Pirskatin poltergeist!

lepakkolinna

Huomenta.
Olen skeptikko ja en usko yliluonnolliseen,mutta ymmärrän jos joku etsii selittämättömille tapahtumille yliluonnollista selitystä.

Asun 30 luvulla rakennetussa pienessä omakotitalossa yksin vanhan ja rauhallisen seurakoiran kanssa.Nyt kerron tästä yöstä,mikä oli hiukan outo.

Juttu alkoi jo illalla.Koira juoksee eteiseen ja alkaa haukkua ulkokuistille vievää ulko-ovea.Tällä on tapana tehdä niin jos joku koputtaa ulko-oveen tai pyrkii kuistille sisälle.
Käyn katsomassa ja ulkona ei ole ketään.

Menin nukkumaan joskus klo 23.Makuuhuone on vintillä.Joskus yhden aikaan koira alkaa haukkua alakertaa.Se on vähän vanha ja ei pääse itse enään rappusia alas.Otan koiran kainaloon ja käyn tarkistamassa tilanteen.Ei mitään erikoista.Varmaan hiiri on päässyt taloon sisälle.Ei kun uudestaan nukkumaan.

Klo 3:30 ? alkaa sitten piippaamaan olkkarin optinen palohälyytin.Minä pomppaan pystyyn ja juoksen alakertaan etsimään tulipaloa.Sain melkein slaagin.Mutta voihan olla että palohälyytin oli pölyinen tai patterit loppumassa.Vaihdan sen uuteen huomenna.
Juttu on vaan että rannekelloni heräämishetkellä näytti 3:35 ja on pari minuuttia edellä etten myöhästy bussista.

No arvatkaa sainko enään tuon palohälyytinepisodin jälkeen unta.
Aloin miettiä Emily Rosen riivaaja leffaa jossa asianajaja herää 3:33 outoihin ilmiöihin kotonaan.Rakastan kauhuleffoja.

Töihin pitää lähteä tuossa kolmen tunnin päästä.
Nyt juon aamukahvia ja kohta lähden koiran kanssa pitemmälle aamulenkille.
Kun se vaan herää tuolta pöydän alta kuorsaamasta.

Että tämmöistä...

10

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ftugfy

      teidän on pakko uskoa yliluonnolliseen sillä se on ainoa tie jumalan luo.

    • Koska olet skeptikko - luulen vähän, etteivät pahat henget (demonit) kiusaa sinua enää toiste. Ne eivät halua, että uskot yliluonnolliseen, koska luonnottomaan uskominen on hyvin rinnakkain Jumalaan uskomisen kanssa. Ne eivät missään nimessä halua, että uskot Häneen.

      Mutta - ei tähän ole kuin kaksi vaihtoehtoa; joko sinä koit jotakin luonnotonta, tai sitten ei. Päätä itse kumpaa uskot.

      Erotan tuosta tarinastasi ainakin sen tutuksi, että ennen kun varsinaisesti alkoi tapahtumaan outoja juttuja, olit jo etukäteen varuillaan. Ihmisillä on tietynlainen "kuudes aisti" tällaiseen. Kyseessä ei ole mitenkään se, että me oltaisiin mitenkään ihmeellisiä, koska me osataan aistia moisia. Mutta sellaiseksi Jumala on meidät luonot. Ja ehkä se onkin meidän hyväksi, että osataan joskus henkisesti varautua etukäteen.

      Koirat on minulle vähän mysteeri. Mutta sen olen pannut merkille, että niillä on aika terästäytyneet aistit erottamaan pahoja henkiä. Lukuisien tapauksien perusteella olen huomannut, että koirat alkavat käyttäytymään hieman merkillisesti jos jotakin vastaavanlaista alkaa tapahtumaan.
      Koirista minulle tuli mieleen, että kun kerran koin jotakin vastaavaa, että paha henki astui asuntooni - veljeni, joka nukkui aivan lähettyvillä (hän oli silloin noin 7-vuotias) alkoi todella levottomaksi. Pyöri sängyssään ja äänteli, kuin olisi nähnyt painajaisia. Uskon, että nuo noita kahta voi verrata toisiinsa.

      Tuo kellonaika on tietenkin myös vähän luonnoton seikka, mutta sitä ei ole nähtävästi vielä tapahtunut monena yönä peräkkäin, mikä ei tee siitä niin paranormaalia. Kirjoita uudestaan jos niin käy.

      Siunaukset.

      • sfpnafpn

        sil ei oo mitään merkitystä onko skeptikko vai ei,ne voi piinata ihmistä siitä huolimatta. Yleensä jos ihminen on herkkä esim.aistimaan henkiä niin sillon vedät puolees kaikenlaisia henkiä myös pahoja. Yleensä luullaan että vain uskonnolliset ihmiset on kohteita,se ei todellakaan pidä paikkansa. Henget on täysin luonnollisia ja oleskelee täysin luonnollisessa maailmassa joka on meille yleisesti näkymätön mutta,on olemassa erityisen herkkiä ihmisiä jotka aistii ja jopa näkee niitä. Demonit on myös täysin luonnollisia olentoja mutta edustaa vain rakkauden ja positiivisuuden vastakohtaa eli negatiivisuutta ja pahuutta. Jokaisella olennolla tässä luomakunnassa on tarkotus olla olemassa,myös pahoilla.


    • Simon Templar

      3:33, 4:44, 5:55
      Ei väliä mihin näistä heräät, tosin olisihan se kiva nukkua vähän pidempäänkin. Oppaasi haluavat muistuttaa olemassaolostaan ja näin saavat huomiosi. Itselläni on ollut ihan vastaavanlaisia heräämisiä aina tiettyyn aikaan. Mainitsemasi 3:33 antaa numerologisesti yhteenlaskien summaksi numeron 9, joka on päätöksen ja loppuunsaattamisen luku. Poltergeist- ilmiössä tapahtuu toisenlaisia juttuja ja kertomasi perusteella ei sellaiselta vaikuta.

    • nyt rauhallista

      Tulin tsekkaamaan teidän juttuja.
      Eipä ole episodi toistunut.
      Palohälyyttimen laukeaminen voi selittyä ilman epäpuhtauksilla.Talo on vanha ja vetää hiukan.Varmaan liittyi ilman liikkumiseen talossa.

      Asioilla on eri ihmisille eri merkityksiä.
      Kummallisten sattumien kombinaatio on itselleni vain huonoa tuuria.Tai hyvää tuuria jos siitä seuraa jotain positiivista.

      Henkiin en usko.
      Jännä tuo 3:33 kellon aika.Siksi kirjoitin asiasta tänne.

      Kaikkea hyvää teille!
      Jatkakaahan totuuden etsimistä.

      • akka..

        "Henkiin en usko."


        Mixet?

        Henkiistähän on vaikka kuinka paljon näyttöä, muun muassa eräs tuttavani ja monet muut olivat näkemässä kuinka spiritismissä lasi nousi ilmaan ja lensi täysillä seinään rikkoutuen. Älkää kokeilko!

        Ilman henkiä ei olisi kuoleman jälkeistä elämää, eikä nykyhetkeä, eikä menneisyyttä, eikä tulevaisuutta milleen.


    • ei se mithän

      "Huomenta.
      Olen skeptikko ja en usko yliluonnolliseen,mutta ymmärrän jos joku etsii selittämättömille tapahtumille yliluonnollista selitystä.

      Asun 30 luvulla rakennetussa pienessä omakotitalossa yksin vanhan ja rauhallisen seurakoiran kanssa.Nyt kerron tästä yöstä,mikä oli hiukan outo."


      Kyllä se riepottaa poltergeist ateistiakin. Kun sille päälle sattuu.

    • manaaja

      jos kellossa olisi 6:66 aika tai 7:77,niistä kannattaa huolestua..............
      kello kannattaa viedä korjaajalle joka manaa sen kellon

      • Täysillä valoilla

        Noin siis järkeillään ateisteilla, heillä kotona.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe