Muhinoivaa Nousua tiedossa Talvivaaraan sijoittaville!

TaitavaMiesKainuusta

Osakkeessa muhii HUIKEA POTENTIAALI! Kun vaikeudet voitetaan ja nousu lähtee, kyyti on kovaa! Valmistautukaa rikastumaan kaikki rohkeat jotka nyt sijoittaa TALVIVAARAAN!

22

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haaveet kaatuu

      Kyllä se sun "potentiaali" muhii jo housuissasi ja haisee muuten pirun pahalle. Jos osakekurssi hiukankin yrittää nousta niin laita äkkiä myyntiin ennen loppua.


      http://www.ts.fi/uutiset/talous/682644/Osakesaastajien Rothovius Talvivaaran kurssin pitaisi olla sentti

      Osakesäästäjien Keskusliiton puheenjohtaja professori Timo Rothovius sanoo, että Talvivaaran osake on ollut jo pitkään arvoton.

      – Kurssin pitäisi olla yksi sentti eli minimihinta. Olen ihmetellyt pitkään, miksi se on useamman sentin eli kuka siitä maksaa, Rothovius sanoo.

      Rothoviuksen mukaan on vaikea nähdä, että osakkeen kurssi myöskään nousisi tulevaisuudessa. Vaikka pörssiyhtiö edelleen omistaisikin toimintaa harjoittavaa tytäryhtiötä, siihen tarvitaan niin paljon uutta pääomaa, että käytännössä osakkeen arvo olisi hyvin heikko.

      – Sinne tullee niin paljon osakkeita lisää, että vanhojen arvo liudentuu, Rothovius huomauttaa.

      Rothovius arvioi, että ihmisten sijoitukset Talvivaaraan ovat olleet keskimäärin pieniä, mutta nekin rahat ovat nyt menneet.

    • konkurssia pukkaa

      Eiköhän Talvivaaralla ole konkurssi edessä. Uusi yhtiö perustetaan konkurssin jälkeen ja se jatkaa puhtaalta pöydältä. Listataanko uusi yhtiö pörssiin, on eri asia. Uusi omistaja voi olla itsessään jo jossakin pörssissä noteerattu yhtiö.

    • +9.37% talvis

      Mahtava potentiaali on. Huimaa nousua tänään.
      Jopa 9.37% Huikeeta! Toiset ne osaa.

    • tankkailen

      Ei kait se voi kun nousta kun velat on pois ....

    • konkka vai ei

      Poistuuko ne velat jos talvivaara ei mene konkurssiin?

      http://www.kauppalehti.fi/omaraha/ministeri talvivaara pois solidiumin salkusta/201410701685

      Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero (sd) keventäisi Talvivaaran Solidiumin salkusta.

      Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero sanoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että sijoitusyhtiö Solidiumin salkku kaipaa muutoksia.

      Ei aikaakaan, kun uusi kehitysministeri Sirpa Paatero (sd) olisi muokkaamassa valtion sijoitusyhtiö Solidiumin salkkua. Valtion omistajaohjauksen vastuullensa myös saanut Paatero sanoo Helsingin Sanomille, että yrityssaneerauksessa olevan Talvivaaran voisi irrottaa Solidiumin salkusta.


      ”Jakoja pitäisi tarkentaa eli minkälaiset yhtiöt ovat Solidiumissa ja minkälaiset toisella puolella. Solidiumin tehtävä on saada osinkoja valtion kassaan, ja nyt siellä on se Talvivaara”, Paatero sanoo.

      Paateron mukaan Talvivaaran omistus on valtiolle iso ongelma. Jos yhtiö pyytää lisää pääomaa omistajiltaan, joutuu valtio suuren pohdinnan eteen.

      "Olen valmis siihen, että valtion puolelta luodaan sinne jollain keinoilla lisärahoitusta. Se ei tosin ole pelkästään Solidiumin vastuulla.”Paateron mukaan Talvivaaraa ei tule päästää konkurssiin.

      Mikäli Talvivaara irrotettaisiin Solidiumin salkusta tavalla tai toisella, Paateron mielestä salkkuun voisi lisätä esimerkiksi cleantech -yrityksiä.

    • ei enää verorahoja

      Alkaako järki viimein voittaa valtionkin puolella. Toivottavasti. Veroeuroja on tähän asti poltettu kuin klapeja uunissa.

    • ahneella_on...?

      Kunhan et syytä ketään muuta kuin itseäsi, jos/kun häviät rahasi. Kaikki tieto on pöydällä. Nyt kukin voi päättää sitten ihan itse, että uskooko kerrottuja tietoja vai uskooko kaiken olevan paremmin kuin mitä julkisuudessa sanotaan.

    • juuuuuuuuuuuuuuuuh

      Onhan aika mielenkiintoista tekstiä, Mukava seurata mihin suuntaan lähtee.

    • vinkkivinkki

      Talvivaaran pelit on pelattu. Tuli konkurssi tai saneeraus, arvottomaksi muuttuu silloin kaikki osakkeet. Konkurssissa realisoidaan ja maksetaan velkojille ja saneerauksessa annetaan kaikki velat anteeksi. Ottakaa käsitteistä selvää ennenkuin sijoitatte, Talvivaaran osakeella ei ole arvoa ollut sen jälkeen kun se lähti reippaaseen laskuun.

      Pitää olla kyllä melko tyhmä tai paksu kallo jos tämmöstä ei ymmärrä.

      • Kirjanpitäjä Expert

        Et itse ymmärrä näköjään saneerauksesta mitään. Velkoja leikataan 99% toope. Talvivaara tulee tekemään hurjaa tulosta rahoituskulujen käytännössä painuessa nollaan. Mutta älä sitten itke kun viisaamat vaurastuu, etkä itse älynnyt käyttää tilaisuutta hyväksi.


    • uskoa

      Kurssi on nyt 0.04 ja ostat 20 000 maksat siitä 800 €
      kurssi lähitulevaisuudessa 0.4 ja arvo onkin nyt 8000 €
      Muistakaa miten Nokiaakin myytiin monta kuukautta noin 2 € pintaan ja nyt kurssi 6.5 € . Sillon uutisoitiin miten Suomalaisen kotisijoittajien luottamus Nokiaan on mennyt.

      • kenoon mielummin kaikki

        Nokia on mahtava vertaus yritykseen jonka kassassa ei ole muuta kuin velkaa ja paljon. Toki jos saat suomi24 kautta kaikki innostumaan talviVaarasta voi tilanne olla toinen. Nokian oma tilanne ei ollut varsinaisesti niin paha kuin markkinat antoi ymmärtää. Harvoin käänneyhtiöt tekee mitään mullistavaa. Sijoita mielummin johonkin mistä saat tasaisen tuoton vuodesta toiseen.


    • TaitavaMiesKainuusta

      Tuhisevaa tuottoa kun Perän prosessi jauhaa puhdasta TIMANGIA! Osakkeita on salkussa miljoona ja riski on olematon!

    • siinäperää
    • talvivaar-sijoitt

      Nyt koko rahalla talvista! Povaavat kovaa nousupotenttiaalia viimeiselle kvarttaalille, huhuavat Solidiumin ostavan vielä lisää -> nostaa hintaa. Lisäksi mahdollisen ulkomaisen omistajan tuleminen saattaa lisätä nousupainetta.


      tiivistetysti: osta talvivaaraa

      • totuus on että

        Talvivaaran osakkeiden ostaminen on varmempi tapa hävittää rahansa kuin jos polttaisi ne saunan pesässä. Sitä paitsi polttaessa niistä tulisi edes hieman lämpöä eli 100% parempi hyötysuhde.


    • kyllä-se-nousee

      Suosittelen pitämään vielä talvivaarasta kiinni. Lisärahoitus voi ilmetä ihan viime metreillä! Vaikka kaupankäynti on toistaiseksi keskeytetty, ei kannata heittää toivoa hukkaan, talvis nousee vielä!

    • Vaktoja

      Nyt ei kannata luopua Talvivaarasta.
      1. Talvivaara Oyj EI OLE konkurssissa.
      2. Sotkamon Meijerin alasajo ajoi jo monta sataa naista työttömiksi Sotkamo ei kestä lisää työttömiä.
      3. Malmia ON maaPerässä
      4. Emoyhtiö (se pörssiyhtiö) on SE jolla on knowhow
      5. Nykyinen Himmelihallitus ei USKALLA ja tuleva Lehtomäen Hallitus ei HALUA ajaa emoyhtiötä alas. - Tiedät kyllä miksi.
      6. Satojen työllisyys ohittaa 2-3 mökkiläisen rutinat - mikä onkin ihan ok.

      Vaikka kurssi olis 0.1c pidä kii koska enintään 2v kuluttua ollaan jo 1e. Perä hallitsee prosessin jos rahaa on ... ja sitähän tulee.

    • valo hukassa

      1. Talvivaara Oyj EI OLE konkurssissa.
      Kohta on.
      2. Sotkamon Meijerin alasajo ajoi jo monta sataa naista työttömiksi Sotkamo ei kestä lisää työttömiä.
      Voii voi
      3. Malmia ON maaPerässä
      So fuking what? Se pitäsi kannatavalla yritystoiminnalla markkinoille.
      Tämä ei Talvivaaralta ole onnistunut eikä tule onnistumaan.
      4. Emoyhtiö (se pörssiyhtiö) on SE jolla on knowhow
      Ei se siltä vaikuta
      5. Nykyinen Himmelihallitus ei USKALLA ja tuleva Lehtomäen Hallitus ei HALUA ajaa emoyhtiötä alas. - Tiedät kyllä miksi.
      Käytännössä se on kuitenkin ainoa vaihtoehto.
      6. Satojen työllisyys ohittaa 2-3 mökkiläisen rutinat - mikä onkin ihan ok.
      Yhtiöön on pumpattu verorahoja jo ihan vitusti ja se loppui nyt.
      Tuottavaa yritystä tuosta ei saa kukaan aikaan. Nyt on edessä siivousurakka joka sekin jää veronmaksajien maksettavaksi.
      Fakta on se ettei kukaan muu ole hyötynyt kuin Perä. Lakimiehet hyötyvät palkkioiden muodossa. On aika kuopata koko systeemi. Katseet muualle sellaisiin yrityksiin jotka oikeasti pärjäävät ja työllistävät ihmisiä.
      Talvivaara ei ole tuottava yritys. Mikään ei muuta tätä faktaa.


      Osakesäästäjien keskusliiton puheenjohtaja Timo Rothovius.

      Toisin kuin Talvivaaran Kaivososakeyhtiön toimitusjohtajalle Pekka Perälle, Talvivaara Sotkamon konkurssi ei tullut yllätyksenä Osakesäästäjien keskusliiton puheenjohtajalle Timo Rothoviukselle.

      ”Tämä oli täysin odotettua. Vaikea nähdä, että osakkeilla olisi enää mitään tuotto-odotusta”, sanoo Rothovius.

      Talvivaara on ollut pitkään pelipaperi, johon sijoittaminen ei ole perustunut varsinaiseen liiketoimintaan ja liiketoiminnan kannattavuuteen.

      ”Lottoaminen ei kuulu osakemarkkinoille. Kyse on pitkäaikaisesta säästämismuodosta”, Rothovius muistuttaa sijoittajia.

      Rothovius kiinnittää huomiota siihen, että Talvivaaran tiedottaminen on ontunut pahasti pitkin pörssitaipaleen. Tiedottamiseen ei ole voinut luottaa.

      Yhtiö on viimeiseen asti herättänyt toiveikkuutta selviämisestään tiedotteillaan. Lupauksen eivät ole toteutuneet.

      ”Sijoittaja voi oppia tästä sen, että kannattaa luopua ajoissa”, sanoo Timo Rothovius.

      Talvivaaran Kaivososakeyhtiön osakkeen kaupankäynti on ollut keskeytyksissä tänään torstaina. Pörssi ei ole ilmoittanut, milloin kaupankäynti jatkuu.

      Valtio ottaa Talvivaaran saattohoitoon. Ympäristöseurausten vuoksi toimintaa ei voi heti lopettaa konkurssihakemuksesta huolimatta.

      Ministeri Jan Vapaavuori (kok) arvioi, että kustannukset Talvivaaran jälkien siivoamisesta valtiolle voivat hyvinkin olla kaksisataa miljoonaa euroa.

    • älynjättiläiset

      Hah..minul ei ole mökkiä siinä mutta tutul on minä taistelen et koko paska menee kiinni .EIT hyvä ennakkopäätös 2013 v jota voi soveltaa talvivaaraan. Kello käy lopullista sulkemista kohti.Sitten aukaisen Dom peringonin olen asianajaja joten tämä hauskaa katseltavaa tehty niin paljon kusetusta piensijoittajille heh ja valtiol. No asianajajat nostaa palkkiot ,kiitos siitä :)

      • talvivaaraforeva

        Oletko lukenut asianajajaksi elämän kovassa yli opistossa? Kieli oppia ja yhdys sanoja siellä ei ainakaan opetettu, näköjään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe