Palstan satanisteille kysymys!

kyselijätäällä

Mitä ajattelette kuoleman jälkeen tapahtuvan??

15

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiilijalanjälki

      No oli polttohaudattu tai ei, niin loppujen lopuksi aurinko pitää huolen tuhkauksesta. Jos arkussa, niin vähän ehkä vaivaa sytyttääkö se ylä- vai alapuolelta.

    • sinusta kiinni

      "Mitä ajattelette kuoleman jälkeen tapahtuvan??"--->Sitä mitä ajattelemme tapahtuvan.

    • altrove

      Blavatskyn opin mukaan tyhjästä ei synny mitään. Ajattelen että jonkinlainen jälleensyntymä on (mahdollisesti) edessä, mutta riippuen siitä minkä henkisen puhtauden asteen saavuttaa voi tuo tuleva elämä olla parhaimmassa tapauksessa erittäin lyhyt - kestoltaan esimerkiksi vain tunnin tai pari!

      Mitä tulee seuraavan elämän jälkeiseen elämään esimerkkitapauksessa (2tunnin ikäisenä kuollut lapsi) näen tämän tulevantulevan elämän äärimmäisen potentiaalisena kehittyä upeaksi ihmiseksi, sillä edellisessä elämässä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään pahaa, ei dialogeja typerien ihmisten kanssa, ei kastetta minkään uskonnon jäseneksi, ei nimeä eikä itsetietoisuutta. Ei kieltä tai tiedostettua kansallisuutta. Vähän niinkun alku puhtaalta pöydältä joka on sitten niin puhdas kun olla ja voi.

      Kaikenlaiseen tulevaan liittyy kuitenkin epävarmuutta. Filosofeista David Hume kiinnitti huomiota siihen, että on virheellistä olettaa täysin varmaksi että aurinko nousee huomenna tai koskaan enää, mutta koska se on tapahtunut lukuisia aiemmin niin sen takia ihmiset tämän virheen tekevät.

      Sama uudestisyntymän kanssa, vaikka olisin ruumiillistunut jossain edellisessä elämässä, on virheellistä olettaa varmaksi, että se tulee tulevaisuudessakin tapahtumaan. Senpä vuoksi pidän tässä elämässä itseni kehittämistä äärimmäisen tärkeänä tehdäkseni oikeutta arkkityypille itselleen. Eettiset valinnatkin voi perustaa järkeen.

      • kyselijätäällä

        Kiitos vastauksesta, joka oli järkevä verrattuna muihin vastauksiin!


    • Raamatun oppinut

      Helvettiin.. Syntien ja nautintojen paratiisiin.

      • voitollavarma

        Mutta helvetissähän on se ongelma, ettei ole ruumista jolla toteuttaa kaikki himonsa ja halunsa vaan sielu! Se ei voi olla sinulle paratiisi! Ja siellä ollaan yksin!


    • Raamatun oppinut

      Sielu... Kristityt joutuu helvettiin. Syntinen nautinto ja halu taivaaseen pääsystä. Sielujen taistelu jatkukoot siellä toisessa eetterisssä. Kaikki helvettiin.

      • tyhmä olet

        Trolli läheppäs sutimaan muualle!


    • Tutkittua

      Kyllä ylesnousemusruumis on,joudut sitten helvettiin tai paratiisiin.Ylesnousemusruumis on siitä erikoinen,että Jumala on tehnyt sen kestäväksi ja uudistuvaksi,sekä pitää sen elossa vaikka ikuisesti.En ole varma onko helvetti ikuinen.Olen tutkimuksissani alkanut epäillä iänkaikkista helvettiä.Kuitenkin yksikin minuuttikin siellä saisi kenet tahansa sekoamaan,ja jos siellä joutuisi viettämään pidemmän ajan kuin minuutin,kuten varmaan joutuukin,se on jo suoraa huutoa.

      • Tutkittua

        ps.en tiedä miksi kirjoitin kahdesti ylesnousemisruiumis kun tarkoitin ylönousemisruumista.:d


      • Nkökulmaa1

        Spekuloin ajatuksella,että jos olisi edes mahdollista,että mikäli helvetissä jo nyt on ihmisiä,joku heistä päästettäisiin varoittamaan ihmiskuntaa helvetistä.
        Mitä kävisi?.
        Jos on totta että helvetti on äärettömän kauhea paikka,eikö kävisi niin,että jo vaikka vain tunnin siellä aikaansa viettänyt huutaisi suoraa huutoa jopa päästessään sieltä pois.?
        Vähemmästäkin ihmismieli sekoaa.
        Edellyttäen,että ihminen muistaisi kokemansa,sillä ihmismielellä on taipumus unohtaa kauheat kokemukset ,jonkunlainen suojelumekanismi mielelle.
        Toinen asia vaikka helvetistä joku tulisikin varoittamaan ei sitä uskottaisi.
        Esin KTS sanoisi vain,että "turhislössi taas sekoilee"

        Kysymyksesi oli kuitenkin satanisteille suunnattu,ja älköön kukaan loukkaantuko että minä tähän kommentoin.
        Emmehän me loppujen lopuksi tiedä helvetistä mitään,ja niihin näkyihin helvetistä joita netistä voi lukea,suhtaudun varauksella.


    • Jjknjh

      Ajattelen että kuoltuaan ihminen havahtuu siihen että hän on itse Jumala ja hänen elämänsä oli vain yksi hänen unistaan ja muiden elämät hänen muita uniaan. Loppupelissä ihminen tajuaa siis olevansa kaikkivaltias, mutta myös täysin yksin ja unissaan ja näyissään hän voi elää minkä tahansa eläneen elämää.

      • Hkljijkk

        Ehkäpä tässä onkin Jumalana olemisen ikuinen problematiikka: Ollakko taivaassa yksin vai helvetissä toisten kanssa. Jokatapauksessa kirkossa käyminen on turhaa ellei sillä ole jotain oleellista tarkoitusta. Jos maailman tilanne huolettaa, on parasta laittaa hihat heilumaan ja tehdä asialle jotakin, koska nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Tapahtukoon siis tahtosi.


    • punk666

      Teistinen Satanisti vastaa: Kaaokseen yhtyminen. Jokaisen pitää kokea se itse omalla kohdallaan. Miksi luulette että seuraamme varjoista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe