Putlerin lähtölaskenta alkanut

Lehtitietojen mukaan Venäjän nopeasti heikentynyt taloudellinen tilanne on johtanut valtataisteluun Kremlissä. Rikkaat oligarkit alkavat kammeta nazi-Hitleriksi itseään luulevaa ruzzi-Putleria syrjään, koska kaikki bisnekset menevät päin "sitä". Putlerin lähtölaskenta on siis alkanut odotettua nopeammin ja voimaperäisemmin.

Tämä on hyvä uutinen meille evakoille. Putlerin saatua potkut pääsemmekin aloittamaan neuvottelut Karjalan palauttamisesta. Täytyykin heti ottaa ryypyt asian kunniaksi.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014100818728319_ul.shtml

74

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se Avarakatseinen

      Jospa tuolla Uudessa Venäjässä historia alkaa toistaa itseään ja potkujen sijaan johtaja saa samantien vielä "lopullisemman " ratkaisun?

      Onkohan johto Jo saanut asemansan turvattua niin, että vaihtamiseksi Taas tarvitaan tankkeja Moskovan kaduilla ja puistoissa mutama tuhat oikein ajattelijaa ja toisin ajattelijaa tapetaan sekä "maalataan" muutaman kymmen kpl valkoinen talo mustaksi.
      Ristiriitaa on... EU:n, NATOn, Ukrainan ja minkä lie kaikkien ... no tietysti USAn suhteen.
      Valko-Venäjään ja Suomeen voi luottaa, viimeiseen Vodkapisaraan asti?
      (malli: M.Koivisto?)

      "- Johto on keskittynyt viime vuosina oman asemansa turvaamiseen. Strategia on lisäksi vähintään epäselvä ja epäluotettava, koska johdon puheet ja teot ovat ristiriitaiset."

      http://www.uusisuomi.fi/raha/72839-tyly-suomalaisarvio-venajasta-tilanne-heikko-johto-ei-uskottava

    • kaikki hyvin

      Mitäpä vallan vaihtuminen haittaa. Tavallinen ukko ja akka elää kituuttvat kuten ennenkin ja rikkaiden rahat ovat lännessä. Suomessakin heillä on tuhansia kiinteistöjä. Eihän siinä muuta kuin ajavat tänne mersuillaan evakkoon. Uudet johtajat alkavat taas riistää kansaa ja kerätä omaisuutta itselleen. Näin homma jatkuu.

      • Se Avarakatseinen

        Onhan tuossa perää ja muistutus siitä,että historia toistaa itseään.
        Kohtapian näille nykyisin hallitseville R Y S S I L L E tulee kiire ...?

        http://www.hs.fi/talous/a1413424070289

        Suomessa ovat kai avoimet ovet, jäiväthän ne vielä Halosen, Lipposen, Vanhasen jne. jäljiltä auki ja tarvittaessaan Vl. Putin & kumpp. saa vaikka INKERI-kortin?

        Tilattavissa Ex. presidentti Mauno Koivistolta?

        P.S.


    • Putler syöstään vallasta

      Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin valloitussota Ukrainaan näyttää johtavan Venäjän lopulliseen romahtamiseen. Kohta Putler syöstään vallasta, ja sen jälkeen aloitetaan neuvottelut Karjalan palauttamisesta. Täytyykin ottaa heti kunnollinen ryyppy asian kunniaksi.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/venajan luottoluokitus laski/201410703833

    • 2014-15-16-17-18-19-

      Näin käy. Ja sen lisäksi Petsamo tulee kaupanpäälle, vaikkei sitä kukaan ole vaatinutkaan. Otanpa votkaa sen kunniaksi ja yritän totutella suolakurkkuihin.

    • Putler pelkää vallankumousta?

      Nyt taas nähtiin, että Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin ärhentely johtuu vain pelosta. Hän siis pelkää (ihan aiheesta) sitä, että vallankumous siirtyy Ukrainasta Moskovaan, ja sehän olisi silloin Putlerin menoa. Hyvä juttu, että asioista aletaan puhua oikeilla nimillä.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014112018854422_ul.shtml

    • Perimmäisten kysymysten äärellä

      Nyt Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler on perimmäisten kysymysten äärellä. Hänen kannatuksensa on nykyisin aivan utopistisissa lukemissa, mutta asiantuntijoiden mukaan sieltä voidaan tulla ryminällä alas. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että Venäjän romahtaminen ei tapahdu yhtä siististi kuin Neuvostoliiton luhistuminen, vaan verta tulee virtaamaan paljon.

      http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014112118854803_uk.shtml

    • Kohta Putler saa kenkää?

      Lehdistössä aletaan jo spekuloida sillä, että Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler sa kohta kenkää, koska rikkaat oligarkit ovat joutuneet kärsimään niin paljon. Oligarkit ovat valmiita uhraamaan Putlerin, jos tilanne ei muuten normalisoidu. Näinhän minäkin olen jo pitkään puhunut, joten uudesta asiasta ei ole kysymys..

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288784534902.html

      • Bror-Erik

        Minä taas kuulin Iltasanomain vossikkakuskeilta,hevosmiehiltä sitten viimmesen
        päälle että Putin olisi nähty Itä-Karjalassa pyrkimässä vihaisen näköisenä koh-
        den Suomen rajaa.Oli Suomen rajavartijoita valistanut että on vähän asiantynkää
        Avarakatseiselle,kysymään että onko totta ja?


    • Lehdistö on myöhässä?

      Virallinen lehdistö on pahasti myöhässä tässä Putler-uutisoinnissa. Minä olen jo kauan sitten kertoillut, että Venäjän rikkaat oligarkit ovat ottaneet varmistimen pois. Parempi kertoa tosiasiat myöhään kuin ei milloinkaan.

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288788139749.html

      • Liikaa ryyppyjä?

        Olet ennustanut yli kaksi kuukautta sitten, että Putinin lähtölaskenta on alkanut. Kuinka kauan se laskenta jatkuu? Moneenko saakka lasketaan?
        Olet tainnut olla pari kuukautta kestohumalassa?
        Nyt lopeta! Sisuskalut menee sököksi tuota vauhtia, etkä ole näkemässä sitä palautusta.


      • Roikaa, roikaa!

        Ruplan arvo laskee edelleen. Hallitus on kutsuttu koolle. Taitaa edes jotain tapahtua.
        Mutta älä ota vielä sitä ryyppyä taas.


    • Evakkoemakko

      Anna EvakkoPojan laittaa koko lasti suuhunsa. Se menee sitten vaakalle. Puhaltaa suunsa tyhjäksi sun päähäsi ja taas punnitsee. Erotus on *****-aivojesi paino!

    • Putin ei voi luopua vallasta koska se olisi hänelle pitkä kakku Siperiaan ! Varastettua rahaa on niin paljon, valtion omaisuun hukattu Ukrainaan ja oma valutta wc parin arvoinen ! Mieluummin hän aloittaa vaikka atomisodan Alaskaan jotta öljyn hintaa voisi paremmin kontrolloida !!

    • sekopää äijä

      Putin on kohta kuin vesikauhuinen rakki, on täysin
      arvaamaton mitä tekee kun koittaa pelastaa nahkansa.
      Turha karjalaa havitella, voi mennä loputkin suomesta.

    • Pääministeri vaihtuu pian?

      Venäjän lopullinen romahtaminen on alkanut vauhdikkaasti. Huomenna pääministeri Medvedev saa ilmeisesti kenkää, ja muutaman päivän päästä on Hitleriksi itseään luulevat Putlerin vuoro saada potku persauksille. Sen jälkeen voimekin aloittaa neuvottelut Karjalan palauttamisesta.

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1418716395839.html?pos=ksk-trm-uutu-ostu

    • Putlerin ote kirposi?

      Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin ote on kirvonnut, eikä hän enää hallitse tilannetta. Hän alkaa tietysti entistä enemmän haukkua länsimaita ja erottaa varmasti pääministeri Medvedevin, mutta ongelmat eivät siillä poistu. Venäjän romahtaminen on nyt alkanut, ja sen seurauksena saamme vihdoin Karjalan takaisin. Pitääkin ottaa ryyppy asian kunniaksi.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014121718935565_ul.shtml

      http://www.iltalehti.fi/talous/2014121718935169_ta.shtml

    • Lehdistö taas myöhässä

      Kansainvälinen lehdistö on taas myöhässä Putlerin tulevaisuudesta puhuttaessa. Minä olen jo kuukausia sitten kertonut saman asian, minkä englantilainen laatulehti osasi vasta nyt sanoa. Kyllä me evakot olemme viisaita!

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1419132344375.html

    • Vallassa vodkan avulla?

      Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler on määrännyt vodkalle hintakaton, jotta sen hinta ei kohoaisi liikaa talouskriisin seurauksena. Putler laskee niin, että kun venäläisillä on varaa olla päivät pitkät juovuksissa, niin silloin hän pysyy varmemmin vallassa. Putlerin valtakausi on siis halvan vodkan varassa.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014122418952459_ul.shtml

    • prittienssaari

      Suomessa vaihtuu valta ja pressa monta kertaa ennenkuin Putin luopuu vallasta vahuuteen vedoten. USA on siihen mennessä jo unohdettu, kukaan ei muista että sellaista on ollutkaan. USAlle käy kuin natsi saksalle.

      • HAJOA POIS

        prittienssaari KATSOS MILLAINEN AIVOKÄÄPIÖ.

        JOS SE VENÄJÄ ON NIIN IHANA PAKKAA TAVARAS HÄIVY SYSSÄNMAALLE
        SINUA EI KUKAAN KAIPAA

        USA VOI HYVIN JA ELÄÄ KAUAN VENÄJÄ HAJOAA JA UUSI HALLITSIJA ENNENPITKÄÄ


      • Bror-Erik
        HAJOA POIS kirjoitti:

        prittienssaari KATSOS MILLAINEN AIVOKÄÄPIÖ.

        JOS SE VENÄJÄ ON NIIN IHANA PAKKAA TAVARAS HÄIVY SYSSÄNMAALLE
        SINUA EI KUKAAN KAIPAA

        USA VOI HYVIN JA ELÄÄ KAUAN VENÄJÄ HAJOAA JA UUSI HALLITSIJA ENNENPITKÄÄ

        Hajoa pois.Missä sellainen syssänmaa on? Kainuussako,ei Usa mahda mitään Suomelle.


    • Laskenta edistyy hyvin

      Putlerin valtakauden loppumisen lähtölaskenta edistyy hyvin. Vielä yksi samanlainen luokituspäätös lisää, niin sitten Venäjä onkin roskalainaluokassa, ja tämän jälkeen vallankumous rysähtää käyntiin. Karjala on kohta meidän, joten pitää ottaa oikein ryyppy asian kunniaksi.

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/venajan-luottoluokitus-putosi/279Y9s2M

      • Se Avarakatseinen

        Venällä on kokemusta näistä romahduksista, varsinki venäläisellä järjestäytyneellä rikollisuudella ja kun tiedetään, että joka kolmas venäläinen on ollut "rikoksista" vankilasta, saatta heittäytyminen olla totalista.
        "Menköön kun on mennäkseen."
        Taisto Huuskonen kirjoitti Stalinin kuoleman jälkeisitä mellakoinneista ja aseistautuneiden rovojoukkojen kiertelyistä/rötöstelyistä maaseudulla.

        Eipä tarvita kuin että muutama kuukausipakka miliis... nyk. poliiseita jää saamatta, niin voi kuvitella, että työstä jäädään kotiin periaattella : ROSVOTKOON!

        USA Ei ole, eikä IKINÄ enää tule Neuv... VENÄJÄN ystäväksi...
        Kuorma-autojen lahjoitus olisi muutenkin turhaa, kun ei ole paikkaa, mistä sitä ruokaa hakea? Sitäpaitsi Puna-Armeijan soturit ovat tottuneita nälkkuolemaan... :)

        Lännen/ länsimaiden maine on onneksi R Y S S E I N propakandan ansiosta "niin huono, etteivät venäläiset odota länneltä mitään". Ja kun omin avuin, eikä niiden 11 ystävämaan avulla tilanteesta selvitä, niinhän siinä sitten käy, kuten kirjoitat:
        "Kohta on valmista."

        Ilman kysymysmerkkiä .... ja hyvä niin....


      • Bror-Erik
        Se Avarakatseinen kirjoitti:

        Venällä on kokemusta näistä romahduksista, varsinki venäläisellä järjestäytyneellä rikollisuudella ja kun tiedetään, että joka kolmas venäläinen on ollut "rikoksista" vankilasta, saatta heittäytyminen olla totalista.
        "Menköön kun on mennäkseen."
        Taisto Huuskonen kirjoitti Stalinin kuoleman jälkeisitä mellakoinneista ja aseistautuneiden rovojoukkojen kiertelyistä/rötöstelyistä maaseudulla.

        Eipä tarvita kuin että muutama kuukausipakka miliis... nyk. poliiseita jää saamatta, niin voi kuvitella, että työstä jäädään kotiin periaattella : ROSVOTKOON!

        USA Ei ole, eikä IKINÄ enää tule Neuv... VENÄJÄN ystäväksi...
        Kuorma-autojen lahjoitus olisi muutenkin turhaa, kun ei ole paikkaa, mistä sitä ruokaa hakea? Sitäpaitsi Puna-Armeijan soturit ovat tottuneita nälkkuolemaan... :)

        Lännen/ länsimaiden maine on onneksi R Y S S E I N propakandan ansiosta "niin huono, etteivät venäläiset odota länneltä mitään". Ja kun omin avuin, eikä niiden 11 ystävämaan avulla tilanteesta selvitä, niinhän siinä sitten käy, kuten kirjoitat:
        "Kohta on valmista."

        Ilman kysymysmerkkiä .... ja hyvä niin....

        Nyt on tuolla yhellä`putlerilla` sokerit ja hivenaineet tosi matalalla.Älkää vaan
        kutsuko liikkuvaa lääkintähenkilökuntaa hätiin :)


      • Bror-Erik kirjoitti:

        Nyt on tuolla yhellä`putlerilla` sokerit ja hivenaineet tosi matalalla.Älkää vaan
        kutsuko liikkuvaa lääkintähenkilökuntaa hätiin :)

        Hivenainetasoni on normaali

        " Bror-Erik 17.1.2015 20:32 "

        Vaikka keskustelu on tänään ollut näin leppoisaa, niin kokematon Bror-Erik käy jo erittäin kuumana ja alkaa horista ihan sekavia. Eihän täällä kukaan ole maininnut sanakaan hivenainetasoista eikä liikkuvasta lääkintöhenkilökunnasta, joten Bror-Erik on nyt täysin irti todellisuudesta. Tiettyjä aineita käyttämällä tällaisen tunteen voi saada aikaiseksi.

        Bror-Erikillä ei taida olla mitään käsitystä siitä, miten me vanhat evakot säädämme hivenainetasomme optimiin. Jos minulla on heikko olo, niin silloin otan kaapista "hivenainepullon" ja tempaisen sitä pari kupillista, niin vaiva on poissa. Minulla on kaapissani useita konjakkipulloja, joten kovin kauaa en joudu kärsimään liian alhaisesta hivenainetasosta. Nytkin ole saunan jälkeen ottanut pari konjakkia, ja tunnen oloni oikein teräväksi ja virkeäksi.


      • Vihan veli
        EvakkoPoika kirjoitti:

        Hivenainetasoni on normaali

        " Bror-Erik 17.1.2015 20:32 "

        Vaikka keskustelu on tänään ollut näin leppoisaa, niin kokematon Bror-Erik käy jo erittäin kuumana ja alkaa horista ihan sekavia. Eihän täällä kukaan ole maininnut sanakaan hivenainetasoista eikä liikkuvasta lääkintöhenkilökunnasta, joten Bror-Erik on nyt täysin irti todellisuudesta. Tiettyjä aineita käyttämällä tällaisen tunteen voi saada aikaiseksi.

        Bror-Erikillä ei taida olla mitään käsitystä siitä, miten me vanhat evakot säädämme hivenainetasomme optimiin. Jos minulla on heikko olo, niin silloin otan kaapista "hivenainepullon" ja tempaisen sitä pari kupillista, niin vaiva on poissa. Minulla on kaapissani useita konjakkipulloja, joten kovin kauaa en joudu kärsimään liian alhaisesta hivenainetasosta. Nytkin ole saunan jälkeen ottanut pari konjakkia, ja tunnen oloni oikein teräväksi ja virkeäksi.

        Kohta "Putleri" lähtee....ihan pian luopuu vallasta...odota vielä hetki....sitten palautellaan...kaikki pianot ja pöytähopeat....mansikkikin tallessa navetassa....hetki vielä..


    • pata kattilaa

      Näyttää evakoita haukkuvat brorerikit olla melko alhaista tasoa!

    • Hyviä uutisia

      Nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler sai taas hyviä uutisia kansainvälisiltä öljymarkkinoilta. Öljyn hinta voi kohta olla vain 25 $/tynnyri, joten Putlerin ei tarvitse enää pitkään olla Venäjän presidenttinä. Työpaikka menee alta, kun Venäjä lopullisesti romahtaa, ja me saamme sitten Karjalan tyhjänä takaisin.

      http://www.taloussanomat.fi/porssi/2015/01/20/oljyn-hinnan-lasku-jatkuu/2015774/170

    • Lopun alkua?

      Se on Venäjällä nyt lopun alkua, kun nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler on alkanut karsia lähipiirinsä oligarkkeja. Sotahullun Putlerin virkakausi ei kestä enää pitkään, sillä erotetut oligarkit eivät varmasti tyydy olemaan tumput suorina, vaan he voivat järjestää Putlerille pienen ilotulituksenkin erottamisensa kunniaksi.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012319073619_ul.shtml

      • Olen katkera evakko

        On on....Venäjä on ihan loppu...viimeisiä vetelee.....ei mene enää kauaa....sitten palautellaan....kaikille paljon maata Karjalasta....pianotkin entisellä paikallaan...


    • Sananlasku kertoi totuuden

      Vanha sananlasku sanoo, että kuka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler kurkotti hieman liian korkeaan kuuseen, joten nyt hän kieriskelee piikkisessä katajapuskassa. Karjala saadaan siis pian takaisin.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012419077912_ul.shtml

    • Putler kasaa jo kamppeitaan?

      Nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler varmasti kasaa jo kamppeitaan pois työpöydältään, sillä Venäjän tilanne alkaa olla katastrofaalinen. Luottoluokittaja pudotti Venäjän roskalainaluokkaan, ja viidennes Venäjän pankeista menee kohta konkurssiin. Nyt on saatu riittävästi näyttöä siitä, että ruzzi-Putler ei osaa hommiaan kunnolla, joten kohta tulee monoa. Sen jälkeen Karjala onkin meidän.

      http://www.taloussanomat.fi/porssi/2015/01/26/luottoluokittaja-sp-laski-venajan-roskaluokkaan/20151050/170?pos=armpit

      http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2015/01/27/jopa-viidennes-venajan-pankeista-vaarassa-kaatua/20151120/12

    • Lisänaula Putlerin arkkuun?

      Venäjällä valehtelu on elämäntapa, eikä nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putlerkaan ole päässyt siitä eroon. Tämä viimeinen valehtelutapaus on taas lisänaula Putlerin arkkuun. Venäjä kulkee kovaa kyytiä kohti romahdusta. Karjala on siis kohta meidän.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012919112691_ul.shtml

      • Jäljet johtavat taas sylttytehtaaseen?

        Nazi-Hitleriksi itseään luuleva ruzzi-Putler kunnostautuu monilla elämänalueilla. KGB-kulussa on opetettu hyvät konstit, kuinka hankalat ja totta puhuvat miehet vaiennetaan. Mahtaako samaa myrkkyä lipsahtaa joskus myös Putlerin aamupuuroon?

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1422813831011.html


    • Eijaksa

      Milloinka se Putin luopuu vallastaan? On jo lokakuun alusta saakka tätä avausta lisäilty ja osoteltu.
      Kyllästyttää jo.

      • Kansa alkaa pillastua?

        Nyt valuuttaluottoja ottaneet tavalliset venäläiset alkavat jo pillastua nazi-Hitleriksi itseään luulevan ruzzi-Putlerin törttöilyihin ja he vaativat Putleria maksamaan velat hyvinvointirahastosta, joka on pienentynyt paljon ruplan tukemisen johdosta. Putlerin lähtölaskenta on siis hyvässä vauhdissa, eikä mellakoiden alkua tarvitse kauan odottaa. Moskovassa tilanne on kohta samanlainen kuin vuosi sitten oli Kiovassa.

        http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2015/02/09/kirje-putinille-auta-emme-selvia-veloistamme/20151709/12


      • Poloniumia kadonnut jälleen?

        Asioista perillä olevilta tahoilta olen kuullut, että Staputlerin omaisuudenhoitaja olisi saanut varastettua armeijan tutkimuslaitoksesta pienen määrän poloniumia. Koska tämä kaveri kuuluu Staputlerin lähipiiriin, niin hän voi hetkellä millä hyvänsä tyhjentää poloniumpurkin päämiehensä aamupuuroon. Maku voi Staputlerin mielestä olla vähän mieto, mutta vaikutus on varmasti tyrmistyttävä??


    • kokkikokkinen

      Mistähän sais puuroreseptin?

    • Vallankumous on alkamassa?

      Sotahullu Staputler alentaa presidentinkanslian virkamiesten palkkoja, jotta vallankumous saataisiin nopeammin käyntiin. Valloitusretki Ukrainaan tuli Venäjälle liian kalliiksi, ja sen vuoksi edessä on täydellinen romahdus. Karjala saadaan siis pian takaisin.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015022719271621_ul.shtml


      • Toivoton tilanne

        Staputlerin tilanne alkaa olla jo toivoton, koska Nemtsovin murhaajan valkoinen auto on Venäjän valtiolle turvallisuuspalveluja tarjoavan yrityksen omistuksessa. Kyllähän Staputler vieläkin yrittää valehtelemalla selvitä tilanteesta, mutta vaikeaa se on. Ehkä muutama KGB:n järjestämä lisämurha vielä tarvitaan, jotta Staputlerin uskottavuus lisääntyisi tarpeeksi.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030419297892_ul.shtml


      • Vallankumousta käynnistellään jo?

        Nyt alkaa näkyä jo merkkejä siitä, että keskiluokkaan kuuluvat ajattelevat venäläiset alkavat kyllästyä Staputlerin törttöilyyn. Ruplan heikkous, kaikkien hintojen voimakas nousu ja kauppojen tyhjenevät hyllyt ovat tavalliselle kansalle liikaa, ja siksi väkivaltainen vallankumous Venäjällä on vain ajan kysymys.

        Tässä rytäkässä Staputler saa kenkää (tai menettää päänsä), ja sen jälkeenhän me pääsemmekin aloittamaan neuvottelut Karjalan palauttamisesta. Täytyykin heti ottaa ryypyt Karjalan tulevaisuuden kunniaksi.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030719315332_ul.shtml


    • Bror-Erik

      Kun Avaran ja pojan Karjalan palautus näkyy fokusoituvan pääosin Venäjän johtajan pres.
      Putinin toimiin lähes riettaallisella kiihkolla niin ehdotan että itärajalla,Värtsilässä järjeste-
      tään kiihoittuneille palauttajille mällinheittokisa johon Avara on kunniavieraana etuoikeu-
      tettu.Raja-alueelle skriinattaisiin helvetin isoja kuvia Stalinista,Putinista ja Timo Soinista.
      Avaran tehtävä olisi vatkata kuivat rajalle,mieluummin yli jos pystyy mutta tikkari tulee
      joka tapauksessa :)


      • Bror-Erik
        EvakkoPoika kirjoitti:

        Urealinjalle mentiin?

        Bror-Erik on aiemmin kirjoitellut suhteellisen asiallisesti, mutta Staputlerin toivottoman tilanteen vuoksi hänkin on nyt siirtymässä puhtaalle urealinjalle. Venäjän vallankumous ei voi olla kaukana, koska urealinja nähdään nyt ainoana mahdollisena Karjalan palautusta vastutettaessa.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030719315332_ul.shtml

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030619311226_ul.shtml

        Jaha,poika tunnustaa että todelliset teot valuvat lahkeille.Näin arvelinkin :) Vot!



      • "Harhaluoti" lensi sydämeen?

        Moskovasta saatujen tietojen mukaan Staputlerin sydämestä on alkanut kuulua outoa kolinaa rasituksessa. Henkilääkäri oli stetoskoopilla havainnut, että Staputlerin sydän kolisee jotenkin metallisesti. Röntgenkuvassa oli havaittu, että Staputlerin sydämen kammiossa oli luoti, joka päästi metallisen sivuäänen.

        Nyt Kremlin KGB-miesten täytyy aloittaa Moskovassa tarkat tutkimukset siitä, kenen oligarkin aseesta "harhaluoti" on lähtöisin. Mikäli Staputlerin kurjistamispolitiikka Venäjällä edelleen jatkuu, niin jatkossa köyhtyneiden oligarkkien ampumia "harhaluoteja" voi Staputlerin kehosta löytyä useampiakin.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031219344708_ul.shtml


      • Kaalisoppakin kohta hinnoissaan?

        Kaalisoppa on kohta hinnoissaan Venäjällä, sillä kaali on kallistunut paljon. Kohta tavalliset venäläiset joutuvat nälissään lähtemaan barrikadeille kukistamaan Venäjän tuhoon johdattanutta Staputleria. Karjala taidetaan saada pian takaisin.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031219346710_ul.shtml


      • Kansalliskiihkoa lisätään edelleen?

        Järkensä menettänyt sotahullu Staputler yrittää salaisesta piilopaikastaan vielä lisätä nälkiintyneiden venäläisten kansalliskiihkoa määräämällä pohjoisen laivaston suuriin sotaharjoituksiin kiristyneen tilanteen vuoksi. Kiristynyt tilanne tarkoittaa tietysti sitä, että Staputler ei enää uskalla näyttää naamaansa nälkiintyneille venäläisille, koska he saattaisivat silloin pillastua ja aloittaa vallankumouksen ihan Kiovan malliin.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015031619365520_ul.shtml


      • Loppunäytös alkaa pian?

        Venäjän vallankumouksen loppunäytös on alkamassa Karjalan tasavallassa, koska Staputlerin hallinnon toimet alkavat olla jo näin epätoivoisia. Tämähän tietää vain sitä, että luovutettu Karjala saadaan pian tyhjänä takaisin. Pitää ottaa oikein ryypyt asian kunniaksi.

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1428563572860.html


    • aijaavaiettäketkäteki

      Tekivät juurikin uutisen mainitsemalla venäläisen valloitusinnon laantuneen. No, ei se ole laantunut, vaan ihan yksinkertaisesti siirtynyt. Ellei jopa ihan globaalisti jaettu. Muttei maailma muuhun kykenekään.


      • Totuus Staputlerista

        Entinen shakkimestari lausui totuuden Staputlerista ja vertasi häntä nazi-Hitleriin. Kyllähän jokainen suomalainenkin on huomannut, että sotahullu Staputler tekee ihan samoja temppuja kuin Hitler ennen toista maailmansotaa. Sivistyneiden kansakuntien täytyy siis esiintyä ryhdikkäästi, jotta Staputler saadaan ajoissa taltutettua.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015041119500879_ul.shtml


    • Tässäseon

      Talous on vaan oppi siitä itsestään. Pitäneekö oppinuisuuttaan korostaa sitten on uskonnollista.

    • väliaikatieto

      Alkoi vaivaamaan, että mihinköhän asti tämä lähtölaskenta on edennyt reilussa puolessa vuodessa?

      • Laskenta on aikataulussa

        Staputlerin lähtölaskenta on edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Laskentaa jatketaan rauhallisesti aina siihen asti, kunnes Staputler siirretään "työskentelemään" Siperian paikallishallintoon, jonka jälkeen luovutettu Karjala saadaan tyhjänä takaisin. Hyvää asiaa ei kannata pilata turhalla hötkyilyllä. Kuukausi sinne tai tänne ei merkitse mitään luovutetun Karjalan palauttamisessa.


      • Bror-Erik
        EvakkoPoika kirjoitti:

        Laskenta on aikataulussa

        Staputlerin lähtölaskenta on edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Laskentaa jatketaan rauhallisesti aina siihen asti, kunnes Staputler siirretään "työskentelemään" Siperian paikallishallintoon, jonka jälkeen luovutettu Karjala saadaan tyhjänä takaisin. Hyvää asiaa ei kannata pilata turhalla hötkyilyllä. Kuukausi sinne tai tänne ei merkitse mitään luovutetun Karjalan palauttamisessa.

        Voi että,taas on laskenta Evakon pesässä naksautettu käyntiin ;) Siinä Evakon silmä
        on harittavana kun seuraa sekuntiviisarin seikkailuja kellotaulussa.Aivan huikea har-
        rastus,täytyy myöntää :) Vot tak


      • SeAvarakatseinen

        Onhan Vl.Putinilla ystäviäkin länsi-euroopassa, muutama vanhuudenhöppänä!

        "Hiiteen G7! Minä pidän Putinista" | Taloussanomat
        http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2015/06/06/hiiteen-g7-mina-pidan-putinista/20157314/12?pos=luetuimmat

        Kuulut ilmeiseti samaan pienen pieneen joukkoon .... tekstiesi perusteella?


      • SeKärsimätön

        Taas on lähes puoli vuotta mennyt. Lähtölaskenta on edelleen käynnissä ja popcornit melkein loppu.


    • Romahdus on lähellä

      Venäjän lopullinen romahdus on lähelä, koska kansainväliset asiantuntijat alkavat jo pelätä pahinta. Heidän mielestään Venäjän romahtaminen tulee olemaan erittäin kaoottinen juttu, joka voi johtaa vaikka mihin.

      Me evakot tietysti uskomme, että luovutettu Karjala saadaan takaisin Venäjän tulevan romahduksen ja Staputlerin syrjäyttämisen yhteydessä. Täytyykin ottaa oikein ryypyt asian kunniaksi.

      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2015/06/05/varoitus-putinin-venajan-kaoottisesta-lopusta-jopa-katastrofaalista/20157272/12

      • Lähtölaskentaan lisää vauhtia?

        Entinen valtiovarainministeri Aleksei Kudrin ehdotti yllättäen torstaina, että Venäjän presidentinvaaleja pitäisi aikaistaa talousuudistusten läpiviemiseksi. Taitaa Staputlerin lähtölaskenta tästä vauhdittua, joten saamme Karjalan pian takaisin. Täytyykin ottaa oikein kunnon ryypyt asian kunniaksi.

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1434606202006.html


      • Karjala on kohta meidän?

        Kovasti heikoissa kantimissa on nyt Karjalan palautuksen vastustaminen, koska näin heikkotasoisiin vieritysviesteihin pitää sotahullun Staputlerin trollareiden jo turvautua. Tällä menolla Karjala on kohta meidän, joten pitää ottaa oikein ryyppy asian kunniaksi.


        yythjytt
        12.7.2015 15:31
        hyvä!


        fssadfafafd
        12.7.2015 15:31
        upp


        hjgghjt
        12.7.2015 15:32
        upp


        kyuyuyy
        12.7.2015 15:33
        upp


        rtety65y
        12.7.2015 15:34
        ffaffadfdreyt t ttrere


      • Asia virallisesti vahvistettu?

        Nyt sekin asia on sitten virallisesti vahvistettu, että sotahullun Staputlerin lähtölaskenta on hyvässä vauhdissa. Karjalan palauttaminen alkaa siis jo uhkaavasti lähentyä, joten on taas aika ottaa oikein kunnon ryypyt asian kunniaksi.

        Taitaa trollikirjoittajillekin tulla asian johdosta työtä vuorotta, mutta turhaa on aherruksensa. Venäjän seuraava hallitsija palauttaa Karjalan Suomelle, ja sotahullu Staputler viedään Siperiaan ojaa kaivamaan.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015072520084872_ul.shtml



    • KimPihl

      Kaikki miehitetyt Suomen alueet takaisin ! www.huonostisuomi.com

      • Neuvostoliitto melkein valmis?

        Sotahullu Staputler on taas säätänyt kansalaisilleen lain, joka vie Venäjää vahvasti Neuvostoliiton suuntaan. Käytännössä uusi Neuvostoliitto onkin jo valmis.

        Staputlerin hulluus on jo sillä tasolla, ettei hän pysty kauaa olemaan vallassa. Kohta saamme siis Karjalan takaisin, joten pitääpä ottaa oikein kunnon ryypyt asian kunniaksi.

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1444099371522.html



    • 558JJup

      En voi olla juhlimatta tuota alustavaa tulosta isisin pommista neukkulandiaa kohtaan! Yksittäisten ihmisten suru on valitettavaa, mutta putleriin osunut piikki on suorastaan mahtavaa! Diktaattorin tappaminen vaatii uhreja, mutta minkäs teet? Hullun kaitseminen vaatii uhrauksia myös kansalta.

      • Staputler istuu lentokoneessa

        Moskovasta kantautuneiden vahvistamattomien huhujen mukaan sotahullu Staputler istuu jo Siperiaan menevässä lentokoneessa, mutta kone on vielä kentällä, koska polttoainetta ei ole riittävästi pitkää matkaa varten.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe