Vieraannuttajaäidin keinot

vieraannutettu isä

Tämä ketju on tarkoitus omistaa kartoittamaan vieraannuttajaäidin tapoja manipuloida viranomaisia ja estää lapsia tapaamasta etäisää.

Aloitan muutamalla esimerkillä omasta elämästäni. Meillä on yhteishuoltajuus ja äiti on estänyt tapaamasta lapsiani ja käytännössä romuttanut 3 vuodessa suhteeni lapsiin ja koko yhteishuoltajuuden:

1. valehtelu viranomaisille tapaamisten tukemisesta
2. tapaamisten aggressiivinen estäminen uhkailemalla, kiristämällä, eristämällä
3. tapaamisten pakottaminen esim. ulkotilassa ympäri talven
4. valehuhujen levittäminen esim. lasten päiväkotiin isän väkivaltaisuudesta (tapaamiset estyvät, kukaan ei tiedä mistä huhu on peräisin)
5. tapaamisten rajoittaminen pariin tuntiin ja siitä nipistäminen toimittamalla lapset niihin myöhässä ja noutamalla etuaikaan
6. yksinhuoltajuudella uhkailu, jos isä ei suostu mihin vaan
7. ei suostu neuvottelemaan mistään kenenkään kanssa

Tässä jotain näin alkuun... Rakastan lapsiani ja olen menettämäisilläni heidät, sillä tapaamisen ehdot, jotka äiti asettaa, ovat mahdottomia toteuttaa. Kukaan ei auta ja kaikki tiet on yritetty.

136

2481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miten jaksat koko

      Miksi vingut vasta nyt, olisit välittänyt lapsistasi aikoinasi kun oli mahdollisuus, kyllä nyt vingutaan kun odotetaan vaan valmista. Helppo syyttää muita kun itse ei viitsi mitään tehdä.

      Voi voi että exä ei tuo lapsia mun luokse.. sinä vaan odotat etkä itse tee mitään ja nyt kerjäät sääliä.

      Näitä tippuu tämän tästä samanlaisia aloituksia,, yksi kun aloitti, nyt kaikki laiskat isät seuraa perässä. Ex vaimon olisi tehtävä kaikki ja mies vaan ottaa että lapste todaan ja haetaan, jos ei niin äiti estää!!!!

      • vieraannutettu isä

        Olen samaa mieltä, että lapset pitäisi saada minulle, eli isälle, asumaan. Minulla ei olisi vaikeuksia antaa lasten tavata äitiä joka toinen viikonloppu.

        Mitä vinkumiseen tulee, olen vinkunut siitä asti, kun yhteishuoltajuussopimus tehtiin. Äiti tosin ilmoitti saatuaan sen käteensä, että "lapsia et sitten enää näe".


      • helppo kai se on

        rutista yhäriruikkuna sosssun suojissa narsistina...


    • koko ajan ruinata

      Kannnattaisi antaa lapset isälle asumaan; ei tarvitsisi miettiä onko maksettu elatusapua vai ei..isät kun eivät ruinaa elatusapua ja juokse sossujen hamo-
      sissa vinkumassa sääliä; ai juu ne baarireissut, kuka kustantaa jollei lapsen
      isä:)

      • Soisionrassu

        Kannnattaisi antaa lapset äidille asumaan; ei tarvitsisi miettiä onko maksettu elatusapua vai ei. äidit kun eivät ruinaa elatusapua ja juokse sossujen hamo-
        sissa vinkumassa sääliä; ai juu ne baarireissut, kuka kustantaa jollei lapsen
        äiti


      • tottakai kelpaa

        Pecunia non olet - Raha ei haise.


    • vieraannutettu isä

      Yksi vieraannuttajaäidin klassikko estää tapaamisia on Äiti Teresan tavoin kertoa viranomaisille kannustavansa isän ja lasten tapaamisia ja esittää ehdotus usean tunnin tapaamisista joka toinen viikko. Hän ei kuitenkaan mainitse (paitsi isälle), että tapaamisten tulee toteutua ulkona - KOKO TALVEN!

      Mitä olet itse kokenut?

    • vieraannutettu

      Vieraannuttajaäidin voi ehkä tunnistaa jo yhteiselon aikana. Meillä erityispiirteenä oli se, että lasteni äiti vei usein lapsia esim. vanhempiensa luo ja piti siellä mielin määrin kysymättä minulta mitään. Jos vastustin, meni silti.

      Toinen varoitusmerkki oli se, että alkoi eristämään lapsia jo ennen eroa:

      mm. ryhtyi rajoittamaan leikkimistä heidän kanssaan ja sylissäni he eivät saaneet istua ollenkaan. Kuvioon kuului myös minun mitätöinti muille ihmisille tyyliin :"tuolla se vaan siivoaa eikä tee yhtään mitään".

      • Anonyymi

        Juuri tuollaisia he ovat.

        Lapsi on heille väline. Omistusesine.

        Persoonassa on heillä usein vikaa.


      • Anonyymi

        Perheen rikkoo aina ulkopuolinen ihmine yleensä naikkone jolla ei ole ollut koskaanmiestä eikä lapsia siis sitä pehretä . Hän ei ymmärrä että vartattuun mieheen ei koketa, koska on katkera että muilla on muttei hänellä miestä. Kun hän on saanut miehen kiikkiin alkaa exän ja lasten haukkumeinen ja ajaminen pois miehen mielestä ja sen jälkeen syyttäminen miehenlapsia ja exää omista ongelmistaan. Näistä tunnistää perheenrikojan, ja heitä on kuule pilvin pimein rikomassa perheitä.
        Usein ne sutturat jotka rikkoo perheen ovat epäonnistuneita kaikessa, työttömiä, heillä ei ole ystäviä ei mitään ilon aihetta, juoppoja useimmiten ja kapakkakeijuja.
        Siksi heillä ei ole tajua siitä miltä tuntuu meihestä ja lapsista ja ex vaimosta pakkoerota.
        Yleensä mies lähtee lapsettoman sutturan matkaan tosi helposti kun sutura pakottaa.
        Naisille lapset ovat tärekeimmät kuin uudet miehet, miehet taas haluaa sitä vapautta lapsista, uusia seikkailuita, ja eivät ymmrrä että nämä epätoivoiset naiset elää niiden siivellä, kunmiehen rahat loppuu etsitään uusi urhi. Niitä kyllä kierot naiset saavati hme kyllä.


    • vieraannutettu myös
      • Todellinen totuus on

        Eihän tuossa oltu otettu lainkaan huomioon etän harjoittamaa maksujen välttelyä, eikä valehtelua kaksin käsin. Nämä kun otetaan huomioon, että ovat tapahtuneet jo suhteen aikana, niin lapselle on vähintäänkin vahingollista olla yhteydessä jo luottamuksensa menettäneeseen, yhätikin valehtelevaan etään.

        Valitettavasti etä on niin henkisesti sairas, ettei näe tätä. Vieraannuttamisen on siis aiheuttanut etä itse. Valehtelemalla, pettämällä, jopa agressiivisuudella. Ihan itse.


    • LinnaanLähit!

      Vieraannuttamistapauksissa toisen vanhemman kyky tukahduttaa entiseen kumppaniinsa kohdistuvat negatiiviset tunteensa lasten edun vuoksi on pahasti vaurioitunut. Tällöin vanhempi ottaa lapsen avioeroprosessiin liittyvän konfliktin keskiöön ja käyttää lasta välineenä omien voimakkaiden vihan, katkeruuden ja pettymyksen tunteidensa ilmaisemisessa tai pelinappulana rangaistakseen eron toista osapuolta (Ward ja Harvey 1993, Baker ja Darnall 2006).

      Tärkeää tilanteeseen puuttumisen kannalta olisi, että vieraannuttaja saataisiin ohjattua psykiatriseen hoitoon tai psykologisen avun piiriin. Oletettavaa on, että vieraannuttajien hoitomotivaatio ja kyky itse-reflektioon on ainakin jossain määrin puutteellinen. Hyödyllistä tällaisen henkilön kohtaamisessa ja hoidossa voisi olla muun muassa tuoda esiin kostonhalun haitallisia vaikutuksia omaan psyykkiseen hyvinvointiin (Maltby ym. 2004). Lapsen tai kohdevanhemman psyykkiseen hyvinvointiin vetoaminen näissä tilanteissa tuskin on kovinkaan hyödyllistä, kun huomioidaan vieraannuttajien persoonallisuus ja ilmiön luonne.

      Lapsenhuoltolaki lähtee siitä, että lapsella on oikeus sekä äitiin että isään ja lapset ovat kummankin yhteisessä huollossa riippumatta siitä, ovatko vanhemmat keskenään avioliitossa tai eronneet (Jaakkola 1997). Vanhemman ehdoton velvollisuus on edistää myönteistä suhdetta lapsen ja toisen vanhemman välillä myös eron jälkeen. Lapsenhuoltolain mukaan lapsella on oikeus pitää yhteyttä ja tavata vanhempaansa, jonka luona hän ei asu. Vanhempi, joka tietoisesti pyrkii vieraannuttamaan lasta toisesta vanhemmasta, rikkoo näin ollen räikeästi lapsenhuoltolakia.

      Lapsen erossa pitäminen toisesta vanhemmastaan, lapsen väärinkäyttö ja julmuudelle tai laiminlyönnille altistaminen ovat määritelty myös ihmisoikeusrikkomuksiksi. YK:n yleissopimus lapsen oikeuksista katsoo lapsen edun sisältävän oikeuden saada tuntea vanhempansa (artikla 7) sekä olla heidän hoidettavanaan tai elää yhdessä heidän kanssaan (artikla 9).

      Vieraannuttamistapauksissa toinen vanhempi tietoisesti pyrkii hävittämään kohdevanhemman vanhemmuuden merkityksen ja roolin lapsen elämästä. Samalla lapsen itsemääräämiskykyä ja oikeutta itsenäiseen ajatteluun suhteessa kohdevanhempaan loukataan vakavasti.

      Edellä esitetyn perusteella ei liene yllättävä, että viime vuosina vieraannuttaminen on herättänyt yhä enemmän huomiota oikeudenhoidon piirissä vaikuttavissa ihmisissä (Hannunniemi 2007). On esitetty, että vanhemman, joka huoltoriidan yhteydessä raivokkaasti pyrkii vieraannuttamaan lasta toisesta vanhemmasta, ei pitäisi saada huoltoa lainkaan. Todettu vieraannuttaminen onkin vaikuttanut huoltajuusriitojen ratkaisuihin useissa oikeudenkäynneissä Euroopassa ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa.

      • eipäs unohdeta

        Näissä tilanteissa kyse lienee täysjärkisistä ja kunnollisista vanhemmista.

        Voiko tilannetta sanoa vieraannuttamiseksi, jos toisella puolella on sairaudentunnoton ahdistelija ja koko ajan saat pelätä lastesi puolesta. Etä kyllä osaa sanan vieraannuttaminen ja pas-syndrooma ja käyttää niitä ahkerasti....


      • Vieraannutettu isä
        eipäs unohdeta kirjoitti:

        Näissä tilanteissa kyse lienee täysjärkisistä ja kunnollisista vanhemmista.

        Voiko tilannetta sanoa vieraannuttamiseksi, jos toisella puolella on sairaudentunnoton ahdistelija ja koko ajan saat pelätä lastesi puolesta. Etä kyllä osaa sanan vieraannuttaminen ja pas-syndrooma ja käyttää niitä ahkerasti....

        Eiköhän näissä tapauksissa aina toinen ole sairaudentunnoton ahdistelija? Oma exäni, joka on koittanut pyyhkiä minua pois lasteni elämästä jo 3 vuotta, pompottelee viranomaisia mitä törkeimmillä tekosyillä.

        Oletteko törmänneet väitteeseen, jonka mukaan lapsiaan rakastava isä saisi tavata lapsiaan vain 3 tuntia kahden viikon välein ULKONA - YMPÄRI TALVEN?

        Vieraannuttamista tämäkin. Kukaan ihminen ei kykene tällaisia tapaamisia toteuttamaan. Jos et toteuta, menetät tapaamisoikeutesi.

        Mistä näitä sekopäävieraannuttajia nousee? Narsistinen individualismi on naisten kohdalla seurausta palkitsemisjärjestelmästä, joka oikeuttaa eroäidin mittaviin taloudellisiin ja sosiaalisiin etuuksiin eron jälkeen, ts. avioero ja perheen hajottaminen kannattaa (jos nauttii materialismista, lapsista viis).

        Mielestäni on tärkeää, että näitä asioita käsitellään täällä palstalla, josko joku osaisi välttää vieraannuttajaäidin keinoja jo etukäteen ennen kuin on jo liian myöhäistä.

        HUOM! Itse tunsin myötätuntoa ja sääliä lasteni äitiä kohtaan eromme kynnyksellä. Luotin lisäksi siihen, että itsestäänselvyys, eli suhde lapsiini saa säilyä.

        Hän on kuitenkin osoittanut todella brutaalia julmuutta ja välinpitämättömyyttä käyttäessään empatiaani hyväkseen.

        Eron hetkellä älkää tunteko sääliä äitiä kohtaan, vaan tehkää päätökset ennakoiden ja järkevästi: vaatikaa pikkutarkat säännöt tapaamisille ja estäkää esim. lasten muutto liian kauas teistä!


      • se toinen puoli
        Vieraannutettu isä kirjoitti:

        Eiköhän näissä tapauksissa aina toinen ole sairaudentunnoton ahdistelija? Oma exäni, joka on koittanut pyyhkiä minua pois lasteni elämästä jo 3 vuotta, pompottelee viranomaisia mitä törkeimmillä tekosyillä.

        Oletteko törmänneet väitteeseen, jonka mukaan lapsiaan rakastava isä saisi tavata lapsiaan vain 3 tuntia kahden viikon välein ULKONA - YMPÄRI TALVEN?

        Vieraannuttamista tämäkin. Kukaan ihminen ei kykene tällaisia tapaamisia toteuttamaan. Jos et toteuta, menetät tapaamisoikeutesi.

        Mistä näitä sekopäävieraannuttajia nousee? Narsistinen individualismi on naisten kohdalla seurausta palkitsemisjärjestelmästä, joka oikeuttaa eroäidin mittaviin taloudellisiin ja sosiaalisiin etuuksiin eron jälkeen, ts. avioero ja perheen hajottaminen kannattaa (jos nauttii materialismista, lapsista viis).

        Mielestäni on tärkeää, että näitä asioita käsitellään täällä palstalla, josko joku osaisi välttää vieraannuttajaäidin keinoja jo etukäteen ennen kuin on jo liian myöhäistä.

        HUOM! Itse tunsin myötätuntoa ja sääliä lasteni äitiä kohtaan eromme kynnyksellä. Luotin lisäksi siihen, että itsestäänselvyys, eli suhde lapsiini saa säilyä.

        Hän on kuitenkin osoittanut todella brutaalia julmuutta ja välinpitämättömyyttä käyttäessään empatiaani hyväkseen.

        Eron hetkellä älkää tunteko sääliä äitiä kohtaan, vaan tehkää päätökset ennakoiden ja järkevästi: vaatikaa pikkutarkat säännöt tapaamisille ja estäkää esim. lasten muutto liian kauas teistä!

        Myös se vieraanettu vanhempi voi olla sekopää. Yhdysvalloissa on huomattu, että jotkut väkivaltaiset vanhemmat käyttävät vieraannuttamis termiä aseena huoltajuustaistelussa, lapsiaan väkivallalta ja seksuaaliselta hyväksikäytöltä suojelevaa vanhempaa vastaan.


      • Vieraannutettu isä
        se toinen puoli kirjoitti:

        Myös se vieraanettu vanhempi voi olla sekopää. Yhdysvalloissa on huomattu, että jotkut väkivaltaiset vanhemmat käyttävät vieraannuttamis termiä aseena huoltajuustaistelussa, lapsiaan väkivallalta ja seksuaaliselta hyväksikäytöltä suojelevaa vanhempaa vastaan.

        Oletetaan, että sekä aloittaja että muut kirjoittajat ovat syyttömästi vieraannutettuja. Näin on minun kohdallani.


      • ...
        Vieraannutettu isä kirjoitti:

        Oletetaan, että sekä aloittaja että muut kirjoittajat ovat syyttömästi vieraannutettuja. Näin on minun kohdallani.

        Niin ne varmaan nekin sanovat.


      • mitäs jauhatte
        ... kirjoitti:

        Niin ne varmaan nekin sanovat.

        yhärit paskaa..vieraannutatte lapsia ja haluatte eristää lapsen isän
        huoltajuudesta..sitä saa mitä tilaa..


      • Anonyymi
        mitäs jauhatte kirjoitti:

        yhärit paskaa..vieraannutatte lapsia ja haluatte eristää lapsen isän
        huoltajuudesta..sitä saa mitä tilaa..

        Itse olen yksi näistä joka vieraannutettiin isästä ihan kokonaan , ja täytyy sanoa että kukaan joka ei Ole sitä kokenut ei tiedä miltä lapsesta tuntuu kun toinen vanhemmista on vaan poissa yhtä -äkkiä
        Joten ei siinä paljon lapsen tunteita ajatella kun vieraannutetaan .
        Joten miksi eroavat purkavat katkeruutensa kieltämällä toisen vanhemman, aika itsekästä touhua näiltä vieroittajilta.
        Kun omaa napaa tuijotetaan niin paljon että unohdetaan että lapsi rakastaa molempia vanhempiaan yhtä paljon.


    • miehet ikuisia lapsi

      Pätee myös viraannuttaja isiin jotka eivät halua lapsiaan täpailla ja syyttää siitä muita...

      Isät vieraannuttaa itse mutta helppo syyttää muita.

    • Valkoisesta mustaksi

      Aloittajan valehtelun määrää ei kykene sanoin kuvaamaan.

      • Tosi realistista hei

        jep, linnaan vaan lähit, niin ei lapsella ole ainuttakaan kunnollista vanhempaa.....


      • hirveää
        Tosi realistista hei kirjoitti:

        jep, linnaan vaan lähit, niin ei lapsella ole ainuttakaan kunnollista vanhempaa.....

        Eikö ole hirveää. Huostassahan ne lapset saisivat taas uudet äidit. Kauhistus sentään.. Mitä se ruikkuisä siitä sanoisi.


      • vieraannutettu myös
        hirveää kirjoitti:

        Eikö ole hirveää. Huostassahan ne lapset saisivat taas uudet äidit. Kauhistus sentään.. Mitä se ruikkuisä siitä sanoisi.

        Naisilla tuntuu olevan vakava asenneongelma isyyttä kohtaan. On aika yleinen käsitys nykyään, että isät ovat ruikkuisiä, valehtelijoita, vinkujia jne. Ei voi toki yleistää - on nimittäin normaalejakin naisia (äitejä), jotka eivät vihaa/pelkää miehiä.

        Tämä miesviha tai pelko lienee peräisin ainoastaan subjektiivisesta kokemuksesta, jonka mukaan esim. isän auktoriteetti omassa lapsuudessa riitelee nykyaikaisen "tasa-arvokäsityksen" kanssa. Tästä seurauksena naisten luontainen (jos sellaista on) aggressiivisuus pääsee yhteiskunnan tuella oikeuksiinsa.


      • naisetko?
        vieraannutettu myös kirjoitti:

        Naisilla tuntuu olevan vakava asenneongelma isyyttä kohtaan. On aika yleinen käsitys nykyään, että isät ovat ruikkuisiä, valehtelijoita, vinkujia jne. Ei voi toki yleistää - on nimittäin normaalejakin naisia (äitejä), jotka eivät vihaa/pelkää miehiä.

        Tämä miesviha tai pelko lienee peräisin ainoastaan subjektiivisesta kokemuksesta, jonka mukaan esim. isän auktoriteetti omassa lapsuudessa riitelee nykyaikaisen "tasa-arvokäsityksen" kanssa. Tästä seurauksena naisten luontainen (jos sellaista on) aggressiivisuus pääsee yhteiskunnan tuella oikeuksiinsa.

        Oletko lukenut "näin se vaan menee" nikin tekstejä? Kyseinen mieshän haukkuu kaikkia yksinhuoltaja äitejä ruikuiksi. Siitä termin käyttö on lähtenyt. Ei siis mistään pelosta tai vihasta.


      • onhan lapsella
        Tosi realistista hei kirjoitti:

        jep, linnaan vaan lähit, niin ei lapsella ole ainuttakaan kunnollista vanhempaa.....

        ISÄ


      • vieraannutettu
        naisetko? kirjoitti:

        Oletko lukenut "näin se vaan menee" nikin tekstejä? Kyseinen mieshän haukkuu kaikkia yksinhuoltaja äitejä ruikuiksi. Siitä termin käyttö on lähtenyt. Ei siis mistään pelosta tai vihasta.

        Mene pois täältä, kaikenkostaja. Tämä ketju on "vieraannuttajaäidin keinot", eikä patologisen miesvihan purkauspaikka.


      • höpö höpö
        vieraannutettu kirjoitti:

        Mene pois täältä, kaikenkostaja. Tämä ketju on "vieraannuttajaäidin keinot", eikä patologisen miesvihan purkauspaikka.

        Totuus satuttaa vai?

        Ei se mene niin, että kukaan ei saa kritisoida tai korjata teidän juttuja.
        Samalla lailla minä voisin väittää teidän kärsivän naisvihasta...


      • kiitos samoin
        höpö höpö kirjoitti:

        Totuus satuttaa vai?

        Ei se mene niin, että kukaan ei saa kritisoida tai korjata teidän juttuja.
        Samalla lailla minä voisin väittää teidän kärsivän naisvihasta...

        sinulle..


    • vieraannutettu osa 2

      1 estetään asumuseron alusta asti isän huoltajuus lapsiin viranomaisten
      toimesta ilmoittamalla mm. päiväkotiin, kouluun äidin päättävän kaikista
      lapsia koskevista asioista yksin yhteishuollosta huolimatta.

      2 koskaan ei lapsen ja isän tapaaminen käy; omat vanhemmat, lasten
      syntymäpäiväkutsut ym,. menot menevät edelle.

      3 katkaistaan lapsen ja isän välinen puhelinliikenne.

      4. estetään lapsia avamasta ulko-ovi esim. isän tuodessa syntymä-
      päivä, nimipäivälahjoja tai tullessa tapaamaan lasta.

      5 ilmoitetaan viranomaisten suulla serataan yhdessä ex-puuolisonne
      suhteen tilannetta.

      6 ilmoitetaan viranomaisten toimesta mikäli et suostu äidin vaatimuk-
      siin et tule saamaan koskaan mitään ja näkemään koskaan lapsiasi.

      7 Lahjotaan lapsia kymmenien tuhansien eurojen lahjoilla ym. teke-
      misellä saadakseen lapsen unohtamaan isänsä.

      8. Haukutaan lapsille isää äidin ja isovanhempien toimesta tyhmäksi.

      9. Ei suostuta viranomaisten toimesta avoimeen keskusteluun; leima
      taan toinen sairaaksi, menemään psykologille saadakseen lapselle
      tapaamisoikeuksia...ei kuitenkaan suostutakkaan, nyt lapsi ei voikkaan
      tavata toisen vanhemman käydessä psykologilla.

      10 Vaaditaan viranomaisten toimesta ostamaan uusi auto ja asunto;
      isän olosuhteet oltava kunnossa...ei voikkaan tavata, koska ostanut
      eikä pysty enää suoriutumaan elatusavusta.

      11. Vaaditaan valvottuihin tapaamisiin ja esittää todisteet kyvykkyyddestä
      toimia huoltajana, ottaa vastuu lapsesta kokonaisvaltaisesti. Nyt ei voik-
      kaan tavata kuin muutamia tunteja kuukaudessa, vaikka lapsen ja isän
      suhde lausunnon mukaan täysin kunnossa.

      12 valehdellaan viranomaisten toimesta tuomioistuimeen lapsen olosuh-
      teet; lapsen toiveet ja mistä lastenvalvojalla sovittu, valehdellaan isän lau-
      sunnot.

      13 Lapset eivät voi tavata koska äiti ei luota ja ristiriitoja.

      • vieraannutettu isä

        Mites, onko teillä muilla vieraannutetuilla äiti hankkinut lapsille mahdollisimman paljon diagnooseja lääkäreiltä, että voi käyttää niitä estämään tapaamisia?

        Esim. "lapsilla on puheenkehitysvaikeuksia, jonka takia tapaamisista tulee isälle liian hankalia".

        Tämä on myös eräs tavanomainen tapa meidän kiistassa, eli julmasti vaan lapset lyömäaseeksi ja keksimään heille erilaisia tauteja. Äidin kasvatus on tietenkin täydellistä, mutta lapsista kasvaa vuosi vuodelta häiriintyneempiä ja tämä kaatuu isän niskaan: ei saa tavata.

        Vrt. Munchausen-oireyhtymä (äidillä)


      • aha...
        vieraannutettu isä kirjoitti:

        Mites, onko teillä muilla vieraannutetuilla äiti hankkinut lapsille mahdollisimman paljon diagnooseja lääkäreiltä, että voi käyttää niitä estämään tapaamisia?

        Esim. "lapsilla on puheenkehitysvaikeuksia, jonka takia tapaamisista tulee isälle liian hankalia".

        Tämä on myös eräs tavanomainen tapa meidän kiistassa, eli julmasti vaan lapset lyömäaseeksi ja keksimään heille erilaisia tauteja. Äidin kasvatus on tietenkin täydellistä, mutta lapsista kasvaa vuosi vuodelta häiriintyneempiä ja tämä kaatuu isän niskaan: ei saa tavata.

        Vrt. Munchausen-oireyhtymä (äidillä)

        Ei lapselle voi saada tuollaisia diagnooseja ilman perusteellisia tutkimuksia. Ei se niin mene, että lääkäriin mennään ja sanotaan, että haluan tällaisen ja tällaisen diagnoosin. Ei vaimosi ole voinut keksiä niitä omasta päästä.


      • aina on lääkäreitä
        aha... kirjoitti:

        Ei lapselle voi saada tuollaisia diagnooseja ilman perusteellisia tutkimuksia. Ei se niin mene, että lääkäriin mennään ja sanotaan, että haluan tällaisen ja tällaisen diagnoosin. Ei vaimosi ole voinut keksiä niitä omasta päästä.

        joille raha kelpaa ja hevosella pääsee ym. tuttuja lääkäreitä, joilta saa em. diagnooseja


      • ja höpsistä
        aina on lääkäreitä kirjoitti:

        joille raha kelpaa ja hevosella pääsee ym. tuttuja lääkäreitä, joilta saa em. diagnooseja

        Vain sun mielikuvituksessa, jossa salaliittoteoriat jyllää. Tuollaisista rangaistaan, joten ei olisi sen arvoista.


      • shyk
        vieraannutettu isä kirjoitti:

        Mites, onko teillä muilla vieraannutetuilla äiti hankkinut lapsille mahdollisimman paljon diagnooseja lääkäreiltä, että voi käyttää niitä estämään tapaamisia?

        Esim. "lapsilla on puheenkehitysvaikeuksia, jonka takia tapaamisista tulee isälle liian hankalia".

        Tämä on myös eräs tavanomainen tapa meidän kiistassa, eli julmasti vaan lapset lyömäaseeksi ja keksimään heille erilaisia tauteja. Äidin kasvatus on tietenkin täydellistä, mutta lapsista kasvaa vuosi vuodelta häiriintyneempiä ja tämä kaatuu isän niskaan: ei saa tavata.

        Vrt. Munchausen-oireyhtymä (äidillä)

        todellakin kokemusta vastaavasta!!!!! erottiin ja muksujeni äiti vei vanhimman lapsen (kolmesta) psykiatrille kun lapsi kuulemma traumatisoitui kovin kovaa siitä että jokainen punainen auto on minun auto!
        varsinki tuota vanhinta lasta oli peloteltu että tulen ja kaappaan lapseni mukaani ja siten minä absolutisti väkivaltaa vihaava isä olen todella vaarallinen omille lapsilleni!!!!!!!!!!!!!
        tuollasta psykiatrille lapsen väkisin haalaamista käytettiin sitten äidin puolelta syynä siihen että äiti saa yksinhuoltajuuden ilman tapaamisia, läpi meni oikeudessa sossujen "todistelun" ryydittämänä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olis kirveelle töitä sossussa ja oikeuslaitoksessa jossa äidin tahto menee naukuen lapsien parhaan edelle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • niin mitä teit
        shyk kirjoitti:

        todellakin kokemusta vastaavasta!!!!! erottiin ja muksujeni äiti vei vanhimman lapsen (kolmesta) psykiatrille kun lapsi kuulemma traumatisoitui kovin kovaa siitä että jokainen punainen auto on minun auto!
        varsinki tuota vanhinta lasta oli peloteltu että tulen ja kaappaan lapseni mukaani ja siten minä absolutisti väkivaltaa vihaava isä olen todella vaarallinen omille lapsilleni!!!!!!!!!!!!!
        tuollasta psykiatrille lapsen väkisin haalaamista käytettiin sitten äidin puolelta syynä siihen että äiti saa yksinhuoltajuuden ilman tapaamisia, läpi meni oikeudessa sossujen "todistelun" ryydittämänä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olis kirveelle töitä sossussa ja oikeuslaitoksessa jossa äidin tahto menee naukuen lapsien parhaan edelle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Mitä sinä teit, että sinua piti pelätä?


      • shyk
        niin mitä teit kirjoitti:

        Mitä sinä teit, että sinua piti pelätä?

        olin isä jonka luo lapset halus jäädä ku erottiin!!!!!!! lapset oli mulla aluksi enemmän ku sossun sopimuksessa sanottiin ja niinhän musta tuli "lastenkaappaaja"!!!!!!!!!!! nyt lapset jotka halus jäädä mun luo asuun on vieraannuttamisella peloteltu pelkäämään mua ja tapaamiset ei onnistu ees oikeuden määräyksellä ku sossut sanoo että lapsia ei voi pakottaa tapaamisiin vasten heidän tahtoaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! giljotiinille ois töitä tuossa paskassa systeemissä joka on vaan äidin oman tahdon tukena eikä lapset merkitte mittään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • et suostunut palautt
        shyk kirjoitti:

        olin isä jonka luo lapset halus jäädä ku erottiin!!!!!!! lapset oli mulla aluksi enemmän ku sossun sopimuksessa sanottiin ja niinhän musta tuli "lastenkaappaaja"!!!!!!!!!!! nyt lapset jotka halus jäädä mun luo asuun on vieraannuttamisella peloteltu pelkäämään mua ja tapaamiset ei onnistu ees oikeuden määräyksellä ku sossut sanoo että lapsia ei voi pakottaa tapaamisiin vasten heidän tahtoaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! giljotiinille ois töitä tuossa paskassa systeemissä joka on vaan äidin oman tahdon tukena eikä lapset merkitte mittään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ette siis osanneet noudattaa sopimuksia, vaan sinä pidit lapsia liikaa sopimukseen nähden? Miksi et hakenut lasten asumista itsellesi, jos lapset kerta niin halusivat. Kyllähän heidän mielipidettään olisi kuunneltu. Ei vaan jotenkin vaikuta, että olisit järkevä ihminen.


      • ei kuunneltu
        et suostunut palautt kirjoitti:

        Ette siis osanneet noudattaa sopimuksia, vaan sinä pidit lapsia liikaa sopimukseen nähden? Miksi et hakenut lasten asumista itsellesi, jos lapset kerta niin halusivat. Kyllähän heidän mielipidettään olisi kuunneltu. Ei vaan jotenkin vaikuta, että olisit järkevä ihminen.

        valehdeltiin tuomioistuimessa:)


      • samaa mieltä
        shyk kirjoitti:

        olin isä jonka luo lapset halus jäädä ku erottiin!!!!!!! lapset oli mulla aluksi enemmän ku sossun sopimuksessa sanottiin ja niinhän musta tuli "lastenkaappaaja"!!!!!!!!!!! nyt lapset jotka halus jäädä mun luo asuun on vieraannuttamisella peloteltu pelkäämään mua ja tapaamiset ei onnistu ees oikeuden määräyksellä ku sossut sanoo että lapsia ei voi pakottaa tapaamisiin vasten heidän tahtoaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! giljotiinille ois töitä tuossa paskassa systeemissä joka on vaan äidin oman tahdon tukena eikä lapset merkitte mittään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        kokemusta on; terv. ex-isä


      • ja taas...
        ei kuunneltu kirjoitti:

        valehdeltiin tuomioistuimessa:)

        Mistä valehdeltiin?


      • sossun ja äidin
        ja taas... kirjoitti:

        Mistä valehdeltiin?

        mielenvikaisuudesta ja lapsen olosuhteista:)


      • oikeastihan
        sossun ja äidin kirjoitti:

        mielenvikaisuudesta ja lapsen olosuhteista:)

        Olisit voinut todistaa molemmat väitteet valheeksi.


    • myös äiti

      Kuuluisin esimerkki lasta vanhemmasta vieraannuttavasta äidistä on "lastani ette saa" leffan oikean elämän stara Betty Mahmoody.
      Koko tarina oli täydellistä fiktiota ja isän kertomus asiasta on sydäntä riipaisevaa kuultavaa.Videot YouTubessa.

    • Vieras etä

      Ai niin yksi hyvä vieraanuttamisen jatkokeino on.
      Eli kannattaa käyttää tätä.Sossu ei ota asiaan kantaa.

      Vieraannuttajavanhempi systemaattisesti estää tapaamiset.Vieraannutettu vanhempi jankuttaa asiaa perheasiaintoimistolle ja asiaa aletaan tantan toimesta hitusen vilkaista.
      Vieraannuttajavanhemman vastaus tähän:Otaa 3 vuoden työpestin ulkomailla.Luonnollisesti tuolloin tapaamiset eivät voi toimia ja puhelinyhteyttä ei saa.

      Perheasiaintoimiston mielestä lapsen ulkomaanasuminen on lapselle hyvä asia.Harmi vain että lähivanhempi "unohti" ilmoittaa asiasta etävanhemmalle.Ei toimenpiteitä.

      Tietenkin kansainvälinen koulukokemus on hyväksi 9 vuotiaalle lapselle.Mutta mistä asti lomat suomessa ovat olleet ulkomaan komennuksella olevien lapsille ei-toivottavia?

    • Lomakikka

      Ohjeita vieraannuttavalle vanhemmalle.
      Vieraannuttamista osa 279:

      Yhteinen kesäloma lapsen kanssa pitää sopia lähihuoltajuuden tapaamissopimuksen mukaan lähivanhemman kanssa huhtikuussa.

      Mikä on hyvä,sillä näin molemmilla vanhemmilla on tiedossaan kesäloman viettoajankohta.
      Itselläsi on kesäloma kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin ja etällä kuukausi tästä eteenpäin.

      Kesäkuun puolivälssä ilmoitat etälle että kollegan sairastumistapauksen takia töissä kesälomasi siirtyy samaan ajankohtaan etän kanssa,jonka vuoksi hänen kesälomansa yhdessä lapsen kanssa peruuntuu.Olet jo ostanut ulkomaan matkan kyseiselle ajalle ja lentoja ei voi perua.

      Seuraavana kesänä olette päättäneet viettää lapsen kanssa kesäloman oman äitisi mökillä.Tämä on yllättäen sairastunut ja tarvitsee sinun ja lapsesi tukea.Vain viikko yhteistä lomaa etän kanssa onnistuu.

      Kolmantena vuotena lähivanhemmalla ja tämän uudella uusioperheellä on "muita" suunnitelmia,johon lomanvietto ilman lasta ei kuulu.Ei kummempia perusteluja.

      Neljäntenä vuotena lapsi ei itse halua viettää enään lomaa kanssasi.

      Vola'.Näin tehdään kesälomaton etähuoltajuus.
      Keinon voi ulottaa koskettamaan myös muiden lomien viettämistä.
      Pikkuhiljaa "muuta" tekemistä on myös tapaamisviikonlopuilla.
      Lapsi unohtaa kyllä.Parempihan sillä on kanssasi,vähemmän selvitettävää kotona.

      • 14+14

        Aika helpolla isä tuossa antaa periksi. Ehkä sen lapsenkin on parempi saada toisenlaista esimerkkiä.


      • kummastuttaa
        14+14 kirjoitti:

        Aika helpolla isä tuossa antaa periksi. Ehkä sen lapsenkin on parempi saada toisenlaista esimerkkiä.

        Luettuani näitä, en ole saanut oikein hyvää esimerkkiä näissä vieraannuttamisen keinoista näillä lähivanhemmilla. Huomiot: Keaäloman vietto: Jos tapaamispäätös koskee vain etävanheman luonapito-oikeutta kesän aikana Kuten meillä, ei lähivanhemman Loman (vaikka keksitty) siirtyminen samalle tapaamisajaksi sovitulle ajalle olisi vaikuttanut etävanhemman luonapitoaikaan. Lähivanhemman luonapitoaikaahan ei ole päätöksessä määritelty, vain etän, ja vain se on täytäntöönpanokelpoinen. Tuohon samaan sitten pyytäisin etäisiä ja -äitejä!!! Kiinnittämään huomiota. Käräjä- hovioikeuksien vahvistamat sekä lastenvalvojien, sos.lautkuntien vahviatamat tapaamispäätökset käsittääkseni ovat ko.tuomioistuimien täytäntölnpanokelpoisia. Jokainen teistä, ja jokainen meistä päätöksiä noudattamaan velvoitetuista lähivanhemmista tietää mitä se tarkoutta. Sitä, että oikeus on vain teillä, etävanhemmat. Siksi en voi kuin ihmetellä, miksi menette jobnkin perheneuvottelutoimiatoon, hosta apua ei voida antaa, oikeudetahan sitä kylmä saa. Mikä on huono vaihtoehto mutta ainakin minun ex sitä on osannut tuhoisin seurauksin käyttää. Tarkoitan tällä vain sitä, että aiheetonta valitusta teiltä. Etävnhempi saa aina asialleen oikeudenistunnon.-mitä voi tarkoittaa ULKOTapaaminen? En päässyt perille. Onko oikeus vahvistanut sellaisen? Miksi? Oletko hakenut päätökseen muutosta? Taidan alkaa lukea ketjua uudelleen.


      • KJHJYJ
        kummastuttaa kirjoitti:

        Luettuani näitä, en ole saanut oikein hyvää esimerkkiä näissä vieraannuttamisen keinoista näillä lähivanhemmilla. Huomiot: Keaäloman vietto: Jos tapaamispäätös koskee vain etävanheman luonapito-oikeutta kesän aikana Kuten meillä, ei lähivanhemman Loman (vaikka keksitty) siirtyminen samalle tapaamisajaksi sovitulle ajalle olisi vaikuttanut etävanhemman luonapitoaikaan. Lähivanhemman luonapitoaikaahan ei ole päätöksessä määritelty, vain etän, ja vain se on täytäntöönpanokelpoinen. Tuohon samaan sitten pyytäisin etäisiä ja -äitejä!!! Kiinnittämään huomiota. Käräjä- hovioikeuksien vahvistamat sekä lastenvalvojien, sos.lautkuntien vahviatamat tapaamispäätökset käsittääkseni ovat ko.tuomioistuimien täytäntölnpanokelpoisia. Jokainen teistä, ja jokainen meistä päätöksiä noudattamaan velvoitetuista lähivanhemmista tietää mitä se tarkoutta. Sitä, että oikeus on vain teillä, etävanhemmat. Siksi en voi kuin ihmetellä, miksi menette jobnkin perheneuvottelutoimiatoon, hosta apua ei voida antaa, oikeudetahan sitä kylmä saa. Mikä on huono vaihtoehto mutta ainakin minun ex sitä on osannut tuhoisin seurauksin käyttää. Tarkoitan tällä vain sitä, että aiheetonta valitusta teiltä. Etävnhempi saa aina asialleen oikeudenistunnon.-mitä voi tarkoittaa ULKOTapaaminen? En päässyt perille. Onko oikeus vahvistanut sellaisen? Miksi? Oletko hakenut päätökseen muutosta? Taidan alkaa lukea ketjua uudelleen.

        Tulit kapakasta grillin kautta himaan ja suolsit näppiksellä sammaltaen yhäriruikkuja puolustavan häröilyn... (tosi sekavaa toi sun näppis-sammaltaminen alusta loppuun asti, DEEGU!)


      • taisosuajaupota

        Anteeksi, kh..mikä lie nimimerkki, näppäilyvirheeni. Varsinaista viestiäni et juurikaan kommentoinut. Liekö liian monimutkaista kun faktoja aletaan tarkastelemaan ihan laki- ja käytännönpohjalta näistä caseista. Lomahomma tosiaan ihmetytti miksi antoi äidille periksi eikö ollutkaan lapsen oikeus ja voinut hakea täytöntöönpanon...Minusta näissä molemminpuolisissa syyttelyissä pitää alkaa ratkaisujen tielle. Eihän tuosssakaan tapauksessa Ole mitään epäselvää. Mun exä ois ainakin hakenit lapsen, ja vetänyt oikeuteeen ellen antaisi. Miksi "te" ette niin tee? Äitien morkkaus EI riitä.


    • Tätä se on

      Häiriöisen vieraannuttajaäidin eräs keino eristää lasta etäisästä on:

      kun lapsi alkaa oireilemaan vakavasti muutaman vuoden ikäisenä psyykkisesti ja sosiaalisesti häiriöisen äidin käsittelyssä, äiti hankkii lapselle erityislapsen statuksen - onhan lapsi tietysti geneettisesti ongelmallinen, sillä äidin brutaaleissa kasvatustavoissa ei voi olla mitään vikaa.

      Tätä voi sitten käyttää lyömäaseena tapaamisten estämiseksi: erityislapsi on liian hankala etäisälle, joten ei kannata tavata.

      Jos häiriintynyt äiti saa aikuisen isän hulluuden partaalle, miten sitten käy pienten lasten?

      • kal kal kal

        Vieraannuttaja isät ja lasten hylkääjät, siinä on ryhmä joka ei myönnä omia virheitään. Ei ne äidit koskaan vieraannuta, isät hylkää ja itse vieraantuu ja vieraannuttaa, kun uudet kalkkunat ja heidän kakarat on elätettävä, omat lapset jää hunningolle.
        Miksi mies ei ota vastuuta, vaan tekee uusia lapsia, ja ei huolehdi kenestäkään enää.


      • Miksi viranomaiset
        kal kal kal kirjoitti:

        Vieraannuttaja isät ja lasten hylkääjät, siinä on ryhmä joka ei myönnä omia virheitään. Ei ne äidit koskaan vieraannuta, isät hylkää ja itse vieraantuu ja vieraannuttaa, kun uudet kalkkunat ja heidän kakarat on elätettävä, omat lapset jää hunningolle.
        Miksi mies ei ota vastuuta, vaan tekee uusia lapsia, ja ei huolehdi kenestäkään enää.

        ei ota vastuuta valehdellessaan lapsen olosuhteet, lapsen lausunnot
        tuomioistuimessa eristäessään ja vieraannuttaessaan lapsen tarkoi-
        tushakuisesti isästään; taitaa päässä heittää pahasti!!!


    • OikeuttaLapselle

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1996/19960619

      "Lapsen huoltoa koskevan päätöksen täytäntöönpanoa voidaan hakea tuomioistuimen asemesta lapsen kotipaikan, vakituisen asuinpaikan tai oleskelupaikan ulosottomieheltä, jos huoltoa koskevan päätöksen antamisesta on kulunut vähemmän kuin kolme kuukautta.

      Täytäntöönpanoa koskeva hakemus on tehtävä kirjallisesti. Hakemukseen on liitettävä päätös alkuperäisenä tai päätöksen antaneen viranomaisen oikeaksi todistamana jäljennöksenä."

      Jos on olemassa joko lastenvalvojan tai oikeuden päätös tapaamisoikeudesta, voi tapaamisen toteutumiseen hakea apua ulosottomieheltä.

      • OikeuttaLapselle

        Tapaaminen on lapsen oikeus tavata muualla asuvaa vanhempaansa. Ei sen lähihuoltajalla ei ole oikeutta näitä tapaamisia estää. Vie asia oikeuteen, jos muu ei auta! Hanki kunnon asianajaja!


      • ja sossu valehtelee
        OikeuttaLapselle kirjoitti:

        Tapaaminen on lapsen oikeus tavata muualla asuvaa vanhempaansa. Ei sen lähihuoltajalla ei ole oikeutta näitä tapaamisia estää. Vie asia oikeuteen, jos muu ei auta! Hanki kunnon asianajaja!

        tuomioistuimessa lapsen olosuhteet vieraannuttaessaan yhdessä äidin kanssa lapsi isästään


      • ...
        ja sossu valehtelee kirjoitti:

        tuomioistuimessa lapsen olosuhteet vieraannuttaessaan yhdessä äidin kanssa lapsi isästään

        Sossua ei tarvitse uskoa, ellei ole todisteita sinun huonoudesta, joita et osaa itse myöntää.


      • mitä sekoilet
        ... kirjoitti:

        Sossua ei tarvitse uskoa, ellei ole todisteita sinun huonoudesta, joita et osaa itse myöntää.

        kerroppa itse todisteet huonoudestani..et edes tunne minua; näetkö useinkin harhoja, tiedä itsekkin hyvin tuomioistuimen olevan sossujen talutusnuorassa..


    • yksi kysymys

      "3. tapaamisten pakottaminen esim. ulkotilassa ympäri talven
      5. tapaamisten rajoittaminen pariin tuntiin ja siitä nipistäminen toimittamalla lapset niihin myöhässä ja noutamalla etuaikaan"

      "...lapsiaan rakastava isä saisi tavata lapsiaan vain 3 tuntia kahden viikon välein ULKONA - YMPÄRI TALVEN"

      "Yksi vieraannuttajaäidin klassikko estää tapaamisia on Äiti Teresan tavoin kertoa viranomaisille kannustavansa isän ja lasten tapaamisia ja esittää ehdotus usean tunnin tapaamisista joka toinen viikko. Hän ei kuitenkaan mainitse (paitsi isälle), että tapaamisten tulee toteutua ulkona - KOKO TALVEN!"

      Tämä jäi kiinnostamaan. Millä äiti saa estettyä sinua ja lapsia menemästä sisälle?

      • valehtelemalla

        ja manipuloimalla lasta ja viranomaisia isän vaarallisuudesta..


      • fehibö
        valehtelemalla kirjoitti:

        ja manipuloimalla lasta ja viranomaisia isän vaarallisuudesta..

        No sinähän olit väkivaltainen, joten ei ihmekkään...


      • kukahanolikaan
        fehibö kirjoitti:

        No sinähän olit väkivaltainen, joten ei ihmekkään...

        väkivaltainen vieraannuttaja manipuloidessaan lasta isästään..


      • Anonyymi
        kukahanolikaan kirjoitti:

        väkivaltainen vieraannuttaja manipuloidessaan lasta isästään..

        Ei heitä ole kukaan vieraannuttanut, kun heillähän on uusi isä. Ex isä itse ei vaan "pystynyt" olemaan lapsien kanssa, koska joku laiton lausunto jota hän halusi noudattaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei heitä ole kukaan vieraannuttanut, kun heillähän on uusi isä. Ex isä itse ei vaan "pystynyt" olemaan lapsien kanssa, koska joku laiton lausunto jota hän halusi noudattaa

        Karille uudet aivot kampanja alkoi jo 27.5.2008 - kaikki mukaan!


    • Anonyymi

      Tämä on yleistä Suomessa.

      Tälläiset äidit ovat persoonaltaan häiriintyneitä ja erokostavat lasta välineenä hyväksikäyttäen.

      Eivät ansaisisi huoltoa ollenkaan.

      • Anonyymi

        Kyllä minäkin olen vuosien kuluessa kuullut monen eronneen äidin sanovan että lapsia ei miehen tartte tavata kun kerrran halua eron.
        Joten luulen että näitä katkeria naisia on paljon jotka kostaa miehelle jos hän on erin hakenut.
        Niin että ei siinä Tämä ns ” huolehtiva ”äiti edes tiedosta miltä lapsesta tuntuu.
        Lapsi ei unohda koskaan , ja aikuiseksi tullessaan voi katkaista välutbildade myös äitiinsä myös vaikka äiti on opettanut kooo lapsuuden ajan että ”isäs jätte sinut”
        Vaikka vaan halusi eron äidistä, eikä lapsista.
        Itse avioero lapsi ja vieraannutettu isästä aikoinaan


    • Anonyymi

      Vieraannuttamistapauksissa toisen vanhemman kyky tukahduttaa entiseen kumppaniinsa kohdistuvat negatiiviset tunteensa lasten edun vuoksi on pahasti vaurioitunut. Tällöin vanhempi ottaa lapsen avioeroprosessiin liittyvän konfliktin keskiöön ja käyttää lasta välineenä omien voimakkaiden vihan, katkeruuden ja pettymyksen tunteidensa ilmaisemisessa tai pelinappulana rangaistakseen eron toista osapuolta (Ward ja Harvey 1993, Baker ja Darnall 2006).

      Tärkeää tilanteeseen puuttumisen kannalta olisi, että vieraannuttaja saataisiin ohjattua psykiatriseen hoitoon tai psykologisen avun piiriin. Oletettavaa on, että vieraannuttajien hoitomotivaatio ja kyky itse-reflektioon on ainakin jossain määrin puutteellinen. Hyödyllistä tällaisen henkilön kohtaamisessa ja hoidossa voisi olla muun muassa tuoda esiin kostonhalun haitallisia vaikutuksia omaan psyykkiseen hyvinvointiin (Maltby ym. 2004). Lapsen tai kohdevanhemman psyykkiseen hyvinvointiin vetoaminen näissä tilanteissa tuskin on kovinkaan hyödyllistä, kun huomioidaan vieraannuttajien persoonallisuus ja ilmiön luonne.

      Lapsenhuoltolaki lähtee siitä, että lapsella on oikeus sekä äitiin että isään ja lapset ovat kummankin yhteisessä huollossa riippumatta siitä, ovatko vanhemmat keskenään avioliitossa tai eronneet (Jaakkola 1997). Vanhemman ehdoton velvollisuus on edistää myönteistä suhdetta lapsen ja toisen vanhemman välillä myös eron jälkeen. Lapsenhuoltolain mukaan lapsella on oikeus pitää yhteyttä ja tavata vanhempaansa, jonka luona hän ei asu. Vanhempi, joka tietoisesti pyrkii vieraannuttamaan lasta toisesta vanhemmasta, rikkoo näin ollen räikeästi lapsenhuoltolakia.

      Lapsen erossa pitäminen toisesta vanhemmastaan, lapsen väärinkäyttö ja julmuudelle tai laiminlyönnille altistaminen ovat määritelty myös ihmisoikeusrikkomuksiksi. YK:n yleissopimus lapsen oikeuksista katsoo lapsen edun sisältävän oikeuden saada tuntea vanhempansa (artikla 7) sekä olla heidän hoidettavanaan tai elää yhdessä heidän kanssaan (artikla 9).

      Vieraannuttamistapauksissa toinen vanhempi tietoisesti pyrkii hävittämään kohdevanhemman vanhemmuuden merkityksen ja roolin lapsen elämästä. Samalla lapsen itsemääräämiskykyä ja oikeutta itsenäiseen ajatteluun suhteessa kohdevanhempaan loukataan vakavasti.

      Edellä esitetyn perusteella ei liene yllättävä, että viime vuosina vieraannuttaminen on herättänyt yhä enemmän huomiota oikeudenhoidon piirissä vaikuttavissa ihmisissä (Hannunniemi 2007). On esitetty, että vanhemman, joka huoltoriidan yhteydessä raivokkaasti pyrkii vieraannuttamaan lasta toisesta vanhemmasta, ei pitäisi saada huoltoa lainkaan. Todettu vieraannuttaminen onkin vaikuttanut huoltajuusriitojen ratkaisuihin useissa oikeudenkäynneissä Euroopassa ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa

    • Anonyymi

      VALITETTAVASTI NÄITÄ ÄITEJÄ ON PALJON. KIRKKAIN SILMIN KERTOVAT ETTEIVÄT USKALLA ANTAA LAPSIA ISÄLLEEN....

    • Anonyymi

      Miksihän joku isä ei halua olla lastensa kanssa. Voisiko se Raisiolainen isä kertoa joskus sellaisen vähän uskottavamman selityksen, kuin että lastenvalvojat - joilla ei ole mitään valtaa puuttua hänen asioihinsa - ovat vieraannuttaneet hänet lapsistaan?

      • Anonyymi

        Kunnianloukkaus, yksityisyys rikos ym.


      • Anonyymi

        Opettele Petri yhdyssanat


      • Anonyymi

        Opettele Petri yhdyssanat


      • Anonyymi

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vierssnnuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, ppuhun täyttä aktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vierssnnuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, ppuhun täyttä aktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja.

        Mutta eikös tuo lausunto ole jo todettu perättömäksi ja voisit tavata "lapsiasi".?? Vai tarkoitatko, että se on perärön vain haaveissasi ja et voinutkaan tavata "lapsiasi" kun he olivat alaikäisiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta eikös tuo lausunto ole jo todettu perättömäksi ja voisit tavata "lapsiasi".?? Vai tarkoitatko, että se on perärön vain haaveissasi ja et voinutkaan tavata "lapsiasi" kun he olivat alaikäisiä?

        Timolla ei ole omia lapsia - vituttaa jo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta eikös tuo lausunto ole jo todettu perättömäksi ja voisit tavata "lapsiasi".?? Vai tarkoitatko, että se on perärön vain haaveissasi ja et voinutkaan tavata "lapsiasi" kun he olivat alaikäisiä?

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja.


      • Anonyymi

        Timolla ei ole omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla ei ole omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä?

        Timon lapsia ei vituta, koska Timo on hyvä isä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timon lapsia ei vituta, koska Timo on hyvä isä!

        Timolla ei ole edes omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä? Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä eikä omia lapsia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla ei ole edes omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä? Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä eikä omia lapsia!

        Timolla on omia lapsia , joilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa. Heidän perheeseen ei kuulu joku Kari.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla on omia lapsia , joilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa. Heidän perheeseen ei kuulu joku Kari.

        Korjaus: heidän lemmikkikultakalan nimi oli Kari, mutta se kuoli jo useita vuosia sitten. Se vedettiin pöntöstä alas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja.

        Eli sinulla oli lähestymiskielto jos lausunto ei ollutkaan perätön?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korjaus: heidän lemmikkikultakalan nimi oli Kari, mutta se kuoli jo useita vuosia sitten. Se vedettiin pöntöstä alas.

        Korjaus: heidän lemmikkikultakalan nimi oli Tiina, mutta se kuoli jo useita vuosia sitten. Se vedettiin pöntöstä alas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korjaus: heidän lemmikkikultakalan nimi oli Kari, mutta se kuoli jo useita vuosia sitten. Se vedettiin pöntöstä alas.

        Korjaus: heidän lemmikkikultakalan nimi oli petri, mutta se kuoli jo useita vuosia sitten. Se vedettiin pöntöstä alas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla on omia lapsia , joilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa. Heidän perheeseen ei kuulu joku Kari.

        Timolla ei ole mitään omia lapsia , ja lapsilla ei ole "isänsä" sukunimi- Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä ollenkaan - eikä omia lapsia! Timolla ei ole mitään omiav lapsia eivätkä lapset siten voi olla tekemisissä perheensä kanssa vieraannutettuna, aivopestynä. Heidän perheeseen ei kuulu joku Timo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla on omia lapsia , joilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa. Heidän perheeseen ei kuulu joku Kari.

        Timolla ei ole edes omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä? Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä eikä omia lapsia!Timolla ei ole edes omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä? Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä eikä omia lapsia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli sinulla oli lähestymiskielto jos lausunto ei ollutkaan perätön?

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä.

        Joa sinulla ei ole ähestymiskieltoa tai kitään laillista estettä tavata "lapsiasi" vaan perustelet eroa "lapsistasi" perättömäksi todetulla lausunnolla, niin oletko kenties joku rikollinen, kun oerustelet päätöksiäsi laittomilla asioilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla ei ole edes omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä? Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä eikä omia lapsia!Timolla ei ole edes omia lapsia - vituttaa jo Timo ja sinua, ja vieraannuttaja Tiina äitiä? Timo ei ole hyvä isä, koska ei ole isä eikä omia lapsia!

        Timolla on omia lapsia , joilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa. Heidän perheeseen ei kuulu joku Kari..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Timolla on omia lapsia , joilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa. Heidän perheeseen ei kuulu joku Kari..

        Timolla ei ole mitään omia lapsia , eli lapsilla ei ole isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä, koska Timolla ei ole lapsia! Timon lapset eivät ole jo aikuisia ja eivät ole paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla ei ole mitään lapsia, eikä perhettä. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timolla ei ole mitään perhettä ja omia lapsia- ei voi olla perhettä ilman omia lapsia. Timo hiplailee itseään ja aiwllä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Timo voisi vaihtaa jo kättä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joa sinulla ei ole ähestymiskieltoa tai kitään laillista estettä tavata "lapsiasi" vaan perustelet eroa "lapsistasi" perättömäksi todetulla lausunnolla, niin oletko kenties joku rikollinen, kun oerustelet päätöksiäsi laittomilla asioilla?

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä. Timolla ei ole mitään omia lapsia , eli lapsilla ei ole isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä, koska Timolla ei ole lapsia! Timon lapset eivät ole jo aikuisia ja eivät ole paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla ei ole mitään lapsia, eikä perhettä. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timolla ei ole mitään perhettä ja omia lapsia- ei voi olla perhettä ilman omia lapsia. Timo hiplailee itseään ja aiwllä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Timo voisi vaihtaa jo kättä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä. Timolla ei ole mitään omia lapsia , eli lapsilla ei ole isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä, koska Timolla ei ole lapsia! Timon lapset eivät ole jo aikuisia ja eivät ole paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla ei ole mitään lapsia, eikä perhettä. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timolla ei ole mitään perhettä ja omia lapsia- ei voi olla perhettä ilman omia lapsia. Timo hiplailee itseään ja aiwllä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Timo voisi vaihtaa jo kättä

        Jos sinulla ei ole ähestymiskieltoa tai mitään laillista estettä tavata "lapsiasi" vaan perustelet eroa "lapsistasi" perättömäksi todetulla lausunnolla, niin oletko kenties joku rikollinen, kun perustelet päätöksiäsi laittomilla asioilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinulla ei ole ähestymiskieltoa tai mitään laillista estettä tavata "lapsiasi" vaan perustelet eroa "lapsistasi" perättömäksi todetulla lausunnolla, niin oletko kenties joku rikollinen, kun perustelet päätöksiäsi laittomilla asioilla?

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä. Timolla ei ole mitään omia lapsia , eli lapsilla ei ole isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä, koska Timolla ei ole lapsia! Timon lapset eivät ole jo aikuisia ja eivät ole paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla ei ole mitään lapsia, eikä perhettä. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timolla ei ole mitään perhettä ja omia lapsia- ei voi olla perhettä ilman omia lapsia. Timo hiplailee itseään ja aiwllä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Timo voisi vaihtaa jo kättä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä. Timolla ei ole mitään omia lapsia , eli lapsilla ei ole isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä, koska Timolla ei ole lapsia! Timon lapset eivät ole jo aikuisia ja eivät ole paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla ei ole mitään lapsia, eikä perhettä. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timolla ei ole mitään perhettä ja omia lapsia- ei voi olla perhettä ilman omia lapsia. Timo hiplailee itseään ja aiwllä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Timo voisi vaihtaa jo kättä

        Jos sinulla einole laillista estettä tavata lapsiasi ja et ole tavannut heitä, niin tällöin tapaamattomuutesi on ollut oma päätöksesi. Etkö pidä lapsista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinulla einole laillista estettä tavata lapsiasi ja et ole tavannut heitä, niin tällöin tapaamattomuutesi on ollut oma päätöksesi. Etkö pidä lapsista?

        En puhu paskaa niinkuin "lastensuojelun" viranomaiset - en ole valehdellut tuomioistuimessa niin kuin vieraannuttaja äiti- ja viranomaiset - en yleistä mitään, puhun täyttä faktaa, en puhu fiktiota enkä ole sairas lasten vieraannuttaja. Ei ole mitään lähestymiskielytoa - petätön lausunto lasten olosuhteista annettu 27.5.2008 Raision kaupungin rikollisessa menettelyssä. Timolla ei ole mitään omia lapsia , eli lapsilla ei ole isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä, koska Timolla ei ole lapsia! Timon lapset eivät ole jo aikuisia ja eivät ole paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla ei ole mitään lapsia, eikä perhettä. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timolla ei ole mitään perhettä ja omia lapsia- ei voi olla perhettä ilman omia lapsia. Timo hiplailee itseään ja aiwllä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Timo voisi vaihtaa jo kättä


    • Anonyymi

      Karilla ei ole mitään omia lapsia , koska lapsilla on isänsä sukunimi- Timo on hyvä isä, koska Timolla on lapsia! Timon lapset ovat jo aikuisia ja ovat paljon tekemisissä perheensä kanssa, koska Timolla on lapsia ja perhe. Timon "perheeseen" ei kuulu joku Kari, koska Timon lapset eivät halua olla missään tekemisissä entisen isänsä karin kanssa, joka hiplailee itseään ja siellä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Kari voisi vaihtaa jo kättä

      • Anonyymi

        Timolla ei ole mitään omia lapsia , koska lapsilla on oman isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä isättömänä- ja lapsettomana, koska Timolla ei ole lapsia! Karin lapset ovat jo aikuisia vieraannutettuna- ja aivopestynä vieraannuttaja äitinsä Tinan ja Raision perhepalvelujen menettelyssä. Lapset eivät ole ja paljon tekemisissä oman perheensä kanssa vieraannutettuna- ja aivopestynä, koska Timolla ei ole mitään omia lapsia ja perhettä. Karin ja lasten perheeseen ei kuulu joku Timo, , koska Karin lapset eivät halua olla missään tekemisissä Timon kanssa, joka ei edes mitään sukua lapsille ja hiplailee itseään ja siellä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Tiina voisi vaihtaa jo aivoja.


      • Anonyymi

        Timolla ei ole mitään omia lapsia , koska lapsilla on oman isänsä sukunimi- Timo ei voi olla hyvä isä isättömänä- ja lapsettomana, koska Timolla ei ole lapsia! Karin lapset ovat jo aikuisia vieraannutettuna- ja aivopestynä vieraannuttaja äitinsä Tinan ja Raision perhepalvelujen menettelyssä. Lapset eivät ole ja paljon tekemisissä oman perheensä kanssa vieraannutettuna- ja aivopestynä, koska Timolla ei ole mitään omia lapsia ja perhettä. Karin ja lasten perheeseen ei kuulu joku Timo, , koska Karin lapset eivät halua olla missään tekemisissä Timon kanssa, joka ei edes mitään sukua lapsille ja hiplailee itseään ja siellä se pieni orava katselee ja ajattelee, että Tiina voisi vaihtaa jo aivoja.


      • Anonyymi

        Timolla ei ole edes lapsia- ja elatusvelvollisuutta. Timo ei ole lasteni isä ja/ tai uusi isä - älä valehtele taas Petri Kettula ; "oletko silittänyt koskaan koiraa"? Ja sinä olet luuseri.Timolla ei ole edes lapsia- ja elatusvelvollisuutta. Timo ei ole lasteni isä ja/ tai uusi isä - älä valehtele taas Petri Kettula ; "oletko silittänyt koskaan koiraa"? Ja sinä olet luuseri.Timolla ei ole edes lapsia- ja elatusvelvollisuutta. Timo ei ole lasteni isä ja/ tai uusi isä - älä valehtele taas Petri Kettula ; "oletko silittänyt koskaan koiraa"? Ja sinä olet luuseri.Timolla ei ole edes lapsia- ja elatusvelvollisuutta. Timo ei ole lasteni isä ja/ tai uusi isä - älä valehtele taas Petri Kettula ; "oletko silittänyt koskaan koiraa"? Ja sinä olet luuseri.


    Ketjusta on poistettu 88 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe