäisyyttä hankkeeseen muuten meitä nauraa koko suomi ja puoli eurooppaa ja...", eipä ehtinyt kari pidemmälle varoitella "seitsikkoa" kun jo huusi vastapuolen keulamies kovalla äänellä että:
      - "TURPA KIINNI PERZUIKKI, NYT TAHKOTAAN RAHAA, VARMALLA POHJALLA ON RAHOITUS, AMIRIIKAN RAHARIKAS ON YKKÖSVAIHTOEHTO, ARAPIAN LAVRENSE ON KAKKONEN JA NIKERIAN REKINA SILUPA ON VARALLA, KIINASTA EI OLE EDES KYSYTTY, JOTEN PÄÄ KIINNI KARI!

      Miten tuollaisen mylväisyn jälkeen kohtelias herrasmies kuten Kari enää voisi yhtyä hulluun hankkeeseen, ei muuta kuin irti, nythän ei ole kyse siitä ketkä olivat aluksi mukana, (kaikki olivat) vaan siitä että kun fiksu huomasi että nyt Ritaluoma vie Kaupungin valtuustoa- ja -Hallitusta kuin mätää kukkoa niin siirtyi oppositioon hankkeeseen nähden, seitsikon jäädessä jatkoajalla odottamaan ihmettä, Reginan 33,6 miljoonaa euroa Kirstulan suopellolle, periferian perälle, euroopan perimmäisen nurkan, saunan takana olevan tunkion nurkalle.

    • vedätetty seitsikko

      Enää 7 päivää täydelliseen mahalaskuun!!!!!!!

    • 5 päivää

      Eihän ole kuin 6 päivää, kohta 5, ihan kohta 1,5 tunnin päästä

    • tullaantullaan

      Kiitos kutsusta, tulen ja otan perheen mukaan, onko makkaratarjoilua? Ilmapalloja lapsille?

    • 12huuhaa

      Makkarat ja ilmapallot tarjoaa Kaupungin hallitus

      • Maggarajako

        Korjaan perzuikit ja myös lupauksia.


    • hehjaheh

      Ottakaa lapset ja imeväiset mukaan

    • - - - . . . - - - .

      Miksi SCC-Falloksen valo morsettaa _ _ _ ... _ _ _ ... _ _ _ .... ? Onko joku hätänä?

    • 5päivää

      niillä on viiden päivän hätä (5)

      • Gary valoissa

        Liikemies Gary Pers morsettaa ritskulle ja wilsonille. Liikemiesten hätä.


    • rahasäkki

      Toivottavasti rahasäkki ilmestyy joulupukin mukana ajoissa kaupungin hallituksen savupiipusta, silloin me hämeenlinnalaiset saisimme nauraa koko muulle suomelle ja puolelle eurooppaa

      • Tapasan tahtiin

        Kyllä, asiaa, ensin junalla suoraan SCC:hen Kirstulan asemalta perheen kanssa auton ostoon, sitten suoraan Aulangon kylpylään poreameeseen!!


    • Perheen voimin

      Tulemme paikalle koko perheen voimin juhlistamaan liikemies Karin juhlapuheita ja selontekoa scc:n tuesta.

      • Sakset hukassa????

        Hankkeen taustalla on nyt niin luotettavat tahot, että lupaan vetää kaljun, jossei nyt toteudu!


      • Liikemiehet asialla
        Sakset hukassa???? kirjoitti:

        Hankkeen taustalla on nyt niin luotettavat tahot, että lupaan vetää kaljun, jossei nyt toteudu!

        Et tarvii saksii ku liikemies hoitaa fyrkat.


    • cklgbhnjslö

      Nyt sinne Kirstulan pellolle pystytetään jo juhlatelttoja, suomen suurin pomppulinna on jo eilisestä alkaen ollut valmiina pikkuväkeä varten, tosin se on varattu Kaupungin Hallituksen "seitsemän" pienen (aivo)kääpiön käyttöön, hattarateltta, makkara-grillit ja armeijan soppatykit on kaupungin konttorin mukaan tilattu ja Parolan varuskunnan Sotilassoittokunta vahvistettuna Retuperän V P K:lla kuulemma aloittaa juhlan soittamalla Vesa Matti Loirin "Naurava Kulkuri".

      • Kokoontumaan

        Perzuikit viritteli jo eilen grilliä kun jakavat rasvaa jota makkaraksi kutsuvat. Pyytävät niin anteeksi ku tukivat scc hanketta ja vielä kiistivät tämän. Karilta odotetaan suurta linjapuhetta aiheesta minä ja tukeni scc:lle. Hyvä juhla tulossa .


    • Cuculus cantores

      MIksi täällä ajatellaan näin negatiivisesti? Ajatelkaa isosti älkääkä pipertäkö.

      • 4+20

        Mehän ajatellaan, mutta kun meillä isoa on vaan munaukset, tappiot ja saamatta jääneet työpaikat ja verotulot.


    • 04ogk

      Juu ei !

    • slalomfun

      Euroopan matalin laskettelukeskus (lasketellaan vain luikuria) siihen tolpan juureen syntyy.

    • mene hoitoon

      Tää yksi Kari on tukenut on kyllä aikas urpo. Ei isotuhoo,kiimunkia syytä vaan Kari Ilkkalaa joka on naureskellut koko ajan keissiä...totta kai kaikki hyväksyy 8 millin kaupan kun vaan tulisi,heh heh hee. Kari sanoi että melkoinen pisnes mies jos saa hommat pelaan...
      Eivät nämä kusetettavien pellejen maineesta ikinä pääse ja vielä 600 000 tullut,voivoi

    • HessuH.

      Pellon arvo ilman kaavaa on raakamaan, eli viljelysmaan hinta, eli max 200 000 euroa. Kaavoitettuna halli- ym rakentamiseen ilman k- tekniikkaa noin 300 000 €. K- tekniikka valmiina riippuu millä hinnalla sen joku rakentaa. 1.5 - 2- miljoonaa riittää varmasti, joten yli 8 miljoonaa on törkeä ylihinta.

      • Hessu laskee minne

        Syytä hööpö hessu Karia äläkä minua. Se on ollut kauppoja tekemässä. Laskelma tosin on päin peltoa mutta tasoasi!


      • toh tori
        Hessu laskee minne kirjoitti:

        Syytä hööpö hessu Karia äläkä minua. Se on ollut kauppoja tekemässä. Laskelma tosin on päin peltoa mutta tasoasi!

        Nyt sun kyllä kannattaa hakeutua hoitoon, on meinaan sen verran paha pakkomielle sulle tullu tosta Karista.


      • Mehiläiseen
        toh tori kirjoitti:

        Nyt sun kyllä kannattaa hakeutua hoitoon, on meinaan sen verran paha pakkomielle sulle tullu tosta Karista.

        Mistä ihmeen Karista! Kuulin vasta nyt joten eihän vaan ole sinun pakkomielle.


    • Hulluksi todettu

      SCC on yhtäkuin tuleva suurkirpputori jos mokoma hanke toteutuu. Autokauppana sellaisen ei tule menestymään koskaan.

      • Liikemies hoitaa

        Liikemies Gary Pers on kiinnostunut ja hyvä suhmuroimaan.


    • kunniaakarille

      Kari Ilkkala on ainoa hämeenlinnan kaupungin pomoista jolla oli siviilirohkeutta irtautua hullusta SCC hankkeesta HETI kun oli faktoina varmistanut että kokkeliderzuikkeja kusetetaan TAAS, Kari varoitti "seitsikkoa"= Seitsemän tyhmää pientä (aivo)kääpiötä, mutta ne pöljät eivät uskoneet vaan myönsivät että joulupukki voi tulla kaupungin hallituksen savupiipusta 8,4 milj. euron rahasäkki selässään ja nämä hemmetin tohelot myönsivät häpeällisesti jatkoaikaa rahoitus-huu-haalle 30.09.2014 asti. Ei heleveetti että osaa olla typerääkin typerämpää porukkaa K,H:n seitsikko!

      • Pikku tarkennus

        Perzuikkipäivystäjä ylitöissä totuutta hämärtämässä. Kari tuki scc hanketta puolitoista vuotta elokuun loppuun jolloin oli ns. housussa. Sellasta ryhtiä !!!!!


      • Usko valetta
        Pikku tarkennus kirjoitti:

        Perzuikkipäivystäjä ylitöissä totuutta hämärtämässä. Kari tuki scc hanketta puolitoista vuotta elokuun loppuun jolloin oli ns. housussa. Sellasta ryhtiä !!!!!

        Perzukeilla on paniikkivalehtelu menossa.


    • Rahamies Marsista

      Ei sitä vielä kannata heittää kirvestä kaivoon. Ritsku voi löytää rahoittajia vaikka ulkoavaruudesta. Annetaan kaverille mahdollisuus.

      • Rahat löytyy

        Liikemies Gary Pers sentään tukena!!!! Löysi jo multaa.


    • Heh heh

      KokDem tukee hanketta vieläkin, vaikka on ollut jo housuissa pitkään. Että sellaista on ryhti siellä.

      • Valheen tiellä

        Perzuikit on vakuttanut ettei koskaan tuettu mutta takki kääntyi vasta elokuussa.


      • 3699487
        Valheen tiellä kirjoitti:

        Perzuikit on vakuttanut ettei koskaan tuettu mutta takki kääntyi vasta elokuussa.

        Takinkääntöä seuraa aina paniikki.


      • Häpeäisitte
        3699487 kirjoitti:

        Takinkääntöä seuraa aina paniikki.

        Takin kääntö on rumaa suhmurointia.


    • KIITOS KARI

      Yllättävää että tuo yksi kokkeliderzuikki-trolli jauhaa aina vaan samaa gary-paskaa, totushan on se että ISAK oli SCC hallituksessa, varmaankin omasta halustaan, "seitsikko" äänesti kerta toisensa jälkeen 7-4 voiton järjestä kun persut yritti hillitä ahneita kohtaamasta 31.10.2014 ns. "Paskaisen loppunsa", lukekaa pöytäkirjoista älkääkä jauhako paskaa.
      KIITOS KARI ILKKALALLE RYHDIKKÄÄSTÄ JA KAUPUNKILAISTEN VEROVAROJA VARTIOIVASTA UHRAUTUVASTA POLITIIKAN TEOSTA!
      ROHKEUTTA KARILLE JATKOSSAKIN VASTUSTAA SEITSEMÄN pienen (älykääpiön) järjettömiä ehdotuksia.

      T: Kymmenet tuhannet Kaupungin veromaksajat!

      • Jännittääää

        Jännittävä juhla tulossa ja eniten meidän perhe jännittää liikemies Kari Ilkkalan juhlapuheita. Jännittää kuulla kuin perustelee tukea scc:lle ja miten kuvailee suhdetta liikemies Ritskuun .


    • katsokaa peiliin

      Siirryin muuten tällä hetkellä perus-suomalaisten äänestäjäksi.
      En tosin usko että se maailmaa muuttaa,kunhan herättää ajatuksia muiillakin puolueilla. Kaikkien puoluiden pitäisi ajaa SUOMEN asiaa eikä nuoleskella eu;ta,pankkiireja jne.
      Tilaaja malli ei sitten tarkoita halvinta vaan ,hinta-laatu. Tiedoksi päättäjille jotka välillä toimivat aivan päättömästi.

      • Nyt on housussa

        Päättäjät vapisoo kun kerroit puolueesi.


    • Hyvää politikointia

      Hyvä että perzuikit tukivat scc-hanketta.

    • kukatietää

      Onkohan ne hattelmalan näköeste-puut yksityisen vai kaupungin?

    • toteemi vaalit

      Pylvääseen tulee yhteismainos Demarit ja Kokoomus,hyvät veljet hoidamme kaupungin asioita jatkossakin näin hyvin.

      • Vaalit tulloo

        Ei käy koska pylväs on Karin Tiiriöstä mullanlöytämisen muistomerkki. Kysy lupa jos tuota suunnittelet. Karihan on tunnettu myös SCC-hankkeen tukijana.


    • enää 1 päivä

      Kari Ilkkala on rohkea ryhdikäs suoraselkäinen PERUSsuomalainen kunnallispoliitikko jolla oli sen verran enemmä'n älliä kuin "seitsikolla" että heti huomattuaan että nyt yhtälö mättää ja K.H:ta kusetetaan jättäytyi hankkeesta pois, samalla varoittaen "seitsikko" että jos jatkavat hankkeen parissa niin syyllistyvät kaupungin verovarojen tuhlaamiseen mikä mderkitsee "seitsikolle " POLIITTISTA ITSEMURHAA. iSAK FIKSUNA TOTESI KARIN OLEVAN OIKEASSA JA JULKISTI JO MEDIASSA TEHNEENSÄ POLIITTISEN ITSEMURHAN.

      • Kusetun ei pure

        Niinhän tuo Ilkkala teki. Se jäi kertomatta sinulta, että kannatti hanketta viimevuoden alusta elokuun loppuun asti ja silloin oli hanke myös loppu. Liikemies ymmärsi liikemiestä todella hyvin ja kauan. Heti on pikkaisen outo sana tässäyhteydessä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe